Meyas Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Ρε παιδια μιας και ειμαι noobie και δεν εχω ιδεα απο δικτυα κινητης , το E970 θα λειτουργει πληρως ελλαδα ?? 2G-3G-4G? http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_e970-5062.php , 140e unlocked το πουλανε και σε συγκριση των 330 του e975 ειναι πολυ καλητερη επιλογη κ οι μικροδιαφορες τους δεν με πειραζουν.... Υ.Γ VODAPHONE εχω αλλα αυτο αλλαζει... ;-) ευχαριστω για την απαντηση... :confused: Edited January 18, 2014 by Meyas p Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Ρε παιδια μιας και ειμαι noobie και δεν εχω ιδεα απο δικτυα κινητης , το E970 θα λειτουργει πληρως ελλαδα ?? 2G-3G-4G? http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_e970-5062.php , 140e unlocked το πουλανε και σε συγκριση των 330 του e975 ειναι πολυ καλητερη επιλογη κ οι μικροδιαφορες τους δεν με πειραζουν.... Υ.Γ VODAPHONE εχω αλλα αυτο αλλαζει... ;-) ευχαριστω για την απαντηση... :confused: Νομιζω οτι αυτες οι συσκευες ειναι κλειδωμενες στην at&t. Ας το επιβεβαιωσει και κανεις αλλος μιας και δεν ειμαι σιγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Αυτο λεω, ναι μεν βγαλμενο απο ΑΤ&Τ αλλα ξεκλειδομενο, την sim θα την διαβαζει, οι μπαντες-συχνοτητες που εκπεμπουμε Ελλαδα δεν ξερω αν ειναι συμβατες με αυτες που διαβαζει απο τα specs του.... Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Με λιγα πραγματα....λιγο wifi λιγο ομιλια λιγο tapatalk. Φχαριστημενος ειμαι για λιγη χρηση.αυριο θα τα ανοιξω ολα. Τα ποσταρω ως σημειο αναφορας. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Σου ξεφτιλίζει την μπαταρία το σήμα απ'οτι βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Σου ξεφτιλίζει την μπαταρία το σήμα απ'οτι βλέπω. Εδω που μενω η βονταφον δεν τα παει πολυ καλα.αλλα και γω τοχω στο gsm/wcdma/lte.με 2g σκετο θα πηγαινει καλυτερα.τωρα βαζω wifi/data να δω.καιρο εχω να το τσεκαρω.τοχα κανει στις αρχες.τωρα επαναλαμβανω το τεστ μιας και αναφερθηκε καταναλωση απο μερικα παιδια Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Αυτο λεω, ναι μεν βγαλμενο απο ΑΤ&Τ αλλα ξεκλειδομενο, την sim θα την διαβαζει, οι μπαντες-συχνοτητες που εκπεμπουμε Ελλαδα δεν ξερω αν ειναι συμβατες με αυτες που διαβαζει απο τα specs του.... http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_e975-4941.php πανω πανω γραφει τις συχνοτητες του καθε μοντελου.ισως αυτο σε βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Όχι... Μόνο το δικό μας δεν θα πάρει;;; http://techblog.gr/mobile/lg-optimus-g-pro-knockon-quickwindow-2016/ Τέτοια θήκη υπάρχει στο ebay;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Όχι... Μόνο το δικό μας δεν θα πάρει;;; http://techblog.gr/mobile/lg-optimus-g-pro-knockon-quickwindow-2016/ ;; Ελπιζω πως οχι.μαρεσει το double tap πολυ. Αν και lg ειναι αυτη. Ολα να τα περιμενεις... Ή και τιποτα. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 θα ερθει θα ερθει ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Καθιστε να παρει το G2 την 4.4 και μετα πιστευω θα ερθει και η σειρα μας για ανακοινωσεις. :D Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Ελπιζω πως οχι.μαρεσει το double tap πολυ. Αν και lg ειναι αυτη. Ολα να τα περιμενεις... Ή και τιποτα. http://androidadvices.com/list-android-phones-android-44-kitkat-firmware-update/#.UtwHXBBYnDc Το έγραψα και καμια δυο σελίδες πριν, εδώ λέει πως θα την πάρουμε την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 (edited) Και πριν ο αλεκτωρ λαλησει τρις, κυκλοφορουν ανεπισημες, προς το παρον, πληροφοριες οτι: "LG testing Android 4.4 for both LG Optimus G and LG Optimus G Pro"... http://www.phonearena.com/news/LG-testing-Android-4.4-for-both-LG-Optimus-G-and-LG-Optimus-G-Pro_id51568 http://androidadvices.com/list-android-phones-android-44-kitkat-firmware-update/#.UtwHXBBYnDc Το έγραψα και καμια δυο σελίδες πριν, εδώ λέει πως θα την πάρουμε την αναβάθμιση. Ναι και ειπαμε αυτα ειναι εκτιμησεις. Οχι επισημα. Edited January 19, 2014 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Φουλ ανοικτα ολα.και εκει που δεν ειχε wifi ειχα 3g/4g.με πολυυυυυ σκαλισμα. Θυμαμαι οταν το πρωτοπηρα ειχα 4 ωρες οθονη.με wifi κυριως.οποτε τωρα τι αλλαξε? α)δεν εχω καλο σημα. β)το 4g-και γενικα τα data τρωνε πολυ.ημουν κοντα 2 ωρες με 4g αν θυμαμαι καλα. γ)παλιωσε η μπαταρια(κιολας??? απο το καλοκαιρι.δεν νομιζω...) Αυτα... Παω να το φορτισω... :D Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί. Το Spirit fm μου λέει ότι δεν είναι συμβατό με την συσκευή. Έχει βγει το Spirit 2 beta. Το έχει δοκιμάσει κάποιος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Το 2 ειδικά ;) την ρουφάει, δεν την τρώει απλά! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 καλησπέρα παιδιά, να κάνω μια ερώτηση,για να μην πω σε όλα στα περισσότερα κινητά όταν πατάς τα κουμπιά για την ρύθμιση της έντασης βγάζει την μπάρα που δείχνει την ένταση και απο δίπλα έχει ενα κουμπάκι που μόλις το πατάς ανοίγουν όλες εντάσεις,του τηλεφώνου των ειδοποιήσεων κτλ κτλ.στο G δεν έχω βρέι να κάνει κάτι τέτοιο γίνεται να το ενεργοποιήσουμε κάπως? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Δεν τον έχουν όλα. Root, xposed framework, gravity box και έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 και αυτό που θέλω εγώ το βάζω σαν tweak? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ναι. Ένα τικ και έτοιμο[ATTACH]40168[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 root είμαι,μπορείς να μου δώσεις λινκ απο xposed k apo gravity?γιατί βρήκα για kit kat όχι για jelly bean το gravity box,module δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ναι, το κατεβάζεις μέσα από το xposed Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ok το βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ναι. Ένα τικ και έτοιμο[ATTACH]40168[/ATTACH] την μπαταρία με τι την έκανες έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Στο Xda battery theming, xposed module :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts