Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια πηρα τις απαντησεις σας αλλα εχω κατεβασει το μτορρεντ το προγραμμα αλλα οταν κανω download δεν λειτουργει μου βγαζει σφαλμα.χρειαζεται κατι αλλο να εχω;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια πηρα τις απαντησεις σας αλλα εχω κατεβασει το μτορρεντ το προγραμμα αλλα οταν κανω download δεν λειτουργει μου βγαζει σφαλμα.χρειαζεται κατι αλλο να εχω;

Όχι δεν χρειάζεται τίποτα άλλο! Μάλλον κολλάει το ίντερνετ σου στο σπίτι!

Βγάλε μια όλα τα καλώδια από το router και τις τηλεφωνικές συσκευές και ξαναβάλτα!

Θα σου δώσω ένα site για να βρίσκεις torrent... Πάτα εδώ

Αυτο σου προτεινα και εγω. Που ακριβώς σου βγάζει το σφάλμα και τι σου λέει? Το μtorrent δουλευει άψογα σε 3 τηλεφωνά μου και στην ταμπλέτα μου.

Όχι δεν χρειάζεται τίποτα άλλο! Μάλλον κολλάει το ίντερνετ σου στο σπίτι!

Βγάλε μια όλα τα καλώδια από το router και τις τηλεφωνικές συσκευές και ξαναβάλτα!

Θα σου δώσω ένα site για να βρίσκεις torrent... Πάτα εδώ

Όπως επεισης και το τουργκλ.

http://WWW.toorgle.com

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Αυτο σου προτεινα και εγω. Που ακριβώς σου βγάζει το σφάλμα και τι σου λέει? Το μtorrent δουλευει άψογα σε 3 τηλεφωνά μου και στην ταμπλέτα μου.

Όπως επεισης και το τουργκλ.

http://WWW.toorgle.com

Ασε δεν ξερω τι συμβαινει..παω να κατεβασω την ταινια ,ανοιγω το μτορρεντ, τη αποθηκευω και μετα μου βγαζει failed error

Ασε δεν ξερω τι συμβαινει..παω να κατεβασω την ταινια ,ανοιγω το μτορρεντ, τη αποθηκευω και μετα μου βγαζει failed error

Κανε απεγκατασταση και μετά ξανά εγκατάσταση το bittorrent.

Μου το είχε κάνει και εμένα μια φορά στο κινητό αλλά δεν θυμάμαι πως το έλυσα! Αλλά μετά από μερικές προσπάθειες πειρε μπρος! καλή τύχη

Αν το παίρνει, δείχνει ότι ξεκινάει να το κατεβάζει και μετά σου πετάει error, τότε έχει πρόβλημα στους φακέλους που θα σώσει τα αρχεία και τα temp. Μπες στο setup του και δήλωσε χειροκίνητα τους φακέλους εσύ ώστε να είναι υπάρχοντες και να μην χρειάζεται να τους φτιάξει αυτό.

Μετά ξαναδοκίμασε. Αν συνεχίζει, κάνει το απεγκατάσταση, ξαναεγκατεστησε το και πριν κατεβάσεις οτιδήποτε ρυθμησε πρώτα τους φακέλους.

Edited by Sol_Ballads

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παιδια καλησπερα.....θελω τα φωτα σας καθως γυρισαξανα σε στοκ και αντιμετωπιζω καποια προβληματακια με το θηριο...στην αρχη οταν ανοιγει δεν μου βγαζει το logo του νοτε αλλα ασπρη οθονη με πιξελ και μετα το λογοτυπο της σαμμυ.γενικα λαγκαρει και περισσοτερο στο ιντερνετ που αργει παρα πολυ και με τον στοκ με το Chrome. Κατεβασα το ελληνικο firmware aπο Sam mobile καθως είναι ελληνικό το ταμπλετακι....καθε γνωμη δεκτη καθως το χρησιμοποιω για την δουλειά μου....

Κάποια off topic μηνύματα διαγράφτηκαν. Παρακαλώ να συνεχίσουμε στο θέμα μας χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς και επιθέσεις.

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καλησπερα.....θελω τα φωτα σας καθως γυρισαξανα σε στοκ και αντιμετωπιζω καποια προβληματακια με το θηριο...στην αρχη οταν ανοιγει δεν μου βγαζει το logo του νοτε αλλα ασπρη οθονη με πιξελ και μετα το λογοτυπο της σαμμυ.γενικα λαγκαρει και περισσοτερο στο ιντερνετ που αργει παρα πολυ και με τον στοκ με το Chrome. Κατεβασα το ελληνικο firmware aπο Sam mobile καθως είναι ελληνικό το ταμπλετακι....καθε γνωμη δεκτη καθως το χρησιμοποιω για την δουλειά μου....

Έκανες factory reset μετά την αλλαγή firmware? Είναι πιθανό να χει μείνει κάποιο σκουπίδι απτο παλιό firmware

Καλησπέρα σε όλους!

Γνωρίζεται κάθε πότε πρέπει ν αλλάζουμε τη μύτη στο s pen?

Από τι δηλαδή θα το καταλάβουμε?

Ακόμη γνωρίζεται σε τι χρησιμεύουν τα λευκά μυτακια που βρισκονται μεσα στη συσκευασία?

Σας ευχαριστώ πολύ

Έκανες factory reset μετά την αλλαγή firmware? Είναι πιθανό να χει μείνει κάποιο σκουπίδι απτο παλιό firmware

Εκανα! Την πρωτη φορα εβαλα icecream και μετα εκανα update.μετα το update και οταν μπηκε η 4.1.2 λαγκαρει.ξαναδοκιμασα και περασα την 4.1.2 απευθειας και παλι τα ιδια.παντα και στις 2 περιπτωσεις εκανα factory reset.

