sounik Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Οχι..εφαγε φλασια!Ηταν σταθερο για λιγο και μετα επεσε αποτομα.Ανεβοκατεβαινει το ποσοστο της μπαταριας σας;Εμενα τωρα τελευταια το κανει πολυ συχνα.. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 εννοειται, και αλματα εις μηκος κανει και ξαναφυρναει πισω (η και οχι) :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Το ότι πολλές φορές μπαίνει με τη δεύτερη στο play store το κάνει μόνο το δικό μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Ναι :p μπορείς να στείλεις το apk του άλμπουμ η να προτείνεις λύση; μπαίνω κανονικά, αλλά μόλις πατήσω πάνω σε άλμπουμ για να δω φωτογραφίες κλείνει... Το ίδιο αν ανοίξω φωτογραφία από διαχείριση αρχείων η την κάμερα :( Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Υπάρχει κάποια λύση στο redraw του launcher και των εικονιδίων? Με 850MB ελεύθερα δεν δικαιολογείται να το κάνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Υπάρχει κάποια λύση στο redraw του launcher και των εικονιδίων? Με 850MB ελεύθερα δεν δικαιολογείται να το κάνει! Πως καταλαβαινω οτι κανει redraw; Εισαι με μαμα launcher; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Πως καταλαβαινω οτι κανει redraw; Εισαι με μαμα launcher; Π.χ. βγαίνω από εφαρμογή και η οθόνη είναι κενή, δεν έχει κανένα εικονίδιο ούτε και ο launcher (μαμά), και κάνει 1-2 δευτερόλεπτα να τα εμφανίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Π.χ. βγαίνω από εφαρμογή και η οθόνη είναι κενή, δεν έχει κανένα εικονίδιο ούτε και ο launcher (μαμά), και κάνει 1-2 δευτερόλεπτα να τα εμφανίσει. Α, οκ. Δεν μου εχει τυχει ποτε γιατι ειμαι με NOVA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Να συμπληρώσω ότι εκτός από το άλμπουμ, νερά κάνει και η διαχείριση εργασιών, που όταν την ανοίγω εμφανίζει μια άσπρη οθόνη :( τι κάνω παλικάρια; μπορεί κάποιος να στείλει τα 2 .apk? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Να συμπληρώσω ότι εκτός από το άλμπουμ, νερά κάνει και η διαχείριση εργασιών, που όταν την ανοίγω εμφανίζει μια άσπρη οθόνη :( τι κάνω παλικάρια; μπορεί κάποιος να στείλει τα 2 .apk? https://www.dropbox.com/s/14om3xo6ouu2zgf/%CE%86%CE%BB%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BC_3.4.025.apk https://www.dropbox.com/s/zb93xl5jm3qn5tg/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81.%20%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83._3.1.13.apk Αλμπουμ και διαχειριση εργασιων ετοιμα. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) ευχαριστω :) δοκιμαζω το αλμπουμ να δω αν καταφερα τιποτα η θα θελω παλι φλασαρισμα :p λοιπον, καταφερα να καταληξω χωρις καθολου Αλμπουμ :lol: το επανεφερα, αλλα παλι κανει το ιδιο :( ευχαριστω παντως ;) αν εχει κανεις καμια λυση θα με σωσει :p Edited January 27, 2014 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλησπερα.λοιπον.φλασαρα την savvyrom την οποια αντεξα για 10 λεπτα.πολυ λαγκ η ατιμη.ομως ειχε το keyboard του g2 το οποιο πολυ μου αρεσε.αμα το βρω σε apk μπορω να το εγκαταστησω σαν εφαρμογη;η να σε.zip να το φλασαρω στην ρικοβερυ.ξερει κανεις να μου πει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλησπερα.λοιπον.φλασαρα την savvyrom την οποια αντεξα για 10 λεπτα.πολυ λαγκ η ατιμη.ομως ειχε το keyboard του g2 το οποιο πολυ μου αρεσε.αμα το βρω σε apk μπορω να το εγκαταστησω σαν εφαρμογη;η να σε.zip να το φλασαρω στην ρικοβερυ.ξερει κανεις να μου πει; Πολλες εφαρμογες του G2 εχουν γινει import στο δικο μας. Τα ειχα δοκιμασει , εχω τα αρχεια αλλα δεν εχω τις οδηγιες και δεν θυμαμαι να σου πω αν πρεπει να φλασαρεις ή να τα αντικαταστησεις. Στο XDA θα το βρεις ευκολα νομιζω. Εγω στο θεμα keyboard κατεληξα στο shift key Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Πολλες εφαρμογες του G2 εχουν γινει import στο δικο μας. Τα ειχα δοκιμασει , εχω τα αρχεια αλλα δεν εχω τις οδηγιες και δεν θυμαμαι να σου πω αν πρεπει να φλασαρεις ή να τα αντικαταστησεις. Στο XDA θα το βρεις ευκολα νομιζω. Εγω στο θεμα keyboard κατεληξα στο shift key Εψαξα στο xda αλλα δεν βρηκα οδηγιες.ουτε καν το apk.θα ξανακοιταξω τωρα απο τον υπολογιστη.ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Oριστε τα αρχεια, μεσα στο .zip εχω τα δυο .zip που ειχα κατεβασει. Νομιζω δεν μου επαιξαν με φλασαρισμα αλλα δεν ειμαι σιγουρος https://drive.google.com/file/d/0B1wXvHiDVM2LeUJ6MkFLY1h0aTg/edit?usp=sharing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Ευχαριστω φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderbest Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) Παιδια πολλη καλημερα σας να σας ρωτησω κατι κ εγω η μπαταρια σας κανει τρελα κολπα μηπως?το εκλεισα χτες το βραδυ στο 38% κ το αναβω σημερα 2 φορες την 1η εσβησε διοτι δεν ειχε μπαταρια κ την δευτερη αναψε κανονικα μονο με 2% μπαταρια υπαρχει κατι ανησυχητικο?που να ανυσηχο? Μηπως λεω μηπως χρειαζεται τιποτα κ να το στειλω στο service Α!!! κ επισης να προσθεσω στην φορτιση αυτην την φορα ενω μου εδειχνε πληρως φορτιση "αναψε κ το πρασινο led" κ οταν το αναψα μου εδειχνε 80%!!!! Edited January 28, 2014 by alexanderbest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 μου ηρθε προχτες το bumper που ειχα παραγγειλει.. να υποθεσω το ανοιγμα που εχει στη πανω αριστερη γωνια ειναι γιατι εκει υπαρχει καποιο απο τα ασυρματα; (mobile, WiFi, Gps, BT, NFC) αλλιως τι εξυπηρετει; στο να μπαινει ευκολα η θηκη; Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 μου ηρθε προχτες το bumper που ειχα παραγγειλει.. να υποθεσω το ανοιγμα που εχει στη πανω αριστερη γωνια ειναι γιατι εκει υπαρχει καποιο απο τα ασυρματα; (mobile, WiFi, Gps, BT, NFC) αλλιως τι εξυπηρετει; στο να μπαινει ευκολα η θηκη; Κατι θα εχει εκει οντως γιατι και η original flip cover case εχει ανοιγμα εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Νομιζω το κινεζικο παιρνει κεραια εκει η κατι τετοιο. Δεν χρειαζεται στη δικη μας συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παιδια πολλη καλημερα σας να σας ρωτησω κατι κ εγω η μπαταρια σας κανει τρελα κολπα μηπως?το εκλεισα χτες το βραδυ στο 38% κ το αναβω σημερα 2 φορες την 1η εσβησε διοτι δεν ειχε μπαταρια κ την δευτερη αναψε κανονικα μονο με 2% μπαταρια υπαρχει κατι ανησυχητικο?που να ανυσηχο? Μηπως λεω μηπως χρειαζεται τιποτα κ να το στειλω στο service Α!!! κ επισης να προσθεσω στην φορτιση αυτην την φορα ενω μου εδειχνε πληρως φορτιση "αναψε κ το πρασινο led" κ οταν το αναψα μου εδειχνε 80%!!!! Κανει γενικα τετοια χαζα με την μπαταρια.. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newworld Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) μου ηρθε προχτες το bumper που ειχα παραγγειλει.. να υποθεσω το ανοιγμα που εχει στη πανω αριστερη γωνια ειναι γιατι εκει υπαρχει καποιο απο τα ασυρματα; (mobile, WiFi, Gps, BT, NFC) αλλιως τι εξυπηρετει; στο να μπαινει ευκολα η θηκη; Στο Κορεατικο μοντελο (F180) απο εκει βγαινει η κεραια της ψηφιακης τηλεορασης και για τον ιδιο λογο ολες οι θηκες εχουν το ιδιο κενο σε αυτο το σημειο. Edited January 28, 2014 by newworld Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Είχα ξαναρωτήσει παλιότερα, πάω να κατεβάσω το GTA από το playstore και μου γράφει οτι η συσκευή δεν είναι συμβατή με το παιχνίδι! Ενώ διαβάζω σε sites με reviews οτι παίζει στο optimus g! Το έχει κατεβάσει κανείς; Τι γίνεται εδωπέρα;!;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ουτε το 3 που εχω αγορασμενο, ουτε το vice city και το sa που πηγα να αγορασω.. Κατι παιζει με το chipset. Εχει καιρο που ανοιξα θεμα στην rockstar και μιλησα, αλλα ξερεις.. Θα το δουνε και αν εχουν κανενα νεο θα το δω στο ticket.. Ζησε μαι μου δηλαδη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ουτε το 3 που εχω αγορασμενο, ουτε το vice city και το sa που πηγα να αγορασω.. Κατι παιζει με το chipset. Εχει καιρο που ανοιξα θεμα στην rockstar και μιλησα, αλλα ξερεις.. Θα το δουνε και αν εχουν κανενα νεο θα το δω στο ticket.. Ζησε μαι μου δηλαδη :p Κοίτα όμως εδώ http://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/201349383-San-Andreas-List-of-Supported-Android-Kindle-Devices-Controllers Γράφει ξεκάθαρα ότι το υποστηρίζει. Στο YouTube έχει και βίντεο από το παιχνίδι σε optimus g. Τελικά τι ισχύει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts