Jump to content

[ROM] CyanogenMod 10.1 / 10.2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξερω τον λόγο που κρασαρει, πάντως με bigmem ενεργό κρασαρει σιγουρα όταν βάζεις hd.

Δοκίμασα να τραβήξω βίντεο έξω και μάλλον με το sd480 και το bigmem ενεργό βγάζει 1000% σε hd720 ανάλυση!!Οπότε κομπλέ!Το καλύτερο είναι ότι δεν "σπάει" καθόλου το βίντεο ούτε την ώρα της εγγραφής ούτε την ώρα που παίζεις το βίντεο από κάποιον player.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την rom 10.1

Ακολουθώντας τις οδηγίες έκανα την αλλαγή και όλα οκ!! Από δω και πέρα τα updates που δίνει μέσω του settings->about phone->CyanogenMod updates τα κατεβάζω κανονικά;; Υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία;; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...:)

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την rom 10.1

Ακολουθώντας τις οδηγίες έκανα την αλλαγή και όλα οκ!! Από δω και πέρα τα updates που δίνει μέσω του settings->about phone->CyanogenMod updates τα κατεβάζω κανονικά;; Υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία;; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...:)

Καλημέρα και καλό μήνα.

Τα κατεβάζεις κανονικά και κάνεις την ίδια διαδικασία να τα περάσεις.:)

(CWM,wipe cache,dalvik cache και την περνάς σαν zip μαζί με τα gapps της)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Λοιπόν πέρασα στον Γαλαξία εχθές την έκδοση snapshot M1 και έχω πάθει πλάκα με την σταθερότητα και το πόσο καλά δουλεύει την διαχείριση της μνήμης με το patch και τον semaphore 3.3.0.s. (409mb μνήμης)

Το κινητάκι πήρε τα πάνω του και δουλεύει σταθερότατα και έχει smoothness που θα ζήλευαν και νέα κινητά.Είμαι πολύ ευχαρίστημένος και αναμένω το πόσο ακόμα καλύτερος μπορεί να γίνει με την kit kat όταν και εφόσον την κάνουν port στον Γαλαξία μας.:)

Η κιτκατ φαίνεται πως θα εχει καλύτερη διαχείριση πόρων από ics/jb.. Οπότε ο γαλαξίας θα ζήσει για αρκετό καιρό ακόμα :D

Παιδιά γεια σας. Είμαι νεοφερμένος στο Android αλλά επειδή ασχολούμαι με υπολογιστές και γενικώς σκαλίζω τα πράγματα, ήθελα να φύγω από την Rom της Samsung που είχε το S4 και να πάω στο CyanogenMod.

Aρχικά μου το εγκατέστησε ένας φίλος αλλά κάποια στιγμή λόγω κάποιων δικών μου θεμάτων αποφάσισα να κάνω wipe και να την εγκαταστήσω ξανά. Κατέβασα τη σχετική έκδοση, την έβαλα στην SD και προχώρησα στα σχετικά wipe και format. Δυστυχώς όμως όσες φορές προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση (install zip), ενώ ξεκινούσε τη διαδικασία στη συνέχεια μου έβγαζε μήνυμα λάθους.

Επειδή φοβήθηκα ότι μπορεί να έφταιγε το συγκεκριμένο αρχείο, κατέβασα την Rom που έχει βγάλει η Google για το S4 αλλά και πάλι προκύπτει το ίδιο πρόβλημα.

Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση το γεγονός αλλά το TeamWin στην επιλογή του Reboot μου βγάζει ΚΑΘΕ φορά ότι η συσκευή δεν είναι ρουταρισμένη...

Καμιά ιδέα;

Καλημέρα,

Πρόσφατα εκανα και γω update σε cyanogenmod 10.2. Ομως το πρόβλημα που παρουσιαζεται είναι ότι δεν μπορώ να στείλω μήνυμα ενώ λαμβάνω... επίσης οταν πάω να στείλω... νεκρώνει τελείως το δίκτυο και στρωνει μόνο με rebοοτ της συσκευής. Τι να κάνω;;;

Καλημέρα,

Πρόσφατα εκανα και γω update σε cyanogenmod 10.2. Ομως το πρόβλημα που παρουσιαζεται είναι ότι δεν μπορώ να στείλω μήνυμα ενώ λαμβάνω... επίσης οταν πάω να στείλω... νεκρώνει τελείως το δίκτυο και στρωνει μόνο με rebοοτ της συσκευής. Τι να κάνω;;;

Έχεις βάλει τα σωστά gapps για την 10.2?

Κατέβασε τα από εδώ αν δεν έχεις αυτά.

http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130813-signed.zip

Μια χαρά έχω περάσει gaps. Αν και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν με το προβλημα μου.

Αν έχεις περάσει παλαιότερα gapps μπορεί να έχεις από reboot του κινητού στα καλά καθούμενα μέχρι και το πρόβλημα που περιγράφεις.

Ξαναπέρασε την rom και τα gapps γιατί και εγώ με την Cyanogen ειμαι και δουλεύουν όλα καλύτερα από ποτέ.:)

Ps:Αφαίρεσε κάρτα sim,κάρτα μνήμης πρίν το φλασάρισμα και αν προέρχεσαι από άλλη 4.2.2 η 4.3. rom κάνε format και το system μάζί με τα wipes που πρέπει να κάνεις.

Καλησπέρα παιδιά, πρώτη φορά σήμερα έβαλα την CyanogenMod 10.1.3 Stable στο γαλαξία μου και έχω κάποιες απορίες.Πληροφοριακά

το κινητό ήταν ''εργοστασιακό'' και δεν είχα κάνει καμία παρέμβαση στο παρελθόν.

Πάμε στο ζουμί λοιπόν.Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και το κινητό δουλεύει:) (τουλάχιστον σε ότι προσπάθησα) απλά δεν έχω πλέον ραδιόφωνο και βίντεο κλήσεις.Απ ότι διάβασα αυτό συμβαίνει επειδή αυτές είναι λειτουργίες που προσθέτει η Samsung.Θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε αντίστοιχες εφαρμογές που μπορώ να χρησιμοποιήσω η κάποια άλλη λύση αν υπάρχει.

Επίσης όταν ξεκίνησα τη διαδικασία έβαλα Semaphore Kernel και συγκεκριμένα την έκδοση 2.5.0.Από τότε όμως παρατήρησα μια ''θαμπάδα'' στα χρώματα της οθόνης όπως επίσης και μία κιτρινάδα όταν έσβηνε η οθόνη.Όταν έβαλα την ROM εξαλείφθηκε η κιτρινάδα στο σβήσιμο, μου φαίνεται όμως πως η θαμπάδα στα χρώματα παρέμεινε.Δε ξέρω αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο η αν είναι ιδέα μου γιατί απ ότι κατάλαβα η έκδοση Kernel άλλαξε με την καινούρια ROM.

Συγνώμη αν σας κούρασε το σεντόνι και ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Για ραδιόφωνο Spirit FM αλλά παλιότερα υπήρχε περίπτωση να σου κάψει το ηχείο. Δεν γνωρίζω αν έχει διορθωθεί το συγκεκριμένο θέμα τώρα πια.

Για βιντεοκλήσεις μόνο μέσω εφαρμογών όπως το Skype, Viber κ.τ.λ.

Για το σβήσιμο της οθόνης και τα χρώματα διάβασε τις "Συχνές Ερωτήσεις" από εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Kαι ΕΓΕΝΕΤΩ η σοκολάτα.....:D

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2526478

Εντυπώσεις για την ROM ....Για alpha build είναι σταθερότατη χωρίς reboots κτλ,δουλεουν ολα εκτός από browser και λείπουν αρκετά πράγματα από Cyanogen.Eγω την έχω περάσει δύο μέρες τώρα και πάει άψογα!:)

Edited by Superuser

Kαι ΕΓΕΝΕΤΩ η σοκολάτα.....:D

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2526478

Εντυπώσεις για την ROM ....Για alpha build είναι σταθερότατη χωρίς reboots κτλ,δουλεουν ολα εκτός από browser και λείπουν αρκετά πράγματα από Cyanogen.Eγω την έχω περάσει δύο μέρες τώρα και πάει άψογα!:)

απο ραμ πως πάει??

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

απο ραμ πως πάει??

Διβάζω κάτι κουφά νούμερα στο xda για ελευθερη μνήμη 120-150mb ενω εγώ με το temp-cpu βλέπω γύρω στα 60mb σε αναμονή.Πάντως πάει καλά και πολύ γρήγορή (για alpha) και βρήκα και ένα bug με το tethering,πετάει σφάλμα.Πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ καλά πραγματάκια με το που φτιάξουν το ART!

Κάποιοι το έχουν ήδη κάνει να δουλεύει απροβλημάτιστα,εγώ που το γύρισα σε ART (από dalvik) το έκανε πολύ νωχελικό και διστακτικό σε εντολές και εφαρμογές.Oσοι το έχουν γυρίσει σε ART και τους δουλεύει σωστά λένε τα καλύτερα για τον τρόπο που ανοίγει εφαρμογές που πρίν έκαναν αρκετή ώρα να ανοίξουν (px fb) μετά ανοίγουν στο 1/4 του χρόνου και πάνε σφαίρα.:happy:

Την έβαλα και γω σε γενικές γραμμές καλη είναι αλλά θέλει ακόμα πολύ δουλεία.σέ μένα το μονο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα είναι μερικά reboot και αυτό γίνεται άν βάλεις τον επεξεργαστή στα 1200.κατά τα άλλα είναι κάτι τό διαφορετικό. σχετικα μέ τής προηγούμενες rom πού έχουμε δεί.γιά αυτό υπομονή και ελπίζουμε για τό καλύτερο.... Edited by splus

Samsung Galaxy S/GT-I9000

Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL

Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s