Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ το αγόρασα με πιστωτική κάρτα από το site της Vodafone και μετά μου ήρθε αυτό το μήνυμα.

"Αγαπητέ / ή πελάτη,

Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμησή σου στο Vodafone eShop. Ο κωδικός της παραγγελίας σου είναι 0000000.

Παρακαλώ κράτησε τον παραπάνω κωδικό παραγγελίας για να διευκολύνεις πιθανή επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρίας μας αναφορικά με την παραγγελία σου.

Σύντομα, υπάλληλος από την εταιρία courier θα επικοινωνήσει μαζί σου στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχεις δηλώσει, για να καθοριστεί ραντεβού για την παραλαβή της παραγγελίας σου.

Στο συνημμένο αρχείο μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου σχετικά με την εγγύηση της συσκευής που αγόρασες."

Είμαστε εδώ κάθε φορά που μας χρειάζεσαι.

Vodafone

Μάλλον θα το παραλάβω αλλά υπομονή μέχρι αύριο

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ το αγόρασα με πιστωτική κάρτα από το site της Vodafone και μετά μου ήρθε αυτό το μήνυμα.

"Αγαπητέ / ή πελάτη,

Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμησή σου στο Vodafone eShop. Ο κωδικός της παραγγελίας σου είναι 0000000.

Παρακαλώ κράτησε τον παραπάνω κωδικό παραγγελίας για να διευκολύνεις πιθανή επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρίας μας αναφορικά με την παραγγελία σου.

Σύντομα, υπάλληλος από την εταιρία courier θα επικοινωνήσει μαζί σου στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχεις δηλώσει, για να καθοριστεί ραντεβού για την παραλαβή της παραγγελίας σου.

Στο συνημμένο αρχείο μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου σχετικά με την εγγύηση της συσκευής που αγόρασες."

Είμαστε εδώ κάθε φορά που μας χρειάζεσαι.

Vodafone

Μάλλον θα το παραλάβω αλλά υπομονή μέχρι αύριο

Δεν έχει σημασία αν σου 'ρθε μέηλ,σημασία έχει η ώρα που Κάνες την παραγγελία.μακάρι να το παρεις βέβαια.επειδή δεν ξέρω από πιστωτικές,το πόσο της αγοράς στο έχει τραβήξει η Vodafone?

παίδες οκ ο καθένας λέει τη γνώμη του, άλλα χωρίς διαθεσιμότητα στην αποθήκη του συστήματος ΔΕΝ μπορεί να γίνει παραγγελία, τέλος. Είτε η παραγγελία γίνει από κατάστημα είτε online αναφέρεται πάντα στο κεντρικό σύστημα αποθήκης που ελέγχει τη διαθεσιμότητα και σε ποιο σημείο υπάρχει δλδ στο κεντρικό κατάστημα ή σε επαρχιακά καταστήματα. Τώρα, αν η vodafone είναι τόσο ερασιτεχνική (που δεν το νομίζω με τίποτα) εταιρία που δέχεται το σύστημα της παραγγελίες χωρίς διαθεσιμότητα, νομίζω θα είναι το μεγαλύτερο κάζο της χρονιάς με αντίκτυπο τη μέγιστη αρνητική εικόνα στην αγορά.

@nikoseggo, στη δική σου περίπτωση θα ανησυχούσα διότι το σύστημα ουσιαστικά με τα μηδενικά παραπάνω δεν σου έδωσε κωδικό παραγγελίας ή τουλάχιστον εγώ δεν έχω ξαναδεί κωδικό παραγγελίας με τους αριθμούς όλους μηδέν.

Edited by frastgr
frastgr

Η προσφορα αρχισε το σαββατο και εγινε σαφες νομιζω απο εργαζομενους στην εταιρεια οτι επικοινωνια με αποθηκες κλεινει την Παρασκευη και ανοιγει παλι τη Δευτερα. Επομενως η πραγματοποιηση της παραγγελιας δε λεει και πολλα πραγματα. Αυτο που πρέπει να γινει ειναι η τηρηση σειρας προτεραιοτητας και το οριο μιας συσκευης ανα παραγγελια. Τωρα το τι θα γινει,ειναι αλλο θεμα...

ΥΓ1. Για κοιτα ποσοι βρεθηκαν να παραγγειλουν δυο και τρεις συσκευες για "γνωστους" τους :rolleyes: ...

ΥΓ2. Καλα,τοσοι πολλοι ησασταν στη γυρα για νεο κινητο?

ΥΓ3. Τελικα,λεφτα υπαρχουν...

Η προσφορα αρχισε το σαββατο και εγινε σαφες νομιζω απο εργαζομενους στην εταιρεια οτι επικοινωνια με αποθηκες κλεινει την Παρασκευη και ανοιγει παλι τη Δευτερα. Επομενως η πραγματοποιηση της παραγγελιας δε λεει και πολλα πραγματα. Αυτο που πρέπει να γινει ειναι η τηρηση σειρας προτεραιοτητας και το οριο μιας συσκευης ανα παραγγελια. Τωρα το τι θα γινει,ειναι αλλο θεμα...

ΥΓ1. Για κοιτα ποσοι βρεθηκαν να παραγγειλουν δυο και τρεις συσκευες για "γνωστους" τους :rolleyes: ...

Λύσε μου μία απορία, χωρίς διαθεσιμότητα μπορείς να κάνεις παραγγελία στο οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα; Δε νομίζω, οι παραγγελίες ενημερώνουν την αποθήκη αυτόματα είτε είναι Παρασκευή είτε Σάββατο είτε οτιδήποτε. Νομίζω ότι όσοι πρόλαβαν να πάρουν κωδικό παραγγελίας το κινητό θα το πάρουν κανονικά. Τώρα για τα ΥΓ σου, συμφωνώ απόλυτα ότι οι περισσότεροι είχαν κερδοσκοπικά κριτήρια. Να σημειώσω ότι είμαι κάτοχος της συσκευής εδώ και λίγο καιρό και ενώ ο αδερφός μου έψαχνε για κινητό τελικά δεν προλάβαμε να το παραγγείλουμε.

frastgr

Εξηγειστε μου ρε παιδια κατι...Γιατι οσοι πηραν κωδικο θα παραλαβουν και καποιος που εκανε τηλεφωνικη παραγγελια πιο νωρις απο τον αλλο μπορει να μην παραλαβει??

Λύσε μου μία απορία, χωρίς διαθεσιμότητα μπορείς να κάνεις παραγγελία στο οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα; Δε νομίζω, οι παραγγελίες ενημερώνουν την αποθήκη αυτόματα είτε είναι Παρασκευή είτε Σάββατο είτε οτιδήποτε. Νομίζω ότι όσοι πρόλαβαν να πάρουν κωδικό παραγγελίας το κινητό θα το πάρουν κανονικά. Τώρα για τα ΥΓ σου, συμφωνώ απόλυτα ότι οι περισσότεροι είχαν κερδοσκοπικά κριτήρια. Να σημειώσω ότι είμαι κάτοχος της συσκευής εδώ και λίγο καιρό και ενώ ο αδερφός μου έψαχνε για κινητό τελικά δεν προλάβαμε να το παραγγείλουμε.

Για την επικοινωνια με τις αποθηκες,το γραψε ενα παληκαρι πιο πισω (ή σε αλλο φορουμ,δε το θυμαμαι) ,αν λεει ψεματα,οντας υπαλληλος,εγω δεν μπορω να το ξερω.

Αλλα το θεμα της διαθεσιμοτητας και παραγγελιας,το απαντησε η ιδια η vodafone,γιατι σου κανει εντυπωση:

Καλησπερα σε όλους , σχετικά με τις παραγγελίες συγκεκριμένα του LG Optimus G , ισχύουν τα εξής : λόγω πολυ μεγάλης ζήτησης ταυτόχρονα παραγγέλθηκαν περισσότερες συσκευές απο το απόθεμα .Σε παραγγελίες με περισσότερα του ενός κομμάτια θα δωθει ενα . Βάση των παραπάνω σε χρήστες που έλαβαν κωδικο παραγγελίας ενώ δεν υπήρχε διαθέσιμη συσκευη , θα επικοινωνήσουμε απο αυριο για να δούμε τι καλύτερο μπορει να γίνει . Επίσης απο αυριο θα έχουμε και εικόνα αν θα υπάρξει απόθεμα ξανά άμεσα .ΩΡΑ 12:45

TO ΠΑΡΑΠΑΝΩ κ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΥ

Δηλ απο οσο μπορω να καταλαβω οτι καποιοι δεν θα παρουν κ οτι ειναι κολοτουμπες ξεγανωτες!!!!

''Καλησπερα , η συσκευη λόγω πολυ μεγάλης ζήτησης εξαντλήθηκε για την ώρα . Αν δεν έχεις λάβει επιβεβαίωση σημαίνει ότι δεν ολοκληρώθηκε η παραγγελία . Τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε αν θα ξαναυπαρξει απόθεμα διάθεσης. ΩΡΑ 12:25

Εξηγειστε μου ρε παιδια κατι...Γιατι οσοι πηραν κωδικο θα παραλαβουν και καποιος που εκανε τηλεφωνικη παραγγελια πιο νωρις απο τον αλλο μπορει να μην παραλαβει??

Φίλε σε παραπάνω ποστ έγραψα τη γνώμη μου λέγοντας ότι η παραγγελία είτε έγινε online (με κωδικό παραγγελίας) είτε από κατάστημα λογικά και φυσιολογικά θα εκτελεστεί κανονικά, διότι είτε έτσι είτε αλλιώς οι παραγγελίες αναφέρονται στην ίδια αποθήκη του κεντρικού συστήματος. Τώρα βέβαια ο καθένας λέει τη γνώμη του από την εμπειρία και τις γνώσεις του μέχρι να δούμε τελικά από αύριο τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Αν τελικά η Vodafone αποδειχτεί τόσο ερασιτεχνική εταιρία με το να μην έχει ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελίας τότε μόνο αυτή έχει να χάσει και κανείς άλλος. Ακόμα και έτσι όμως πιστεύω ότι θα εξυπηρετήσει τους πελάτες της σε δεύτερο χρόνο διότι η δυσφήμηση που θα προκύψει θα είναι ανεπανόρθωτη.

Edited by frastgr
frastgr

παίδες οκ ο καθένας λέει τη γνώμη του, άλλα χωρίς διαθεσιμότητα στην αποθήκη του συστήματος ΔΕΝ μπορεί να γίνει παραγγελία, τέλος. Είτε η παραγγελία γίνει από κατάστημα είτε online αναφέρεται πάντα στο κεντρικό σύστημα αποθήκης που ελέγχει τη διαθεσιμότητα και σε ποιο σημείο υπάρχει δλδ στο κεντρικό κατάστημα ή σε επαρχιακά καταστήματα. Τώρα, αν η vodafone είναι τόσο ερασιτεχνική (που δεν το νομίζω με τίποτα) εταιρία που δέχεται το σύστημα της παραγγελίες χωρίς διαθεσιμότητα, νομίζω θα είναι το μεγαλύτερο κάζο της χρονιάς με αντίκτυπο τη μέγιστη αρνητική εικόνα στην αγορά.

@nikoseggo, στη δική σου περίπτωση θα ανησυχούσα διότι το σύστημα ουσιαστικά με τα μηδενικά παραπάνω δεν σου έδωσε κωδικό παραγγελίας ή τουλάχιστον εγώ δεν έχω ξαναδεί κωδικό παραγγελίας με τους αριθμούς όλους μηδέν.

Τα μηδενικά τα έβαλα εγώ για ευνόητους λόγους έχω κανονικά Κωδικό

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

στο θέμα της φωτογραφικής μήπως είστε λίγο υπερβολικοί;

οκ και γω είμαι φανατικός ΝΟΚΙΑ λόγω Carl zeiss άλλα πόσο χάλια μπορεί να είναι?εννοώ αν κάποιος έχει την 5άρα του neo v όπως εγω ειναι μια αναβάθμιση.

Αλλά η αλήθεια είναι ποιο νοιάζεται σε τέτοια τιμή που το δίνουν B-)

Απ' ο,τι έχω καταλάβει όσοι έχουμε βάλει για παραλαβή από το κατάστημα δεν έχουμε παραλάβει e-mail κωδικού παραγγελίας αλλά μόνο κωδικό συναλλαγής (πάτησα αποστολή στο e-mail μου και το έχω). Θεωρητικά αυτό το e-mail κωδικού παραγγελίας πηγαίνει κατευθείαν στον υπολογιστή του καταστήματος στο οποίο έχουμε ορίσει να γίνει η παραλαβή ώστε όταν έρθει να μας ειδοποιήσουν τηλεφωνικώς. Γι αυτό και όσοι έχουν επιλέξει την μέθοδο της αντικαταβολής έχουν λάβει mail με κωδικό παραγγελίας γιατί θα πρέπει να παρακολουθούν την παραγγελία τους για να είναι σπίτι όταν έρθει το Courrier.

Για την επικοινωνια με τις αποθηκες,το γραψε ενα παληκαρι πιο πισω (ή σε αλλο φορουμ,δε το θυμαμαι) ,αν λεει ψεματα,οντας υπαλληλος,εγω δεν μπορω να το ξερω.

Αλλα το θεμα της διαθεσιμοτητας και παραγγελιας,το απαντησε η ιδια η vodafone,γιατι σου κανει εντυπωση:

Θελω να ελπιζω οτι αυτο που εγραψε το παιδι(σε αυτο το φορουμ ειναι,λιγες σελιδες πιο πισω) οτι εννοει οτι οι υπαλληλοι των καταστηματων δεν εχουν επικοινωνια με την αποθηκη,κατι που οκ,ισως φυσιολογικη μιας και ηταν Σαββατο,και οι υπαλληλοι της αποθηκης ισως δεν δουλευουν.Αν και πιστευω οτι ολο και καποιος μπορει να μπει στο συστημα και να δει το αποθεμα,και να το αλλαξει(οπως εγινε,αφου απο μη διαθεσιμο εγινε διαθεσιμο).

Αυτο δεν σημαινει οτι το online shop δεν εχει "επικοινωνια". Οταν γινεται μια παραγγελια online,το συστημα ελεγχει πρωτα οτι οντως υπαρχει αποθεμα και μετα σου βγαζει οτι ολοκληρωθηκε η παραγγελεια και σου δειχνει τον κωδικο,κανονικα σου στελνει και mail,αλλα οκ,μαιλ υπαρχουν πολλοι λογοι που μπορει να μην σταλθηκε,(οχι οτι οσοι δεν πηραμε mail,δεν ειναι ανησυχητικό,αν και δεν εγραφε πουθενα η οθονη με τον κωδικο οτι το Mail ειναι για επιβεβαιωση,αλλα για τον χρονο παράδοσης.σε αυτο καποιος που τυπωσε την τελικη οθονη με τον κςδικο ή πηρε screenshot ας μας πει,διοτι εγω το εχω σε αλλο Pc).

Θελω να πιστευω οτι η vodafone,μιας και ειναι πολυεθνικη εταιρια,εχει αξιολογο eshop που δεν βγαζει οτι νουμερα θελει στο αποθεμα.

Edited by leftko

Το θέμα της φωτογραφικής είναι έτσι παιδιά. Και 500mp να είχε, το software της κάμερας δεν ειναι καλό, ούτε ο φακός ανάλογος της εποχής.

Carl zeiss εχει και το ν9 αλλά βγάζει χειρότερες φωτογραφίες από το G.

Απ' ο,τι έχω καταλάβει όσοι έχουμε βάλει για παραλαβή από το κατάστημα δεν έχουμε παραλάβει e-mail κωδικού παραγγελίας αλλά μόνο κωδικό συναλλαγής (πάτησα αποστολή στο e-mail μου και το έχω). Θεωρητικά αυτό το e-mail κωδικού παραγγελίας πηγαίνει κατευθείαν στον υπολογιστή του καταστήματος στο οποίο έχουμε ορίσει να γίνει η παραλαβή ώστε όταν έρθει να μας ειδοποιήσουν τηλεφωνικώς. Γι αυτό και όσοι έχουν επιλέξει την μέθοδο της αντικαταβολής έχουν λάβει mail με κωδικό παραγγελίας γιατί θα πρέπει να παρακολουθούν την παραγγελία τους για να είναι σπίτι όταν έρθει το Courrier.

Θελω να ελπιζω οτι αυτο που εγραψε το παιδι(σε αυτο το φορουμ ειναι,λιγες σελιδες πιο πισω) οτι εννοει οτι οι υπαλληλοι των καταστηματων δεν εχουν επικοινωνια με την αποθηκη,κατι που οκ,ισως φυσιολογικη μιας και ηταν Σαββατο,και οι υπαλληλοι της αποθηκης ισως δεν δουλευουν.Αν και πιστευω οτι ολο και καποιος μπορει να μπει στο συστημα και να δει το αποθεμα,και να το αλλαξει(οπως εγινε,αφου απο μη διαθεσιμο εγινε διαθεσιμο).

Αυτο δεν σημαινει οτι το online shop δεν εχει "επικοινωνια". Οταν γινεται μια παραγγελια online,το συστημα ελεγχει πρωτα οτι οντως υπαρχει αποθεμα και μετα σου βγαζει οτι ολοκληρωθηκε η παραγγελεια και σου δειχνει τον κωδικο,κανονικα σου στελνει και mail,αλλα οκ,μαιλ υπαρχουν πολλοι λογοι που μπορει να μην σταλθηκε,(οχι οτι οσοι δεν πηραμε mail,δεν ειναι ανησυχητικό,αν και δεν εγραφε πουθενα η οθονη με τον κωδικο οτι το Mail ειναι για επιβεβαιωση,αλλα για τον χρονο παράδοσης.σε αυτο καποιος που τυπωσε την τελικη οθονη με τον κςδικο ή πηρε screenshot ας μας πει,διοτι εγω το εχω σε αλλο Pc).

Θελω να πιστευω οτι η vodafone,μιας και ειναι πολυεθνικη εταιρια,εχει αξιολογο eshop που δεν βγαζει οτι νουμερα θελει στο αποθεμα.

Συμφωνώ απόλυτα, δεν μπορεί να γίνονται ηλεκτρονικές παραγγελίες και να περνάνε στο σύστημα χωρίς να υπάρχει διαθεσιμότητα στην αποθήκη, είναι αδιανόητο βασικά δεν το επιτρέπει το σύστημα έτσι απλά.!!!!!!

frastgr

Σίγουρα η φωτογραφική μηχανή δεν είναι το δυνατό σημείο το G αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Χειρότερες φωτογραφίες από το Sole δεν θα βγάζει. Έχοντας δει φωτος απο το Nexus 4 σίγουρα δεν είναι ο,τι καλύτερο αλλά για καθημερινή/μέση χρήση είναι μια χαρά. Αν κάποιος ζητάει πρώτα απ όλα φωτογραφική ίσως θα πρέπει να ψάξει αλλού αλλά με 129 ευρώ τι συζητάμε ήθελα να ήξερα. :cool:

Παιδια ηρεμηστε εγω το εγραψα.Μιλησα για επικοινωνια καταστηματων με αποθηκη.Το online εχει αλλες διαδικασιες.Σιγουρα υπαρχει καποιος να ενημερωνει το συστημα.Σας ειπα απλα για τις κρατησεις που εγιναν απο καταστηματα.Για τα υπολοιπα τα βλεπετε απο αυριο

HTC HD2 (best of the best)

HTC EVO 3D

SAMSUNG GALAXY S3/ S4

ως κάτοχος της συσκευής και όσοι θέλετε να μάθετε για την κάμερα σας πληροφορώ ότι σε συνθήκες ημέρας βγάζει καταπληκτικές φωτογραφίες όπως και βίντεο. Σε κλειστό χώρο ή σκοτεινό γενικά περιβάλλον έχει κάποιο θέμα που κυρίως εντοπίζεται στο focus. Λύνεται όμως το πρόβλημα αν κάνεις χειροκίνητο focus δλδ να πατήσεις μέσα στην οθόνη να εστιάσει και μετά να βγάλεις τη φωτογραφία. Βέβαια η δύναμη της κάμερας είναι στις φωτογραφίες ημέρας σε σύγκριση με τις νυχτερινές. Edited by frastgr
frastgr

Το παιδι απλα δεν ηθελε να πει τον κωδικο του και εβαλέ μηδενικα,

θα πω για την δικη μου περιπτωση που πηρα 4.

Οπως θα δεις απο τις απαντησεις μου ψαχνομαι για το g2, αλλα ενα 2ο κινητο τοσο καλο και τσαμπα δε μπορουσα να το χασω, ειδικα μεχρι να αποφασισω για το απο που θα το παρω το g2.

η κοπελα μου περιμενε να πεσει η τιμη του s3mini κατω απο 150, οποτε με ενα g στα 130 της το πηρα αμεσως,

η αδερφη μου ειναι με σπασμενη οθονη ενα μηνα αλλα λεφτα για καινουργιο γιοκ, οποτε τετοio κινητο στα 130 της το πηρα αμεσως,

και με το που το ειπα σε κατι φιλους μου ενδιαφερθηκε αλλος ενας για το τεταρτο.

πιστευω πολλοι ηταν σαν εμενα που ειχαν γνωστους που περιμεναν να πεσουν κι αλλο οι τιμες και αυτο τους εκατσε κουτι, και σαν ο γκατζετακιας της παρεας τους εφτιαξα ολους.

Φυσικα θα υπαρχουν και αυτοι που πανε να βγαλουν, και θα φανει στις αγγελιες!

Το δικαιότερο είναι να πάρει ένα ο καθένας και από εκεί και πέρα, αν περισσέψουν, να πάρει κάποιος δεύτερο και τρίτο. Υπομονή λίγες ώρες μέχρι αύριο το πρωί και θα τα μάθουμε όλα.

Όσο για το φίλο που αναρωτιέται αν θέλαμε όλοι κινητό, προσωπικά προγραμμάτιζα αυτήν την εβδομάδα να πάρω το OPPO R819 στα 269 ευρώ και μόλις είδα το LG (τρεις φορές καλύτερο από το OPPO) στα 129 τρελάθηκα...

Επίσης, κι εγώ μπορεί να βρεθώ με δύο κινητά (με ένα ή και με κανένα), μιας και το παρήγγειλα από κατάστημα Vodafone αλλά και online για να το σιγουρέψω.

Edited by bomber21

παιδια επειδη το εκανα και εγω παραγγελια απο καταστημα vodafone πια εκδοση android φοραει σημερα

παιδια επειδη το εκανα και εγω παραγγελια απο καταστημα vodafone πια εκδοση android φοραει σημερα

Μη σε αποσχολει τι φοραει , το κινητο παει τελεια χωρις απολυτος κανενα λαγκ

• The title was changed to LG Optimus G (E975)