Καλησπέρα σε όλους!

Γνωρίζεται κάθε πότε πρέπει ν αλλάζουμε τη μύτη στο s pen?

Από τι δηλαδή θα το καταλάβουμε?

Ακόμη γνωρίζεται σε τι χρησιμεύουν τα λευκά μυτακια που βρισκονται μεσα στη συσκευασία?

Σας ευχαριστώ πολύ

Βασει λογικης οταν δεν θα πιανει s pen.Δεν νομιζω να εχουν διαφορα τα μυτακια ασπρα και μαυρα

Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Nexus media importer για να βλεπεις οτι ταινια θελεις απο στικακι usb σε ntfs με καλωδιο otg

...κιομως, δεν το εχω καταφέρει να μου δουλέψει...

πηγα σημερα σε γνωστη αλυσιδα για να το παρω. δεν ειχε σε λευκο αλλα σε γκρι. επειδη δεν το ειχα δει ποτε σε γκρι, ζητησα να το ανοιξουν κ να το δω. ευτυχως δηλαδη. η ταμπλετα μαλλον, για ξαποιο λογο ειχε χρησιμοποιηθει. η αρχικη ζελατινα που εχει κολλημενη στην οθονη, ειχε ξανακολληθει με συνεπεια τις πολλες φουσκαλες με αερα κ τα πολλα σκουπιδακια-χνουδακια που ειχε στην οθονη.

φυσικα δεν το πηρα κ εκανα παραγγελεια σε λευκο χρωμα, που οταν με το καλο ερθει θα ανοιχτει επιτοπου κ μπροστα στον πωλητη.

θα ηθελα να ρωτησω 2-3 πραγματακια.

1. mkv αρχεια παιζει? αν οχι, υπαρχει εφαρμογη?

2. καποιο καταστημα απο αθηνα για αγορα θηκης-μεμβρανης-usb adaptor σε χαμηλες τιμες ομως? απο ebay θα αργησουν να ερθουν.

3. στικακι σε τι μορφη διαβαζει?

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

πηγα σημερα σε γνωστη αλυσιδα για να το παρω. δεν ειχε σε λευκο αλλα σε γκρι. επειδη δεν το ειχα δει ποτε σε γκρι, ζητησα να το ανοιξουν κ να το δω. ευτυχως δηλαδη. η ταμπλετα μαλλον, για ξαποιο λογο ειχε χρησιμοποιηθει. η αρχικη ζελατινα που εχει κολλημενη στην οθονη, ειχε ξανακολληθει με συνεπεια τις πολλες φουσκαλες με αερα κ τα πολλα σκουπιδακια-χνουδακια που ειχε στην οθονη.

φυσικα δεν το πηρα κ εκανα παραγγελεια σε λευκο χρωμα, που οταν με το καλο ερθει θα ανοιχτει επιτοπου κ μπροστα στον πωλητη.

θα ηθελα να ρωτησω 2-3 πραγματακια.

1. mkv αρχεια παιζει? αν οχι, υπαρχει εφαρμογη?

2. καποιο καταστημα απο αθηνα για αγορα θηκης-μεμβρανης-usb adaptor σε χαμηλες τιμες ομως? απο ebay θα αργησουν να ερθουν.

3. στικακι σε τι μορφη διαβαζει?

mkv αρχεια παιζει (εγω χρησιμοποιω mx player).

Διαβαζει σε fat32 και exfat.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Thanks

το exfat ειναι κατι αντιστοιχο του ntfs? για μεγαλα αρχεια δηλαδη?

Thanks

το exfat ειναι κατι αντιστοιχο του ntfs? για μεγαλα αρχεια δηλαδη?

ναι φίλε μου, το έθεσες ακριβώς όπως ειναι!!!

Η καλύτερη λύση για να έχεις συμβατότητα με το μηχανάκι!!!

το format της καρτας, θα πρεπει να γινει μεσα απο το tablet ή απο το pc?

επισης, η συσκευασια τι περιλαμβανει? εχει ακουστικα?

Edited by ilias_7610

Εχει ακουστικα παντως

Εδώ και δύο μήνες χαλβάδιάζα το ταμπλέτ αλλά τελικά τώρα πήρα απόφαση να το αγοράσω. Το ερώτημα μου είναι δεδομένου ότι δεν κυκλοφορεί το 3 g στα γνωστά μαγαζιά οπότε πάω για αγορά από Σκρουτζ. Υπάρχει κάποιο μαγαζί που να έχει ελληνικής αντιπροσωπείας; Τα παράλληλης εισαγωγής οκ έχουν εγγύηση αντιπροσωπείας, υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα με την ελληνική γλώσσα; Την προεπιλέγω εύκολα την πρώτη φορά που το ανοίγω ή κάνω κάτι άλλο; Υπάρχει περίπτωση να μην διαβάζει τα ελληνικά στο πένακι και να χρειάζομαι αναβαθμίσεις κλπ γιατί δεν το πολύέχω το θέμα. Οιαδήποτε πρόταση και για αξιόπιστο μαγαζί δεκτή! Ευχαριστώ.

Δεν εχει σημασια.καντο απο το ταμπλετ για να μην βγαζεις-βαζεις.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Δεν εχει σημασια.καντο απο το ταμπλετ για να μην βγαζεις-βαζεις.

απο το tablet ομως, θα μπορω να το φορμαρω σε exfat? ή το κανει μονο του fat32?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)