Jump to content

Alcatel OT-997 / 997D

snapp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιαυτο λεει

Δοκιμασα αυτο για τη μπαταρια και ειδα διαφορα

απο τις 7 το πρωι ειχα 96% και τωρα ειναι στο 92% με 3-4 τηλεφωνηματα βεβαια μονο

Manual Calibration of the Battery

This way of battery manual calibration uses the discharging and recharging or the charge cycle of the phone to keep up fluidity of the ions. Do Note that this method may or may not guarantee success (dependent on company models) but HTC phones do get calibrated successfully using this method. Don’t try this method often, using this method often can damage your phone battery, do it at your own risk, its your choice whether to use this method or not.

1. Let the phone battery run out of charge, wait until it turns off because of low battery.

2. Charge the phone fully without turning on your phone.

3. Once it is fully charged, turn it on and leave it untouched for 30 minutes.

4. Again plug in the charger and allow it to charge for another 30 minutes, don’t use it in between.

5. Once the battery is fully charged, unplug it and your battery is now calibrated.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκιμασα να ειμαι στο ιντερνετ με τη μια καρτα της Wind που εχω και μου εκανα κλησεις απο αλλο τηλεφωνο και ειδα οτι χτυπαει κανονικα και στην καρτα της wind και της Cosmote

Παλια νομιζω δε γινοταν αυτο και εβγαζε τη γραμμη απενεργοποιημενη

Έκανα το λάθος και έκανα update to camera mx και τώρα αργεί πολύ μόλις βγάλω μια φώτο ενώ πριν ήταν μια χαρά

Βρηκα το παλιο apk και το εβαλα και ειναι οκ

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

καλημερα σε ολους..ξερεις κανεις πως μπορω να επαναφερω το τηλεφωνο?προσπαθησα να περασω την 4.2.2 αλλα κολλησε στην αρχικη οθονη και δεν μπαινει ουτε σε recovery ..υπαρχει καπποιος τροπος να το ξεκολλησω?η πρεπει να πει στο σερβις?

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

καλημερα σε ολους..ξερεις κανεις πως μπορω να επαναφερω το τηλεφωνο?προσπαθησα να περασω την 4.2.2 αλλα κολλησε στην αρχικη οθονη και δεν μπαινει ουτε σε recovery ..υπαρχει καπποιος τροπος να το ξεκολλησω?η πρεπει να πει στο σερβις?

Την 4.2.2 από ότι θυμάμαι Υπάρχει τρόπος να το φλασαρεις με την βοήθεια υπολογιστή κάτσε να το βρώ

Υπάρχει αυτή η έκδοση για το τηλέφωνο μας;

απλά.........και ομορφα

Την 4.2.2 από ότι θυμάμαι Υπάρχει τρόπος να το φλασαρεις με την βοήθεια υπολογιστή κάτσε να το βρώ

Υπάρχει αυτή η έκδοση για το τηλέφωνο μας;

μαλλον φιλε εκανα χοντρη βλακεια..πηγα να περασω απο εδω http://www.fabosums.blogspot.de/2014/01/jb-42-for-mtk6577-devices.html αλλα με το που πηγε να ανοιξει το κινητο αναβοσβηνει το λογοτυπο της αλακατελ και τιποτα αλλο.ουτε σε recovery ουτε με υπολογιστη ανταποκρινεται.

πιθανον να μην επρεπε να κανω flash.

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

μαλλον φιλε εκανα χοντρη βλακεια..πηγα να περασω απο εδω http://www.fabosums.blogspot.de/2014/01/jb-42-for-mtk6577-devices.html αλλα με το που πηγε να ανοιξει το κινητο αναβοσβηνει το λογοτυπο της αλακατελ και τιποτα αλλο.ουτε σε recovery ουτε με υπολογιστη ανταποκρινεται.

πιθανον να μην επρεπε να κανω flash.

Δηλαδη με το OneTouch Upgrade δεν επικοινωνει? Αν οχι στειλε στο xda, στο θεμα του κινητου. Ολο και καποιος μπορει να ξερει κατι να σε βοηθησει.

Μάλλον την πάτησες φιλαράκι αναφέρεται μόνο ότι είναι συμβατό επεξεργαστές 6577 βάλτο στο xda όπως είπε Και ο φιλος ποιο πάνω
απλά.........και ομορφα

Μάλλον την πάτησες φιλαράκι αναφέρεται μόνο ότι είναι συμβατό επεξεργαστές 6577 βάλτο στο xda όπως είπε Και ο φιλος ποιο πάνω

και το δικο μασ ειναι 6577 αλλα μαλλον κατι δεν περασα σωστα!πρεπει να βρω τους drivers και να τους περασω παλι..αν και δεν εχω ιδεα πως γινεται αυτο!η alcatel γνωριζετε αν εχει σερβις στην ελλαδα?

δοκιμασα τα παντα οτι βρηκα στο ιντερνετ αλλα τιποτα...απλα αναβοσβηνει με το logo της alcatel..

παιδια για service και εκτος alcatel ξερετε κανενα εγκυρο μαγαζι?

Edited by kommatias_3

🆒

και το δικο μασ ειναι 6577 αλλα μαλλον κατι δεν περασα σωστα!πρεπει να βρω τους drivers και να τους περασω παλι..αν και δεν εχω ιδεα πως γινεται αυτο!η alcatel γνωριζετε αν εχει σερβις στην ελλαδα?

δοκιμασα τα παντα οτι βρηκα στο ιντερνετ αλλα τιποτα...απλα αναβοσβηνει με το logo της alcatel..

παιδια για service και εκτος alcatel ξερετε κανενα εγκυρο μαγαζι?

Η αλκατελ εχει νομιζω service στην Ελλαδα αλλα δε σε καλυπτει η εγγυηση οποτε θα πρεπει να πληρωσεις κατι. Οι drivers του κινητου εγκαθιστανται με το που κανεις install το Onetouch Upgrade.

• 3 weeks later...
Εγώ έχω το Alcatel 997d το οποίο δεν μπορούσα να κάνω update μέσω του one touch upgrade S 2.8.0 αφού είναι Ελληνικό (όχι γερμανικό και η αναβάθμιση βγήκε μόνο για τους γερμανούς) και πάντα μου κατέβαζει και φορτωνει το firmware 4.0.4.

Γιαυτό τον λόγο ακολούθησα την εξής διαδικασία και τώρα έχω το firmware 4.1.1 0202 που είναι και το πιο πρόσφατο. Δεν είχα προβλήματα μέχρι στιγμής.

1. Root with "framaroot 1.81": http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276

(Εάν κατεβεί σε .zip κάνετε το .apk, Framaroot-1.8.1.apk)

2. Install Mobileuncle MTK Tools from play store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileuncle.toolbox

3. Download "TWRP for OT-997D.zip" and extract to SD-card http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38554232&postcount=374

4. Download jelly bean rom 4.1.1 0202 Backup (997D02002TWRP.rar) and extract to SD-card: http://d-h.st/1hP

5. Open Mobile Uncle Tools, choose "Recovery Update" and install the file, you extracted (recovery.img). Choose Boodimir in order to root (first option).

6. Shutdown your phone and start into TWRP by pressing Volume+ while powering on (this is not needed, as my phone restarts by itself). Go to Backup, enable all boxes except "Skip MD5 generation" and slide to the right to backup your current ROM.

7. Go back to Wipe and do a Factory Reset

8. Go back to Restore, choose directory 997D02002TWRP and Swype to Restore

Αυτά έχω κάνει για να είμαι πιο πρόσφατος με την τελευταία αναβάθμιση. Όλα τώρα δουλεύουν μια χαρά. Εάν προσπαθήσετε να ξαναπεράσετε το one touch upgrade (live firmware update) θα επανέλθει στο αρχικό firmware 4.0.4.

με αυτο το update χανονται τα ελληνικα του τηλεφωνου οπως ειχε αναφερθει σε καποιο προηγουμενο post..????γιατι θελω να κανω upgrade αλλα να μην χασω τα ελληνικα στο μενου...!!

με αυτο το update χανονται τα ελληνικα του τηλεφωνου οπως ειχε αναφερθει σε καποιο προηγουμενο post..????γιατι θελω να κανω upgrade αλλα να μην χασω τα ελληνικα στο μενου...!!

χανονται..δεν εχει ελληνικα

🆒

Εγω αλλαξοπιστησα απο χτες και πηρα το S650

Μεχρι στιγμης βλεπω οθονη πιο φωτεινη ελαφρυτερο, λιγο πιο σβελτο και παιζει η υπηρεσια NOVAGO που δεν μου επαιζε στο 997

Θα το τεσταρω κι αλλο να δω

Εγω αλλαξοπιστησα απο χτες και πηρα το S650

Μεχρι στιγμης βλεπω οθονη πιο φωτεινη ελαφρυτερο, λιγο πιο σβελτο και παιζει η υπηρεσια NOVAGO που δεν μου επαιζε στο 997

Θα το τεσταρω κι αλλο να δω

Με γεια.... από που και πόσο το πήρες το Lenovo?

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Να σαι καλα απο minideal

περιπου 120 νομιζω βγαινει

http://www.minideal.net/lenovo-s650-smartphone-quad-core-1-3ghz-android-4-2-rom-8gb-with-4-7inch-qhd-ips-screen.html

Με έκανες ζημιά τώρα.....μόλις το παρήγγειλα κι εγώ....:lol:

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

παιδια εχω ενα θεμα με την οθονη του κινητου εχει 3-4 (μικρα κυκλακια ) με διαφοροποιση στον φωτεισμο...κανει μπαμ οταν δειχνει η οθονη κατι ανοιχτοχρωμο...τι μπορει να ειναι ?απο καμια τουμπα υγρασια η κατι αλλο?

παιδια εχω ενα θεμα με την οθονη του κινητου εχει 3-4 (μικρα κυκλακια ) με διαφοροποιση στον φωτεισμο...κανει μπαμ οταν δειχνει η οθονη κατι ανοιχτοχρωμο...τι μπορει να ειναι ?απο καμια τουμπα υγρασια η κατι αλλο?

Υγρασία ή σου έπεσε και χτύπησε.

Εγώ αγόρασα αυτό το handsfree και δουλεύει τέλεια!

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009663

Hello moto....!

Γεια οσους θελουν HD video στην εφαρμογη του youtube και ειστε root: κανετε εγκατασταση το xposed framework και μετα το module "app settings". Απο εκει βρισκετε την εφαρμογη του youtube και αλλαζετε το dpi.

Αυτο σε περιπτωση που καποιος δεν το γνωριζε. ;)

Υγρασία ή σου έπεσε και χτύπησε.

Εγώ αγόρασα αυτό το handsfree και δουλεύει τέλεια!

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009663

για υγρασια το κοβω ...υπαρχει λυση αν ανοιχτει η παει το τηλεφωνακι μου?

• The title was changed to Alcatel OT-997 / 997D