Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι..εφαγε φλασια!Ηταν σταθερο για λιγο και μετα επεσε αποτομα.Ανεβοκατεβαινει το ποσοστο της μπαταριας σας;Εμενα τωρα τελευταια το κανει πολυ συχνα..

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εννοειται, και αλματα εις μηκος κανει και ξαναφυρναει πισω (η και οχι) :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Το ότι πολλές φορές μπαίνει με τη δεύτερη στο play store το κάνει μόνο το δικό μου?

Ναι :p

μπορείς να στείλεις το apk του άλμπουμ η να προτείνεις λύση; μπαίνω κανονικά, αλλά μόλις πατήσω πάνω σε άλμπουμ για να δω φωτογραφίες κλείνει... Το ίδιο αν ανοίξω φωτογραφία από διαχείριση αρχείων η την κάμερα :(

Υπάρχει κάποια λύση στο redraw του launcher και των εικονιδίων? Με 850MB ελεύθερα δεν δικαιολογείται να το κάνει!

Πως καταλαβαινω οτι κανει redraw;

Εισαι με μαμα launcher;

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Πως καταλαβαινω οτι κανει redraw;

Εισαι με μαμα launcher;

Π.χ. βγαίνω από εφαρμογή και η οθόνη είναι κενή, δεν έχει κανένα εικονίδιο ούτε και ο launcher (μαμά), και κάνει 1-2 δευτερόλεπτα να τα εμφανίσει.

Π.χ. βγαίνω από εφαρμογή και η οθόνη είναι κενή, δεν έχει κανένα εικονίδιο ούτε και ο launcher (μαμά), και κάνει 1-2 δευτερόλεπτα να τα εμφανίσει.

Α, οκ. Δεν μου εχει τυχει ποτε γιατι ειμαι με NOVA.

Να συμπληρώσω ότι εκτός από το άλμπουμ, νερά κάνει και η διαχείριση εργασιών, που όταν την ανοίγω εμφανίζει μια άσπρη οθόνη :( τι κάνω παλικάρια; μπορεί κάποιος να στείλει τα 2 .apk?

Να συμπληρώσω ότι εκτός από το άλμπουμ, νερά κάνει και η διαχείριση εργασιών, που όταν την ανοίγω εμφανίζει μια άσπρη οθόνη :( τι κάνω παλικάρια; μπορεί κάποιος να στείλει τα 2 .apk?

https://www.dropbox.com/s/14om3xo6ouu2zgf/%CE%86%CE%BB%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BC_3.4.025.apk

https://www.dropbox.com/s/zb93xl5jm3qn5tg/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81.%20%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83._3.1.13.apk

Αλμπουμ και διαχειριση εργασιων ετοιμα.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

ευχαριστω :) δοκιμαζω το αλμπουμ να δω αν καταφερα τιποτα η θα θελω παλι φλασαρισμα :p

λοιπον, καταφερα να καταληξω χωρις καθολου Αλμπουμ :lol:

το επανεφερα, αλλα παλι κανει το ιδιο :( ευχαριστω παντως ;) αν εχει κανεις καμια λυση θα με σωσει :p

Edited by pgetsopoulos

Καλησπερα.λοιπον.φλασαρα την savvyrom την οποια αντεξα για 10 λεπτα.πολυ λαγκ η ατιμη.ομως ειχε το keyboard του g2 το οποιο πολυ μου αρεσε.αμα το βρω σε apk μπορω να το εγκαταστησω σαν εφαρμογη;η να σε.zip να το φλασαρω στην ρικοβερυ.ξερει κανεις να μου πει;

Καλησπερα.λοιπον.φλασαρα την savvyrom την οποια αντεξα για 10 λεπτα.πολυ λαγκ η ατιμη.ομως ειχε το keyboard του g2 το οποιο πολυ μου αρεσε.αμα το βρω σε apk μπορω να το εγκαταστησω σαν εφαρμογη;η να σε.zip να το φλασαρω στην ρικοβερυ.ξερει κανεις να μου πει;

Πολλες εφαρμογες του G2 εχουν γινει import στο δικο μας.

Τα ειχα δοκιμασει , εχω τα αρχεια αλλα δεν εχω τις οδηγιες και δεν θυμαμαι να σου πω αν πρεπει να φλασαρεις ή να τα αντικαταστησεις.

Στο XDA θα το βρεις ευκολα νομιζω.

Εγω στο θεμα keyboard κατεληξα στο shift key

Πολλες εφαρμογες του G2 εχουν γινει import στο δικο μας.

Τα ειχα δοκιμασει , εχω τα αρχεια αλλα δεν εχω τις οδηγιες και δεν θυμαμαι να σου πω αν πρεπει να φλασαρεις ή να τα αντικαταστησεις.

Στο XDA θα το βρεις ευκολα νομιζω.

Εγω στο θεμα keyboard κατεληξα στο shift key

Εψαξα στο xda αλλα δεν βρηκα οδηγιες.ουτε καν το apk.θα ξανακοιταξω τωρα απο τον υπολογιστη.ευχαριστω παντως

Oριστε τα αρχεια, μεσα στο .zip εχω τα δυο .zip που ειχα κατεβασει.

Νομιζω δεν μου επαιξαν με φλασαρισμα αλλα δεν ειμαι σιγουρος

https://drive.google.com/file/d/0B1wXvHiDVM2LeUJ6MkFLY1h0aTg/edit?usp=sharing

Παιδια πολλη καλημερα σας να σας ρωτησω κατι κ εγω η μπαταρια σας κανει τρελα κολπα μηπως?το εκλεισα χτες το βραδυ στο 38% κ το αναβω σημερα 2 φορες την 1η εσβησε διοτι δεν ειχε μπαταρια κ την δευτερη αναψε κανονικα μονο με 2% μπαταρια υπαρχει κατι ανησυχητικο?που να ανυσηχο?

Μηπως λεω μηπως χρειαζεται τιποτα κ να το στειλω στο service

Α!!! κ επισης να προσθεσω στην φορτιση αυτην την φορα ενω μου εδειχνε πληρως φορτιση "αναψε κ το πρασινο led" κ οταν το αναψα μου εδειχνε 80%!!!!

Edited by alexanderbest

μου ηρθε προχτες το bumper που ειχα παραγγειλει..

να υποθεσω το ανοιγμα που εχει στη πανω αριστερη γωνια ειναι γιατι εκει υπαρχει καποιο απο τα ασυρματα; (mobile, WiFi, Gps, BT, NFC)

αλλιως τι εξυπηρετει; στο να μπαινει ευκολα η θηκη;

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

να υποθεσω το ανοιγμα που εχει στη πανω αριστερη γωνια ειναι γιατι εκει υπαρχει καποιο απο τα ασυρματα; (mobile, WiFi, Gps, BT, NFC)

Κατι θα εχει εκει οντως γιατι και η original flip cover case εχει ανοιγμα εκει.

Παιδια πολλη καλημερα σας να σας ρωτησω κατι κ εγω η μπαταρια σας κανει τρελα κολπα μηπως?το εκλεισα χτες το βραδυ στο 38% κ το αναβω σημερα 2 φορες την 1η εσβησε διοτι δεν ειχε μπαταρια κ την δευτερη αναψε κανονικα μονο με 2% μπαταρια υπαρχει κατι ανησυχητικο?που να ανυσηχο?

Μηπως λεω μηπως χρειαζεται τιποτα κ να το στειλω στο service

Α!!! κ επισης να προσθεσω στην φορτιση αυτην την φορα ενω μου εδειχνε πληρως φορτιση "αναψε κ το πρασινο led" κ οταν το αναψα μου εδειχνε 80%!!!!

Κανει γενικα τετοια χαζα με την μπαταρια..

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Στο Κορεατικο μοντελο (F180) απο εκει βγαινει η κεραια της ψηφιακης τηλεορασης και για τον ιδιο λογο ολες οι θηκες εχουν το ιδιο κενο σε αυτο το σημειο.

Edited by newworld

Είχα ξαναρωτήσει παλιότερα, πάω να κατεβάσω το GTA από το playstore και μου γράφει οτι η συσκευή δεν είναι συμβατή με το παιχνίδι!

Ενώ διαβάζω σε sites με reviews οτι παίζει στο optimus g! Το έχει κατεβάσει κανείς; Τι γίνεται εδωπέρα;!;!

Ουτε το 3 που εχω αγορασμενο, ουτε το vice city και το sa που πηγα να αγορασω.. Κατι παιζει με το chipset.

Εχει καιρο που ανοιξα θεμα στην rockstar και μιλησα, αλλα ξερεις.. Θα το δουνε και αν εχουν κανενα νεο θα το δω στο ticket..

Ζησε μαι μου δηλαδη :p

Ουτε το 3 που εχω αγορασμενο, ουτε το vice city και το sa που πηγα να αγορασω.. Κατι παιζει με το chipset.

Εχει καιρο που ανοιξα θεμα στην rockstar και μιλησα, αλλα ξερεις.. Θα το δουνε και αν εχουν κανενα νεο θα το δω στο ticket..

Ζησε μαι μου δηλαδη :p

Κοίτα όμως εδώ

http://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/201349383-San-Andreas-List-of-Supported-Android-Kindle-Devices-Controllers

Γράφει ξεκάθαρα ότι το υποστηρίζει. Στο YouTube έχει και βίντεο από το παιχνίδι σε optimus g.

Τελικά τι ισχύει ;

• The title was changed to LG Optimus G (E975)