Jump to content

Μπλοκάρισμα διαφημίσεων σε PC, smartphones και tablets.

MacAngus
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ έχω γράψει έναν οδηγό για το πως μπορούμε να μπλοκάρουμε τις διαφημίσεις (ένα μεγάλο ποσοστό) από sites και από τις εφαρμογές των smartphones και tablets.

Εκτός από το μπλοκάρισμα των διαφημίσεων γίνεται block και σε domains που περιέχουν spyware,trojans και malware υλικό, οπότε έχουμε και ένα σκαλί προστασίας.

Εδώ έχω γράψει έναν οδηγό για το πως μπορούμε να μπλοκάρουμε τις διαφημίσεις (ένα μεγάλο ποσοστό) από sites και από τις εφαρμογές των smartphones και tablets.

Εκτός από το μπλοκάρισμα των διαφημίσεων γίνεται block και σε domains που περιέχουν spyware,trojans και malware υλικό, οπότε έχουμε και ένα σκαλί προστασίας.

Σε PC τουλαχιστον ειναι πολυ χρησιμη στο firefox το NoScript που κανει αυτην ακριβως τη δουλεια,σε smartphone δεν δοκιμασα αν εχει τετοιο προγραμματακι η mobile εκδοση του,γιατι δεν χρησιμοποιω το firefox για πλοηγηση.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Σε PC τουλαχιστον ειναι πολυ χρησιμη στο firefox το NoScript που κανει αυτην ακριβως τη δουλεια,σε smartphone δεν δοκιμασα αν εχει τετοιο προγραμματακι η mobile εκδοση του,γιατι δεν χρησιμοποιω το firefox για πλοηγηση.

Σε PC το καλύτερο είναι Firefox και AdBlock Plus.

Ο τρόπος που γράφω είναι στην ουσία ένας πρωσικός DNS Server που κόβει τις διαφημίσεις πχ στο Ipad και στο smartphone όταν είμαι σπίτι και σερφάρω δε βλέπω καθόλου διαφημίσεις ούτε καν στις δωρεάν εφαρμογές που έχουν διαφημίσεις :)

πολυ καλο το adblock plus κοβει το 99,9% των διαφημισεων.....και σε συνδυασμο με το no script κανει παπαδες....

Σε κινητά Android, την καλύτερη δουλειά βλέπω να κάνει το δωρεάν ADAWAY.

Βασικό να είμαστε ροοτ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• 3 years later...
ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ADBLOCK ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑ!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΓΓΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΚΟΥΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΚΟΝΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ADBLOCK ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑ!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΓΓΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΚΟΥΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΚΟΝΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Καθαρισε τον υπολογιστη σου

Κατεβασε και τρεξε το adwcleaner

και μετα το malwarebytes

Ο,τι βρουν τα σβηνεις.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!