Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ισως καποια αλλα στιγμη γιατι δεν εχω κανει root. :p Οχι απο θεμα διαδικασιας αλλα γιατι ειναι ηδη τουμπανο και δεν εχεις αναγκη απο ram ή rom για να ξεφορτωθεις το bloatware.

εγω το ξεφορτωθηκα μονο και μονο επειδη υπηρχε :p σου δινει και αλλες δυνατοτητες πανω στη συσκευη ;) αλλαζεις οτι θες, κοιτας οτι θες, πειραζεις οτι θες :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως μια ρομ της προκοπής δεν έχει η συσκευή. Μόνο με νεξους και sgs ασχολούνται οι περισσότεροι σοβαροί devs. Τώρα βέβαια που τους "έδιωξαν" htc και samsung, μαζεύτηκαν όλοι στα nexus.

Κρίμα να έχεις ένα νεξους με άλλο firm στην ουσία και να μην έχεις άπειρες ρομ..

Αποριες:

1)Δεν κοιμασαι ποτε εσυ? :p

2)Σε λειπει τιποτα; Η "για το ****το"; :p

3)Εσενα μπαινει στο φορουμ το tapatalk?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Αποριες:

1)Δεν κοιμασαι ποτε εσυ? :p

2)Σε λειπει τιποτα; Η "για το ****το"; :p

3)Εσενα μπαινει στο φορουμ το tapatalk?

1 Ποτέ

2 Για το δεύτερο

3 Ναι

:p

Παιδιά ρώτησα πριν άλλες 100 φορές και απάντηση δεν πήρα... Υπάρχει τελικά λύση για να δουλέψει το 4G της Vodafone;;;; ή πάμε σε cosmote;;

Root/unlock και φλασαρισμα απο cwm το qslide hide

Root με framaroot, unlock με freegee. Πιο εύκολο δε γίνεται :)

Κάποιο link για το Unlock ? root έκανα με το Kingo Root

Πρεπει να στειλεις ενα μηυμα στη vodafone με κατι που ελεγε on. Μετα στο ενεργοποιει.εγω ετσι εκανα και το εχω κανονικα.για σιγουρια παρε ενα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

1 Ποτέ

2 Για το δεύτερο

3 Ναι

:p

Παιδιά ρώτησα πριν άλλες 100 φορές και απάντηση δεν πήρα... Υπάρχει τελικά λύση για να δουλέψει το 4G της Vodafone;;;; ή πάμε σε cosmote;;

Οριστε http://fullpc.gr/news/mobile/zise-tin-empiria-tou-4g-diktiou-tis-vodafone-dorean-video

Ειναι ηδη ενεργοποιημενο το 4G NAI στη γραμμή μου, ειχα 4G σε αλλη συσκευη... ΣΤΟ OPTIMUS G δεν εχω επιλογη LTE αυτο λεω

Στειλτο ξανα το μηνυμα

Το εστειλα & μου λεει οτι ειναι ΗΔΗ ενεργοποιημενη... βρε παιδια μια απλη απαντηση θελω....

ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ 4G ΜΕ VODAFONE ΣΤΟ OPTIMUS G ? ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ LTE ΣΤΟ MENU ΜΕ VODAFONE ΚΑΡΤΟΥΛΑ ?

Αυτο μονο θελω να μαθω... γνωριζω τις υπολοιπες διαδικασιες

Το εστειλα & μου λεει οτι ειναι ΗΔΗ ενεργοποιημενη... βρε παιδια μια απλη απαντηση θελω....

ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ 4G ΜΕ VODAFONE ΣΤΟ OPTIMUS G ? ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ LTE ΣΤΟ MENU ΜΕ VODAFONE ΚΑΡΤΟΥΛΑ ?

Αυτο μονο θελω να μαθω... γνωριζω τις υπολοιπες διαδικασιες

Όχι μονο δουλευει αλλα παει και σφαιρα..... 41-42 mbps download εδώ στην Πατρα

Γιαννης. Μ.

Όχι μονο δουλευει αλλα παει και σφαιρα..... 41-42 mbps download εδώ στην Πατρα

Πως ? πως ενεργοποιησες φιλε μου την Επιλογη LTE μεσα στο menu ?????????????????????????????

Αυτο ρωταω ο κακομοιρης απο χθες και παιρνω ΑΚΥΡΕΣ απαντησεις... τοσο ακαταλαβιστικα τα λεω ?

Με μια αναζήτηση μπορούσες να δεις αν δουλεύει το 4g. Το ίδιο και για το unlock αφου σου έγραψα ότι γίνεται με freegee. Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν έχεις μη-ελληνική συσκευή που δεν έχει πάρει update για το 4g της βοντα η κάτι τέτοιο.

Ούτε βοντα εχω ουτε 4g ούτε ξένη συσκευή. Αυτά έχουν αναφερθεί από άλλους εδώ στο θέμα.

Μην ξεχνάς ότι τα φορουμ δεν είναι chat rooms. Τα ποστ μένουν για να μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση σε άπειρες πληροφορίες με μια απλή αναζήτηση και όχι απλά για να ανεβαίνουν οι counters.

Επίσης εδώ είμαστε όλοι μέλη και γράφουμε/μαθαίνουμε/βοηθάμε από χόμπι και γιατί το θέλουμε, όχι αναγκαστικά.

Φιλικά

Edited by nikos523

Πως ? πως ενεργοποιησες φιλε μου την Επιλογη LTE μεσα στο menu ?????????????????????????????

Αυτο ρωταω ο κακομοιρης απο χθες και παιρνω ΑΚΥΡΕΣ απαντησεις... τοσο ακαταλαβιστικα τα λεω ?

Καταρχήν φαντάζομαι είσαι στην τελευταία firmware E97510vH. Δεύτερον δοκίμασε να βγάλεις την σιμ από το

κινητο και να την ξαναβάλεις (σε εμένα έτσι δούλεψε). Και τρίτον ρώτησε αν η σιμ που έχεις είναι τελευταίας γενιάς και

υποστηρίζει 4G.

Γιαννης. Μ.

Καταρχήν φαντάζομαι είσαι στην τελευταία firmware E97510vH. Δεύτερον δοκίμασε να βγάλεις την σιμ από το

κινητο και να την ξαναβάλεις (σε εμένα έτσι δούλεψε). Και τρίτον ρώτησε αν η σιμ που έχεις είναι τελευταίας γενιάς και

υποστηρίζει 4G.

Ναι υποστηριζει 4G η SIM μου.... ΚΑΝΟΝΙΚΑ... Αφου επιανα κανονικα σε ΑΛΛΗ συσκευη...

http://i.cubeupload.com/1N1MrO.png

Αυτη την εκδοση εχω... Προφανως και ΔΕΝ εχω την τελευταια που μου ειπες... μπορεις να με βοηθησεις που θα την βρω κιολας ?

Με μια αναζήτηση μπορούσες να δεις αν δουλεύει το 4g. Το ίδιο και για το unlock αφου σου έγραψα ότι γίνεται με freegee. Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν έχεις μη-ελληνική συσκευή που δεν έχει πάρει update για το 4g της βοντα η κάτι τέτοιο.

Ούτε βοντα εχω ουτε 4g ούτε ξένη συσκευή. Αυτά έχουν αναφερθεί από άλλους εδώ στο θέμα.

Μην ξεχνάς ότι τα φορουμ δεν είναι chat rooms. Τα ποστ μένουν για να μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση σε άπειρες πληροφορίες με μια απλή αναζήτηση και όχι απλά για να ανεβαίνουν οι counters.

Επίσης εδώ είμαστε όλοι μέλη και γράφουμε/μαθαίνουμε/βοηθάμε από χόμπι και γιατί το θέλουμε, όχι αναγκαστικά.

Φιλικά

Φιλε μου ΦΥΣΙΚΑ και δεν σας υποχρεωνει κανεις ΑΛΛΑ, ειμαστε εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον... οταν εγω παιρνω χθες τοκινητο ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ την επιλογη LTE, και εχω πιεση 40, νομιζεις εχω την υπομονη να ψαξω ? ΜΙΑ ΑΠΛΗ απαντηση θελω αν δουλευει η οχι ή αν πηρα μουφα κινητο να παω να τον πεταξω στον πειραια... Αυτο ηθελα μονο... Αν ψαξεις στο section του S2 πριν 5-6 μήνες να δεις πως βοηθουσα τους συμforumites εκει περα... θα καταλαβεις οτι δεν εχεις να κανεις με ατομο που τα θελεις ολα στο πιατο... απλα εδωσα 280 και δεν εχω επιλογη LTE ενω θα επρεπε.... ηταν απλη η ερωτηση μου νομιζω... εννοω ΔΕΝ ηθελα καμια επιστιμονικη αναλυση... ενα ναι η ενα οχι!

Απλα να μου πει ο φιλος που θα βρω το τελευταιο firmware να εχω την επιλογη LTE και θα ζητησω απο καποιον MOD να διαγραφουν τα μυνηματα....

Αν είχες ελληνική συσκευή θα έρεπε να σου είχε βγάλει software update. Προφανώς δεν έχεις. Οπότε μια λυση που μπορώ να σκεφτώ έιναι να ξεκλειδώσεις το κινητό (με freegee)και να βάλεις custom rom όπως αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2515156.

Και εγώ αυτήν έχω τον τελευταίο καιρό και μάλιστα έιναι πολύ καλή.

Γιαννης. Μ.

Απλα να μου πει ο φιλος που θα βρω το τελευταιο firmware να εχω την επιλογη LTE και θα ζητησω απο καποιον MOD να διαγραφουν τα μυνηματα....

E975-10h.απο αυτην την εκδοση και μετα ενεργοποιηθηκε το 4γ της βονταφον.σου βγαζει αναβαθμιση ota?ή εστω συνδεοντας το με pc?

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Αν είχες ελληνική συσκευή θα έρεπε να σου είχε βγάλει software update. Προφανώς δεν έχεις. Οπότε μια λυση που μπορώ να σκεφτώ έιναι να ξεκλειδώσεις το κινητό (με freegee)και να βάλεις custom rom όπως αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2515156.

Και εγώ αυτήν έχω τον τελευταίο καιρό και μάλιστα έιναι πολύ καλή.

Οκ, εβαλα Freegee, εβαλα Recovery, τωρα φλασαρω ? αυτο ηταν ξεκλειδωθηκε ?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

E975-10h.απο αυτην την εκδοση και μετα ενεργοποιηθηκε το 4γ της βονταφον.σου βγαζει αναβαθμιση ota?ή εστω συνδεοντας το με pc?

Όχι δεν εχω OTA...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2417376

Αυτή εδώ έλεγα να βάλω... και αυτη που μου εδωσε ο φιλος πριν vb ειναι... αυτη εδω vD... Δεν θα εχω 4G ?

Αυτή εδώ έλεγα να βάλω... και αυτη που μου εδωσε ο φιλος πριν vb ειναι... αυτη εδω vD... Δεν θα εχω 4G ?

Δε ξερω να σου πω για custom rom. :(

Δε ξερω να σου πω για custom rom. :(

Εντάξει ενταξει ΔΕΝ πειραζει φιλε... βασικα ελατε διπλα στο τροποποιησεις... θα ενημερωσω εκει τι εγινε μολις περασω την ROM!

Εντάξει ενταξει ΔΕΝ πειραζει φιλε... βασικα ελατε διπλα στο τροποποιησεις... θα ενημερωσω εκει τι εγινε μολις περασω την ROM!

Κανε ο,τι σου πουν τα παιδια για ρομ και θασαι οκ.

αν -πριν τα κανεις αυτα- συνεδεσες το κινητο με το πισι και δε σουβγαλε αναβαθμιση τοτε μαλλον το κινητο σου ειναι απο χωρα που δεν την εχει παρει ακομα.ετσι και μενα πριν ερθει δεν ειχα 4γ.τωρα να φανταστεις μουχει ερθει η e975-10i.

Και εννοειται το 4γ της βονταφον δουλευει μια χαρα.

Γαλλικο το δικο μου

Σου ειχα πει απο χθες οτι πρεπει να κανεις αναβαθμιση λογισμικου για να εχεις 4g!

Τεσπα,για ποια χωρα προοριζοταν το κινητο σου και ποια εκδοση λογισμικου εχεις;

Μπες στο sndeep.info για να δεις την χωρα αν δεν εχεις το κουτι του κινητου.

Πρεπει να ειναι μετα την 10d για να σου εμφανισει το 4g.

Αστο το κινητο λιγο καιρο μαμα να δεις πως δουλευει και μετα ασχολησου αν θες με customization αφου αποτι καταλαβα τωρα το πηρες.

Αν και σου λεω οτι δεν αξιζει να ασχοληθεις γιατι το κινητο ειναι ηδη ΤΟΥΜΠΑΝΟ!

Δεν καταλαβαινει τπτ λεμε!

Edited by sounik

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

• The title was changed to LG Optimus G (E975)