fanatikos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Φίλε εγώ προσωπικά τις μαϊμού τις φοβάμαι! Οι lion & οι lipo παίρνουν φωτιά. Δεν είναι "αθώες" μπαταριούλες. Καλύτερα original, άντε στην χειρότερη επώνυμη μαϊμού. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Οριτζιναλ απο αλι περιμενω. Κ Μακαρι να ειναι κιολας. Γυρω στα 13 ευρω νομιζω την αγορασα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 είχα δει Original στα 70€ μια φορά... γιαυτό όταν βλέπω αυτές τις τιμές δεν πιστεύω ότι είναι της Samsung. Τώρα πια υπάρχουν μόνο οι παμφθηνες. Θα πάρω και εγώ μια και βλέπουμε... θα κάνω και ένα τηλ στην smartec να δω τι θα μου πει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Βρίσκεις και εδώ πολύ φθυνότερες! Ακόμη, τουλάχιστον! https://www.skroutz.gr/s/3323656/Samsung-SP3676B1A.html?keyphrase=samsung+tab2+10.1+battery Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Βρίσκεις και εδώ πολύ φθυνότερες! Ακόμη, τουλάχιστον! https://www.skroutz.gr/s/3323656/Samsung-SP3676B1A.html?keyphrase=samsung+tab2+10.1+battery Το έχω δει αυτό το κατάστημα στην ομονοια... άμα πάρω λογικά από εκεί θα είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 όπως είπα, πήρα απο Αλί στα ~13€ λέει οριτζιναλ. τώρα αν είναι... ας έρθει με το καλό! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Πλάκα - πλάκα, μάλλον εγώ ετοιμαζομαι για την τρίτη μπαταρία του. Τα παιδιά με τα παιχνίδια, το έχουν ξετιναξει κυριολεκτικά. Πάντως ειναι σκυλί μαύρο το μηχανάκι. Άλλο να ήταν, με την μεταχείρηση που έχει απο τα πιτσιρίκια θα μας είχε χαιρετήσει εδώ και πολύ καιρό! Για τις τούμπες που έχει φάει ούτε καν το συζηταω! Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 θα ήθελα να το λειτούργησω με also/cm ROM πάντως! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Cm έχω στο pro μου. Μια πολύ αδικημένη συσκευή. Πολύ καλό hardware αλλά η Σαμμυ την παράτησε τελείως. Απο τις ελάχιστες επώνυμες συσκευές που δεν πήραν ούτε μια αναβάθμιση! Με κκ ξεκίνησε και σε κκ ειναι ακόμη (και θα είναι)! Η cm του έδωσε άλλον αέρα! Ελαφριά, απροβληματιστη (μιλάω για την 12.1) και ταχύτατη! Πολύ καλή επιλογή. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 θα την έχω στα υπόψην! κατι σε λολιποπ δεν υπάρχει??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Η cm12.1 είναι λολιποπ. Αν την βρεις για το δεκαρι βάλε την! Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 ωχ ναι εχεις δικιο?! μπερδευτηκα! θα ρωτησω τον κάτοχο(my sister) και αναλόγως θα πραξω. το πενάκι δε λειτουργει με αυτήν ε? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Όχι. Αν θες πενάκι δεν έχεις επιλογές δυστυχώς. Μόνον στοκ. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 ζητημα να εχει χρησιμοποιηθει 5 φορες!!! οποτε δε μας ενδιαφερει και τοσο το πενακι. η καμερα χανει σε επιδοσεις σε σχεση με την στοκ ρομ; (αυτο μας ενδιαφερει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Κάμερα βάζεις εφαρμογή απο το store. Της cm ειναι εντελώς γυμνή και την έχω κάνει disable με το titanium. Στο store θα βρεις εκατοντάδες. Μπορώ να σου δώσω και το apk της CameraNext v10 να περάσεις που νομίζω οτι ειναι εξαιρετική. Χωρίς διαφημίσεις, χωρίς τίποτα. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 οκ, ας ερθει με το καλο η μπαταρια και βλεπουμε τι θα γινει με την cm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobilas Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω σε καλη τιμη motherboard για το μπρικαρισμενο note μου ? Εψαξα e-bay αλλα βλεπω κατι 160$ + την εργασια για να μπει απο τεχνικο..... δεν συμφερει.. Ειναι hard brick γι'αυτο κοιταω για motherboard... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Εγώ μόλις αγόρασα την μπαταρία από μαγαζί στην ομονοια στα 20€. Ειναι παραγωγής 2016 και ακριβώς ίδιο με αυτήν που είχε μέσα... τα έβαλα δίπλα δίπλα και τα σύγκρινα. Ελπίζω να αναγεννησω την ζωή/λειτουργικοτητα του ταμπλετ και να δω καλούς χρόνους ξανά ;) Την μπαταρία την έβγαλα πολύ εύκολα μπορώ να πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω σε καλη τιμη motherboard για το μπρικαρισμενο note μου ? Εψαξα e-bay αλλα βλεπω κατι 160$ + την εργασια για να μπει απο τεχνικο..... δεν συμφερει.. Ειναι hard brick γι'αυτο κοιταω για motherboard... καλύτερα ψάξε για μεταχειρισμένο! Εγώ μόλις αγόρασα την μπαταρία από μαγαζί στην ομονοια στα 20€. Ειναι παραγωγής 2016 και ακριβώς ίδιο με αυτήν που είχε μέσα... τα έβαλα δίπλα δίπλα και τα σύγκρινα. Ελπίζω να αναγεννησω την ζωή/λειτουργικοτητα του ταμπλετ και να δω καλούς χρόνους ξανά ;) Την μπαταρία την έβγαλα πολύ εύκολα μπορώ να πω! η δική μου έχει κολλήσει Ολλανδία εδώ και σχεδόν μια εβδομαδα! ΑΝ δεν ερθει, θα αναγκαστω να πάρω απο ελλαδα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Η μπαταρία όντως Original... το ταμπλετ έγινε σαν καινούργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 ωραία! χαίρομαι! άντε να ερθει και η δική μου. περιμένω πως και πως. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 ωραία! χαίρομαι! άντε να ερθει και η δική μου. περιμένω πως και πως. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Να έχεις έτοιμο πολύ μικρό σταυροκατσαβιδο γιατί αλλιώς θα δυσκολευτεις να την βγάλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 έχω εργαλεία! το φισακι της δε ξέρω πως θα βγει όμως. πολύ σφιχτό. φοβάμαι μη κάνω ζημια Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 έχω εργαλεία! το φισακι της δε ξέρω πως θα βγει όμως. πολύ σφιχτό. φοβάμαι μη κάνω ζημια Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Εννοείς το καλώδιο της μπαταριας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 ναι. εσένα βγήκε ευκολα? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts