pgetsopoulos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Ισως καποια αλλα στιγμη γιατι δεν εχω κανει root. :p Οχι απο θεμα διαδικασιας αλλα γιατι ειναι ηδη τουμπανο και δεν εχεις αναγκη απο ram ή rom για να ξεφορτωθεις το bloatware. εγω το ξεφορτωθηκα μονο και μονο επειδη υπηρχε :p σου δινει και αλλες δυνατοτητες πανω στη συσκευη ;) αλλαζεις οτι θες, κοιτας οτι θες, πειραζεις οτι θες :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Πάντως μια ρομ της προκοπής δεν έχει η συσκευή. Μόνο με νεξους και sgs ασχολούνται οι περισσότεροι σοβαροί devs. Τώρα βέβαια που τους "έδιωξαν" htc και samsung, μαζεύτηκαν όλοι στα nexus. Κρίμα να έχεις ένα νεξους με άλλο firm στην ουσία και να μην έχεις άπειρες ρομ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Αποριες: 1)Δεν κοιμασαι ποτε εσυ? :p 2)Σε λειπει τιποτα; Η "για το ****το"; :p 3)Εσενα μπαινει στο φορουμ το tapatalk? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Αποριες: 1)Δεν κοιμασαι ποτε εσυ? :p 2)Σε λειπει τιποτα; Η "για το ****το"; :p 3)Εσενα μπαινει στο φορουμ το tapatalk? 1 Ποτέ 2 Για το δεύτερο 3 Ναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παιδιά ρώτησα πριν άλλες 100 φορές και απάντηση δεν πήρα... Υπάρχει τελικά λύση για να δουλέψει το 4G της Vodafone;;;; ή πάμε σε cosmote;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Root/unlock και φλασαρισμα απο cwm το qslide hide Root με framaroot, unlock με freegee. Πιο εύκολο δε γίνεται :) Κάποιο link για το Unlock ? root έκανα με το Kingo Root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Πρεπει να στειλεις ενα μηυμα στη vodafone με κατι που ελεγε on. Μετα στο ενεργοποιει.εγω ετσι εκανα και το εχω κανονικα.για σιγουρια παρε ενα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1 Ποτέ 2 Για το δεύτερο 3 Ναι :p Παιδιά ρώτησα πριν άλλες 100 φορές και απάντηση δεν πήρα... Υπάρχει τελικά λύση για να δουλέψει το 4G της Vodafone;;;; ή πάμε σε cosmote;; Οριστε http://fullpc.gr/news/mobile/zise-tin-empiria-tou-4g-diktiou-tis-vodafone-dorean-video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Ειναι ηδη ενεργοποιημενο το 4G NAI στη γραμμή μου, ειχα 4G σε αλλη συσκευη... ΣΤΟ OPTIMUS G δεν εχω επιλογη LTE αυτο λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Στειλτο ξανα το μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Στειλτο ξανα το μηνυμα Το εστειλα & μου λεει οτι ειναι ΗΔΗ ενεργοποιημενη... βρε παιδια μια απλη απαντηση θελω.... ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ 4G ΜΕ VODAFONE ΣΤΟ OPTIMUS G ? ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ LTE ΣΤΟ MENU ΜΕ VODAFONE ΚΑΡΤΟΥΛΑ ? Αυτο μονο θελω να μαθω... γνωριζω τις υπολοιπες διαδικασιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Το εστειλα & μου λεει οτι ειναι ΗΔΗ ενεργοποιημενη... βρε παιδια μια απλη απαντηση θελω.... ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ 4G ΜΕ VODAFONE ΣΤΟ OPTIMUS G ? ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ LTE ΣΤΟ MENU ΜΕ VODAFONE ΚΑΡΤΟΥΛΑ ? Αυτο μονο θελω να μαθω... γνωριζω τις υπολοιπες διαδικασιες Όχι μονο δουλευει αλλα παει και σφαιρα..... 41-42 mbps download εδώ στην Πατρα Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Όχι μονο δουλευει αλλα παει και σφαιρα..... 41-42 mbps download εδώ στην Πατρα Πως ? πως ενεργοποιησες φιλε μου την Επιλογη LTE μεσα στο menu ????????????????????????????? Αυτο ρωταω ο κακομοιρης απο χθες και παιρνω ΑΚΥΡΕΣ απαντησεις... τοσο ακαταλαβιστικα τα λεω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Με μια αναζήτηση μπορούσες να δεις αν δουλεύει το 4g. Το ίδιο και για το unlock αφου σου έγραψα ότι γίνεται με freegee. Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν έχεις μη-ελληνική συσκευή που δεν έχει πάρει update για το 4g της βοντα η κάτι τέτοιο. Ούτε βοντα εχω ουτε 4g ούτε ξένη συσκευή. Αυτά έχουν αναφερθεί από άλλους εδώ στο θέμα. Μην ξεχνάς ότι τα φορουμ δεν είναι chat rooms. Τα ποστ μένουν για να μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση σε άπειρες πληροφορίες με μια απλή αναζήτηση και όχι απλά για να ανεβαίνουν οι counters. Επίσης εδώ είμαστε όλοι μέλη και γράφουμε/μαθαίνουμε/βοηθάμε από χόμπι και γιατί το θέλουμε, όχι αναγκαστικά. Φιλικά Edited January 31, 2014 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Πως ? πως ενεργοποιησες φιλε μου την Επιλογη LTE μεσα στο menu ????????????????????????????? Αυτο ρωταω ο κακομοιρης απο χθες και παιρνω ΑΚΥΡΕΣ απαντησεις... τοσο ακαταλαβιστικα τα λεω ? Καταρχήν φαντάζομαι είσαι στην τελευταία firmware E97510vH. Δεύτερον δοκίμασε να βγάλεις την σιμ από το κινητο και να την ξαναβάλεις (σε εμένα έτσι δούλεψε). Και τρίτον ρώτησε αν η σιμ που έχεις είναι τελευταίας γενιάς και υποστηρίζει 4G. Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Καταρχήν φαντάζομαι είσαι στην τελευταία firmware E97510vH. Δεύτερον δοκίμασε να βγάλεις την σιμ από το κινητο και να την ξαναβάλεις (σε εμένα έτσι δούλεψε). Και τρίτον ρώτησε αν η σιμ που έχεις είναι τελευταίας γενιάς και υποστηρίζει 4G. Ναι υποστηριζει 4G η SIM μου.... ΚΑΝΟΝΙΚΑ... Αφου επιανα κανονικα σε ΑΛΛΗ συσκευη... http://i.cubeupload.com/1N1MrO.png Αυτη την εκδοση εχω... Προφανως και ΔΕΝ εχω την τελευταια που μου ειπες... μπορεις να με βοηθησεις που θα την βρω κιολας ? Με μια αναζήτηση μπορούσες να δεις αν δουλεύει το 4g. Το ίδιο και για το unlock αφου σου έγραψα ότι γίνεται με freegee. Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν έχεις μη-ελληνική συσκευή που δεν έχει πάρει update για το 4g της βοντα η κάτι τέτοιο. Ούτε βοντα εχω ουτε 4g ούτε ξένη συσκευή. Αυτά έχουν αναφερθεί από άλλους εδώ στο θέμα. Μην ξεχνάς ότι τα φορουμ δεν είναι chat rooms. Τα ποστ μένουν για να μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση σε άπειρες πληροφορίες με μια απλή αναζήτηση και όχι απλά για να ανεβαίνουν οι counters. Επίσης εδώ είμαστε όλοι μέλη και γράφουμε/μαθαίνουμε/βοηθάμε από χόμπι και γιατί το θέλουμε, όχι αναγκαστικά. Φιλικά Φιλε μου ΦΥΣΙΚΑ και δεν σας υποχρεωνει κανεις ΑΛΛΑ, ειμαστε εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον... οταν εγω παιρνω χθες τοκινητο ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ την επιλογη LTE, και εχω πιεση 40, νομιζεις εχω την υπομονη να ψαξω ? ΜΙΑ ΑΠΛΗ απαντηση θελω αν δουλευει η οχι ή αν πηρα μουφα κινητο να παω να τον πεταξω στον πειραια... Αυτο ηθελα μονο... Αν ψαξεις στο section του S2 πριν 5-6 μήνες να δεις πως βοηθουσα τους συμforumites εκει περα... θα καταλαβεις οτι δεν εχεις να κανεις με ατομο που τα θελεις ολα στο πιατο... απλα εδωσα 280 και δεν εχω επιλογη LTE ενω θα επρεπε.... ηταν απλη η ερωτηση μου νομιζω... εννοω ΔΕΝ ηθελα καμια επιστιμονικη αναλυση... ενα ναι η ενα οχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Σε οποιαδήποτε περίπτωση, σου απάντησα ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Απλα να μου πει ο φιλος που θα βρω το τελευταιο firmware να εχω την επιλογη LTE και θα ζητησω απο καποιον MOD να διαγραφουν τα μυνηματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Αν είχες ελληνική συσκευή θα έρεπε να σου είχε βγάλει software update. Προφανώς δεν έχεις. Οπότε μια λυση που μπορώ να σκεφτώ έιναι να ξεκλειδώσεις το κινητό (με freegee)και να βάλεις custom rom όπως αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2515156. Και εγώ αυτήν έχω τον τελευταίο καιρό και μάλιστα έιναι πολύ καλή. Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Απλα να μου πει ο φιλος που θα βρω το τελευταιο firmware να εχω την επιλογη LTE και θα ζητησω απο καποιον MOD να διαγραφουν τα μυνηματα.... E975-10h.απο αυτην την εκδοση και μετα ενεργοποιηθηκε το 4γ της βονταφον.σου βγαζει αναβαθμιση ota?ή εστω συνδεοντας το με pc? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Αν είχες ελληνική συσκευή θα έρεπε να σου είχε βγάλει software update. Προφανώς δεν έχεις. Οπότε μια λυση που μπορώ να σκεφτώ έιναι να ξεκλειδώσεις το κινητό (με freegee)και να βάλεις custom rom όπως αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2515156. Και εγώ αυτήν έχω τον τελευταίο καιρό και μάλιστα έιναι πολύ καλή. Οκ, εβαλα Freegee, εβαλα Recovery, τωρα φλασαρω ? αυτο ηταν ξεκλειδωθηκε ? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- E975-10h.απο αυτην την εκδοση και μετα ενεργοποιηθηκε το 4γ της βονταφον.σου βγαζει αναβαθμιση ota?ή εστω συνδεοντας το με pc? Όχι δεν εχω OTA... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2417376 Αυτή εδώ έλεγα να βάλω... και αυτη που μου εδωσε ο φιλος πριν vb ειναι... αυτη εδω vD... Δεν θα εχω 4G ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Αυτή εδώ έλεγα να βάλω... και αυτη που μου εδωσε ο φιλος πριν vb ειναι... αυτη εδω vD... Δεν θα εχω 4G ? Δε ξερω να σου πω για custom rom. :( Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Δε ξερω να σου πω για custom rom. :( Εντάξει ενταξει ΔΕΝ πειραζει φιλε... βασικα ελατε διπλα στο τροποποιησεις... θα ενημερωσω εκει τι εγινε μολις περασω την ROM! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Αυτή που σου έδωσα εγώ έχει 4G ..... ας έιναι 10b... 100% Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Εντάξει ενταξει ΔΕΝ πειραζει φιλε... βασικα ελατε διπλα στο τροποποιησεις... θα ενημερωσω εκει τι εγινε μολις περασω την ROM! Κανε ο,τι σου πουν τα παιδια για ρομ και θασαι οκ. αν -πριν τα κανεις αυτα- συνεδεσες το κινητο με το πισι και δε σουβγαλε αναβαθμιση τοτε μαλλον το κινητο σου ειναι απο χωρα που δεν την εχει παρει ακομα.ετσι και μενα πριν ερθει δεν ειχα 4γ.τωρα να φανταστεις μουχει ερθει η e975-10i. Και εννοειται το 4γ της βονταφον δουλευει μια χαρα. Γαλλικο το δικο μου Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Απλα να μου πει ο φιλος που θα βρω το τελευταιο firmware να εχω την επιλογη LTE και θα ζητησω απο καποιον MOD να διαγραφουν τα μυνηματα.... Σου ειχα πει απο χθες οτι πρεπει να κανεις αναβαθμιση λογισμικου για να εχεις 4g! Τεσπα,για ποια χωρα προοριζοταν το κινητο σου και ποια εκδοση λογισμικου εχεις; Μπες στο sndeep.info για να δεις την χωρα αν δεν εχεις το κουτι του κινητου. Πρεπει να ειναι μετα την 10d για να σου εμφανισει το 4g. Αστο το κινητο λιγο καιρο μαμα να δεις πως δουλευει και μετα ασχολησου αν θες με customization αφου αποτι καταλαβα τωρα το πηρες. Αν και σου λεω οτι δεν αξιζει να ασχοληθεις γιατι το κινητο ειναι ηδη ΤΟΥΜΠΑΝΟ! Δεν καταλαβαινει τπτ λεμε! Edited January 31, 2014 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts