Yonah Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 εχω ενα φιλο που εσπασε το digitizer του και δεν ειχε τα τηλεφωνα σε google account .. υπαρχει καποιος τροπος να τα παρει ; δεν το εχει συγχρονισει ποτε με υπολογιστη Εάν το τηλέφωνο ειναι ανοιχτό μπορει να δοκιμάσει να το συνδέσει με το pc sto lg pc suite. Απο εκει μπορεί να πάρει backup τα αρχεια ποθ τον ενδιαφέρει. Τώρα αν αυτό ειναι δυνατο χωρις να το ακουμπήσεις, θα σε γελάσω, πιστεύω οτι γίνεται πάντως. Ειδάλλως μιλήστε με το service της LG και δοκιμάστε την τύχη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yilarakos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Την καλησπερα μου στο φορουμ! Κατοχος και γω του LGoG απο Νοεμβρη, σταθερος αναγνωστης του thread εκτοτε :P Ψαχνω για βαση και φορτιστη αυτοκινητου, εχετε κατι να προτεινετε? ps: Ενα μεγαλο ευχαριστω στην κοινοτητα για την πληθωρα συμβουλων και tips που προσφερετε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 καλησπέρα στο forum, ψαχνω κινητο με 220 ευρω max και θα ήθελα την γνώμη σας για την κάμερα του κινητού. διορθώνεται το θέμα που διαβάζω με το software? ζητάω κάποιες καλές φωτος και κυρίως καλό video. τι λέτε? κατά τ'άλλα μου φαίνεται κινητάρα:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 καλησπέρα στο forum, ψαχνω κινητο με 220 ευρω max και θα ήθελα την γνώμη σας για την κάμερα του κινητού. διορθώνεται το θέμα που διαβάζω με το software? ζητάω κάποιες καλές φωτος και κυρίως καλό video. τι λέτε? κατά τ'άλλα μου φαίνεται κινητάρα:O Απο βίντεο είναι πολύ καλό, χωρίς να έχω δοκιμάσει άλλα τούμπανα τηλέφωνα, καθαρή εικόνα και ρολαρει πολύ καλά. Υπόψιν όμως ότι αν σε ενδιαφέρουν οι συναυλίες τα μικρόφωνα του μπουκωνουν εύκολα και είναι λίγο ξενέρωτα τα βίντεο με βλαμμένο ήχο. Η φωτογραφία είναι μέτρια πάντως, δεν ξέρω αν διορθώνεται με κάποια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 (edited) καλησπέρα στο forum, ψαχνω κινητο με 220 ευρω max και θα ήθελα την γνώμη σας για την κάμερα του κινητού. διορθώνεται το θέμα που διαβάζω με το software? ζητάω κάποιες καλές φωτος και κυρίως καλό video. τι λέτε? κατά τ'άλλα μου φαίνεται κινητάρα:O Βγάζει αρκετά καλύτερο βίντεο από ότι φωτο αν και αργεί κάποιες φορές να εστιάσει. Έχει πολύ καλό αποτέλεσμα. Και φωτο ημέρα βγάζει απλά ικανοποιητικές αλλά με τα λεφτά αυτά είναι δώρο αυτό το κινητό.. Το πήρα τον Ιούλιο 340 και άξιζε κάθε cent...φαντάσου τώρα.. με 220 δε ξέρω εάν έχει συσκευή με.καλύτερη φωτογραφική (ίσως μόνο το s3). Μετά ξεφεύγουν οι τιμές και στο s3 θα πνιγεις στο lag :p 3 άτομα το πήραν κατόπιν προτροπής μου και δε μετανιωσαν :) απλά η κάμερα ήταν κάτι δευτερεύον (όπως και για μένα). Ελπίζω να βοήθησα! ΥΓ: Ίσως με την κιτ κατ από το καλοκαίρι να βελτιωθεί και το software της καμερας αλλά ως τότε μόνο με εξωτερική εφαρμογή βελτιωνεις λίγο την νυχτερινή λήψη, υστερεί αρκετά σε αυτό. Edited April 15, 2014 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 καλησπέρα στο forum, ψαχνω κινητο με 220 ευρω max και θα ήθελα την γνώμη σας για την κάμερα του κινητού. διορθώνεται το θέμα που διαβάζω με το software? ζητάω κάποιες καλές φωτος και κυρίως καλό video. τι λέτε? κατά τ'άλλα μου φαίνεται κινητάρα:O Σου απαντησαν οι αλλοι συμφορουμιτες και συμφωνω μαζι τους.οσο για την καμερα ,για να γινω πιο συγκεκριμενος, εχω καταληξει πως ειναι θεμα software.σιγουρα ομως 13 mp δεν ειναι.χωρις τιποτα τραβα σχετικα καλες φωτο.με το camera zoom fx πουχω αγορασμενο τραβα καλυτερες.απο καλη που ειναι η καμερα με το camera zoom fx γινεται αρκετα καλη,ειδικα αν αναλογιστουμε ποσο εχει το τηλεφωνο(220€). Αν θες πολυ καλη καμερα πιθανον να μη σε ικανοποιησει.εγω πολυ χρηση σε φωτο δεν κανω και σιγουρα δεν ειμαι ειδικος.την αποψη μου σου λεω. Στα 220€ παντως το τηλεφωνο ειναι μονοδρομος.- Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Απόλυτος μονόδρομος θα έλεγα ότι είναι. Το τηλέφωνο σε specs ήταν high end τέλη 2012 που βγήκε. Με.τόση μάχη που γίνεται στον τομέα αυτό η τιμή του είναι ενός mid end και πραγματικά η συμπεριφορά του είναι λες και έχεις ένα νέο κινητό του 2014. Για τέτοια μαμισια ρομ μιλάμε. Να πω πως τα παιδιά στο thread βοηθούν παραπάνω από πολύ για όποιον βαριέται και θέλει αλλαγές,customιες κλπ. Το κινητό όμως είναι από τα ελάχιστα τελείως απροβλημάτιστα. Μεμονωμένα θεματάκια λογικό να υπάρχουν αλλά το κινητό είναι η απόλυτη λύση σε αυτή την τιμή! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 εχει τυχει σε κανεναν να κλεινει η συσκευη απο μονη της ?? σε εμενα κλεινει συνηθως το βραδυ (ενω δεν κανει τιποτα το κινητο ) αλλα δεν μπορω να καταλαβω απο τι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 ευχαριστώ θερμά για τις άμεσες και εύστοχες απαντήσεις για την κάμερα του opt g! ψήθηκα!!:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Τερας η μπαταρια! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Τερας η μπαταρια! Me custom rom φανταζομαι... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Με CM 11 μοιάζουν τα screenshots. Όντως και με την CM 11 snapshot 5 που έχω στο δικό μου, η μπαταρία τα πάει πολύ καλα. Edited April 17, 2014 by Angmar Διόρθωση CM 12 σε CM 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 cm11 nightly ειναι παιδια με τις ρυθμισεις (ρευματα και συχνοτητες) που ειχε προτεινει ενα παιδι στο xda. Οντως παει πολυ καλα και εχασα και απο ενα restart που εκανε το κινητο Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Καλησπέρα...είμαι νέος στο τοπικ εδώ έχω ένα xperia sp...τι με προτείνεται να βάλω στο κινητακι για την μπαταρία να κρατήσει;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Καλησπέρα...είμαι νέος στο τοπικ εδώ έχω ένα xperia sp...τι με προτείνεται να βάλω στο κινητακι για την μπαταρία να κρατήσει;; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359746&page=1 Εδω ειναι του Xperia SP το Thread. Σε λαθος thread εισαι :p Eκτος και εαν εννοεις οτι εχεις και το optimus G :p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359746&page=1 Εδω ειναι του Xperia SP το Thread. Σε λαθος thread εισαι :p Eκτος και εαν εννοεις οτι εχεις και το optimus G :p Ήθελα να πω ότι πήρα το optimus g για δεύτερη συσκευή... Συγγνώμη που δεν το διατύπωσα σωστά!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimike Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Καταρχάς δεν θέλω γέλια! Μια φίλη που της το συνέστησα να πάει να το δει, το είδε σε κατάστημα και της φάνηκε ότι η ακμή του, είναι κάπως "αιχμηρή" σαν να "κόβει" κάπως το χέρι όταν το πιάνεις από μπροστά. (Όχι όταν το χεις και κάθεται με τη ράχη στο χέρι.) Μόνο η ακμή/το τριγύρω της πρόσοψης. Κανένα από τα άλλα sony, sams, lg δεν είχε τέτοιο ζήτημα. Κανένα σχόλιο; Είναι όντως έτσι; Εχει περασει αρκετος καιρος και πιθανοτατα ηδη θα ανακαλυψατε οτι αυτο που σας ενοχλει στο bezel ειναι η περιμετρικη ζελατινα προστασιας του bezel η οποια μπορει να αφαιρεθει με απλο τραβηγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelomopul Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα που ενώ είχε εμφανιστεί και παλιότερα μετα από root έφυγε μετά το δεύτερο restore. Λοιπόν, ανοίγω δεδομένα δείχνει να συνδέεται σε 3G, κατευθείαν το γυρνάει σε H και μετά κλείνει. Αυτό είτε αν έχω LTE ενεργοποιημένο είτε όχι είτε εχω καλό σημα είτε όχι, σε περιοχές που δούλευε απροβλημάτιστα Φίλε έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα εδώ και 2-3 μήνες, έχω κάνει hard reset στο κινητό αλλά το πρόβλημα παραμένει. τελικά πήρες καμιά απάντηση; Δεν έχω κάνει root δεν έχω βάλει rom τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Ήθελα να ρωτήσω, αν κάποιος που έχει περάσει custom 4.4 kit kat έχει κατεβάσει την εφαρμογή για την google camera που βρίσκεται στο play store. Είναι συμβατή με το optimus g και αν ναι βελτιώνει καθόλου τις φωτογραφίες ή είναι χειρότερη από τη μαμίσια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkblue Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 (edited) Γειά σας. Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! Ηθελα παρακαλώ τα φώτα σας για το Optimus G E975 (ή άλλο μέχρι 220€ περίπου). Κατ'αρχας τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι (σχεδον) top και σε σουπερ τιμη! Τώρα έχω το ZTE Blade III, και ενώ το Optimus G φαίνεται τέλειο, με προβλήματίζει αν τελικά αξίζει να το αγοράσω, για τους πιο κάτω λόγους. Διαβασα τις τελευταίες 20 σελίδες του νηματος όπως επίσης τις τελευταίες 10 απο το gsmarena και ενω οι περισσότερες γνώμες είναι διθυραμβικές , υπάρχουν άλλες που με προβληματίζουν: (π.χ στο μέσον και κάτω-κάτω εδώ) ότι ζεσταινεται πολύ. Αν ναι, μηπως το κάνει να χαλάσει μια ώρα αρχίτερα; Μήπως, αντίστοιχα νεώτερα κινητα (2013 ή φετινά) ζεσταινονται λιγότερο; οτι δεν παιζει καλά σε GPRS: αποσυνδέεται/σέρνεται το browsing, κλεινει (βλ. π.χ. το αμέσως παραπάνω ποστ). Ειδικά δε, όταν ζεσταίνεται πολύ, αποσυνδέεται συνέχεια; -αυτό ειδικά αν ισχύει θα είναι φρίκη για μένα, γιατί όταν θα είμαι στο χωριό, πιάνει 3G πολύ αδύναμα, το περισσότερο μονο μόνο E ή G- (με το ZTE δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα) ότι η μπαταρία δεν κραταεί και πολύ ότι επειδή έχει μπρος gorilla 2 και πισω απο γυαλί, αυτό δυστυχώς το κάνει πολύ ευθραυστο, και αποκτά ευκολα γρατζουνιές; Φρική, να ξαναπληρώνεις το γυαλινο καπάκι ή ...το digitizer :worry: (εχω τώρα το ZTE Blade III, και τις λίγες φορές που μου έχει πέσει, δεν έχει πάθει ποτέ τίποτα και ούτε μια γρατζουνιά εδω και 1.5 χρονο που το έχω) το ράδιο παίζει χάλια; κλεινει η συσκευη απο μονη της; (1 , 2) :confused: θέλω ένα κινητό αξιόπιστο - το ZTE μου, αποδείχθηκε βράχος. Καθόλου προβλήματα τοσο καιρό -στη κυριολεξία- . Δεν έχω χρόνο/όρεξη για πειράματα με τριτα firmware προκειμένου να γίνει σταθερό. Θα το έχω με το μάμα fw (ελπιδοφόρο παντως είναι οτι έχει ανακοινώθεί ότι θα πάρει τη 4.4.2 KitKat το καλοκαίρi) Ευχαριστώ Τι προτείνετε; Μήπως άλλο μοντέλο; Μήπως να μείνω κι άλλο με το ZTE, μέχρι να φτηνύνει κάποιο άλλο νεώτερο μοντέλο (2013/2014); Edited April 20, 2014 by darkblue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Μιλάμε για την ίδια συσκευή;; Δεν βλέπω να ισχύει κάτι από τα παραπάνω στα δικά μου, οπότε μάλλον σε άλλη συσκευή αναφέρεσαι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Διαβασα τις τελευταίες 20 σελίδες του νηματος όπως επίσης τις τελευταίες 10 απο το gsmarena και ενω οι περισσότερες γνώμες είναι διθυραμβικές , υπάρχουν άλλες που με προβληματίζουν: (π.χ στο μέσον και κάτω-κάτω εδώ) ότι ζεσταινεται πολύ. Αν ναι, μηπως το κάνει να χαλάσει μια ώρα αρχίτερα; Μήπως, αντίστοιχα νεώτερα κινητα (2013 ή φετινά) ζεσταινονται λιγότερο; οτι δεν παιζει καλά σε GPRS: αποσυνδέεται/σέρνεται το browsing, κλεινει (βλ. π.χ. το αμέσως παραπάνω ποστ). Ειδικά δε, όταν ζεσταίνεται πολύ, αποσυνδέεται συνέχεια; -αυτό ειδικά αν ισχύει θα είναι φρίκη για μένα, γιατί όταν θα είμαι στο χωριό, πιάνει 3G πολύ αδύναμα, το περισσότερο μονο μόνο E ή G- (με το ZTE δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα) ότι η μπαταρία δεν κραταεί και πολύ ότι επειδή έχει μπρος gorilla 2 και πισω απο γυαλί, αυτό δυστυχώς το κάνει πολύ ευθραυστο, και αποκτά ευκολα γρατζουνιές; Φρική, να ξαναπληρώνεις το γυαλινο καπάκι ή ...το digitizer :worry: (εχω τώρα το ZTE Blade III, και τις λίγες φορές που μου έχει πέσει, δεν έχει πάθει ποτέ τίποτα και ούτε μια γρατζουνιά εδω και 1.5 χρονο που το έχω) το ράδιο παίζει χάλια; κλεινει η συσκευη απο μονη της; (1 , 2) :confused: θέλω ένα κινητό αξιόπιστο - το ZTE μου, αποδείχθηκε βράχος. Καθόλου προβλήματα τοσο καιρό -στη κυριολεξία- . Δεν έχω χρόνο/όρεξη για πειράματα με τριτα firmware προκειμένου να γίνει σταθερό. Θα το έχω με το μάμα fw (ελπιδοφόρο παντως είναι οτι έχει ανακοινώθεί ότι θα πάρει τη 4.4.2 KitKat το καλοκαίρi) Ευχαριστώ ; χρονια πολλα,αληθως ανεστη. 1)Ζεστη δεν εχω διαπιστωσει κατι σοβαρο.με αλλα κινητα τοχα προσεξει.σε αυτο οχι.δεν κοιταω και τη θερμοκρασια συνεχως αλλα εχω καταφερει σε 5 ωρες να θελει φορτισμα.αρα κατι θαχα δει... 2) gps (εχω navigon) κλειδωνει σε δευτερολεπτα.πολυ γρηγορο κλειδωμα. 3)Μπαταρια μου κρατα 3,5-4 ωρες οθονη.απτο πρωι μεχρι το βραδυ με ολα (wifi,browsing,syncs) ανοιχτα.αν εισαι power user το απογευμα θα αναζητας φορτιστη.αν οχι θα σου κρατα. 4)Οσον αφορα για την ανθεκτικοτητα του θεωρω πως πρεπει να βαλεις screen protector.δεν ειχα παρει την πρωτη βδομαδα και επειδη του σκουπιζα την οθονη με το πουκαμισο απεκτησε πολυ μικρη γρατζουνια στην οθονη (που την πιανει το νυχι).ισως να το χαρακτηριζα ευαισθητο.οσο για το πισω μερος απο την αρχη τοχω σε θηκη. 5)Ραδιο δεν εχω προσεξει κατι αλλα δεν ακουω καθημερινα. :) 6)Δεν μουχει κλεισει απο μονη της ποτε.εχω κανει εγω κανα 2 soft resets αλλα τιποτα σπουδαιο.ψιλοκολλησε και τοκανα για να ξεκολλησει.αλλα γενικα ειναι πολυ αξιοπιστο κινητο.ΡΟΛΛΑΡΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.μαμα ρομ τοχω χωρις ρουτ. Στα λεφτα του πιστευω ειναι πολυ value. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkblue Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 (edited) Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! 2) gps (εχω navigon) κλειδωνει σε δευτερολεπτα.πολυ γρηγορο κλειδωμα. Όσον αφορά το #2, δεν εννοούσα το πόσο γρήγορα κλειδώνει το gps του αλλά το εαν σερνεται/αποσυνδέεται το browsing (κ γενικά το mobile internet) όταν εχεις σήμα μη-3G, δηλ. σε σήμα G, Edge ή GPRS. Edited April 20, 2014 by darkblue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Όσον αφορά το #2, δεν εννοούσα το πόσο γρήγορα κλειδώνει το gps του αλλά το εαν σερνεται/αποσυνδέεται το browsing (κ γενικά το mobile internet) όταν εχεις σήμα μη-3G, δηλ. σε σήμα G, Edge ή GPRS. Αααα.να σου πω δεν εχω παρατηρησει κατι.μονο αν δεν εχω καλο σημα το 2g παει σερνοντας.οπως και το 3g.αλλα αν εχω 4g παει σφεντονα. Αποσυνδεσεις δεν εχω παρατηρησει.εχω βονταφον. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 καλημερα στο τοπικ... εαν ενφιαφερει σε καποιον υπαρχει ενα LGoG για πωλησει... απο θεσσαλονικη...ειναι αψεγαδιαστο ελαχιστα δουλεμενο... απο θεεσαλονικη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts