navouxodonosoras Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 φιλε αν σκεφτης οτι καινουργιο κανει γύρω στα 355-370 φανταζομαι 280 με 300 το πολυ!!βαση λογικής και πόση εγγυηση ειχει ακομα φυσικα!! παιδια απο φοτο/βιντεο πώς παει το g??δεν εχω ακουσει και τα καλητερα λογια(ειδηκα σε ενα review ελληνικό για την καμερα ειπε οτι ειναι παρα πολυ μετρια!!!αν και 13 mp πειτε και εσεις την γνωμη σας σκεφτομαι την αγορά του τηλεφωνου και εγω!!! το κινητο το εχω ουτε 2 μηνες απλα σκεφτομαι να ανεβω λιγο σκαλι...οχι οτι αυτο δε φτουραει αλλα εχω το μικροβιο της αλλαγης...και ναι η καμερα του ειναι το αδυνατο σημειο του...καλες φωτο τη μερα μετριες σε ειδικες συνθηκες...αλλα πιστεψε με μονο αυτο ειναι το μελανο του σημειο... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 (edited) το κινητο το εχω ουτε 2 μηνες απλα σκεφτομαι να ανεβω λιγο σκαλι...οχι οτι αυτο δε φτουραει αλλα εχω το μικροβιο της αλλαγης...και ναι η καμερα του ειναι το αδυνατο σημειο του...καλες φωτο τη μερα μετριες σε ειδικες συνθηκες...αλλα πιστεψε με μονο αυτο ειναι το μελανο του σημειο... δηλαδή τοσο χαλια ειναι!!:(με την φωτογραφική του samsung galaxy s3 συγκρίνεται καθολου??ειμουνα προσωπικά πολυ ευχαριστημένος!!!) και πιο σκέφτεσαι φιλε μου να παρεις?( htc one samsung galaxy s4 να υποθέσω!!) Edited July 19, 2013 by manthosffvll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 δηλαδή τοσο χαλια ειναι!!:(με την φωτογραφική του samsung galaxy s3 συγκρίνεται καθολου??ειμουνα προσωπικά πολυ ευχαριστημένος!!!) και πιο σκέφτεσαι φιλε μου να παρεις?( htc one samsung galaxy s4 να υποθέσω!!) Απο την απαντηση του, εσυ καταλαβες οτι ειναι χαλια??? Η καμερα ειναι μια χαρα. Δεν ειναι η καλυτερη που υπαρχει, αλλα κανει τη δουλεια της. Δεν ειχα το s3 για να συγκρινω, αλλα σε σχεση με το note2 που ειχε πολυ καλη καμερα, ειναι λιγο πιο κατω το G στις βραδυνες φωτογραφιες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Οχι δεν ειναι χαλια αν δεν εχεις πολλεςαπαιτησεις σε καλυπτει απολυτα..ναι του s3 ειναι καλυτερη ...αλλα το g ειναι συνολικα τουμπανο.αλλωστε αν ηταν και σαυτο καλη θα ειχαμε βρει το τελειο κινητο... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Απο την απαντηση του, εσυ καταλαβες οτι ειναι χαλια??? Η καμερα ειναι μια χαρα. Δεν ειναι η καλυτερη που υπαρχει, αλλα κανει τη δουλεια της. Δεν ειχα το s3 για να συγκρινω, αλλα σε σχεση με το note2 που ειχε πολυ καλη καμερα, ειναι λιγο πιο κατω το G στις βραδυνες φωτογραφιες. φιλε μου γενικα αυτο ειχα καταλαβει απο αρκετα review που εχω δει!!δεν το εβγαλα το συμπέρασμα απο το μυαλο μου!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 το κινητο το εχω ουτε 2 μηνες απλα σκεφτομαι να ανεβω λιγο σκαλι...οχι οτι αυτο δε φτουραει αλλα εχω το μικροβιο της αλλαγης...και ναι η καμερα του ειναι το αδυνατο σημειο του...καλες φωτο τη μερα μετριες σε ειδικες συνθηκες...αλλα πιστεψε με μονο αυτο ειναι το μελανο του σημειο... Πρόσεξε μόνο, στην προσπάθειά σου να αναβαθμιστείς, μήπως τελικά...υποβαθμιστείς.... Στο λέω γιατί γενικά έχω αλλάξει πολλά τηλέφωνα. φιλε μου γενικα αυτο ειχα καταλαβει απο αρκετα review που εχω δει!!δεν το εβγαλα το συμπέρασμα απο το μυαλο μου!!;) Λίγες σελίδες πίσω, κάποιος φίλος ανέβασε αρκετές ημερήσιες φωτογραφίες. Μπορείς να δείς και να βγάλεις συμπεράσματα. :) Θα ανεβάσω και εγώ μερικές φώτο μέσα στην ημέρα, για να βοηθήσω. Είναι ένα σκαλί κάτω από τις κορυφαίες κάμερες, αλλά όχι και χάλια...:O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Πρόσεξε μόνο, στην προσπάθειά σου να αναβαθμιστείς, μήπως τελικά...υποβαθμιστείς.... Στο λέω γιατί γενικά έχω αλλάξει πολλά τηλέφωνα. Λίγες σελίδες πίσω, κάποιος φίλος ανέβασε αρκετές ημερήσιες φωτογραφίες. Μπορείς να δείς και να βγάλεις συμπεράσματα. :) Θα ανεβάσω και εγώ μερικές φώτο μέσα στην ημέρα, για να βοηθήσω. Είναι ένα σκαλί κάτω από τις κορυφαίες κάμερες, αλλά όχι και χάλια...:O Ποστ #600 αν θυμάμαι καλά είναι το λινκ και μέσα έχω και κάποιες σε wide screen στα 6mpx. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 επειδη το κινητο το εχω 1 εβδομαδα περιπου, μπορω να πω οτι ο φακος της καμερας ειναι πολυ καλος, ευκρινης κτλπ, πασχει στο auto focus, γενικα στη σταθεροποιηση της εικονας...αρα ευχομαι και ελπιζω επειδη ειναι θεμα software σε μια μελλοντικη αναβαθμιση που θα το λυσει. γενικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος (μετα το neo-v) με το κινητο, εχει εξαιρετικη οθονη και πολυ καλη αυτονομια, το πηρα και σε καλη τιμη (338)...το μονο που με ενοχλει ειναι το ηχειο οταν ακους Mp3, ενω ειναι αρκετα δυνατο οταν το αφηνεις στο τραπεζι ειναι λες και το καλυπτει και το περιοριζει, αποδιδοντας το μισο σχεδον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 ενω ειναι αρκετα δυνατο οταν το αφηνεις στο τραπεζι ειναι λες και το καλυπτει και το περιοριζει, αποδιδοντας το μισο σχεδον. Αυτό ναι, είναι λόγω θέσης του ηχείου. Πρέπει να το έχεις ανάποδα για καλύτερο αποτέλεσμα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Πρόσεξε μόνο, στην προσπάθειά σου να αναβαθμιστείς, μήπως τελικά...υποβαθμιστείς.... Στο λέω γιατί γενικά έχω αλλάξει πολλά τηλέφωνα. Λίγες σελίδες πίσω, κάποιος φίλος ανέβασε αρκετές ημερήσιες φωτογραφίες. Μπορείς να δείς και να βγάλεις συμπεράσματα. :) Θα ανεβάσω και εγώ μερικές φώτο μέσα στην ημέρα, για να βοηθήσω. Είναι ένα σκαλί κάτω από τις κορυφαίες κάμερες, αλλά όχι και χάλια...:O Μπορεις να μου αναλυσεις το σκεπτικο σου ?το σιγουρο ειναι οτι δεν θα παω σε σαμσουνκ απλα κρυφοκοιταω το one..αλλα θα με ενδιεφερε η γνωμη σου... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Μπορεις να μου αναλυσεις το σκεπτικο σου ?το σιγουρο ειναι οτι δεν θα παω σε σαμσουνκ απλα κρυφοκοιταω το one..αλλα θα με ενδιεφερε η γνωμη σου... Αν ήταν να πας σε s4 , θα σου έλεγα ότι, κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι λάθος, γιατί οι υλοποιήσεις της σάμσουγκ είναι χειρότερες από της LG, κρίνοντας από το νοτε2 που είχα και το G που έχω τώρα. Επίσης το G υπερτερεί σε ποιότητα κατασκευής και σε οθόνη, επίσης κατά τη γνώμη μου, διότι δεν συμπαθώ τις amoled και με ενδιαφέρει να βλέπω όταν είμαι έξω στον ήλιο. Για το One τώρα, το οποίο το θεωρώ ανώτερο από το S4, ναι είναι κινητάρα, πιθανόν καλύτερο από το G, αλλά: Ως προς την οθόνη, τα θεωρώ ισοδύναμα. Ως προς την αυτονομία, πάλι πιστεύω στα ίδια παίζουν. Ως προς την ταχύτητα, είναι πιο δυνατό το one, αλλά συνολικά σαν εμπειρία χρήσης, ίσως το G να είναι και καλύτερο. Είναι το απόλυτο smoothness, όπως και να το κάνουμε. Σας design , το one είναι πιο όμορφο, αλλά και πολύ πιο ευπαθές σε γρατζουνίτσες και σημαδάκια. Έχει καλύτερα ηχεία το one, αλλά η κάμερά του ίσως και να είναι χειρότερη συνολικά από του G. Δηλαδή, όπως βλέπω από τη σύγκριση, τίποτα δεν είναι απόλυτο….είναι δύσκολη η σύγκριση. Το One κερδίζει ξεκάθαρα στον 600άρη, που είναι δυνατότερος από τον s4pro, αλλά αλήθεια, είναι η ταχύτητα θέμα στο G ??? Προσωπικά, συνειδητά αγόρασα το G, γιατί το θεωρώ συνολικά καλύτερη πρόταση, ανεξαρτήτως τίμης. Το One δεν το προτίμησα γιατί κάνει πολύ εύκολα γρατζουνιές και γιατί είναι πιθανόν να πέσεις σε διάφορες κατασκευαστικές ατέλειες (gaps κλπ), ενώ για το G δεν έχουν αναφερθεί τέτοια πράγματα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Αν ήταν να πας σε s4 , θα σου έλεγα ότι, κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι λάθος, γιατί οι υλοποιήσεις της σάμσουγκ είναι χειρότερες από της LG, κρίνοντας από το νοτε2 που είχα και το G που έχω τώρα. Επίσης το G υπερτερεί σε ποιότητα κατασκευής και σε οθόνη, επίσης κατά τη γνώμη μου, διότι δεν συμπαθώ τις amoled και με ενδιαφέρει να βλέπω όταν είμαι έξω στον ήλιο. Για το One τώρα, το οποίο το θεωρώ ανώτερο από το S4, ναι είναι κινητάρα, πιθανόν καλύτερο από το G, αλλά: Ως προς την οθόνη, τα θεωρώ ισοδύναμα. Ως προς την αυτονομία, πάλι πιστεύω στα ίδια παίζουν. Ως προς την ταχύτητα, είναι πιο δυνατό το one, αλλά συνολικά σαν εμπειρία χρήσης, ίσως το G να είναι και καλύτερο. Είναι το απόλυτο smoothness, όπως και να το κάνουμε. Σας design , το one είναι πιο όμορφο, αλλά και πολύ πιο ευπαθές σε γρατζουνίτσες και σημαδάκια. Έχει καλύτερα ηχεία το one, αλλά η κάμερά του ίσως και να είναι χειρότερη συνολικά από του G. Δηλαδή, όπως βλέπω από τη σύγκριση, τίποτα δεν είναι απόλυτο….είναι δύσκολη η σύγκριση. Το One κερδίζει ξεκάθαρα στον 600άρη, που είναι δυνατότερος από τον s4pro, αλλά αλήθεια, είναι η ταχύτητα θέμα στο G ??? Προσωπικά, συνειδητά αγόρασα το G, γιατί το θεωρώ συνολικά καλύτερη πρόταση, ανεξαρτήτως τίμης. Το One δεν το προτίμησα γιατί κάνει πολύ εύκολα γρατζουνιές και γιατί είναι πιθανόν να πέσεις σε διάφορες κατασκευαστικές ατέλειες (gaps κλπ), ενώ για το G δεν έχουν αναφερθεί τέτοια πράγματα. Σωστα ολα αυτα που λες και γιαυτο το σκεφτομαι τοσο πολυ...αλλα το one ειναι πολυ ομορφο το ατιμο... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Σωστα ολα αυτα που λες και γιαυτο το σκεφτομαι τοσο πολυ...αλλα το one ειναι πολυ ομορφο το ατιμο... Αν μπορείς οικονομικά, πάρε το ΟΝΕ, δοκίμασέ το παράλληλα με το G για ένα διάστημα και μετά αποφάσισε ποιο θα κρατήσεις και ποιο θα δώσεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Αν μπορείς οικονομικά, πάρε το ΟΝΕ, δοκίμασέ το παράλληλα με το G για ένα διάστημα και μετά αποφάσισε ποιο θα κρατήσεις και ποιο θα δώσεις. :lol::lol::lol: αν ειχα αυτη την δυνατοτητα πιθανον να μην εγραφα τωρα εδω και να μουνα αραχτος σε καμια παραλια...πλακα κανω ετσι?απλα δεν με παιρνει αυτο που μου προτεινεις...αλλωστε ετσι οπως το σκεφτηκα και το ονε να παρω αμα μετα το μετανιωσω θα μπορω να το πουλησω και να ξαναπαρω το g... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 :lol::lol::lol: αν ειχα αυτη την δυνατοτητα πιθανον να μην εγραφα τωρα εδω και να μουνα αραχτος σε καμια παραλια...πλακα κανω ετσι?απλα δεν με παιρνει αυτο που μου προτεινεις...αλλωστε ετσι οπως το σκεφτηκα και το ονε να παρω αμα μετα το μετανιωσω θα μπορω να το πουλησω και να ξαναπαρω το g... Και αυτό παίζει. Απλά είναι αλλιώς να τα έχει δίπλα δίπλα να τα συγκρίνεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Κατι αλλο τωρα...μου φαινετε οτι το battery guru κανει δουλεια...27 ωρες με 2μιση ωρες ανοιχτη οθονη και εχει ακομα 60 τοις εκατο...not bad... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Κατι αλλο τωρα...μου φαινετε οτι το battery guru κανει δουλεια...27 ωρες με 2μιση ωρες ανοιχτη οθονη και εχει ακομα 60 τοις εκατο...not bad... Για αυτο λες; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Για αυτο λες; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app ναι..εχει βγει απο το learning mode 2 μερες τωρα και απο οτι φαινετε κανει δουλεια.. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Σωστα ολα αυτα που λες και γιαυτο το σκεφτομαι τοσο πολυ...αλλα το one ειναι πολυ ομορφο το ατιμο... εγω προσωπικά πιστευω πως και one και το s4 ειναι αρκετα καλύτερα απο το g!! τα + του s4 ειναι αποσπομενει μπαταρια η παρα πολυ καμερα που εχει και εξτρά μνήμη που μπορείς να βαλεις!!αρκετα σημαντικά για μενα!!μου τι σπάει η πλαστηκουρα!!αλλα θελω να μπορώ να βγαζω την μπαταρια και να βαζω μνημη εξτρα!!((μου εχουν κολλήσει πολλές φορες τα τηλ που ειχα και απλα εβγαζα την μπαταρια και τελος!!)και η amoled του σ4 μου αρεσει προσωπικά!! το one απο την αλλη ειναι πολυ ομορφο το ρημάδι ειδικα το μαύρο κουκλι ειναι!!!! εχει καλητερη οθονη απο το σ4 αλλα οχι και κατι τρελό;) απο θεμα δυναμης τα θεωρω ισοδυναμα!!(το σ4 ειχει καλυτερη μνηνη!!) τα - ειναι η καμερα και οτι δεν εχει αποσπομενη μπαταρια και δεν εχει να προσθέσεις εξτρα μνημη!!αυτα αν τα ειχε αυτα θα ηταν το νουμερο 1 για μενα και θα το επερνα με κλειστα τα ματια!!!:D δεν εχω παρει τιποτα απο τα δυο λόγω οτι και στα δυο με χαλαει κατι:p(τα ανεφερα ) και απλα περιμένω τα τουμπανα που θα κυκλοφορήσουν(note 3 γενικα η συσκευές με τον 800 kai adreno 330!!!:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 εγω προσωπικά πιστευω πως και one και το s4 ειναι αρκετα καλύτερα απο το g!! τα + του s4 ειναι αποσπομενει μπαταρια η παρα πολυ καμερα που εχει και εξτρά μνήμη που μπορείς να βαλεις!!αρκετα σημαντικά για μενα!!μου τι σπάει η πλαστηκουρα!!αλλα θελω να μπορώ να βγαζω την μπαταρια και να βαζω μνημη εξτρα!!((μου εχουν κολλήσει πολλές φορες τα τηλ που ειχα και απλα εβγαζα την μπαταρια και τελος!!)και η amoled του σ4 μου αρεσει προσωπικά!! το one απο την αλλη ειναι πολυ ομορφο το ρημάδι ειδικα το μαύρο κουκλι ειναι!!!! εχει καλητερη οθονη απο το σ4 αλλα οχι και κατι τρελό;) απο θεμα δυναμης τα θεωρω ισοδυναμα!!(το σ4 ειχει καλυτερη μνηνη!!) τα - ειναι η καμερα και οτι δεν εχει αποσπομενη μπαταρια και δεν εχει να προσθέσεις εξτρα μνημη!!αυτα αν τα ειχε αυτα θα ηταν το νουμερο 1 για μενα και θα το επερνα με κλειστα τα ματια!!!:D δεν εχω παρει τιποτα απο τα δυο λόγω οτι και στα δυο με χαλαει κατι:p(τα ανεφερα ) και απλα περιμένω τα τουμπανα που θα κυκλοφορήσουν(note 3 γενικα η συσκευές με τον 800 kai adreno 330!!!:p) Αν θεωρείς πολύ σημαντικά την αποσπώμενη μπαταρία και την κάρτα μνήμης, τότε δεν τίθεται θέμα, πας σε s4. Αν όμως δεν σου αρέσουν τα πλαστικά του, κοιτάς το One και το G. Για τη μεταξύ τους σύγκριση, τα είπα πιο πάνω. Παιδιά, ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι σεβαστή εννοείται, νομίζω όμως ότι ίσως (ίσως λέω) επηρεάζεστε και από το γεγονός ότι είναι μοντέλο της lg και ότι η τιμή του είναι κάπως χαμηλή. Αν έγραφε πάνω σάμσουγκ και έκανε 700 ευρώ, μήπως θα αισθανόσασταν αλλιώς? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Αν θεωρείς πολύ σημαντικά την αποσπώμενη μπαταρία και την κάρτα μνήμης, τότε δεν τίθεται θέμα, πας σε s4. Αν όμως δεν σου αρέσουν τα πλαστικά του, κοιτάς το One και το G. Για τη μεταξύ τους σύγκριση, τα είπα πιο πάνω. Παιδιά, ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι σεβαστή εννοείται, νομίζω όμως ότι ίσως (ίσως λέω) επηρεάζεστε και από το γεγονός ότι είναι μοντέλο της lg και ότι η τιμή του είναι κάπως χαμηλή. Αν έγραφε πάνω σάμσουγκ και έκανε 700 ευρώ, μήπως θα αισθανόσασταν αλλιώς? Όσοι βλέπουν το S4 δεν πιστεύουν με τίποτα ότι το bezel είναι πλαστικό. Παρόλο που γκρινιαζα πριν το δω ζωντανό, θεωρώ οτι είναι το καλύτερο Galaxy S σε υλικά και ποιότητα κατασκευής. Το καπάκι έχει γίνει στιβαρό και το κούμπωμα είναι τέλειο. Απο εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου. Η διαφορά των 120€ ευρώ είναι αξιόλογη και καθ ενα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Όσοι βλέπουν το S4 δεν πιστεύουν με τίποτα ότι το bezel είναι πλαστικό. Παρόλο που γκρινιαζα πριν το δω ζωντανό, θεωρώ οτι είναι το καλύτερο Galaxy S σε υλικά και ποιότητα κατασκευής. Το καπάκι έχει γίνει στιβαρό και το κούμπωμα είναι τέλειο. Απο εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου. Η διαφορά των 120€ ευρώ είναι αξιόλογη και καθ ενα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το ξέρω Κώστα, έχουν βελτιώσει πολύ την αισθητική. Απλά, σε προσωπικό επίπεδο, προτιμώ τη σχεδιαστική σχολή της LG, όπως αποτυπώνεται στο G. (γιατί το g PRO ας πούμε είναι στα χνάρια του Νοτε2). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Όσοι βλέπουν το S4 δεν πιστεύουν με τίποτα ότι το bezel είναι πλαστικό. Παρόλο που γκρινιαζα πριν το δω ζωντανό, θεωρώ οτι είναι το καλύτερο Galaxy S σε υλικά και ποιότητα κατασκευής. Το καπάκι έχει γίνει στιβαρό και το κούμπωμα είναι τέλειο. Απο εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου. Η διαφορά των 120€ ευρώ είναι αξιόλογη και καθ ενα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ακριβως. Ειδικα με την αυθεντικη flip type αποκτα τρομερα στιβαρο και επαγγελματικο χαρακτηρα το κινητο. Παιδια, τα 120 διαφορα ειναι αξιολογη και σημαντικη, αλλα το S4 ειναι ανωτερο συνολικα. Ετερον εκατερον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 (edited) Ακριβως. Ειδικα με την αυθεντικη flip type αποκτα τρομερα στιβαρο και επαγγελματικο χαρακτηρα το κινητο. Παιδια, τα 120 διαφορα ειναι αξιολογη και σημαντικη, αλλα το S4 ειναι ανωτερο συνολικα. Ετερον εκατερον... Πάντως, δεν είναι τα 120 ευρώ που με εμπόδισαν Βαγγέλη.... Τον dialer τον βελτίωσαν? τα ίδια λάγκς θα αντιμετωπίσω πάλι στα sms και στην gallery? Στο G έχω τις ίδιες φωτογραφίες που είχα και στο νότε2 (περίπου 4.000 και 40 άλμπουμς), ανοίγω την γκάλερι, κάνει 2 δευτερόλεπτα να φορτώσει και μετά έχω την αίσθηση ότι κρατάω ipad. Τόσο γρήγορα και τόσο ομαλά. Για εμένα αυτές οι λεπτομέρειες χρήσης είναι πιο σημαντικές από την λίγο μεγαλύτερη οθόνη ή τη λίγο μεγαλύτερη αυτονομία. Ο καθένας έχει τις προτεραιότητές του. Edited July 19, 2013 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Ολα ειναι "περι ορεξεως" παιδια.. Θες Sd,αποσπωμενη μπαταρια,1080p 5'' οθονη, better benchmarks? πας στο S4 Θες εμπειρια χρησης με καποιους "περιορισμους" ; πας στο G. Για τα υπολοιπα (htc,huawei,oppo αλλα κ καποια αλλα κινεζικα δεν εχω πληρη αποψη,περα απο specs) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts