Jump to content

[ROM] CyanogenMod 10.1 / 10.2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για την jw5 κανει ο semaphore 2.7.4 για gingerbread. Υπάρχουν οδηγιες εδω στους οδηγους για εγκατασταση semaphore. Οταν το βαλεις και αποκτησεις cwm recovery θα μπορείς να περασεις και οτι custom rom θες.

Αν θες τα gapps θα κατεβασεις για JB με την νεοτερη ημερομηνια. Θα σου εδινα το λινκ αλλα ειμαι απο κινητο και θελει λιγο κοπο :p

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για την jw5 κανει ο semaphore 2.7.4 για gingerbread. Υπάρχουν οδηγιες εδω στους οδηγους για εγκατασταση semaphore. Οταν το βαλεις και αποκτησεις cwm recovery θα μπορείς να περασεις και οτι custom rom θες.

Αν θες τα gapps θα κατεβασεις για JB με την νεοτερη ημερομηνια. Θα σου εδινα το λινκ αλλα ειμαι απο κινητο και θελει λιγο κοπο :p

Είμαι με 2.7.4 ήδη στην jw5. Εγω ρωτάω ποιον semaphore περναω στην cm10?

Η λιστα στο παρων θεμα με τα gapps (αν σε βοηθάει) ειναι εδω: http://goo.im/gapps/

Περναω το τριτο στην σειρά?

Η λιστα στο παρων θεμα με τα gapps (αν σε βοηθάει) ειναι εδω: http://goo.im/gapps/

εε βάλε πρώτα cm10 και μετά αλλάζεις και κέρνελ. :p

Αυτό από gapps

και για semaphore κοιτάς τις εκδόσεις για Jelly bean εδώ.

Τα αρχεία tar περνιούνται μέσω odin ενώ τα zip απλά μέσω cwm recovery (install zip from sdcard). Οι εκδόσεις που λένε στο τέλος "s" είναι για την slim.

Δεν χρειαζεται να περασεις semaphore στην cm10, με το που την εγκαταστησεις θα μπεις στο cwm recovery και θα περασεις την slim 2.7 που θα εχεις ηδη κατεβασει και αποθηκευσει στην εσωτερικη μνημη.

Οσο για το gapps θα κατεβασεις το αρχειο gapps-jb- 20121011.zip :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Δεν χρειαζεται να περασεις semaphore στην cm10, με το που την εγκαταστησεις θα μπεις στο cwm recovery και θα περασεις την slim 2.7 που θα εχεις ηδη κατεβασει και αποθηκευσει στην εσωτερικη μνημη.

Οσο για το gapps θα κατεβασεις το αρχειο gapps-jb- 20121011.zip :)

Και κατι τελευταίο και ποιο σημαντικό, στην jw5 είμαι με ext4. Προφανώς κανω επαναφορα σε rfs μεσα απο την εφαρμογη του ext4 πριν απο οτιδήποτε αλλο. θελει παλι κενά 5mb στο /system? ειμαι στο οριο με 5,4mb ελευθερα

Και κατι τελευταίο και ποιο σημαντικό, στην jw5 είμαι με ext4. Προφανώς κανω επαναφορα σε rfs μεσα απο την εφαρμογη του ext4 πριν απο οτιδήποτε αλλο. θελει παλι κενά 5mb στο /system? ειμαι στο οριο με 5,4mb ελευθερα

Δε χρειάζεται να το μετατρέψεις πάλι σε rfs. Όταν κάνεις εγκατάσταση την cm10 θα γίνει ούτως η άλλος πάλι ext4 και με διαφορετικό Partition layout (άρα γίνεται repartition όπως το θέλει η cm10).

Δε χρειάζεται να το μετατρέψεις πάλι σε rfs. Όταν κάνεις εγκατάσταση την cm10 θα γίνει ούτως η άλλος πάλι ext4 και με διαφορετικό Partition layout (άρα γίνεται repartition όπως το θέλει η cm10).

Οκ, αρα δεν ασχολουμαι καθολου με ext4 και rfs. Ξεκινάω να περνάω cm10 και καλη μου επιτυχια!!!!

Στην cm10 και στην slim bean υπάρχει κάποιος περιορισμός στις εγκατεστημένες εφαρμογές? ρωτάω γιατί σε κάποιες άλλες rom

υπήρχε ένα θέμα στο χώρο που ηταν διαθέσιμος για εφαρμογές ώστε να τρέχουν με την επιθυμητή ταχύτητα. Δυστυχώς δεν θυμάμαι σε

ποια rom αναφέρομαι γιατι απλά διάβαζα τα σχόλια των παιδιών χωρίς να ασχοληθώ περισσότερο

Οκ, αρα δεν ασχολουμαι καθολου με ext4 και rfs. Ξεκινάω να περνάω cm10 και καλη μου επιτυχια!!!!

Στην cm10 και στην slim bean υπάρχει κάποιος περιορισμός στις εγκατεστημένες εφαρμογές? ρωτάω γιατί σε κάποιες άλλες rom

υπήρχε ένα θέμα στο χώρο που ηταν διαθέσιμος για εφαρμογές ώστε να τρέχουν με την επιθυμητή ταχύτητα. Δυστυχώς δεν θυμάμαι σε

ποια rom αναφέρομαι γιατι απλά διάβαζα τα σχόλια των παιδιών χωρίς να ασχοληθώ περισσότερο

Στην ics υπηρχε τετοιο προβλημα, αλλα πλεον στην jb αλλαξε, οποτε μη φοβασαι, ο χωρος για εφαρμογες ειναι αφθονος :)

Ηρακλής!

Στην ics υπηρχε τετοιο προβλημα, αλλα πλεον στην jb αλλαξε, οποτε μη φοβασαι, ο χωρος για εφαρμογες ειναι αφθονος :)

Ηρακλή κατά αρχάς σας ευχαριστώ, εσένα και όλα τα παιδιά που μας ανοίγετε τα ματιά με οδηγούς και υποστήριξη και έχουμε ακόμα έναν ανταγωνιστικό γαλαξία.

Επεσα κατα λαθος σε ενα ποστ που ρωτούσε ένας φίλος αν χρειάζεται να κάνει μετατροπή ext4 σε rfs πριν πάει από gb σε jb και είχες απαντήσει πως εσύ στην θέση του θα το έκανες. (Εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=341329&page=5 post 65.)

Επειδή το ίδιο ρώτησα και εγώ λίγο ποιο πάνω και ο nikospot που απάντησε ότι δεν είναι απαραίτητο η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα λιγουλάκι...:worry:

Κανονικά η CM10 θα αλλάξει το filesystem οπότε λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Από την άλλη εγώ στην θέση σου θα γύρναγα σε rfs για σιγουριά (υπόθεση δύο λεπτών είναι).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Κανονικά η CM10 θα αλλάξει το filesystem οπότε λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Από την άλλη εγώ στην θέση σου θα γύρναγα σε rfs για σιγουριά (υπόθεση δύο λεπτών είναι).

Θέλει πάλι 5mb ελεύθερα? Εiμαι στο όριο με 5,4mb

Κοιταξε να δεις. Το οτι δε χρειαζεται που σου ειπα ειναι δοκιμασμενο στη δικη μου συσκευη οχι μονο μια φορα. Αν θες να το κανεις αλλα βαριεσαι την διαδικασια, κανε πρωτα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετά μετατροπη ωστε να μην αργησει πολυ στο backup και restore δεδομεμων. Δε ξερω αν θελει ελεύθερο χωρο ομως στο system.

Ηρακλή κατά αρχάς σας ευχαριστώ, εσένα και όλα τα παιδιά που μας ανοίγετε τα ματιά με οδηγούς και υποστήριξη και έχουμε ακόμα έναν ανταγωνιστικό γαλαξία.

Επεσα κατα λαθος σε ενα ποστ που ρωτούσε ένας φίλος αν χρειάζεται να κάνει μετατροπή ext4 σε rfs πριν πάει από gb σε jb και είχες απαντήσει πως εσύ στην θέση του θα το έκανες. (Εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=341329&page=5 post 65.)

Επειδή το ίδιο ρώτησα και εγώ λίγο ποιο πάνω και ο nikospot που απάντησε ότι δεν είναι απαραίτητο η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα λιγουλάκι...:worry:

Φιλε μου εγω θα το εκανα διοτι ειναι υποθεση δυο λεπτων να εξασφαλισεις οτι δεν θα παει κατι στραβα, ετσι κι εγω παντα προσπαθω οτι κανω να ειναι προσεγμενο και οσο το δυνατον πιο σιγουρο.Επειδη λοιπον κι εσενα σε κοβω οτι θελεις να το κανεις, κανε το ωστε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο :)

Ηρακλής!

Μολις περασα την cm10 καi ομολογω πως αλλαξε το κινητο:D:D:D

Ειναι η πρωτη εμπειρία με jb και θελει να βρω το ''Αναπτυξη-Εντοπισμος σφαλματων'', που ειναι ρε παιδια??????

Δίνει άλλον αέρα η JB.

Ρυθμίσεις> Επιλογές για προγραμματιστές> Εντοπισμός σφαλμάτων USB.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Καλημέρα,

Είμαι με την 20121022. Μου βγάζει συνέχεια το εξής: "shell has been denied superuser permission". Μέσα σε 6 λεπτά 199 denials! Ποία εφαρμογή είναι αυτή;

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Καλημέρα,

Είμαι με την 20121022. Μου βγάζει συνέχεια το εξής: "shell has been denied superuser permission". Μέσα σε 6 λεπτά 199 denials! Ποία εφαρμογή είναι αυτή;

Δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο, αλλα απο το shell εκτιμω οτι προκειται για το launcher :rolleyes:

Ηρακλής!

Καλημέρα,

Έχεις συνδεδεμένο το κινητό με τον υπολογιστή και προσπαθείς να παίξεις με adb ή όχι;

Εχθές πέρασα την cm-10-20121022-NIGHTLY-galaxysmtd.zip+gapps-jb-20121011-signed+Semaphore_JB_2.4.4.

Ολα καλα μεχρι εδω και με τις καλυτερες εντυπωσεις. Σήμερα κατέβασα το youtube και δεν μπορεί να κάνει αναπαραγωγή τα βιντεακια.

μήνυμα: ''υπηρξε προβλημα κατα την αναπαραγωγη, αγγιξτε για επαναληξη''

Ειναι γνωστο προβλημα η μονο σε μενα......$&^*&$%#^$@

Έχεις συνδεδεμένο το κινητό με τον υπολογιστή και προσπαθείς να παίξεις με adb ή όχι;

Οχι

Εχθές πέρασα την cm-10-20121022-NIGHTLY-galaxysmtd.zip+gapps-jb-20121011-signed+Semaphore_JB_2.4.4.

Ολα καλα μεχρι εδω και με τις καλυτερες εντυπωσεις. Σήμερα κατέβασα το youtube και δεν μπορεί να κάνει αναπαραγωγή τα βιντεακια.

Δουλεύει μια χαρά. Γιατί το κατέβασες; δε περιλαμβάνεται στα gapps;

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Μήπως πέρασες τον Semaphore_JB_2.4.4s ; Αν ναι καλά έκανες (γιατι θα έχεις περισσότερη ram) απλά πρέπει να φλασάρεις και το patch που σου επιτρέπει την αναπαραγωγή των βίντεο. Σε αυτήν την περίπτωση το link είναι το εξής: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30725734&postcount=61

Παιδιά κατ'αρχάς καλησπέρα... Για πείτε μου σας παρακαλώ , τι έχω κάνει λάθος? Έφτασα στο βήμα 7 και όταν πατάω choose zip from sdcard, μου βγάζει No files found. Φλασάρω απο GB... Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων..

Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000

ROM : Slim Bean 4.3 Build 1

Kernel : Semaphore 3.1.s

Καλησπέρα,

μήπως έχεις περάσει τον Semaphore 2.5.0; Έχει κάποια θεματάκια με το CWM ο συγκεκριμένος. Επίσης τα αρχεία τα έχεις περάσει στην εσωτερική SDCard του κινητού;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Έχω τον 2.7.4 Semaphore.... Ναι τα αρχεία τα πέρασα στην εσωτερική κάρτα.... Μα έτσι λέει στον οδηγό...Στο 1....

Όπως κατάλαβες φλασάρω πρώτη φορα custom... μέχρι τώρα είχα φλασάρει μόνο stock με odin...

Έτσι είπα να ακολουθήσω πιστά τον οδηγό...

Τώρα τι κάνω...?

Edited by petros_78

Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000

ROM : Slim Bean 4.3 Build 1

Kernel : Semaphore 3.1.s

Δοκίμασε να ξαναβάλεις τον Semaphore μήπως και δεν έκατσε καλά. Με ποιο Firmware είσαι;

Αν και πάλι δεν γίνει τίποτα τότε κάνε ένα factory reset στο κινητό αλλά και ένα format στην SDCard και μετά ξαναπέρασε τα αρχεία μέσα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος