Jump to content

[ROM] CyanogenMod 10.1 / 10.2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είσαι άτυχος... Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο!

Μόνο την παραπάνω λύση βρήκα και πάλι δεν ξέρω αν θα δουλέψει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δυστηχως δεν βγαζω ακρη , κριμας.

παντως το κινητο ηταν οκ , το ειχα καιρο και του ειχα αλλαξει παρα πολλες φορες ρομ αλλα επεζα σε 2.3.x , και σημερα ειπα να δω και γω πως ειναι στο S η 4.3 και μου βγηκε αυτο το προβλημα .

Το περιεργο ειναι οτι μπηκα στην rom , μια χαρα.

Απλα μετα εκλεισα το κινητο και πηγα μετα πατωντας τα πληκτρα να μπω σε recovery να κανω restore την παλια μου 2.3.6 , και εκει μαυρισε η οθονη και παπαλα !!! μετα dead :(

απλα να ειναι θεμα software ευχομαι μπας και γινει τιποτα , γιατι μπορει μια rom να χαλασει καπιο hardware του κινητου ?? ειναι δυνατον ??

προσπαθω αλλα δεν βλεπω να κανω πολλα πολλα , linux δεν εχω .

δυσκολα πραγματα !!:(

Βάλε ubuntu παράλληλα με τα Windows και δοκίμασε. Υπάρχουν πολλά Ελληνικά tutorial αν δεν ξέρεις πως να το κάνεις.

γιατι μπορει μια rom να χαλασει καπιο hardware του κινητου ?? ειναι δυνατον ??

Φυσικά

Edited by nikos523

παντως μιας και ειμαστε στο θεμα της cm, η 10.2 φυσαει στον γαλαξια... Πολλα μπραβο στην ομαδα της cyanogenmod
οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

τελος παντων , εβαλα ubuntu , μπηκα αλλα δεν εχω προσβαση στον σκληρο δισκο μου , εχει κατι δικα του αρχεια στον file manager.

Για να τρεξω το UnBrickable Resurrector λεω , το οποιο τρεχει και στα windows , μου ετρεξε αλλα κανει κατι.

γιαυτο ποτε ξανα τετοιες rom στο μελλον , ας προσεχα !!!

Τελος παντων θα το δω καλυτερα με την βοηθεια ενος φιλου και ο θεουλης να βαλει το χερι του !!

ξερει κανεις οταν το συνδεω που μου ζηταει drivers , αυτο το sec s5pc110 test b/d , αλλα δεν μπορει να τους βρει , ουτε online και βγαζει Χ.

Ξερει κανεις που μπορω να τους βρω ? αν τους βαλω υπαρχει περιπτωση να μου το δει το ODIN το κινητο και να μπορεσω να φλασαρω απο την αρχη ?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Αυτό που σου βγάζει είναι μια ένδειξη ότι το κινητό σου έχει κολλήσει στο "S5PC110 development mode".

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο ίσως επανέλθει το κινητό βρίσκεται σε αυτά τα δύο links που σου έδωσα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

μαλιστα ... :(

ωραια η προσπαθεια συνεχιζετε , το καλο (ετσι θελω να πιστευω) ειναι οτι εφοσον τον βρησκει μεχρι κει το PC το κινητο εχει ζωη μεσα του , και δεν εχει καει καπιο hardware π.χ. καμια μητρικη , οποτε θα ταν νεκρο τελειως και δεν θα το εβρησκε το PC.

εφοσον ομως το βρησκει με αυτο δε μπορει καπου πρεπει να υπαρχουν οι drivers , δεν μπορω να τους βρω.

ισως με αυτους να μου το αναγνωρισει και να κανω κατι , αλλου που υπαρχουν , ψαχνω στο internet και δεν βρισκω κατι τετοιο !!

Edited by jimmis1974

ειχα την CyanogenMod και όταν επέστρεψα στην αρχική έκδοση την 2.3.3 το κινητό συνέχεια αναβοσβήνει.μπορώ να κάνω κάτι γιατί είναι λίγο σπαστικό ιδικά το βράδυ.

Τι εννοείς αναβοσβήνει; Ξαφνικά ανοίγει η οθόνη και μετά από λίγο σβήνει;

Αν γίνεται αυτό τότε το πιθανότερο είναι να φταίει κάποια εφαρμογή. Ξεκίνα να αφαιρείς μέχρι να βρεις ποια είναι υπεύθυνη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Καλησπερα,

εγκατεστησα την CM10.2 και προσπαθω να κανω τα sms να παιρνουν περισσοτερους χαρακτηρες οπως πρωτεινετε στα Tips και mods για την CyanogenMod 10.1 / 10.2

Τροποποιημένη stock εφαρμογή SMS για αποστολή μηνυμάτων με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες.

How to install

Flash ZIP as usual or if you prefer the APK:

• adb push it to /system/app !

or

• Backup original Mms.apk (/system/app), just to be safe

• Use a file manager (with root access) to copy file to /system/app.

• Set apk file permissions to rw-r--r-- (644).

• Set apk file ownership to root:root.

το /system/app υπαρχει καπου στο κινητο αυτος ο φακελος (αν δεν πεταξα κοτσανα) δεν μπορω να τον βρω

και επειδη δεν το κατεχω και πολυ τι εννοει με το adb push it to /system/app

πειτε μου τι να κάνω please.

Ευχαριστώ.

Γιατί δεν περνάς το .zip από το CWM Recovery να τελειώνεις;

Επίσης έχω την εντύπωση πως η CM10.2 στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων σου δίνει επιλογή για τους 160 χαρακτήρες οπότε κοίτα πρώτα εκεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Γιατί δεν περνάς το .zip από το CWM Recovery να τελειώνεις;

Επίσης έχω την εντύπωση πως η CM10.2 στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων σου δίνει επιλογή για τους 160 χαρακτήρες οπότε κοίτα πρώτα εκεί.

καλησπέρα σε όλους! Εχω περασμένη την CM 10.2 Προσπαθώ να περάσω την τελευταία nightly, αλλά δεν... Εχω ενεργοποιημένο τον εντοπισμό σφαλμάτων, όμως όταν κατεβάζω την μπάρα και πατάω επάνω του, αντί να δει το κομπιούτερ το τηλέφωνο, μου ανοίγει τις επιλογές για προγραμματιστές! Τι κάνω λάθος;

δεν προσεξα αν εχει αναφερθει καπου νωριτερα, αλλα μπορει καποιος να μου πει περα απο spirt fm, το οποιο δεν ειναι δωρεαν υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη για ραδιοφωνο, εχω εγκατεστημενη 10.2 nightly σε gs2 και παρεπιπτοντως μου κανει απο μονο του επανεκκινησεις, ξερει κανεις κατι?
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

• 2 weeks later...
Θα θελα αν μπορεί καποιος να μου πει αν στην cyanogen 10.2 αν υποστηρίζει tv out.και τι γίνεται με το voodoo laftix.Αν πρέπει νατου κάνω απεγκατάσταση.Είμαι ακόμα αρχαρειος σε αυτά που βλέπω εδώ.έκανα αναβάθμιση από του οδηγους του σαιτ από 2.3.3.σε 2.3.6 επίσημα firmware γιατί σερνόταν το κινητό μου .Ευχαριστώ παντος .Αν μπορείτε απαντήστε μου

Κάνεις επαναφορά τη συσκευή σου σε μια στοκ ρομ με το οντιν (με 3 αρχεία και repartition) και ακολουθείς τις οδηγίες της πρώτης σελίδας.

Για το tv out δεν γνωρίζω.

• 3 weeks later...

Καλησπέρα...

Αν και περασα επιτυχως την cm 10.2 nightly εχω πρόβλημα με τα gapps και συγκεκριμένα με το playstore... ενω κάνει το setup όταν πάω να το τρεξω με πετάει ακαριαία έξω...

Καμιά ιδέα γιατί γίνεται αυτό; Ευχαριστώ...

Ποιο sema περναμε τωρα στην τελευταια nightly?

Κανονικη version η S?

Χωρίς το S.:)

Μπορείς να δοκιμάσεις τον 3.3.0 semaphore και μας πείς?Εγώ δέν έμεινα ευχαριστημένος από τον 3.0.2 γιατί κόλλαγε,ήταν πιό snappy αλλά δέν ήταν σταθερός σαν κέρνελ και έβαλα πάλι τον μαμά κέρνελ με την τελευταία nightly που είναι πολύ πιό smooth και σταθερό.

Edited by ioannis_m
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Βρήκα τελικά το patch και πέρασα τον s. Νωρίς, αλλά δεν ειδα κάποιο θέμα προς το παρόν.

Oc120%-sio (και noop καμία φορά).

Patch?Μπορούμε να βάλουμε με κάποιο τρόπο την έκδοση με το S για μεγαλύτερη μνήμη?Με τον κέρνελ της cyanogen έχω μέν σταθερότητα αλλά άν ανοίξω πολύ πράμα σέρνεται ελεινά γιατί έχω ελευθερα σε αναμονή γύρω στα 35-48mb.:confused:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Με αυτό χάνουμε το video hd?Το περνάμε σαν zip από cwm σωστά?Απλά με ενδιαφέρει το hd στα video.:O

Ναι cwm.

Χάνεις το hd αν ενεργοποιήσεις το big mem απο τον semaphore manager.

Με κλειστό το bigmem τραβάς κανονικά 720p και έχεις σχεδόν 400mb ram.

Με τα βίντεο υπήρχε ένα θέμα βέβαια (αναπαραγωγή) αλλά δε θυμάμαι αν ήταν το patch η οι ics τότε.

Ο Κώστας (mindfield) τα είχε μελετήσει καλά αυτά.

Ναι cwm.

Χάνεις το hd αν ενεργοποιήσεις το big mem απο τον semaphore manager.

Με κλειστό το bigmem τραβάς κανονικά 720p και έχεις σχεδόν 400mb ram.

Με τα βίντεο υπήρχε ένα θέμα βέβαια (αναπαραγωγή) αλλά δε θυμάμαι αν ήταν το patch η οι ics τότε.

Ο Κώστας (mindfield) τα είχε μελετήσει καλά αυτά.

Και τώρα με τον kernel της cyanogen κάνει cracks στο βίντεο και χάνει πλάνα στην εγγραφή και στην αναπαραγωγή γμτ.:(

Θα περάσω τώρα το zip kai ton 3.3.0.s και βλέπουμε.Ευχαριστώ!:)

edit:Τρέχει σφαίρα kai smooth αλλά δέν μπορώ να μπώ στην φωτογραφική μηχανή λεει "δεν ειναι δυνατη η συνδεση με την φωτογραφικη μηχανη",youtube εφαρμογη ανοιγει αλλά δεν παίζει τα βίντεο παρά μονο φορτώνει και δεν κάνει Playback ολα τα βιντεο που έχω μέσα στον φακελλο συλλογή από την κάμερα.φτού!!!

edit2:ΜΟΥ βγάζει επίσης σε επανεκκίνηση που το κάνω,βγάζει όλα τα permissions του root και σε κάποιο από αυτά λέει "σφάλμα:εχετε δώσει δικαιωματα root?" τι στο????

update:Στο λίνκ που έβαλες είναι παλιό το patchακι και βρήκα το νέο για την 4.3,το πέρασα και όλα κομπλέ!!Πρωτα περασα τον κέρνελ και μετά το patch σωστά έκανα?

Edited by ioannis_m

Σχετικά με την παραπάνω διαδικασία,έκανα το update νεοτερου nightly (30-10-2013),πέρασα τα gapps,περασα τον semaphore 3.3.0.s,πέρασα το patch της 4.3 και έκανα reboot.

Όλα καλά και μπαίνω στην κάμερα,πάω στο βίντεο και βάζω ανάλυση sd480,μετά πάω στον semaphore manager να εφαρμόσω το bigmem.Κάνω reboot ανοίγει όλα καλά με την μεγάλυτερη μνήμη 409mb και μετά πάω στην καμερα να ενεργοποιήσω το hd720 και κρασάρει.:mad:

Μήπως όταν κάνω το sd480 και ενεργοποιώ το bigmem μπαίνει σε αυτόματο mode το hd720 στην κάμερα και ας δείχνει sd480 στις ρυθμίσεις και γι'αυτό κρασάρει?:blink: