townleader Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλησπερα σας, Εβαλα την τελευταια nightly για τον γαλαξια μας και λεω να μην χρησιμοποιησω το go sms για να στελνω 160 χαρακτηρες μηνυμα και για να μην ειναι βαρυ να χρησιμοποιω το default. Ειδα αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989 αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα. Μηπως καποιος που το εχει κανει μπορει να με βοηθησει ? :) Ευχαριστω! Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) Έχει ρύθμιση μέσα από την stock εφαρμογή στην CM10.1 για να στέλνεις 160 χαρακτήρες. Μπες στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και θα το δεις (δεν θυμάμαι πως λέγεται). Edited May 18, 2013 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) Έχει ρύθμιση μέσα από την stock εφαρμογή στην CM10.1 για να στέλνεις 160 χαρακτήρες. Μπες στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και θα το δεις (δεν θυμάμαι πως λέγεται). To κοιταξα...δεν βρηκα τιποτα :( Edited May 18, 2013 by Superuser Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Τότε κατέβασε το mod για την stock εφαρμογή και βάλε το από το CWM. Πρώτα πάρε ένα Nandroid για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα πάει κάτι στραβά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Καλησπερα σας, Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει να κανω το default sms app για cm.10.1 να δουλευει για 160 sms χαρακτηρα... Θα προτιμουσα το πιο απλο τροπο ;) Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Ο τρόπος που περιγράφω πιο πάνω είναι ο πιο απλός από την στιγμή που λες ότι δεν υπάρχει ρύθμιση στην stock εφαρμογή. Ας το γράψω και αναλυτικά. Κατεβάζεις αυτό το αρχείο και το βάζεις στην εσωτερική SDCard του κινητού σου. Μπαίνεις σε CWM Recovery. Κάνεις πρώτα ένα Nandroid Backup για σιγουριά (backup and restore> backup) Πας install zip from sdcard> choose zip from sdcard και επιλέγεις το παραπάνω αρχείο που έβαλες στο κινητό σου. Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση κάνεις επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Θελω να πουλησω τον γαλαξια μου και θελω να τα σβησω ολα....(φοραω 4.2.2) που μπορω να δω οδηγιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Παιδιά να ρωτήσω, τα OTA updates της CM τα χρησιμοποιεί κανείς; Σκέφτομαι όταν βγει η stable σε λίγο μήπως την περάσω με OTA και γλυτώσω τα flasharismata από την αρχή πάλι Τι λέτε; Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει κάποιος αν κάνει update με OTA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Θελω να πουλησω τον γαλαξια μου και θελω να τα σβησω ολα....(φοραω 4.2.2) που μπορω να δω οδηγιες? Αφού προφανώς έχεις CM10.1 ακολουθείς αυτόν τον οδηγό για να περάσεις ένα επίσημο Firmware (με repartition, pit και Firmware με τρία αρχεία). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Αφού προφανώς έχεις CM10.1 ακολουθείς αυτόν τον οδηγό για να περάσεις ένα επίσημο Firmware (με repartition, pit και Firmware με τρία αρχεία). μπορω να φορμαρω τον γαλαξια και να παραμεινει η CM10.1 ή πρεπει πρωτα να περασω επίσημο Firmware (με repartition, pit και Firmware με τρία αρχεία) και μετα CM10.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Φυσικά και μπορείς. Μπες στο CWM και κάνε wipe data/factory reset και το κινητό σου θα επανέλθει στην εργοστασιακή κατάσταση της CM10.1. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Παιδιά να ρωτήσω, τα OTA updates της CM τα χρησιμοποιεί κανείς; Σκέφτομαι όταν βγει η stable σε λίγο μήπως την περάσω με OTA και γλυτώσω τα flasharismata από την αρχή πάλι Τι λέτε; Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει κάποιος αν κάνει update με OTA; Δεν έχω δοκιμάσει ΟΤΑ αλλά και από το PC σου να την κατεβάσεις και να την περάσεις μέσω cwm recovery δε θα χαθεί τίποτα αν δεν κάνεις wipe data/factory reset. Κάνεις μόνο wipe cache και wipe dalvik cache και φλασάρεις το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Δεν έχω δοκιμάσει ΟΤΑ αλλά και από το PC σου να την κατεβάσεις και να την περάσεις μέσω cwm recovery δε θα χαθεί τίποτα αν δεν κάνεις wipe data/factory reset. Κάνεις μόνο wipe cache και wipe dalvik cache και φλασάρεις το update. οκ κατάλαβα ευχαριστώ.. απλά 2 flasharismata που είχα κάνει ήταν από προηγούμενες εκδόσεις και έκανα είχα κάνει wipe data/factory reset κάθε φόρα.. και γι'αυτό δεν το είχα πάρει χαμπάρι αυτό δηλαδή είναι το ίδιο πράγμα περίπου; μάλλον θα το δοκιμάσω με OTA την επόμενη και η παναγιά μαζί μας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos88 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 καλησπερα παιδεσ!!μολις εβαλα cm10.1..ok..αλλα ανοιγω το κιν...βαζω πιν και μετα κολλαει στο unfortunately setup wizard has stopped καμια ιδεα να το παρακαμψω και να μπω κανονικα..??? ευχαριστω και παλι..! Παράθεση samsung galaxy ace 3 GT-S7275R keep updating.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Κάνε πάλι τα Wipes από το CWM και ξαναπέρνα την CM10.1. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos88 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 τελικα ενταξει!!!εφτεγε το οτι περναγα και το gapps μαζι ενω δεν χρειαζοταν!!ολα λειτουργουν κανονικα τωρα!!μπραβο παιδια!!οι οδηγοι που δινετε ειναι πολυ καλοι!!;) Παράθεση samsung galaxy ace 3 GT-S7275R keep updating.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxarop Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Γιατί δεν μπορώ να στείλω μηνύματα σε τετραψήφιους αριθμούς; Παράθεση Samsung Galaxy S CyanogenMod 10.2 Stable Kernel.......: Stock Modem......: XXJVT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 (edited) Παιδιά αν μπορει να βοηθήσει κανεις..Ετρεχα cm10.0.0 stable και ειχα την φαινη ιδεα σημερα να κανω update..Μπηκα στο CWM recovery και εκανα wipe (cache partition και dalvik cache) και μετα εκανα reboot..Απο εκείνη την ώρα και μετα το κινητο εχει ατελειωτα bootloops ενω δεν μπορω να μπω στο CWM recovery με τιπoτα .Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Edit περασα ξανα semaphore 2.5.0 μεσω odin και μπηκε σε CWM recovery αλλα τωρα εχω αλλο προβλημα..Δεν μπορω να κανω εγκατασταση απο την sd card αφου οτιδιποτε και να κανω μου γραφει Can't mount from sd Card. Μηπως επρεπε να περασω αλλον kernel? Edited May 28, 2013 by guskok21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxarop Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 (edited) Παιδιά αν μπορει να βοηθήσει κανεις..Ετρεχα cm10.0.0 stable και ειχα την φαινη ιδεα σημερα να κανω update..Μπηκα στο CWM recovery και εκανα wipe (cache partition και dalvik cache) και μετα εκανα reboot..Απο εκείνη την ώρα και μετα το κινητο εχει ατελειωτα bootloops ενω δεν μπορω να μπω στο CWM recovery με τιπoτα .Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Edit περασα ξανα semaphore 2.5.0 μεσω odin και μπηκε σε CWM recovery αλλα τωρα εχω αλλο προβλημα..Δεν μπορω να κανω εγκατασταση απο την sd card αφου οτιδιποτε και να κανω μου γραφει Can't mount from sd Card. Μηπως επρεπε να περασω αλλον kernel? Νομίζω ότι έχει γίνει, χωρίς να θέλω να σε αγχώσω, ένας κακός χαμός. Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να γυρίσεις σε GB μέσω Odin όπως περιγράφεται εδώ, έχοντας τσεκαρισμένο το repartition, μετά να το κάνεις Root με semaphore 2.7.4 και στη συνέχεια να κατεβάσεις την έκδοση της CM10.1 που θέλεις και να την περάσεις με CWM. Δεν ξέρω εάν μπορεί να δει το PC τo USB του τηλεφώνου γιατί εάν γίνεται αυτό τότε απλά κατέβασε την έκδοση που θες και πέρασέ την με CWM. Edited May 28, 2013 by zaxarop Παράθεση Samsung Galaxy S CyanogenMod 10.2 Stable Kernel.......: Stock Modem......: XXJVT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Νομίζω ότι έχει γίνει, χωρίς να θέλω να σε αγχώσω, ένας κακός χαμός. Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να γυρίσεις σε GB μέσω Odin όπως περιγράφεται εδώ, έχοντας τσεκαρισμένο το repartition, μετά να το κάνεις Root με semaphore 2.7.4 και στη συνέχεια να κατεβάσεις την έκδοση της CM10.1 που θέλεις και να την περάσεις με CWM. Δεν ξέρω εάν μπορεί να δει το PC τo USB του τηλεφώνου γιατί εάν γίνεται αυτό τότε απλά κατέβασε την έκδοση που θες και πέρασέ την με CWM. Να με αγχωσεις περισσοτερο απο οτι ειμαι αποκλείεται! :lol: Κ εγω αυτο σκεφτομουν να κανω, τωρα αν θα τα καταφερω αυτο ειναι αλλο θεμα...Το usb του τηλεφωνου παντως οταν ειναι σε download mode το Οdin το βλεπει αλλα απο κει και περα δεν μπορω να περασω τιποτα στη μνημη του τηλεφωνου..Ετσι κ αλλιως απο το CWM δεν μπορω να κανω τιποτα οπως σου πα και πριν..Σ ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Πέρνα τον Semaphore 2.4.0. Ο 2.5.0 έχει προβλήματα με την ανάγνωση της SDCard. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Πέρνα τον Semaphore 2.4.0. Ο 2.5.0 έχει προβλήματα με την ανάγνωση της SDCard. Τον πέρασα και τα είδε ολα κανονικα..Μολις πέρασα και την 10,1 και δείχνει να δουλεύει ρολοι.. Χίλια ευχαριστώ, ξαφνικα το άγχος εγινε ανακούφιση..! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K_stam Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Γεια σας παιδιά, έχω μείνει στο κντ με slim 2.7.0 και devil kernel. Αποφάσισα να περάσω και εγώ την Cm την καινούρια. Αμά κάνω αυτήν την διαδικασία που γράφω παρακάτω από την slim που είμαι θα είμαι εντάξει? να περάσω τα zip που θέλω στην μνήμη και να μπω cwm recovery. Κάνω: wipe data/factory reset wipe cache Advanced> wipe dalvik cache Mounts and storage> format /system και μετά install zip from sdcard και περνώ πρώτα την ρομ και μετά τα gapps και τα addons. Τέλος κάνω reboot και περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Γεια σας παιδιά, έχω μείνει στο κντ με slim 2.7.0 και devil kernel. Αποφάσισα να περάσω και εγώ την Cm την καινούρια. Αμά κάνω αυτήν την διαδικασία που γράφω παρακάτω από την slim που είμαι θα είμαι εντάξει? να περάσω τα zip που θέλω στην μνήμη και να μπω cwm recovery. Κάνω: wipe data/factory reset wipe cache Advanced> wipe dalvik cache Mounts and storage> format /system και μετά install zip from sdcard και περνώ πρώτα την ρομ και μετά τα gapps και τα addons. Τέλος κάνω reboot και περιμένω. Σωστός σε όλα.Με γειές!:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K_stam Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Σωστός σε όλα.Με γειές!:) Κάνε πάλι Wipe (cache partition + dalvik cache). Πρέπει να το κάνω αυτό το βήμα άμα εγκαταστήσω την ρομ και gapps?? Η είναι προαιρετικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts