Jump to content

[ROM] CyanogenMod 10.1 / 10.2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω, τελικα εφταιγε η εκδοση της CM10, εβαλα την προηγουμενη και ειναι οκ.

Μήπως δε κατέβηκε σωστά το αρχείο; Συμβαίνει και αυτό.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:

Καλησπερα παιδια, ακολουθησα τον οδηγο κατα γραμμα και αφου εκανα το reboot στο τελος, κολλησε σε boot loop. Εβγαλα τη μπαταρια για 1 λεπτο, πηγα να ξαναμπω στο CWM, αλλα δεν μπαινει. Οσο κραταω τα volume up - home - power πατημενα, αναβοσβηνει η "Galaxy S GT - I9000" οθονη. Οταν τα αφηνω, εναλασσονται αυτη και η " Galaxy S - Cyanogen(mod)" οθονη. Σε download mode μπαινει κανονικα. Πριν ειχα JW1 με semaphore 2.4. Ξερει κανεις τι παιχτηκε ή τι πρεπει να κανω?

Το ιδιο έπαθα κι εγώ μόνο που είχα βγάλει την σιμ πρίν την εγκατάσταση της cm10. Από εκεί και μετά δεν βλέπει την σιμ. Έβαλα jw8 και επανέφερα το nandroid b. up αλλά τπτ:confused:

Έχω γράψει και σε άλλο thread αλλά εδώ ίσως το δουν περισσότεροι:p

Όποιος έχει κάποια ιδέα ας βοηθήσει γιατί είμαι χωρίς τηλέφωνο:(

Edited by outrospective

Μήπως δε κατέβηκε σωστά το αρχείο; Συμβαίνει και αυτό.

Το κατέβασα ξανά και από άλλο browser, αλλά παλι τα ίδια έκανε. Έτσι κι αλλιώς δεν είχα σκοπό να τη κρατήσω, για να μεταβω από gingerbread σε slimbean την έβαλα.

:

Το ιδιο έπαθα κι εγώ μόνο που είχα βγάλει την σιμ πρίν την εγκατάσταση της cm10. Από εκεί και μετά δεν βλέπει την σιμ. Έβαλα jw8 και επανέφερα το nandroid b. up αλλά τπτ:confused:

Έχω γράψει και σε άλλο thread αλλά εδώ ίσως το δουν περισσότεροι:p

Όποιος έχει κάποια ιδέα ας βοηθήσει γιατί είμαι χωρίς τηλέφωνο:(

Δεν έχω τώρα sim να δοκιμάσω, ελπίζω να μην έγινε καμία στραβή, γιατί έχω σκοπό να το δώσω το κινητό.

Για να λειτουργήσει το ραδιόφωνο πρέπει να βάλεις το Spirit FM από το Play Store αλλά έχει αναφερθεί ότι μπορεί να σου κάψει το ηχείο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Παιδες η προσφατες cm10 εχουν εγγραφη βιντεο κ φωτο στην καρτα η ακομα;

τελικα ακομα δεν το εχουν κανει χθες εβαλα την τελευταια........:confused:

Edited by dr_sakis

Νομίζω πως είχε από την αρχή ή σχεδόν από την αρχή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Νομίζω πως είχε από την αρχή ή σχεδόν από την αρχή.

καλησπερα φιλε . Τη βοηθεια σου ηθελα για να περασω σωστα την 4.1.1 σε... 9100 :D ! Απο δω μου φαινονταν ολα ευκολα

για το 9000 αλλα στο φορουμ του 9100 δε τους εχω και τοσο ..developers !Sorry για το off topic αλλα και παλι ευχαριστω.

Το I9100 θα πάρει επίσημα Jelly Bean λογικά μέχρι το τέλος του έτους αλλά αν θες να περάσεις CM10 διάβασε εδώ. Δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές (μόνο στην αρχή) από την διαδικασία που περιγράφει ο οδηγός σε αυτό το θέμα.

Για οποιαδήποτε απορία στείλε μου PM.

Ούτε εμείς εδώ είμαστε Developers!:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Το I9100 θα πάρει επίσημα Jelly Bean λογικά μέχρι το τέλος του έτους

Και να πάρει, θα είναι σαν gingerbread :X :lol: Οπότε πάλι θα θέλει την cm10

καλησπέρα! μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με ένα προβληματάκι που έχω κ δεν ξέρω σε τι οφείλεται;

τα προγράμματα συλλογή κ apollo ή κ το winamp που δοκίμασα δεν αναγνωρίζουν τις εικόνες κ τους ήχους μου αντίστοιχα από την κάρτα μνήμης μου.. βέβαια δοκίμασα να μεταφέρω κάποια αρχεία κ στην εσωτερική μνήμη αλλά κ πάλι δεν τα βρίσκουν τα προγράμματα.. επίσης κ από root explorer προσπάθησα να παίξω κάποια αρχεία μουσικής κ πάλι δεν τα παίζει.. μήπως γνωρίζετε γιατί συμβαίνει αυτό; σε παλιότερη έκδοση της cyan δεν είχα αυτό το πρόβλημα..

Για να μην στεναχωριεσαι, εαν εχεις λιγο ορεξη ριξε μια ματια στο παρακατω link, κι ελπιζω να βγαλεις ακρη,

[sOLUTION] PHOTOS/MUSIC/MEDIA FILES MISSING AFTER FLASHING A NEW ROM (CM9 based ROMS/ CM10 based ROMS/ AOKP ROMS/Stock based ROMS) :O

Ελπιζω να σε βοηθησει...

δούλεψε!!! η τρίτη λύση.... ή ο συνδυασμός κ των 3!! ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!! :P

τελικά η λύση ήταν προσωρινή... για την ακρίβεια είχα δοκιμάσει να περάσω έναν ήχο κ μία εικόνα.. οπότε φαινομενικά το πρόβλημα λύθηκε.. όταν όμως πέρασα όλα τα αρχεία μου κ πάλι εξαφανίστηκαν... δοκίμασα κ πάλι όλα τα βήματα κ τίποτα.. για λίγο καιρό απογοητεύτηκα αλλά κάποια στιγμή αποφάσισα να ψάξω λίγο καλύτερα.. κ τελικά βρήκα τι έφταιγε αν κ δεν καταλαβαίνω γιατί.. (ίσως καταλάβετε εσείς!!) ουσιαστικά το πρόβλημα το δημιουργούσαν κάποιες φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την εφαρμογή camera360 κ έχουν καταχωρημένες γεωγραφικές πληροφορίες... δοκίμασα από τον υπολογιστή να σβήσω τις πληροφορίες του gps αλλά παρουσιάζουν πρόβλημα κ δεν σβήνονται με τίποτα!! τέλοσπαντων χωρίς αυτές τις φωτογραφίες όλοι οι ήχοι μου κ οι εικόνες μου εμφανίζονται κανονικά στο κινητό.... μου φαίνεται λίγο περίεργο το πρόβλημα αλλά τουλάχιστον δουλεύει άψογα.. αν γνωρίζετε πώς μπορώ να "καθαρίσω" τα ίχνη του gps από αυτές τις εικόνες ώστε να μπορέσω να τις ξαναπεράσω θα ήταν ευχάριστο! κ ελπίζω να βοηθήσει κ άλλα άτομα αυτή η λύση!

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Καλησπέρα,

δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα. Νομίζω ότι θα κάνει την δουλειά που θες αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Υπάρχουν και άλλα παρόμοια προγράμματα αν κάνεις μία αναζήτηση στο Google.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

καλημερα

εγκαταστησα την 20121107 με semaphone 2.5.0

ολα καλως.....εκτος απο το Bluetooth δεν μπορω να το τσεκαρω στην μπαρα και κατ΄επεκταση δεν λειτουργει

Ξερει καποιος κατι?

Κάνε μία επανεκκίνηση του κινητού σου. Μερικές φορές συμβαίνει αυτό με το Bluetooth.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Κάνε μία επανεκκίνηση του κινητού σου. Μερικές φορές συμβαίνει αυτό με το Bluetooth.

ναι οκ με επανεκκινηση εφτιαξε

ευχαριστω.

με τη προηγουμενη NIGHTLY που ειχα καποια στιγμη μου εβγαλε μνμ:

''η εφαρμη Trebuchet δεν λειτουργει'' και δεν μπορουσα να μπω στις εφαρμογες γιαυτο εγκαταστησα την πιο προσφατη NIGHTLY

Γιατι συνεβει αυτο?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Trebucket είναι ο launcher που χρησιμοποιεί η ρομ εξαρχής. Το γιατί συνέβει δε θα μπορέσει κάποιος με σιγουριά. Πάντως μπορείς να εγκαταστήσεις και κάποιον άλλον launcher όπως: Apex ή Nova (από το play store) που ίσως σου αρέσουν περισσότερο, και επίσης θα έχεις και καβάτζα αν σου ξανασυμβεί με τον trebucket :p

Trebucket είναι ο launcher που χρησιμοποιεί η ρομ εξαρχής. Το γιατί συνέβει δε θα μπορέσει κάποιος με σιγουριά. Πάντως μπορείς να εγκαταστήσεις και κάποιον άλλον launcher όπως: Apex ή Nova (από το play store) που ίσως σου αρέσουν περισσότερο, και επίσης θα έχεις και καβάτζα αν σου ξανασυμβεί με τον trebucket :p

πως θα γινει αυτο αφου οταν μου παρουσιασε αυτο το προβλημα δεν μπορουσα να μπω στην οθονη με τις εφαρμογες

αρα πως θα ενεργοποιησω αλλο launcher?

Οταν εχεις και αλλον launcher εγκατεστημενο, τοτε πατωντας το κεντρικο πληκτρο σε βαζει να επιλεξεις ποιον θες. Εκτος και αν τον εχεις κανει προεπιλεγμενο και επιλεγετε μονος του μολις πατας το home button. Παντως σε τετοια προβληματα να δοκιμαζεις πρωτα να κανεις wipe cache και wipe dalvik cache απο το recovery γιατι μπορει να φτιαχνει. Με αυτα τα wipe δε χανεις τιποτα.

Καλημερα,

Υπαρχει τροπος στο call log να βλεπουμε μονο της χαμενες κλησεις; χωρις να αλλαξω dialer.

To πληκτρολογιο της 4.2 τα σπαει αλλα δε βαζει τονους (δεν εχει ελληνικο λεξικο):)

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

βγάλανε την πρώτη stable έκδοση CyanogenMod 10 ;D :D

οποιος δοκιμάσει ας πει εντυπώσεις ;)

Αντε παλι να φευγεις απο slim να πηγαινεις σε cm :rolleyes:

Ψηνομαι να την βαλω αλλα θα περιμενω την slim3.0 , Θεμη παρε την πρωτοβουλια και βαλε την :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Αντε παλι να φευγεις απο slim να πηγαινεις σε cm :rolleyes:

Ψηνομαι να την βαλω αλλα θα περιμενω την slim3.0 , Θεμη παρε την πρωτοβουλια και βαλε την :)

είπα τώρα που βγήκε stable έκδοση να φύγω από την slimbean(για λίγο :P) αλλα να σου πω και εγώ περιμένω την slimbean 3 αλλα ψήνομαι και να την βάλω την cm έτσι για δοκιμη :P λες να την βάλω? :P

Θα την περάσω τώρα αν και δεν πιστεύω να έχει τις τρομερές διαφορές από τις προηγούμενες εκδόσεις αφού και αυτές μια χαρά σταθερές ήταν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Θα την περάσω τώρα αν και δεν πιστεύω να έχει τις τρομερές διαφορές από τις προηγούμενες εκδόσεις αφού και αυτές μια χαρά σταθερές ήταν!

ωραίος :D πέρασε την και πες μας εντυπώσεις αν και ούτε εγώ νομίζω θα έχει τρελές διαφορές αλλα ok :P