teopanta1 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 και αντε να αποδειξεις οτι εδωσες προκαταβολη διχως να εχεις παραστατικο (αποδειξη, τιμολογιο) στα χερια σου. μεγα φαουλ απο πλευρας σου και εγω πιστευω οτι θα ερθει πανηγυρικο ακυρο γιατι ποια μιλαμε για πολλες χιλιαδες παραγγελιων που θεωρω αδιανοητο να καλυψει η βονταφον (και ειδικα στα 129) αυριο θα δειξει οπως και να εχει.. φιλε μου το θεμα της αποδειξης στο ελλαντα ειναι μοναδικο ...στο κατω κατω ο υπαλληλος ηταν υποχρεωμενος να μου δωσει αποδειξη ασχετως αν εγω εφυγα βιαστικα λογω δουλειας ...δεν νομιζω να ρισκαρει την δουλεια του μη φερνοντας το προιον και ρισκαροντας μια καταγγελια στα κεντρικα τους Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 και αντε να αποδειξεις οτι εδωσες προκαταβολη διχως να εχεις παραστατικο (αποδειξη, τιμολογιο) στα χερια σου. μεγα φαουλ απο πλευρας σου και εγω πιστευω οτι θα ερθει πανηγυρικο ακυρο γιατι ποια μιλαμε για πολλες χιλιαδες παραγγελιων που θεωρω αδιανοητο να καλυψει η βονταφον (και ειδικα στα 129) αυριο θα δειξει οπως και να εχει.. Θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη, ιδίως για τη vodafon, όπως και ότι οι παραγγελίες δεν ''πέρασαν'' έτσι απλά από το σύστημα, αλλά προφανώς αντιστοιχούσαν σε διαθεσιμότητα αλλιώς ακόμα παραγγελίες θα κάναμε, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Φαίνεται πως στο MyPhone έχουμε πολλά μέλη με ιδιαίτερα αυξημένες μαντικές ικανότητες. Περιμένετε ρε παιδιά ως αύριο και θα δούμε τι θα γίνει. Έχει κανένα νόημα αυτό που κάνετε τώρα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Χαλαρώστε παίδες. Δεν χρειάζεται να προτρέχουμε. Και εγω είμαι επιφυλακτικος αν θα παραλάβω το lg. Μονο για το HTC 8s είμαι πιο σίγουρος Μπορεί λέω εγω τωρα ενα σενάριο για να καλυψει όσο το δυνατόν ποιο πολυ κόσμο να δώσει 1 συσκευη ανα άτομο,εκτός αν έχουν τόσο μεγάλο stock ή μπορουν να προμηθευτούν επιπλέον επίσης μεγάλο stock να καλύψουν και αυτους που παρήγγειλαν πολλές συσκευές. Πάντως για το lg κρατάω πολυ μικρο καλάθι και αν τύχει και το πάρω θα το εκλαβω ως δώρο πχ απο διαγωνισμό.:p Edited November 3, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Πάντως βγάζω το καπέλο στους υπεύθυνους marketing της Voda και της LG μιας και εδώ και 2 μέρες έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και μόνο αυτοί ακούγονται! Μέχρι και τα iPhone έχουν ξεχαστεί !!:lol: Συμφωνώ με τον φίλο από πάνω, ότι δεν υπάρχει λόγος για την αναταραχή εδώ στο φόρουμ! Ηρεμία μέχρι αύριο που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Για το φίλο που έδωσε προκαταβολή: Και εγώ το ίδιο έκανα κράτησα 2 δίνοντας ένα ποσό. Αλλά εμένα μου έγραψε σε ένα χαρτί τα στοιχεία μου και ότι παρέλαβε το ποσό που της έδωσα και το υπέγραψε και έβαλε και σφραγίδα καταστήματος.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Για το φίλο που έδωσε προκαταβολή: Και εγώ το ίδιο έκανα κράτησα 2 δίνοντας ένα ποσό. Αλλά εμένα μου έγραψε σε ένα χαρτί τα στοιχεία μου και ότι παρέλαβε το ποσό που της έδωσα και το υπέγραψε και έβαλε και σφραγίδα καταστήματος.. το ιδιο εκανε και σε εμενα απο ποιο καταστημα το παρηγγειλες ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 λογικα θα παραλαβει απο ενα ο καθενας που παραγγειλε.ετσι εγραψε καποιος απο ενα μεηλ που εστειλε η βοντα σε αυτον σε αλλο φορουμ..αν δεν βρω αυτο ξανα online παω για 8s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 το ιδιο εκανε και σε εμενα απο ποιο καταστημα το παρηγγειλες ? Στο περιστέρι, πλατεία Δέγλερη. Και μου είπαν από πέμπτη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Καλησπερα σε όλους , σχετικά με τις παραγγελίες συγκεκριμένα του LG Optimus G , ισχύουν τα εξής : λόγω πολυ μεγάλης ζήτησης ταυτόχρονα παραγγέλθηκαν περισσότερες συσκευές απο το απόθεμα .Σε παραγγελίες με περισσότερα του ενός κομμάτια θα δωθει ενα . Βάση των παραπάνω σε χρήστες που έλαβαν κωδικο παραγγελίας ενώ δεν υπήρχε διαθέσιμη συσκευη , θα επικοινωνήσουμε απο αυριο για να δούμε τι καλύτερο μπορει να γίνει . Επίσης απο αυριο θα έχουμε και εικόνα αν θα υπάρξει απόθεμα ξανά άμεσα .ΩΡΑ 12:45 TO ΠΑΡΑΠΑΝΩ κ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΥ Δηλ απο οσο μπορω να καταλαβω οτι καποιοι δεν θα παρουν κ οτι ειναι κολοτουμπες ξεγανωτες!!!! ''Καλησπερα , η συσκευη λόγω πολυ μεγάλης ζήτησης εξαντλήθηκε για την ώρα . Αν δεν έχεις λάβει επιβεβαίωση σημαίνει ότι δεν ολοκληρώθηκε η παραγγελία . Τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε αν θα ξαναυπαρξει απόθεμα διάθεσης. ΩΡΑ 12:25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Vodafone Greece Παραγγελίες που τιμολόγηθηκαν κανονικά μόλις έπεσε η παραγγελία ακολουθούν σειρά χρονική , προταιρεοτητα δηλαδή . Σε αυτο μην ανησυχείς δεν θα υπάρχει κάνενα πρόβλημα . Σε κάθε περίπτωση έχουμε την ενημέρωση αυτη τη στιγμη , ότι παραγγελίες που δε τιμολόγηθηκαν γιατι δεν υπήρχε άλλο απόθεμα , θα επικοινωνηθούν στους χρήστες για να βρεθεί μια καλή λύση που να τους καλύπτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pladel19 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Παιδιά καλησπέρα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Έχω βάλει custom rom την οποία βαρέθηκα και θέλω να ξανά flasharo το stock firmware (.kdz). Ξεκινάω κανονικά την διαδικασία με το KDZ_FW_UPD οι οποία σταματάει και το κινητό κάνει επανεκκίνηση και μπαίνει σε fast boot mode. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Εγώ το αγόρασα με πιστωτική κάρτα από το site της Vodafone και μετά μου ήρθε αυτό το μήνυμα. "Αγαπητέ / ή πελάτη, Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμησή σου στο Vodafone eShop. Ο κωδικός της παραγγελίας σου είναι 0000000. Παρακαλώ κράτησε τον παραπάνω κωδικό παραγγελίας για να διευκολύνεις πιθανή επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρίας μας αναφορικά με την παραγγελία σου. Σύντομα, υπάλληλος από την εταιρία courier θα επικοινωνήσει μαζί σου στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχεις δηλώσει, για να καθοριστεί ραντεβού για την παραλαβή της παραγγελίας σου. Στο συνημμένο αρχείο μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου σχετικά με την εγγύηση της συσκευής που αγόρασες." Είμαστε εδώ κάθε φορά που μας χρειάζεσαι. Vodafone Μάλλον θα το παραλάβω αλλά υπομονή μέχρι αύριο Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Εγώ το αγόρασα με πιστωτική κάρτα από το site της Vodafone και μετά μου ήρθε αυτό το μήνυμα. "Αγαπητέ / ή πελάτη, Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμησή σου στο Vodafone eShop. Ο κωδικός της παραγγελίας σου είναι 0000000. Παρακαλώ κράτησε τον παραπάνω κωδικό παραγγελίας για να διευκολύνεις πιθανή επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρίας μας αναφορικά με την παραγγελία σου. Σύντομα, υπάλληλος από την εταιρία courier θα επικοινωνήσει μαζί σου στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχεις δηλώσει, για να καθοριστεί ραντεβού για την παραλαβή της παραγγελίας σου. Στο συνημμένο αρχείο μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου σχετικά με την εγγύηση της συσκευής που αγόρασες." Είμαστε εδώ κάθε φορά που μας χρειάζεσαι. Vodafone Μάλλον θα το παραλάβω αλλά υπομονή μέχρι αύριο Δεν έχει σημασία αν σου 'ρθε μέηλ,σημασία έχει η ώρα που Κάνες την παραγγελία.μακάρι να το παρεις βέβαια.επειδή δεν ξέρω από πιστωτικές,το πόσο της αγοράς στο έχει τραβήξει η Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) παίδες οκ ο καθένας λέει τη γνώμη του, άλλα χωρίς διαθεσιμότητα στην αποθήκη του συστήματος ΔΕΝ μπορεί να γίνει παραγγελία, τέλος. Είτε η παραγγελία γίνει από κατάστημα είτε online αναφέρεται πάντα στο κεντρικό σύστημα αποθήκης που ελέγχει τη διαθεσιμότητα και σε ποιο σημείο υπάρχει δλδ στο κεντρικό κατάστημα ή σε επαρχιακά καταστήματα. Τώρα, αν η vodafone είναι τόσο ερασιτεχνική (που δεν το νομίζω με τίποτα) εταιρία που δέχεται το σύστημα της παραγγελίες χωρίς διαθεσιμότητα, νομίζω θα είναι το μεγαλύτερο κάζο της χρονιάς με αντίκτυπο τη μέγιστη αρνητική εικόνα στην αγορά. @nikoseggo, στη δική σου περίπτωση θα ανησυχούσα διότι το σύστημα ουσιαστικά με τα μηδενικά παραπάνω δεν σου έδωσε κωδικό παραγγελίας ή τουλάχιστον εγώ δεν έχω ξαναδεί κωδικό παραγγελίας με τους αριθμούς όλους μηδέν. Edited November 3, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Η προσφορα αρχισε το σαββατο και εγινε σαφες νομιζω απο εργαζομενους στην εταιρεια οτι επικοινωνια με αποθηκες κλεινει την Παρασκευη και ανοιγει παλι τη Δευτερα. Επομενως η πραγματοποιηση της παραγγελιας δε λεει και πολλα πραγματα. Αυτο που πρέπει να γινει ειναι η τηρηση σειρας προτεραιοτητας και το οριο μιας συσκευης ανα παραγγελια. Τωρα το τι θα γινει,ειναι αλλο θεμα... ΥΓ1. Για κοιτα ποσοι βρεθηκαν να παραγγειλουν δυο και τρεις συσκευες για "γνωστους" τους :rolleyes: ... ΥΓ2. Καλα,τοσοι πολλοι ησασταν στη γυρα για νεο κινητο? ΥΓ3. Τελικα,λεφτα υπαρχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Το κινητο εχει τοσο κακη καμερα οσο λενε? Γενικα εχει αλλο αρνητικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Το εχεις πιασει πληρως το θεμα... Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Apple που σας χρειάζεται ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Η προσφορα αρχισε το σαββατο και εγινε σαφες νομιζω απο εργαζομενους στην εταιρεια οτι επικοινωνια με αποθηκες κλεινει την Παρασκευη και ανοιγει παλι τη Δευτερα. Επομενως η πραγματοποιηση της παραγγελιας δε λεει και πολλα πραγματα. Αυτο που πρέπει να γινει ειναι η τηρηση σειρας προτεραιοτητας και το οριο μιας συσκευης ανα παραγγελια. Τωρα το τι θα γινει,ειναι αλλο θεμα... ΥΓ1. Για κοιτα ποσοι βρεθηκαν να παραγγειλουν δυο και τρεις συσκευες για "γνωστους" τους :rolleyes: ... ΥΓ2. Καλα,τοσοι πολλοι ησασταν στη γυρα για νεο κινητο? ΥΓ3. Τελικα,λεφτα υπαρχουν... Λύσε μου μία απορία, χωρίς διαθεσιμότητα μπορείς να κάνεις παραγγελία στο οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα; Δε νομίζω, οι παραγγελίες ενημερώνουν την αποθήκη αυτόματα είτε είναι Παρασκευή είτε Σάββατο είτε οτιδήποτε. Νομίζω ότι όσοι πρόλαβαν να πάρουν κωδικό παραγγελίας το κινητό θα το πάρουν κανονικά. Τώρα για τα ΥΓ σου, συμφωνώ απόλυτα ότι οι περισσότεροι είχαν κερδοσκοπικά κριτήρια. Να σημειώσω ότι είμαι κάτοχος της συσκευής εδώ και λίγο καιρό και ενώ ο αδερφός μου έψαχνε για κινητό τελικά δεν προλάβαμε να το παραγγείλουμε. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Εξηγειστε μου ρε παιδια κατι...Γιατι οσοι πηραν κωδικο θα παραλαβουν και καποιος που εκανε τηλεφωνικη παραγγελια πιο νωρις απο τον αλλο μπορει να μην παραλαβει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Λύσε μου μία απορία, χωρίς διαθεσιμότητα μπορείς να κάνεις παραγγελία στο οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα; Δε νομίζω, οι παραγγελίες ενημερώνουν την αποθήκη αυτόματα είτε είναι Παρασκευή είτε Σάββατο είτε οτιδήποτε. Νομίζω ότι όσοι πρόλαβαν να πάρουν κωδικό παραγγελίας το κινητό θα το πάρουν κανονικά. Τώρα για τα ΥΓ σου, συμφωνώ απόλυτα ότι οι περισσότεροι είχαν κερδοσκοπικά κριτήρια. Να σημειώσω ότι είμαι κάτοχος της συσκευής εδώ και λίγο καιρό και ενώ ο αδερφός μου έψαχνε για κινητό τελικά δεν προλάβαμε να το παραγγείλουμε. Για την επικοινωνια με τις αποθηκες,το γραψε ενα παληκαρι πιο πισω (ή σε αλλο φορουμ,δε το θυμαμαι) ,αν λεει ψεματα,οντας υπαλληλος,εγω δεν μπορω να το ξερω. Αλλα το θεμα της διαθεσιμοτητας και παραγγελιας,το απαντησε η ιδια η vodafone,γιατι σου κανει εντυπωση: Καλησπερα σε όλους , σχετικά με τις παραγγελίες συγκεκριμένα του LG Optimus G , ισχύουν τα εξής : λόγω πολυ μεγάλης ζήτησης ταυτόχρονα παραγγέλθηκαν περισσότερες συσκευές απο το απόθεμα .Σε παραγγελίες με περισσότερα του ενός κομμάτια θα δωθει ενα . Βάση των παραπάνω σε χρήστες που έλαβαν κωδικο παραγγελίας ενώ δεν υπήρχε διαθέσιμη συσκευη , θα επικοινωνήσουμε απο αυριο για να δούμε τι καλύτερο μπορει να γίνει . Επίσης απο αυριο θα έχουμε και εικόνα αν θα υπάρξει απόθεμα ξανά άμεσα .ΩΡΑ 12:45 TO ΠΑΡΑΠΑΝΩ κ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΥ Δηλ απο οσο μπορω να καταλαβω οτι καποιοι δεν θα παρουν κ οτι ειναι κολοτουμπες ξεγανωτες!!!! ''Καλησπερα , η συσκευη λόγω πολυ μεγάλης ζήτησης εξαντλήθηκε για την ώρα . Αν δεν έχεις λάβει επιβεβαίωση σημαίνει ότι δεν ολοκληρώθηκε η παραγγελία . Τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε αν θα ξαναυπαρξει απόθεμα διάθεσης. ΩΡΑ 12:25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Εξηγειστε μου ρε παιδια κατι...Γιατι οσοι πηραν κωδικο θα παραλαβουν και καποιος που εκανε τηλεφωνικη παραγγελια πιο νωρις απο τον αλλο μπορει να μην παραλαβει?? Φίλε σε παραπάνω ποστ έγραψα τη γνώμη μου λέγοντας ότι η παραγγελία είτε έγινε online (με κωδικό παραγγελίας) είτε από κατάστημα λογικά και φυσιολογικά θα εκτελεστεί κανονικά, διότι είτε έτσι είτε αλλιώς οι παραγγελίες αναφέρονται στην ίδια αποθήκη του κεντρικού συστήματος. Τώρα βέβαια ο καθένας λέει τη γνώμη του από την εμπειρία και τις γνώσεις του μέχρι να δούμε τελικά από αύριο τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Αν τελικά η Vodafone αποδειχτεί τόσο ερασιτεχνική εταιρία με το να μην έχει ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελίας τότε μόνο αυτή έχει να χάσει και κανείς άλλος. Ακόμα και έτσι όμως πιστεύω ότι θα εξυπηρετήσει τους πελάτες της σε δεύτερο χρόνο διότι η δυσφήμηση που θα προκύψει θα είναι ανεπανόρθωτη. Edited November 3, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 παίδες οκ ο καθένας λέει τη γνώμη του, άλλα χωρίς διαθεσιμότητα στην αποθήκη του συστήματος ΔΕΝ μπορεί να γίνει παραγγελία, τέλος. Είτε η παραγγελία γίνει από κατάστημα είτε online αναφέρεται πάντα στο κεντρικό σύστημα αποθήκης που ελέγχει τη διαθεσιμότητα και σε ποιο σημείο υπάρχει δλδ στο κεντρικό κατάστημα ή σε επαρχιακά καταστήματα. Τώρα, αν η vodafone είναι τόσο ερασιτεχνική (που δεν το νομίζω με τίποτα) εταιρία που δέχεται το σύστημα της παραγγελίες χωρίς διαθεσιμότητα, νομίζω θα είναι το μεγαλύτερο κάζο της χρονιάς με αντίκτυπο τη μέγιστη αρνητική εικόνα στην αγορά. @nikoseggo, στη δική σου περίπτωση θα ανησυχούσα διότι το σύστημα ουσιαστικά με τα μηδενικά παραπάνω δεν σου έδωσε κωδικό παραγγελίας ή τουλάχιστον εγώ δεν έχω ξαναδεί κωδικό παραγγελίας με τους αριθμούς όλους μηδέν. Τα μηδενικά τα έβαλα εγώ για ευνόητους λόγους έχω κανονικά Κωδικό Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 στο θέμα της φωτογραφικής μήπως είστε λίγο υπερβολικοί; οκ και γω είμαι φανατικός ΝΟΚΙΑ λόγω Carl zeiss άλλα πόσο χάλια μπορεί να είναι?εννοώ αν κάποιος έχει την 5άρα του neo v όπως εγω ειναι μια αναβάθμιση. Αλλά η αλήθεια είναι ποιο νοιάζεται σε τέτοια τιμή που το δίνουν B-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts