Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Samsung Galaxy Note 10.1 N8010 σε κόκκινο χρώμα ... γιατί το έχει μόνο ένα μαγαζί? Υπάρχει περίπτωση να μην προορίζεται για την ευρωπαϊκή/ελληνική αγορά? Το συγκεκριμένο χρώμα δεν το έχω δει πουθενά αλλού ... ούτε καν στην επίσημη σελίδα της Samsung ... Να το αγοράσω από αλλού?

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακριβως!

Btw για να μεταφερω αρχεια απο το PC στο Note 10,1 χρειαζομαι καποιο λογισμικο?

Διοτι οταν το συνδεω δεν μου το αναγνωριζει το Pc (win xp sp2).

Δοκίμασέ το μέσω Kies...

Παιδια πηγα να κατεβασω για τη συσκευη μας την παρακατω εφαρμογη για πληκτρολογηση αλλα γραφει οτι δεν ειναι συμβατη .

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.inputmethod.latin

Εχω android 4.1.2

Σε εσας ειναι συμβατη ?

Φαντάζομαι το ρώτησε για να μπορέσει να συνδέσει ταυτόχρονα με BT keyboard και mouse χωρίς να δεσμεύσει την USB OTG. Δεν το έχω δοκιμάσει πάντως αν μπορεί να δεχτεί 2 ΒΤ συσκευές ταυτόχρονα...

Ναι μπορούν να συνδεθούν <<μέχρι δυο συσκευές>> μέσο bluetooth!!!

Το Samsung Galaxy Note 10.1 N8010 σε κόκκινο χρώμα ... γιατί το έχει μόνο ένα μαγαζί? Υπάρχει περίπτωση να μην προορίζεται για την ευρωπαϊκή/ελληνική αγορά? Το συγκεκριμένο χρώμα δεν το έχω δει πουθενά αλλού ... ούτε καν στην επίσημη σελίδα της Samsung ... Να το αγοράσω από αλλού?

Όχι δεν έχω παρατηρήσει κάτι σε κόκκινο σε κανένα μαγαζί...στη θέση σου δεν θα το επέλεγα!!! Πες μας όμως από πιο μαγαζί το είδες και σε τι τιμή για να έχουμε μια καλύτερη άποψη επί του θέματος!!!

Παιδια πηγα να κατεβασω για τη συσκευη μας την παρακατω εφαρμογη για πληκτρολογηση αλλα γραφει οτι δεν ειναι συμβατη .

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.inputmethod.latin

Εχω android 4.1.2

Σε εσας ειναι συμβατη ?

Όλοι android 4.1.2 έχουμε εκτός από κάτι μικρές εξαιρέσεις (2%)!!! Όχι δεν ειναι συμβατό με το tablet μας!!! Διάλεξε κανένα swiftkey tablet keyboard ή swype keyboard!!!

Αρκετές εφαρμογές του Play δεν είναι συμβατές με τα Tablet κυρίως λόγω ανάλυσης οθόνης...

άρα η ανάλυση της οθόνης είναι ότι πρέπει αν σκεφτούμε ότι τα άλλα ταμπλετ ονόματα δεν λέμε που έχουν .Full hd οθόνη θα είναι πιο δύσκολα στην συμβατότητα εφαρμογών να ρωτήσω τώρα υπάρχει δυνατότητα χρήσης των sensor για να ενεργοποίηση της οθόνης (άνοιγμα κλείσιμο) ?

Ακριβως!

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές στο market. Κάνε ένα search wifi transfer και θα σου δώσει αρκετά αποτελέσματα. Προσωπικά χρησιμοποιώ το wifi transfer pro και είμαι απόλυτα ευχαριστημενος. Με ψάξιμο θα βρεις και αρκετές free.

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

απο μαρκετ αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Γεια σας παιδια..ειμαι υποψήφιος αγοραστής και έχω διαβάσει όλες τις σελίδες μέχρι τώρα για το Ν8000/Ν8010..πραγματικά με βοήθησε πολύ.Η επαφή μου με tablet αλλα και με android θα είναι η πρώτη.Θέλω να ρωτήσω σχετικά με το gps του αν είναι ικανοποιητικό γιατί θα το χρησιμοποιώ συχνά..θέλω να μην χρειάζεται intrernet για να δουλέψει σωστά,διάβασα πριν κάπου οτι καποιος φίλος ειχε πρόβλημα,αλλά τελικά το επισκεύασε και καποιος άλλος φίλος ανεφερε ότι πιάνει 8 δορυφόρους σε εσωτερικό χώρο γρήγορα..(με βοήθεια wifi?).Με ενδιαφέρει επίσης αν κάποιος έχει δουλέψει topo navigator να μου πει τη γνώμη του (ή και γενικά σε android συσκευές).Παντως απ'ότι έχω συμπεράνει στα 380 αυτή την στιγμή αξίζει πολύ η αγορά του..

Ευχαριστώ :)

Γεια σας παιδια..ειμαι υποψήφιος αγοραστής και έχω διαβάσει όλες τις σελίδες μέχρι τώρα για το Ν8000/Ν8010..πραγματικά με βοήθησε πολύ.Η επαφή μου με tablet αλλα και με android θα είναι η πρώτη.Θέλω να ρωτήσω σχετικά με το gps του αν είναι ικανοποιητικό γιατί θα το χρησιμοποιώ συχνά..θέλω να μην χρειάζεται intrernet για να δουλέψει σωστά,διάβασα πριν κάπου οτι καποιος φίλος ειχε πρόβλημα,αλλά τελικά το επισκεύασε και καποιος άλλος φίλος ανεφερε ότι πιάνει 8 δορυφόρους σε εσωτερικό χώρο γρήγορα..(με βοήθεια wifi?).Με ενδιαφέρει επίσης αν κάποιος έχει δουλέψει topo navigator να μου πει τη γνώμη του (ή και γενικά σε android συσκευές).Παντως απ'ότι έχω συμπεράνει στα 380 αυτή την στιγμή αξίζει πολύ η αγορά του..

Ευχαριστώ :)

Είσαι μάλλον από τους λίγους που διάβασες όλες ή κάποιες σελίδες . Well done .

Εγώ ανέφερα γιά τους 8 δορυφόρους . Όντως καμία σχέση σε άμεση ανταπόκριση με το S2 που χρησιμποποιώ σαν τηλέφωνο , φυσικά

με τη ίδια εφαρμογή/πλοηγό και συγκεκριμένα το αγορασμένο Dont Panic .

Χωρίς Wi-Fi βέβαια , αφού και το Dont Panic , όπως και όλες οι εφαρμογές/πλοηγοί που σέβονται... τον χρήστη λειτουργούν αυτόνομα .

Γιά το Topo Navigator δεν έχω γνώμη , δεν ασχολούμαι αφού έχω κατασταλάξει ποιός πλοηγός με εξυπηρετεί προσωπικά όταν τον χρειάζομαι .

Αν μελλοντικά κυκλοφορήσει κάτι κραυγαλέα διαφορετικό από τα κυκλοφορούντα τετριμμένα , μπορεί να το σκεφτώ .

Μιλάς βέβαια γιά το Ν8010 , χωρίς 3g. Ναι . Με ή χωρίς 3g , το tablet αξίζει να το έχει κανείς .

Όχι δεν έχω παρατηρήσει κάτι σε κόκκινο σε κανένα μαγαζί...στη θέση σου δεν θα το επέλεγα!!! Πες μας όμως από πιο μαγαζί το είδες και σε τι τιμή για να έχουμε μια καλύτερη άποψη επί του θέματος!!!

Το έχω δει στο birdphone στα 387 ευρώ ... :worry:

βρε παιδιά Συγγνώμη αφού έχει gps .αλλά και .glonnas το ρώσικο πρέπει να είναι έχει πολύ καλό σήμα .βέβαια δεν το έχω αλλά το αναμένω το ταμπλετ Να ξανακάνω μια ερώτηση για τον αισθητήρα φωτός λειτουργεί και σαν on of προστασία οθόνης δηλαδή κλείσιμο της θήκη ς σβήνει η οθόνη ανοιγμα θήκη ς ανάβει η οθόνη ευχαριστώ

Το έχω δει στο birdphone στα 387 ευρώ ... :worry:

Προορίζεται σίγουρα για εξωτερικό! Δεν είναι κακό εξαρχής αλλά η τιμή δεν είναι τόσο χαμηλή χωρίς λόγο και θέλει προσοχή! Πάντως θα έχεις εγγύηση κανονικά άρα άμα το θέλεις και σαρεσει το κόκκινο well done όπως είπε και ο Γιώργος πιο πριν ;)

βρε παιδιά Συγγνώμη αφού έχει gps .αλλά και .glonnas το ρώσικο πρέπει να είναι έχει πολύ καλό σήμα .βέβαια δεν το έχω αλλά το αναμένω το ταμπλετ Να ξανακάνω μια ερώτηση για τον αισθητήρα φωτός λειτουργεί και σαν on of προστασία οθόνης δηλαδή κλείσιμο της θήκη ς σβήνει η οθόνη ανοιγμα θήκη ς ανάβει η οθόνη ευχαριστώ

Όχι δεν υπάρχει ο αντίστοιχος αισθητήρας!

Edited by thanos1989

Προορίζεται σίγουρα για εξωτερικό! Δεν είναι κακό εξαρχής αλλά η τιμή δεν είναι τόσο χαμηλή χωρίς λόγο και θέλει προσοχή! Πάντως θα έχεις εγγύηση κανονικά άρα άμα το θέλεις και σαρεσει το κόκκινο well done όπως είπε και ο Γιώργος πιο πριν ;)

Δεν με νοιάζει αν θα είναι κόκκινο ή μαύρο, απλά επειδή έχω ξανακάνει αγορά από το birdphone (ένα κινητό) έλεγα να πάρω το tablet από εκεί, αλλά από μία σύντομη έρευνα που έκανα δεν το είδα πουθενά αλλού σε κόκκινο χρώμα & αυτό με έβαλε σε σκέψεις ... Γι' αυτό ήθελα τη γνώμη σας ...

Είσαι μάλλον από τους λίγους που διάβασες όλες ή κάποιες σελίδες . Well done .

Εγώ ανέφερα γιά τους 8 δορυφόρους . Όντως καμία σχέση σε άμεση ανταπόκριση με το S2 που χρησιμποποιώ σαν τηλέφωνο , φυσικά

με τη ίδια εφαρμογή/πλοηγό και συγκεκριμένα το αγορασμένο Dont Panic .

Χωρίς Wi-Fi βέβαια , αφού και το Dont Panic , όπως και όλες οι εφαρμογές/πλοηγοί που σέβονται... τον χρήστη λειτουργούν αυτόνομα .

Γιά το Topo Navigator δεν έχω γνώμη , δεν ασχολούμαι αφού έχω κατασταλάξει ποιός πλοηγός με εξυπηρετεί προσωπικά όταν τον χρειάζομαι .

Αν μελλοντικά κυκλοφορήσει κάτι κραυγαλέα διαφορετικό από τα κυκλοφορούντα τετριμμένα , μπορεί να το σκεφτώ .

Μιλάς βέβαια γιά το Ν8010 , χωρίς 3g. Ναι . Με ή χωρίς 3g , το tablet αξίζει να το έχει κανείς .

Σ'ευχαριστώ πολύ και μπράβο σου που απαντάς σε τόσο κόσμο..:up: ναι για το Ν8010 λέω.Το Topo Navigator είναι για εκτός δρόμου οδήγηση που με ενδιαφέρει αλλά μάλλον πρέπει να απευθυνθώ στις εφαρμογές android για αυτό..

...,αλλά από μία σύντομη έρευνα που έκανα δεν το είδα πουθενά αλλού σε κόκκινο χρώμα & αυτό με έβαλε σε σκέψεις ... Γι' αυτό ήθελα τη γνώμη σας ...

Σου απάντησα ήδη σε pm ότι το μοντέλο υπάρχει κανονικά και επίσημα από Samsung και το βρίσκεις σε Amazon.uk και .de αλλά και σε αρκετά ελληνικά ηλεκτρονικά (και όχι μόνο) καταστήματα: Birdphone, Cosmodata, Guaranty, κ.τ.λ.

Σ'ευχαριστώ πολύ και μπράβο σου που απαντάς σε τόσο κόσμο..:up: ναι για το Ν8010 λέω.Το Topo Navigator είναι για εκτός δρόμου οδήγηση που με ενδιαφέρει αλλά μάλλον πρέπει να απευθυνθώ στις εφαρμογές android για αυτό..

No problem .

Απ΄ ότι έχω διαβάσει/ακούσει , το Τopo Navigator είναι μιά μυστήρια εφαρμογή/πλοηγός (έτσι λένε οι επαϊοντες) αλλά σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να είσαι

on-line , όπερ μεθερμηνευόμενο (sic) το Ν8010 είναι άχρηστο , γιατί φυσικά δεν περιμένεις να υπάρχει Wi-Fi στα κατσάβραχα. Χρειάζεσαι 3g .

Δοκίμασε την τύχη σου με τους γνώστες

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530&page=1009

Θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις πρώτον το tablet αυτό παίρνει τηλέφωνο και δεύτερον είναι αλήθεια οτι με την αναβάθμιση για jelly bean έχει πρόβλημα στην μεταφορά αρχείων από tablet σε κάρτα μνήμης?
See you on another ROM :ninja:

Καλησπέρα,θέλω HDMI Adaptor για να το συνδέω με tv(μη smart tv)και ψάχνοντας βρίσκω μόνο τον αυθεντικό.Έχει παρεί κανείς καμιά κινεζιά από ebay και να τον προτείνει??Ευχαριστώ! :)

Όχι δεν υπάρχει ο αντίστοιχος αισθητήρας!

υπάρχει άλλος τρόπος με άλλον αισθητήρα πχ με το γυροσκόπιο?

Καλησπέρα,θέλω HDMI Adaptor για να το συνδέω με tv(μη smart tv)και ψάχνοντας βρίσκω μόνο τον αυθεντικό.Έχει παρεί κανείς καμιά κινεζιά από ebay και να τον προτείνει??Ευχαριστώ! :)

Ναι, και δουλεύει μια χαρά. Γενικά δεν είναι ιδιαίτερα φθηνός πάντως....

υπάρχει άλλος τρόπος με άλλον αισθητήρα πχ με το γυροσκόπιο?

Έχεις την λειτουργία που ανιχνεύει το μάτι σου και όσο διαβάζεις δεν κλείνει! Άρα όταν δεν το κοιτάς μετά από το χρόνο αναμονής που θα έχεις βάλει για την οθόνη θα κλείνει, έχεις επιλογή για 30 δεύτερα αδράνειας!!!

Όχι τίποτα άλλο δεν θα σου δουλέψει "απ' ό,τι ξέρω" :shifty:

Μεχρι ποσα Gb στικακι διαβαζει?

Του συνδεσα εναν 500gb hdd εξωτερικο και δεν τον βλεπει.

Δοκίμασε να τον μετατρέψεις σε exFAT!!! :D

Άμα τον έχεις γεμάτο πρέπει να βρεις κάπου να τα φυλάξεις και μετά να τα ξανά τοποθετήσεις!!! :!:

NTFS ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΊΣΕΙ :cry:

Αναγνωρίζει τα FAT32 αλλά αυτό το format έχει το περιορισμό των 3.99GB!!! :X :blink:

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)