sounik Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Το "καλη" και "κακη" μπαταρια εχει να κανει με την χρηση που κανουμε και ειναι εντελως υποκειμενικο. Εχω δει ατομο να τελειωνει την μπαταρια του g2 με 4 ωρες οθονη. Συμφωνω οτι αν τελικα πας στο g2 θα δεις τουλαχιστον 40% καλυτερη αυτονομια και δεν θα τρεχεις με την ψυχη στο στομα καθε βραδυ να το φορτισεις. Αν το προσεξεις ομως λιγο και το g και κατσεις να ασχοληθεις θα αλλαξεις γνωμη για την μπαταρια του. Στις αρχες μου τελειωνε η μπαταρια με λιγοτερο απο 3 ωρες οθονη και ελεγα θα το πεταξω. Αφου ασχοληθηκα ομως ειδα οτι μπορει να τα παει αρκετα καλα και πλεον οπως ειπε και ο Πετρος πιανω σχεδον παντα τις 4 ωρες. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Το "καλη" και "κακη" μπαταρια εχει να κανει με την χρηση που κανουμε και ειναι εντελως υποκειμενικο. Εχω δει ατομο να τελειωνει την μπαταρια του g2 με 4 ωρες οθονη. Συμφωνω οτι αν τελικα πας στο g2 θα δεις τουλαχιστον 40% καλυτερη αυτονομια και δεν θα τρεχεις με την ψυχη στο στομα καθε βραδυ να το φορτισεις. Αν το προσεξεις ομως λιγο και το g και κατσεις να ασχοληθεις θα αλλαξεις γνωμη για την μπαταρια του. Στις αρχες μου τελειωνε η μπαταρια με λιγοτερο απο 3 ωρες οθονη και ελεγα θα το πεταξω. Αφου ασχοληθηκα ομως ειδα οτι μπορει να τα παει αρκετα καλα και πλεον οπως ειπε και ο Πετρος πιανω σχεδον παντα τις 4 ωρες. Το ξέρω ότι το πείραγμα μόνο θετικά μπορεί να φέρει στην μπαταρία (αλίμονο αν την έκανε χειρότερη) αλλά δεν εμπιστεύομαι το root με το οποίο είχα πρόβλημα σε προηγούμενες συσκευές και με λίγη αναζήτηση είδα ότι έχει κι εδώ (πχ σε περίπτωση fota αναβάθμισης) και επειδή με την παραμικρή τροποποίηση χάνεται (πχ κάνω root και στήνω με το greenify μια εξαιρετική συσκευή αλλά με την kk θα πρέπει να περιμένω πάλι πότε θα ξαναβγεί root και να το ξαναστήνω από την αρχή) και το στήσιμο είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω συνέχεια γιατί έχει γίνει εργαλείο δουλειάς αλλιώς θα είχα πειραματιστεί με kernels, roms κα (αν και δεν νομίζω να χρειάζεται άλλη rom - αυτή που φοράει πετάει!) pg: λέω να του βάλω έναν ηλικιακό πίσω στην πλάτη μπας και παίρνει από την ήλιο :p Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Προβλημα δεν ειχες με το root αλλα με εφαρμογες που το εκμεταλευοντουσαν επειδη ησουν ασχετος :) Ετσι την πατησα οταν πρωτοηρθα στο G και το ειχα τρελανει το κινητο :p Με λιγο ψαξιμο ομως και λιγο διαβασμα (η και καμια προταση απο δω απο παιδια οπως ο Νικος πχ) μπορεις να κανεις παπαδες :) Και: 1) Εχουμε 2+ μηνες για την 4.4 2) Μπορει το framaroot να δουλευει μια χαρα ακομα 3) Μπορει να βελτιωθει η μπαταρια ετσι και αλλιως μονο απο την 4.4... Προχωρα αφοβα ;) Εξαλλου ενα Greenify μονο του μονο καλο κανει! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Προβλημα δεν ειχες με το root αλλα με εφαρμογες που το εκμεταλευοντουσαν επειδη ησουν ασχετος :) Ετσι την πατησα οταν πρωτοηρθα στο G και το ειχα τρελανει το κινητο :p Με λιγο ψαξιμο ομως και λιγο διαβασμα (η και καμια προταση απο δω απο παιδια οπως ο Νικος πχ) μπορεις να κανεις παπαδες :) Και: 1) Εχουμε 2+ μηνες για την 4.4 2) Μπορει το framaroot να δουλευει μια χαρα ακομα 3) Μπορει να βελτιωθει η μπαταρια ετσι και αλλιως μονο απο την 4.4... Προχωρα αφοβα ;) Εξαλλου ενα Greenify μονο του μονο καλο κανει! Δεν ξέρω για το G αλλά στο Xperia S το ήξερα καλύτερα από το όνομα μου. Μόλις έκανα root, αμέσως μου έκανε προβλήματα ο dialer, τα μηνύματα δεν λειτουργούσαν και φαντάσου ότι είχα μόνο το superuser μέσα, ούτε καν το greenify. Όσες φορές δοκίμασα, ό,τι και να έκανα τίποτα δεν λειτουργούσε σωστά. Θα ξεκινήσω ξηλώνοντας το skype κι αν δεν δουλέψει , φύγαμε για framaroot. :cool: Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Απο προσωπικη εμπειρια, αν τρεχει απο πισω συνεχεια,περιμενε τουλαχιστον 20 λεπτα οθονης παραπανω :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Πάντως φίλε sounik ενώ μπορεί να μην γράφω πολύ τακτικά παρόλα αυτά διαβάζω τις σελίδες του νήματος και κατανοώ το σκεπτικό των screenshot που παραθέτεις καθώς και το ότι θες να κανείς μόνο καλό στους απανταχού κατόχους της συσκευής,δείχνοντας ότι πέραν της εξαιρετικής μαμισιας ρομ, έχει και άλλες αξιόπιστες,συνοδευόμενες από άλλους κερνελ και μόντες :) Προτείνω οποίος θέλει να μας δείξει την (ή τις) homescreen του και να μας πει launcher κλπ που χρησιμοποιεί για να δούμε και το taste του καθενός :) κάπου είχε πάρει το μάτι μου ανάλογο thread, αλλά εδώ μιλάω αποκλειστικά για τους κατόχους της συσκευής και το πως εκμεταλλεύεται ο καθένας την δική του για λόγους-οπτικής κυρίως-παραμετροποίησης . Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Οποτε προσπαθω να κατεβασω απο το Play Store εχω αυτο εδω το προβλημα (η κατι παρομοιο)... Ιδεες; Καμία λύση; Την βολεύω με το Amazon αλλά δεν τις έχει όλες.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Πρέπει να καταλαβαίνετε μερικοί πότε πρέπει να πείτε ευχαριστώ και ποτέ να κράξετε. Το έχω ζήσει στο πετσί μου αυτό εδώ στο φορουμ. Όταν κάποιος σου δείχνει στατς και το τραβάει μέχρι 1% για να μην υπάρχει περιθώριο ανακρίβειας, σου λέει την χρήση που έκανε και σου εξηγεί μέχρι ΑΗΔΙΑΣ το σεταπ του, λες Ε-Υ-Χ-Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ω, Μ-Π-Ρ-Α-Β-Ο. Δεν του ζητάς και τα ρέστα. Δεν κάνω επίθεση σε κανέναν, ουτε κρίνω. Κατακρίνω απλά συμπεριφορές που δεν είναι σωστές. Anyway Καμία συσκευή δεν αποδίδει σε στοκ κατάσταση την αυτονομία που πρέπει. Με σωστό σεταπ έχεις ΠΑΝΤΑ καλή αυτονομία ακόμα και όταν τα παρατάς όλα ανοιχτά όπως εγώ. Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο αφού είναι αρκετά απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Καμία λύση; Την βολεύω με το Amazon αλλά δεν τις έχει όλες.. Δοκιμασε να ξαναφλασαρεις τα gapps. Σβήσε το cache του playstote ίσως κάτι να έχει κολλήσει. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Έσβησα cache, data& cache από τις υπηρεσίες, εγκατέστησα ξανά το store, fix permissions, τίποτα... Νίκο+1 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Thanks παιδια! Ποτέ δεν έχω κρύψει κάτι και όταν ξέρω κάτι απανταω για να εξυπηρετούνται όλοι εδώ μέσα. Στα δικά μας τωρα. Tommy μονο τον kernel μου αρέσει να σκαλιζω και δεν ασχολούμαι καθόλου με θέματα και launchers! Το xhalofloatingwindow έχω να προτείνω σε οποιον χρησιμοποιει xposed!Είναι κορυφαίο και προσφέρει πραγματικό multiwindow όπως αυτό του υπολογιστη. ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έσβησα cache, data& cache από τις υπηρεσίες, εγκατέστησα ξανά το store, fix permissions, τίποτα... Νίκο+1 Επαναφορά εργοστασιακών ρύθμισεων μένει! :lol: Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Thanks παιδια! Ποτέ δεν έχω κρύψει κάτι και όταν ξέρω κάτι απανταω για να εξυπηρετούνται όλοι εδώ μέσα. Στα δικά μας τωρα. Tommy μονο τον kernel μου αρέσει να σκαλιζω και δεν ασχολούμαι καθόλου με θέματα και launchers! Το xhalofloatingwindow έχω να προτείνω σε οποιον χρησιμοποιει xposed!Είναι κορυφαίο και προσφέρει πραγματικό multiwindow όπως αυτό του υπολογιστη. Ασχολουμαι με launchers γιατι μου αρεσει η παραμετροποιηση.Οπτικα (αλλα και ουσιαστικα) φερνεις το κινητο στα μετρα σου χωρις παραπανω πειραγματα. Το μονο που θελω να ρωτησω ειναι αν για να βαλω xposed χρειαζεται να εχω ξεκλειδωσει bootloader;; Και εαν οχι, ειναι Safe να το περασω στο κινητο ετσι; Και αν μπορω πως το περναω; Καπου το εχετε ξαναπει στανταρ και δεν θυμαμαι γιατι δεν ασχοληθηκα καθολου! Τοτε τα λεγατε με την transparent notification bar αν θυμαμαι καλα! :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 (edited) Ασχολουμαι με launchers γιατι μου αρεσει η παραμετροποιηση.Οπτικα (αλλα και ουσιαστικα) φερνεις το κινητο στα μετρα σου χωρις παραπανω πειραγματα. Το μονο που θελω να ρωτησω ειναι αν για να βαλω xposed χρειαζεται να εχω ξεκλειδωσει bootloader;; Και εαν οχι, ειναι Safe να το περασω στο κινητο ετσι; Και αν μπορω πως το περναω; Καπου το εχετε ξαναπει στανταρ και δεν θυμαμαι γιατι δεν ασχοληθηκα καθολου! Τοτε τα λεγατε με την transparent notification bar αν θυμαμαι καλα! :) Αν εισαι root απλα το κανεις install. Μετα εγκαθιστας modules για να κανεις διαφορα (οτι θες πραγματικα). Το κατεβαζεις απο εδω http://forum.xda-developers.com/xposed/framework-xposed-rom-modding-modifying-t1574401 οταν με το καλο βαλεις καποιο module π.χ. Gravity Box,Greenify μην ξεχασεις να το ενεργοποιησεις και να κανεις reboot. Edited May 2, 2014 by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Βάλε xposed και εκεί να δεις παραμετροποιηση!Το απογειωνεις πραγματικα το κινητό.Όπως αναφέρθηκε και πανω gravitybox και greenify είναι δυο must modules!Βάλτο με το καλό και εδώ είμαστε! Μονο root χρειαζεται Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Βάλε xposed και εκεί να δεις παραμετροποιηση!Το απογειωνεις πραγματικα το κινητό.Όπως αναφέρθηκε και πανω gravitybox και greenify είναι δυο must modules!Βάλτο με το καλό και εδώ είμαστε! Μονο root χρειαζεται Μόλις τελείωσε το root μέσω framaroot, xposed framework, gravitybox (τς, τς, τς πίσω στις ενημερώσεις το xda) και τώρα σειρά έχει το greenify. Θεωρώ ότι ένας κατάλληλος οδηγός θα ήταν ό,τι πρέπει ως faq για όσους σκέφτονται να αγοράσουν τη συσκευή ή την έχουν λίγες ώρες/μέρες. :D Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Μόλις τελείωσε το root μέσω framaroot, xposed framework, gravitybox (τς, τς, τς πίσω στις ενημερώσεις το xda) και τώρα σειρά έχει το greenify. Θεωρώ ότι ένας κατάλληλος οδηγός θα ήταν ό,τι πρέπει ως faq για όσους σκέφτονται να αγοράσουν τη συσκευή ή την έχουν λίγες ώρες/μέρες. :D Εκανες με καποιο τροπο Nandroid Backup ? Εχεις βαλει cwm? τι ακριβως εκανες; Πριν προχωρησω προτεινεται να κανω nandroid κλπ, πως θα τα κανω αυτα χωρις cwm? Ακουσα οτι θελει ξεκλειδωτο bootloader για να γινει αυτο.. Ισχυει; Edit: Γινεται με το Titanium να το κανω το nandroid ? δε δοκιμασα :p δεν το εκανα ετσι παλιοτερα με το xperia που ειχα. Edited May 3, 2014 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Κάνε root και με το titanium σώσε όλες τις εφαρμογές, κάνε και ένα backup στον υπολογιστή και έτοιμος ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Κάνε root και με το titanium σώσε όλες τις εφαρμογές, κάνε και ένα backup στον υπολογιστή και έτοιμος ;) Σορρυ για το πρηξιμο , απλως σε περιπτωση boot loop (λεμε τωρα) σε τι θα με βοηθησει το να εχω ολες τις εφαρμογες απλα backup? εστω οτι παταω δλδ "Αντ.Ασφαλειας εφαρμογων και δεδομενων συστηματος" , πως θα ξαναφλασαρω σε κακη περιπτωση; Root ειμαι ηδη, απλα δε ξερω εαν γινεται να φλασαρω με το LG Pc suite και να κατεβασω stock .kdz Δε θελω απλα να εχω ενα backup αλλα να ξερω πως θα ξαναφλασαρω... Στανταρ εχουν ξαναειπωθει στο μεταξυ αυτα , απλα δεν ασχοληθηκα και τωρα μπαινω στο τρυπακι και εγω :P ( ουτε ασχοληθηκα με custom roms/kernels) Edit: Με αυτο και απο εδω γινεται δουλεια; Edited May 3, 2014 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Για xposed χρειαζεται μονο root. Αν θες να ασχοληθεις με roms/kernels εκει θελει ξεκλειδωμα ο bootloader με το freegee. Μετα περνας οποια recovery θες cwm η twrp και εισαι ετοιμος. Back up μπορεις να κρατησεις και μεσα απο την recovery. Αν ρωτας εμενα μην κρατας καθολου back up απο την stock κατασταση που εισαι τωρα αλλα αφου το στησεις με οποια rom θες για να μπορεις να πειραματιστεις και με αλλες και αν δε σου αρεσουν επανερχεσαι στην αρχικη που ησουν. Στο λεω αυτο επειδη για μενα δεν αξιζει αν περασεις σε custom κατασταση να ξαναγυρισεις σε stock. Ο μονος λογος που θα γυρισω σε stock 4.1 θα ειναι για να περασω την official 4.4 αν βγει ποτε και αυτη. Μεχρι τοτε custom και εχω βρει την υγεια μου!! :p Σε stock 4.1 γυριζεις με αυτον τον οδηγο του Νικου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379566 Edited May 3, 2014 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Για xposed χρειαζεται μονο root. Αν θες να ασχοληθεις με roms/kernels εκει θελει ξεκλειδωμα ο bootloader με το freegee. Μετα περνας οποια recovery θες cwm η twrp και εισαι ετοιμος. Back up μπορεις να κρατησεις και μεσα απο την recovery. Αν ρωτας εμενα μην κρατας καθολου back up απο την stock κατασταση που εισαι τωρα αλλα αφου το στησεις με οποια rom θες για να μπορεις να πειραματιστεις και με αλλες και αν δε σου αρεσουν επανερχεσαι στην αρχικη που ησουν. Στο λεω αυτο επειδη για μενα δεν αξιζει αν περασεις σε custom κατασταση να ξαναγυρισεις σε stock. Ο μονος λογος που θα γυρισω σε stock 4.1 θα ειναι για να περασω την official 4.4 αν βγει ποτε και αυτη. Μεχρι τοτε custom και εχω βρει την υγεια μου!! :p Σε stock 4.1 γυριζεις με αυτον τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379566 ευχαριστω παρα πολυ μαν! πραγματικα! αυτο ηθελα. Δε θελω να πειραματιστω απλα ΑΝ συμβει καποιο bootloop σε περιπτωση που κατι παει στραβα με την εγκατασταση του Xposed (που δε το πιστευω) να ξερω πως θα επιστρεψω απο το bootloop για να ξεκινησει το κινητο! Εαν θες δες το tool που λεω πιο πανω, δεν εχω την παραμικρη ιδεα αν μπορω να φλασαρω με εκεινο, φαινεται πολυ πιο ευκολο και το βρηκα απο το επισημο general του OG στους xda! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Δεν εχω ακουσει να φαει κανενας bootloop με xposed αλλα ποτε δεν ξερεις. Απο kernel εχω φαει εγω bootloop αρκετες φορες το οποιο ομως οταν εχεις custom recovery ειναι παιχνιδακι να το ξεπερασεις! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Δεν εχω ακουσει να φαει κανενας bootloop με xposed αλλα ποτε δεν ξερεις. Απο kernel εχω φαει εγω bootloop αρκετες φορες το οποιο ομως οταν εχεις custom recovery ειναι παιχνιδακι να το ξεπερασεις! Στο Xperia Arc S , τα ειχα ολα ξεκλειδωτα, ειχα μαθει απ'εξω το flashtool και γενικως ειχα μια οικειοτητα αλλα ημουν αναγκασμενος εκει γιατι ετρωγε φρικες το κινητο. Εδω δεν χρειαστηκα ποτέ μα ποτέ να μπω σε διαδικασια εστω να ψαξω custom roms/kernels (γτ ειμαι καλυμμενος)και επειδη μου ειπες για το Xposed (ναι, εσυ φταις :p )θελω να τα μαθω λιγο τωρα καποια πραγματα. Απλα επειδη δε θελω να ξεκλειδωσω τον bootloader , γι'αυτο το λογο ρωταω τι να κανω σε αναλογη περιπτωση. Εαν ολα πανε καλα θα πω εντυπωσεις , ειδα κατι βιντεο και με ψησανε πολυ ασχημα για να το περασω ! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Καθε συνειδητοποιημενος χρηστης κινητου πρεπει να εχει καποιο module του xposed στο κινητο του! :lol: Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 :lol: :lol: :lol: σωστος ο παικτης! Θα τα τσεκαρω ολα αυριο λογικα και ελπιζω ολα καλα να πανε! Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Εκανες με καποιο τροπο Nandroid Backup ? Εχεις βαλει cwm? τι ακριβως εκανες; Πριν προχωρησω προτεινεται να κανω nandroid κλπ, πως θα τα κανω αυτα χωρις cwm? Ακουσα οτι θελει ξεκλειδωτο bootloader για να γινει αυτο.. Ισχυει; Edit: Γινεται με το Titanium να το κανω το nandroid ? δε δοκιμασα :p δεν το εκανα ετσι παλιοτερα με το xperia που ειχα. Nandroid μόνο αν βάλεις custom rom (όπως είπαν και οι φίλοι) , με cwm δεν έχω ασχοληθεί. Μην αγχώνεσαι, σε boot loop δεν πρόκειται να μπεις μιας και το exposed κάνει για το κινητό μας αρκεί να το κάνεις σωστά (που δεν είναι τίποτα δύσκολο). Θα κάνω σύντομα έναν οδηγό και θα τον ανεβάσω. :) υγ: έτοιμος ο οδηγός. ;) Edited May 3, 2014 by Johnboy Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts