sounik Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Βάλε xposed και εκεί να δεις παραμετροποιηση!Το απογειωνεις πραγματικα το κινητό.Όπως αναφέρθηκε και πανω gravitybox και greenify είναι δυο must modules!Βάλτο με το καλό και εδώ είμαστε! Μονο root χρειαζεται Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Βάλε xposed και εκεί να δεις παραμετροποιηση!Το απογειωνεις πραγματικα το κινητό.Όπως αναφέρθηκε και πανω gravitybox και greenify είναι δυο must modules!Βάλτο με το καλό και εδώ είμαστε! Μονο root χρειαζεται Μόλις τελείωσε το root μέσω framaroot, xposed framework, gravitybox (τς, τς, τς πίσω στις ενημερώσεις το xda) και τώρα σειρά έχει το greenify. Θεωρώ ότι ένας κατάλληλος οδηγός θα ήταν ό,τι πρέπει ως faq για όσους σκέφτονται να αγοράσουν τη συσκευή ή την έχουν λίγες ώρες/μέρες. :D Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Μόλις τελείωσε το root μέσω framaroot, xposed framework, gravitybox (τς, τς, τς πίσω στις ενημερώσεις το xda) και τώρα σειρά έχει το greenify. Θεωρώ ότι ένας κατάλληλος οδηγός θα ήταν ό,τι πρέπει ως faq για όσους σκέφτονται να αγοράσουν τη συσκευή ή την έχουν λίγες ώρες/μέρες. :D Εκανες με καποιο τροπο Nandroid Backup ? Εχεις βαλει cwm? τι ακριβως εκανες; Πριν προχωρησω προτεινεται να κανω nandroid κλπ, πως θα τα κανω αυτα χωρις cwm? Ακουσα οτι θελει ξεκλειδωτο bootloader για να γινει αυτο.. Ισχυει; Edit: Γινεται με το Titanium να το κανω το nandroid ? δε δοκιμασα :p δεν το εκανα ετσι παλιοτερα με το xperia που ειχα. Edited May 3, 2014 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Κάνε root και με το titanium σώσε όλες τις εφαρμογές, κάνε και ένα backup στον υπολογιστή και έτοιμος ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Κάνε root και με το titanium σώσε όλες τις εφαρμογές, κάνε και ένα backup στον υπολογιστή και έτοιμος ;) Σορρυ για το πρηξιμο , απλως σε περιπτωση boot loop (λεμε τωρα) σε τι θα με βοηθησει το να εχω ολες τις εφαρμογες απλα backup? εστω οτι παταω δλδ "Αντ.Ασφαλειας εφαρμογων και δεδομενων συστηματος" , πως θα ξαναφλασαρω σε κακη περιπτωση; Root ειμαι ηδη, απλα δε ξερω εαν γινεται να φλασαρω με το LG Pc suite και να κατεβασω stock .kdz Δε θελω απλα να εχω ενα backup αλλα να ξερω πως θα ξαναφλασαρω... Στανταρ εχουν ξαναειπωθει στο μεταξυ αυτα , απλα δεν ασχοληθηκα και τωρα μπαινω στο τρυπακι και εγω :P ( ουτε ασχοληθηκα με custom roms/kernels) Edit: Με αυτο και απο εδω γινεται δουλεια; Edited May 3, 2014 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Για xposed χρειαζεται μονο root. Αν θες να ασχοληθεις με roms/kernels εκει θελει ξεκλειδωμα ο bootloader με το freegee. Μετα περνας οποια recovery θες cwm η twrp και εισαι ετοιμος. Back up μπορεις να κρατησεις και μεσα απο την recovery. Αν ρωτας εμενα μην κρατας καθολου back up απο την stock κατασταση που εισαι τωρα αλλα αφου το στησεις με οποια rom θες για να μπορεις να πειραματιστεις και με αλλες και αν δε σου αρεσουν επανερχεσαι στην αρχικη που ησουν. Στο λεω αυτο επειδη για μενα δεν αξιζει αν περασεις σε custom κατασταση να ξαναγυρισεις σε stock. Ο μονος λογος που θα γυρισω σε stock 4.1 θα ειναι για να περασω την official 4.4 αν βγει ποτε και αυτη. Μεχρι τοτε custom και εχω βρει την υγεια μου!! :p Σε stock 4.1 γυριζεις με αυτον τον οδηγο του Νικου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379566 Edited May 3, 2014 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Για xposed χρειαζεται μονο root. Αν θες να ασχοληθεις με roms/kernels εκει θελει ξεκλειδωμα ο bootloader με το freegee. Μετα περνας οποια recovery θες cwm η twrp και εισαι ετοιμος. Back up μπορεις να κρατησεις και μεσα απο την recovery. Αν ρωτας εμενα μην κρατας καθολου back up απο την stock κατασταση που εισαι τωρα αλλα αφου το στησεις με οποια rom θες για να μπορεις να πειραματιστεις και με αλλες και αν δε σου αρεσουν επανερχεσαι στην αρχικη που ησουν. Στο λεω αυτο επειδη για μενα δεν αξιζει αν περασεις σε custom κατασταση να ξαναγυρισεις σε stock. Ο μονος λογος που θα γυρισω σε stock 4.1 θα ειναι για να περασω την official 4.4 αν βγει ποτε και αυτη. Μεχρι τοτε custom και εχω βρει την υγεια μου!! :p Σε stock 4.1 γυριζεις με αυτον τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379566 ευχαριστω παρα πολυ μαν! πραγματικα! αυτο ηθελα. Δε θελω να πειραματιστω απλα ΑΝ συμβει καποιο bootloop σε περιπτωση που κατι παει στραβα με την εγκατασταση του Xposed (που δε το πιστευω) να ξερω πως θα επιστρεψω απο το bootloop για να ξεκινησει το κινητο! Εαν θες δες το tool που λεω πιο πανω, δεν εχω την παραμικρη ιδεα αν μπορω να φλασαρω με εκεινο, φαινεται πολυ πιο ευκολο και το βρηκα απο το επισημο general του OG στους xda! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Δεν εχω ακουσει να φαει κανενας bootloop με xposed αλλα ποτε δεν ξερεις. Απο kernel εχω φαει εγω bootloop αρκετες φορες το οποιο ομως οταν εχεις custom recovery ειναι παιχνιδακι να το ξεπερασεις! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Δεν εχω ακουσει να φαει κανενας bootloop με xposed αλλα ποτε δεν ξερεις. Απο kernel εχω φαει εγω bootloop αρκετες φορες το οποιο ομως οταν εχεις custom recovery ειναι παιχνιδακι να το ξεπερασεις! Στο Xperia Arc S , τα ειχα ολα ξεκλειδωτα, ειχα μαθει απ'εξω το flashtool και γενικως ειχα μια οικειοτητα αλλα ημουν αναγκασμενος εκει γιατι ετρωγε φρικες το κινητο. Εδω δεν χρειαστηκα ποτέ μα ποτέ να μπω σε διαδικασια εστω να ψαξω custom roms/kernels (γτ ειμαι καλυμμενος)και επειδη μου ειπες για το Xposed (ναι, εσυ φταις :p )θελω να τα μαθω λιγο τωρα καποια πραγματα. Απλα επειδη δε θελω να ξεκλειδωσω τον bootloader , γι'αυτο το λογο ρωταω τι να κανω σε αναλογη περιπτωση. Εαν ολα πανε καλα θα πω εντυπωσεις , ειδα κατι βιντεο και με ψησανε πολυ ασχημα για να το περασω ! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Καθε συνειδητοποιημενος χρηστης κινητου πρεπει να εχει καποιο module του xposed στο κινητο του! :lol: Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 :lol: :lol: :lol: σωστος ο παικτης! Θα τα τσεκαρω ολα αυριο λογικα και ελπιζω ολα καλα να πανε! Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Εκανες με καποιο τροπο Nandroid Backup ? Εχεις βαλει cwm? τι ακριβως εκανες; Πριν προχωρησω προτεινεται να κανω nandroid κλπ, πως θα τα κανω αυτα χωρις cwm? Ακουσα οτι θελει ξεκλειδωτο bootloader για να γινει αυτο.. Ισχυει; Edit: Γινεται με το Titanium να το κανω το nandroid ? δε δοκιμασα :p δεν το εκανα ετσι παλιοτερα με το xperia που ειχα. Nandroid μόνο αν βάλεις custom rom (όπως είπαν και οι φίλοι) , με cwm δεν έχω ασχοληθεί. Μην αγχώνεσαι, σε boot loop δεν πρόκειται να μπεις μιας και το exposed κάνει για το κινητό μας αρκεί να το κάνεις σωστά (που δεν είναι τίποτα δύσκολο). Θα κάνω σύντομα έναν οδηγό και θα τον ανεβάσω. :) υγ: έτοιμος ο οδηγός. ;) Edited May 3, 2014 by Johnboy Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Έβαλα τον νέο Stock Solid, άνοιξα το intelliplug αν και δεν έχω ιδέα τι κάνει, interactive governor, underclock @ 162, undervolt 50-100 σε όλα... περιμένω να δω την αύξηση :) κάθε πρόταση δέκτη! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Έβαλα τον νέο Stock Solid, άνοιξα το intelliplug αν και δεν έχω ιδέα τι κάνει, interactive governor, underclock @ 162, undervolt 50-100 σε όλα... περιμένω να δω την αύξηση :) κάθε πρόταση δέκτη! Λοιπον! Κλείσε το intelliplug και άνοιξε το mpdecision αν υπάρχει.Κανουν την ίδια δουλεια αλλά είναι της qualcomm. Ondemand βάλε governor σε cpu και gpu. Νομιζω οτι κανει καλύτερη διαχείριση. Την ελάχιστη συχνότητα αστην όπως είναι στα 384 αφού δεν κερδίσεις σχεδόν τπτ.Μόνο κακό θα σ κανει.Μείωσε την μέγιστη αν θες Βάλε και deadline governor στο Ι/Ο. Αυτά απο μένα! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 χρησιμοποιει κανεις το miracast για να συνδεει το κινητο με υπολογιστη windows 8?ειναι εφικτο αυτο?και πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 χρησιμοποιει κανεις το miracast για να συνδεει το κινητο με υπολογιστη windows 8?ειναι εφικτο αυτο?και πως? Εχω την εντυπωση οτι αυτο ειναι ενας τροπος για να συνδεεσαι με την τηλεοραση σου ας πουμε (εαν αυτη υποστηριζει κατι παρομοιο). Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτέ γιατι δεν εχω τηλεοραση :p Υπαρχει και αυτο που σου δειχνει στον υπολογιστη το κινητο και το χειριζεσαι απο εκει. Το on-screen phone. Το ειχα δοκιμασει καποτε και λειτουργει κανονικα! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Εχω την εντυπωση οτι αυτο ειναι ενας τροπος για να συνδεεσαι με την τηλεοραση σου ας πουμε (εαν αυτη υποστηριζει κατι παρομοιο). Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτέ γιατι δεν εχω τηλεοραση :p Υπαρχει και αυτο που σου δειχνει στον υπολογιστη το κινητο και το χειριζεσαι απο εκει. Το on-screen phone. Το ειχα δοκιμασει καποτε και λειτουργει κανονικα! ναι το ξερω οτι ειναι για τηλεοραση..αλλα αν υποστηριζει και το κινητο και το tablet στην περιπτωση μου(asus t100) miracast γιατι να μην μπορω να τα συνδεσω μεταξυ τους?το on screen phone κολλαει πολυ αν βαλεις καποιο παιχνιδι και επισης δεν βολευει για να κανεις stream μια ταινια ας πουμε.αν καποιος εχει ιδεα απο miracast ας μας διαφωτισει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Nandroid μόνο αν βάλεις custom rom (όπως είπαν και οι φίλοι) , με cwm δεν έχω ασχοληθεί. Μην αγχώνεσαι, σε boot loop δεν πρόκειται να μπεις μιας και το exposed κάνει για το κινητό μας αρκεί να το κάνεις σωστά (που δεν είναι τίποτα δύσκολο). Θα κάνω σύντομα έναν οδηγό και θα τον ανεβάσω. :) υγ: έτοιμος ο οδηγός. ;) Φιλε μου τι να πω! Χιλια ευχαριστω! Οσο νουπω θα κανω και τις δοκιμες μου! Δεν νομιζω να αντιμετωπισω θεμα! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Λοιπον! Κλείσε το intelliplug και άνοιξε το mpdecision αν υπάρχει.Κανουν την ίδια δουλεια αλλά είναι της qualcomm. Ondemand βάλε governor σε cpu και gpu. Νομιζω οτι κανει καλύτερη διαχείριση. Την ελάχιστη συχνότητα αστην όπως είναι στα 384 αφού δεν κερδίσεις σχεδόν τπτ.Μόνο κακό θα σ κανει.Μείωσε την μέγιστη αν θες Βάλε και deadline governor στο Ι/Ο. Αυτά απο μένα! Διάβασα ότι το intelliplug κάνει πολύ καλύτερη διαχείριση... Όπως επίσης και ο interactive και μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος :) Για την ελάχιστη γιατί το λες; θα δοκιμάσω τον deadline :) Πάντως για κάποιο λόγο, ενώ έπιασα 20.500 στο antutu, ενώ τα γύρισα σε στοκ δε μπορώ να περάσω τα 13-14.000.... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Και γω κάπου στο xda το είχα διαβάσει οτι οι επεξεργαστές μας δεν είναι καλό να δουλεύουν κάτω απο 300mhz. Μπορεί να μην ισχυει βεβαια Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Λες; θα το ψαξω αν ειναι... Παντως μια μικρη διαφορα την εχω δει, θα πω αποτελεσματα το βραδυ :) Επισης το 13-14.000 παραμενει, με τα CPU integer-float να ειναι εξαιρετικα χαμηλο (~500) αλλα στη χρηση η σε βαρια παιχνιδακια δεν ειδα κανενα προβλημα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Αλλη μια μερα σκληρης χρησης εφτασε στο τελος. Εχει φτασει σε αλλα επιπεδα νομιζω το κινητο που οταν το ειχα πρωτοπαρει εβγαζε σχεδον τα μισα. Τοτε μου ανοιξαν τα ματια αρχικα καποια παιδια εδω μεσα που τα ευχαριστω πολυ και κατα κυριο λογω το xda και εχουμε φτασει σημερα σε κατι που ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ για να το καταφερω στις αρχες ηθελα δυο μπαταριες! Η χρηση που εγινε στο κινητο ηταν: Κλησεις Browsing Facebook Youtube Viber Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Αλλη μια μερα σκληρης χρησης εφτασε στο τελος. Εχει φτασει σε αλλα επιπεδα νομιζω το κινητο που οταν το ειχα πρωτοπαρει εβγαζε σχεδον τα μισα. Τοτε μου ανοιξαν τα ματια αρχικα καποια παιδια εδω μεσα που τα ευχαριστω πολυ και κατα κυριο λογω το xda και εχουμε φτασει σημερα σε κατι που ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ για να το καταφερω στις αρχες ηθελα δυο μπαταριες! Η χρηση που εγινε στο κινητο ηταν: Κλησεις Browsing Facebook Youtube Viber Πλάκα κάνεις! Μου φαίνεται ότι θα στραφώ σε custom rom/kernel. Δυστυχώς έκανα τα πάντα, πάγωσα όλες τις εφαρμογές, διέγραψα αυτές της google αλλά με 2 ώρες viber, δίκτυο στο αυτόματο, κάνα παιχνίδι, 2 ώρες μουσική, μισή ώρα κλήσεις κλπ, βγάζω 2,5 ώρες οθόνης και με υπόλοιπο μπαταρίας 40%. Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Άρα 4μιση με 1% υπόλοιπο. Στο μέσο όρο δηλαδή Η αυτόματη λειτουργία στο δίκτυο είναι ενεργοβόρα σε όλες τις συσκευές. Εξαρτάται και το μέρος που είναι ο καθένας βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Επισης το 13-14.000 παραμενει, με τα CPU integer-float να ειναι εξαιρετικα χαμηλο (~500) αλλα στη χρηση η σε βαρια παιχνιδακια δεν ειδα κανενα προβλημα Πετρο περιεργο αυτο που σου συμβαινει με το antutu! Δες εμενα με cyano kernel αν θυμαμαι καλα και cpu 1134 αντι για 1512 και gpu 200 αντι για 400 mhz. Αφου δεν εχεις προβλημα ομως μην ασχολεισαι Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts