nasosgeo Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Εναλλακτικά ένα otg 5 in one card reader μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά (φαντάζομαι) χωρίς καλώδια και φόρτιση κάθε τόσο . Θα ψάξω τη λύση με το otg 5in1card reader,αλλά αυτά διαβάζουν κάρτες SD,miniSD και microSD απ όσο γνωρίζω.Η κάρτα που δίνει η vodafone για το internet δεν είναι της μορφής microSIM?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Σούπερ προσφορά του Ν8010 στα Media Markt στα 389 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά!!! Περισσότερα εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Πωωωω η καλυτερη προσφορα εως τωρα που εχω δει!!!Αχ να τα'χα σημερα να το χτυπαγα!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Στο φυλλάδιο τους πάντως το έχουν 499 ευρώ!!:confused: Μάλλον κάποιο λάθος θα έκαναν!!:p Ας το πάρει κάποιος τώρα που είναι ευκαιρία, προτού το καταλάβουν και το διορθώσουν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Oχι,σωστα ειναι! κοιτα εδω https://www.skroutz.gr/s/2293763/Samsung-Galaxy-Note-10-1-16GB.html επισης και στη σελιδα του ΜΜ το αναφερει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 (edited) Σούπερ προσφορά του Ν8010 στα Media Markt στα 389 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά!!! Περισσότερα εδώ... Παντως λεει 2πύρινο στα χαρακτηριστικά. Edited December 21, 2012 by gpgalanis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Μαλλον ειναι η παλια εκδοση που δεν κυκλοφορησε πολυ καθως λεει 2πύρινο στα χαρακτηριστικά. Όντως στα χαρακτηριστικά λέει Dual Core 1 GHz , αλλά στην περιγραφή γράφει ""Γρήγορος και πανίσχυρος επεξεργαστής Απολαύστε την απόλυτη απόδοση από έναν εξαιρετικά γρήγορο και πανίσχυρο τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,4GHz που θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία χρήσης."" Μπέρδεμα!!! Όποιος είναι κοντά στα media markt ας πεταχτεί να δει ρε παιδιά!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Θα ψάξω τη λύση με το otg 5in1card reader,αλλά αυτά διαβάζουν κάρτες SD,miniSD και microSD απ όσο γνωρίζω.Η κάρτα που δίνει η vodafone για το internet δεν είναι της μορφής microSIM?? Είναι σαν κι' αυτές που έχουμε στα κινητά , sim . Δεν είμαι βέβαιος 100% ότι τις διαβάζει . Περιμένω αυτές τις μέρες να καταφέρει να φτάσει το συγκεκριμένο otg (αν ευαρεστηθούν τα ταχυδρομεία ) , έφυγε από Αγγλία στις 10/12 , οπότε αν δεν βιάζεσαι θα ξέρουμε . Σούπερ προσφορά του Ν8010 στα Media Markt στα 389 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά!!! Περισσότερα εδώ... Μάλλον τα έχουν μπερδέψει . Αυτό που λένε έχει επεξεργαστή Arm Cortex A9 (τρέχα γύρευε) διπύρηνο στα 1 Ghz , ποτέ ο Arm Cortex A9δεν ήταν τετραπύρηνος . Παρακάτω στη λίστα του Σκρουτζ στο BirdPhone είναι το πραγματικό με το τετραπύρηνο Exynos 4412 στα 1.4 Ghz(ο top επεξεργαστής) με 467 ευρώ . Ετσι γιά την ιστορία αύριο το πρωί που θα πεταχτώ στο ΜΜ γιά κάτι που θέλω και θα το ψάξω και θα ενημερώσω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω από αλλού και τώρα μπερδεύτηκα :wacko: Τελικά είναι αυτό ή όχι; Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Αυτο ειναι παιδια ειναι σωστη η τιμη,το 3g το πηγανε στα 489!??Nα κανω μια ασχετη ερωτηση μιας και δε γνωριζω,αν π.χ παρω 2ο νουμερο wind f2g για να βαλω την sim στο note wi-fi μοντελο αποτι καταλαβα μπορεις να κανεις και τηλ κλησεις,περα αυτου ειναι εφικτο με τα οποια MB σου δινει δωρο η αγοραζεις πακετο των 5 ευρω στο f2g να μπορεις να σερφαρεις στο note?H μονο το μοντελο 3g δεχεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 κ γω εχω καταμπερδευτει. διοτι ο κωτσοβολος το εχει προσφορα μαζι με το tv tuner στα 499€. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Αυτο ειναι παιδια ειναι σωστη η τιμη, το 3g το πηγανε στα 489!..... Έχεις δίκιο φίλε! Μόλις είδα πως την 3G έκδοση την πήγαν στα 489, άρα έτσι θα είναι! Δε νομίζω να έκαναν λάθος και στα 2! Φαντάζομαι βρήκαν καμιά φουρνιά παρα-εισαγωγής (Γερμανικά για παράδειγμα) και τα έφεραν σε ευκαιρία...!! Εννοείτε η εγγύηση ισχύει κανονικότητα από την Samsung Ηellas! Ένα τηλεφώνημα αύριο σε κάποιο κατάστημα θα μας λύσει τις απορίες!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Το ευρωπαικο πρεπει να ειναι. Διπυρινο ειναι το note στην αμερικη αλλα τρεχει στα 1.7 ghz. Οσοι ψηνεστε σπευσατε στο ΜΜ να το τσεκαρετε και χτυπηστε το. Τα σπαει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Αν η τιμή ισχύει και έχουν διαθέσιμα κομμάτια και οχι μονο εκθεσιακα τοτε αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Είναι σαν κι' αυτές που έχουμε στα κινητά , sim . Δεν είμαι βέβαιος 100% ότι τις διαβάζει . Περιμένω αυτές τις μέρες να καταφέρει να φτάσει το συγκεκριμένο otg (αν ευαρεστηθούν τα ταχυδρομεία ) , έφυγε από Αγγλία στις 10/12 , οπότε αν δεν βιάζεσαι θα ξέρουμε . Μάλλον τα έχουν μπερδέψει . Αυτό που λένε έχει επεξεργαστή Arm Cortex A9 (τρέχα γύρευε) διπύρηνο στα 1 Ghz , ποτέ ο Arm Cortex A9δεν ήταν τετραπύρηνος . Παρακάτω στη λίστα του Σκρουτζ στο BirdPhone είναι το πραγματικό με το τετραπύρηνο Exynos 4412 στα 1.4 Ghz(ο top επεξεργαστής) με 467 ευρώ . Ετσι γιά την ιστορία αύριο το πρωί που θα πεταχτώ στο ΜΜ γιά κάτι που θέλω και θα το ψάξω και θα ενημερώσω . Και ο exynos 4412, arm cortex a9 ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Μόλις γύρισα από το Media Markt (Συγγρού) , και ενημερώνω όπως είχα υποσχεθεί . Οι τιμές ήταν πραγματικές και γιά το Ν8000 και το Ν8010 , με τη μόνη διαφορά ότι εξαντλήθηκε όλη η παρτίδα χτες . Επεισα τον υπεύθυνο να κοιτάξει αν υπήρχε καθόλου απόθεμα σε άλλα καταστήματα , δεν υπήρχε τίποτα . Το μόνο ένα άσπρο που είχαν εκθεσιακό . Σε ερώτησή μου "καλά και πόσα είχατε και φύγανε έτσι γρήγορα ?" η απάντηση " καμιά ντουζίνα ήταν όλα μαζύ " Sorry γιά όσους δεν πρόλαβαν . Και ο exynos 4412, arm cortex a9 ειναι. o Exynos 4412 είναι ARMv7 rev0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Να σου πω την αλήθεια δεν τους πολύ πιστεύω. Ήμουν στα MEDIAMARKT την Πεμπτη και δεν υπηρχε η προσφορά. Τι να σου πω; Να βγήκε μονο για 1 μέρα; Ίσως έφεραν 1 ανα κατάστημα μονο για να δικαιολογησουν την προσφορα και να φέρουν κόσμο στο κατάστημα και μετα να σπρωξουν οτι εχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Δηλαδη το ανεβασανε στη σελιδα τους μπηκε στο σκρουτζ και στο best price ολοκληρος ντορος και ολα αυτα μονο για 12 τεμαχια το πολυ σε καθε καταστημα η ξερω εγω σε ενα μονο?!!!Τι να πω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 θα παω κ γω εδω στη θεσσαλονικη κ θα σας πω. απλα θελω να μου πειτε γιατι εχω καταμπερδευτει. ειναι 2πυρηνο ή 4πυρηνο;;; με 1,4ghz ή 1ghz??? και δεν ξερω αν παιζει ρολο μιλαμε για την 3g εκδοση Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) θα παω κ γω εδω στη θεσσαλονικη κ θα σας πω. απλα θελω να μου πειτε γιατι εχω καταμπερδευτει. ειναι 2πυρηνο ή 4πυρηνο;;; με 1,4ghz ή 1ghz??? και δεν ξερω αν παιζει ρολο μιλαμε για την 3g εκδοση 4πυρινο στα 1.4.και το 3g και το wifi. εχθες πηρα το allshare cast.νομιζω απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει σε συνδυασμο με το νοτε 2 και το νοτε 10.1.δουλευει αψογα και με τα δυο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. και τα 2 ειναι με official rom και root. Edited December 22, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Ανεφέρθη ότι ήταν μόνο γιά χθες αλλά διόλου απίθανο να το έβαλαν γιά κράχτη , γιατί όταν ζήτησα να πάρω το εκθεσιακό κι' ας ήταν μεταχειρισμένο άρχισαν να φωνάζουν διάφορους ανευθυνο-υπεύθυνους και τελικά κατέληξαν ότι τα εκθεσιακά δεν πουλιώνται :lol: Από την άλλη κάποιος που πάει να αγοράσει ένα ακριβό tablet και δεν το βρίσκει , θα πει μερικές ......στρογγυλές και θα φύγει γιατί δεν μασάει(sic) και πολύ εύκολα . Νομίζω ? . Τουλάχιστον εγώ θα έκανα τη σχετική φασαρία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 o Exynos 4412 είναι ARMv7 rev0 http://en.wikipedia.org/wiki/ARM_Cortex-A9 The ARM Cortex-A9 MPCore is a 32-bit multicore processor providing up to 4 cache-coherent Cortex-A9 cores, each implementing the ARM v7 instruction set architecture.[1] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Γενικα τα ΜΜ χτιζουν στις χαμηλές τιμες κτλ. Αρα μονο που το συζητάμε και που πολλοι πηγαν στο κατάστημα κερδισμένοι ειναι και ας πουλησαν μονο 12 κομμάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Εγώ έκανα online την παραγγελία αμέσως μετά που εμφανίστηκε η προσφορά! Έτυχε και κοίταξα στο skroutz κάποια στιγμή και δεν το είδα χθες και μετά από κάνα μισάωρο το ξανακοίταξα και εμφανίστηκε... και τότε έκανα την παραγγελία αμέσως! Μου έχει έρθει και μήνυμα πως έχει καταχωρηθεί! Θα σας πως από εβδομάδα τι γίνεται αν και είμαι σίγουρος πως θα με πάρει κάποιος τηλέφωνο από εκεί και θα μου πει πως εξαντλήθηκε!:p Τέλος πάντων, άδικα η αναστάτωση και εννοείτε έγινε αυτό που ήθελαν εκεί , να ακουστεί τ' όνομά τους και να φέρουν κόσμο !! Κρίμα πάντως τόσο μεγάλα καταστήματα ν΄ακολουθούν τέτοιες τακτικές! Το τραγικό είναι πως αν μπείτε ακόμα και τώρα στην προσφορά, τα έχει κανονικά διαθέσιμα στην χαμηλή τιμή!! ΤΟ όλο θέμα σηκώνει καταγγελία ......!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kuan Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Εκανα κι εγω παραγγελια χθες και μου ηρθε email που λεει οτι ελαβαν την παραγελλια κτλ. αλλα ακομα δεν μου εστειλαν την επιβεβαιωση... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts