Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

O custom Kernel περνιέται σαν zip κανονικά μέσω recovery,

Θα το εχω υποψιν! Θα το ψαξω και περισσοτερο. Ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια! Τωρα ψαχνω τπτ themes και τετοια, φαινεται να μην εχει bugs προς το παρον. WiFi κλπ δουλευουν ολα. Το GPS δε ξερω αν δουλευει , αλλα θα το δοκιμασω αυριο :)

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε προτείνω custom kernel, ειδικά τον solid... Πολλά προβλήματα, μέτρια μπαταρία

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Δε προτείνω custom kernel, ειδικά τον solid... Πολλά προβλήματα, μέτρια μπαταρία

Μπα, δεν αλλαζω τωρα, βλεπω οτι τα παει καλα οπως ειναι. Κατι για το παραπανω ερωτημα υπαρχει; Σε καθε επανεκκινηση εχω 100% φωτεινοτητα , 2 λεπτα για ληξη οθονης και οι τοποθεσιες ειναι παντα ανοιχτες απο την αρχη , αυτο ειναι τελεσιδικο ή διορθωνεται καπως; Βασικα μονο αυτο ειδα ως "bug", τιποτα περισσοτερο.

Δοκιμασα και 2 themes στο g3tweakbox και δουλευουν αψογα. Αλλο κινητο , πραγματικα! Ενθουσιαστηκε η κοπελα μου :D

Edited by tommybertsen

Δεν το έχω δει ποτέ, ομολογώ. Παίζει να φταίει κάνα module?

Δεν το έχω δει ποτέ, ομολογώ. Παίζει να φταίει κάνα module?

Tο εκανε απο τα πρωτα reboot, και εβαλα το g3tweaksbox που το ειχε και σαν επιλογη στον installer της rom. Και το gravitybox εβαλα, αλλα το εκανε και πριν απο αυτο. Ας ειναι, το πολυ πολυ ξαναφλασαρω αν ενοχλει αυτο , ή κανω factory reset μηπως και...

Ενω σε γενικες γραμμες η ρομ ειναι πολυ κομπλε, παρατηρω κατι που δεν υπηρχε στην μαμα ρομ , ειδικα μετα το factory reset που του ειχα κανει.

Η μπαταρια , οσο το λειτουργω, φαινεται more than ok. Ομως σε καποια φαση πχ , πηγε στο 51%. Εκει το αφησα overnight, και το πρωι την ειδα στο 30%. Να σημειωσω πως τιποτα δε τρεχει απο πισω, και ειναι και τα περισσοτερα που εχω μεσα , greenified.

Το εκλεισα λοιπον το πρωι , και το ανοιγω τωρα, και τι να δω; 3% μπαταρια. Το χρησιμοποιησα γυρω στο 20λεπτο , και η μπαταρια ηταν κολλημενη εκει , στο 3%. Παιζει απλα να δειχνει λαθος ενδειξη;

Εμένα με επανεκκίνηση κάτω από 45% με το ζόρι ανοίγει με 3-4% και κλείνει :lol: Αλλά αναμονή έχω εξαιρετική

Χθες στις 16 ώρες αναμονή, 2:10 ώρες οθόνη, 48% μπαταρία

Βάλε το gsam Και δες τι σου τρώει τόση μπαταρία σε αναμονή

Τo gsam δε το εχω αλλα εχω το wakelock detector. Εχω δει 61 triggered wakeups απο το playstore :o Και απο το hangouts (με αυτο δεν υπαρχει θεμα, το αφαιρω).

Το play store ομως; επισης συνεχιζει να ανοιγει με 100% φωτεινοτητα, 2m screen off και βγαζει παντα 3 φορες error στα play store services στην εκκινηση. Other than that, πολυ καλα δουλευει.

η omnirom ειναι πολυ καλη αν θες 6.0.1

παει σφαιρα χωρις κανα σοβαρο θεμα.

Η μπαταρια τιποτα φοβερο,βγαζεις ομως ανετα με νορμαλ χρηση 15ωρο.

Ειπα να δοκιμασω την artmod αλλα μετα την εγκατασταση κανει κυκλους βγαινοντας στο cwm συνεχως :blink:

οποτε ξαναπερασα την omnirom,μην μεινουμε απο τηλεφωνο..............

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Προς το παρον εχει περασει στα χερια της κοπελας μου το κινητο (το G2 της πηγε Service για minor θεματακι). Φαινεται να βολευεται , αλλα μιας και την αναφερεις την omnirom , θελει custom kernel φανταζομαι,ετσι; Ο τροπος περασματος να φανταστω ειναι ιδιος κατα τ'αλλα; (full wipe + flash εννοω).

Υποψιν οτι η μπαταρια μου κλεινει 3 χρονια διχως αλλαγη. Στην artmod πανε ολα πολυ καλα, δεν ειχε προβληματα χτες οσο το δουλευε η κοπελα μου.

Αλλα μιας και μπηκα στο τρυπακι , ισως να τη δοκιμασω οταν παρει πισω το δικο της κινητο!

Mε ενα προχειρο ψαξιμο βρηκα τα παρακατω.

https://dl.srvr.tech/geehrc/omni-6.0/ . Κατεβαζω τελευταια homemade ή την αλλη; Αν για να λειτουργησει χρειαζεται αλλο κερνελ , ποιος ο τροπος φλασαρισματος; Πρωτα κανω wipe, φλασαρω κερνελ οπως την ρομ , και μετα τη ρομ;

Εδω βρηκα ενα link του τυπου για kernel στο xda αλλα δε ξερω τι υποτιθεται οτι πρεπει να κατεβασω!

Edited by tommybertsen

Ειπα να δοκιμασω την artmod αλλα μετα την εγκατασταση κανει κυκλους βγαινοντας στο cwm συνεχως :blink:

οποτε ξαναπερασα την omnirom,μην μεινουμε απο τηλεφωνο..............

Αν μετά το LG κλείνει και σε ξαναβάζει στη recovery, θέλει wipe data.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Ενοειτε οτι εκανα full wipe,αλλα και κατα την εγκατασταση περνει εντολη να κανει.H omnirom 4.4.2 modded δεν ειναι?αλλωστε εκανε κανονικη εγκατασταση η artmod,εκτος κατι με θεματα δεν πηγε καλα,ολοκληρωθικε η εγκατασταση,καντε restart και τσαααακ παει σε cwm

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Ενοειτε οτι εκανα full wipe,αλλα και κατα την εγκατασταση περνει εντολη να κανει.H omnirom 4.4.2 modded δεν ειναι?αλλωστε εκανε κανονικη εγκατασταση η artmod,εκτος κατι με θεματα δεν πηγε καλα,ολοκληρωθικε η εγκατασταση,καντε restart και τσαααακ παει σε cwm

Προτεινουν twrp παντως... ΠΑντου οπου και να διαβασα. Με twrp , πρωτη φορα εκανα τη διαδικασια , με full wipe φυσικα, και δεν ειχα προβλημα κανενα. Φλασαρα και dark theme μαλιστα και ολα κομπλε

Για δείξε καμία φωτογραφία από το dark theme :p

Μιξ απο dark theme και λιγο απο MIUI style μεσω G3Tweakbox :) Δεν ειναι κατι το φοβερο , απλα ειναι ολα σκοτεινα :p

Μεσω Dropbox γιατι εδω για να μου τις ανεβασει θελει βουντου :lol:

1 , 2 , 3 , 4

Ωραιο, ρυθμισεις ειδικα δεν αντεχω την ασπριλα :lol: G3TB πως βαζεις εξτρα θεματα; Μου βγαζει μονο "Stock" ως επιλογη...

Τα βρήκα από xda. Googlαρα themes for g3tweakbox και εψαξα στα αποτελέσματα. Είναι σε apk Και τα κάνεις εγκατάσταση. Εμφανίζονται κανονικά στο υπομενου και οταν τα επιλέξεις θέλει κλασικά restart. Γίνονται και συνδυασμοί θεμάτων αν θες :p

περασα το twrp και τωρα εχω ενα νεκρο τηλεφωνο.%$#@&^*&%#$@^&

δηλαδη μπαινει σε download mode,η στο twrp,αλλα δεν υπαρχει τιποτα στην καρτα.προφανως το full wipe του twrp δεν αστειευεται και τα εσβησε ολα.

Μεσω του flashtool σταματαει μετα απο λιγα λεπτα και γραφει error.

Eιχα αλλα δυο LG τηλεφωνα που ενανα χρηση flashtoll,παραταυτα διαβασα τον οδηγο για G.

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Εδώ είσαι και χρησιμοποιείς μόνο την 4.1.2 από τον οδηγού του Νίκου στο σχετικό νήμα των οδηγών.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Περίεργο που σου τα έσβησε όλα, κάνει exclude τα media κανονικά

Τελικα φλασαριστικε η 4.4.2 αφου μεσα στο flashtool αλλαξα 3 διαφορετικα .kdz(!!!!) E97520A_00.kdz :wacko:

θεωριτικα ειναι η ιδια ρομ κατεβασμενη απο διαφορετικες πηγες....αν επαιξε αυτο ρολο,γιατι κανα αλλο μαγικο δεν εκανα.

περασα την artmod v7 να δω τι κανει και αυτη.

Ναι η εσωτερικη δεν ειχε απολυτως τιποτα,total clear........

Ευχαριστω.

Πρώτες εντυπώσεις.

Καλή μπαταρία,άψογη.

Πολύ ραμ καταναλώνει παρότι παγωσα πολλές εφαρμογές.

Καλό ιντερφεις.

Μπήκα στο LG market αλλά δεν βρήκα κανα σοβαρό thema.

Που μπορώ να βρω?

Black theme από XDA 191 MB?ένα θέμα 191 MB?είναι λογικό?

Edited by isolove

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Τελικα φλασαριστικε η 4.4.2 αφου μεσα στο flashtool αλλαξα 3 διαφορετικα .kdz(!!!!) E97520A_00.kdz :wacko:

θεωριτικα ειναι η ιδια ρομ κατεβασμενη απο διαφορετικες πηγες....αν επαιξε αυτο ρολο,γιατι κανα αλλο μαγικο δεν εκανα.

περασα την artmod v7 να δω τι κανει και αυτη.

Ναι η εσωτερικη δεν ειχε απολυτως τιποτα,total clear........

Ευχαριστω.

Πρώτες εντυπώσεις.

Καλή μπαταρία,άψογη.

Πολύ ραμ καταναλώνει παρότι παγωσα πολλές εφαρμογές.

Καλό ιντερφεις.

Μπήκα στο LG market αλλά δεν βρήκα κανα σοβαρό thema.

Που μπορώ να βρω?

Black theme από XDA 191 MB?ένα θέμα 191 MB?είναι λογικό?

ειναι αυτο για το οποιο συζητουσαμε πιο πανω. Απολυτως λογικο ειναι αφου ειναι flashable και αλλαζει ολο το συστημα :)

oops τωρα ειδα το restriction του προφιλ.. Δε πειραζει!

Σε αλλα νεα το απολαμβανει μεχρι νεοτερας η κοπελα μου, εχει βρει τη χαρα της με το theming του g3tweaksbox , αν και δεν ειναι και πολλα τα διαθεσιμα θεματα, αλλα ειναι ικανοποιητικα :)

Καλησπέρα.νέος εδώ.έχω ένα τζι με την αρτρομ.απλά όταν με περνούν τηλέφωνο ενώ πριν έλεγε ελληνικά το όνομα καλουντως τώρα δεν το λεει......τι να κοιταξω

Εννοείς να το εκφωνεί;

Από μόνο του το κινητό δε το κάνει, μάλλον κάποιο πρόγραμμα είχες

Ενα ευχαριστώ για τον Niko523 που με τον οδηγο του και τα αρχεια απο το dropbox του βγηκα απο το boot loop.
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

• The title was changed to LG Optimus G (E975)