Jump to content

Alcatel OT-997 / 997D

snapp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για πες μας την εξέλιξη της αναβάθμισης!

Η αναβαθμιση σε android 4.1 εγινε! Δεν εχω δει τιποτα ιδιαιτερο μεχρι στιγμης. Ειναι η ρομ που εχουν ολα τα αλκατελ με 4.1 οπως για παραδειγμα το one touch star.

Το μεγαλο (για μενα) μειονεκτημα των 33,33 fps υπαρχει ακομα, επομενως smooth εμπειρια με 60 fps και project butter πανε περιπατο...

Quadrand benchmark στα 2700κατι (λογικο)

Antutu 8176

Τυπικη βελτιωση λογω 4.1, κατα τ' αλλα δε βλεπω καποια ιδιαιτερη βελτιωση..

Ο,τι θελετε περι αναβαθμισης, ρωτηστε ελευθερα.

@ael1964 Αν δεν κανω λαθος, ειδα πως παρηγγειλες το Jiayu G4. Και εγω αναμενω το Advanced, ισως αυριο να το εχω. Θεωρω πως καλα εκανες και το παρηγγειλες καθως η αναβαθμιση δεν ειναι ικανη να φρεναρει την επιθυμια για ενα G4 που ειναι σαφως ανωτερο.

Edited by eimai_kala

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδή δεν αξίζει τον κόπο; Ούτε με το project butter θα κάνουμε δουλειά;

Αύριο θα το 'χω και εγώ. Εννοείται ότι δεν συγκρίνεται με το G4 Advanced, αλλά θα το κρατήσω και το Alcatel εννοείται. Αφού το Garmin Streetpilot δεν έχει βγει για 4.2.x ακόμη. Μόνο για 4.1.x.

Edited by ael1964
Hello moto....!

Project butter με 33 fps δεν ειναι project butter! :p

Οπτικα δεν υπαρχει καποια βελτιωση, δε δειχνει πιο smooth...

Για δοκίμασε και με Nova Launcher και με την συσκευή rooted. Να ξέρω να μην πειραματιστώ. :p
Hello moto....!

Για δοκίμασε και με Nova Launcher και με την συσκευή rooted. Να ξέρω να μην πειραματιστώ. :p

Root με Framaroot πολυ ευκολα... Δεν εχει σημασια ο Launcher, ετρεξα κι αλλες εφαρμογες πχ για benchmark. Κολλημενο στα 33,33fps...

Τουλάχιστον άμα την κάνω την αναβάθμιση θα μπορέσω να κάνω restore με το Titanium backup pro; Τι λες να φταίει που έχει περιορισμό στα FPS;

Μεταξύ μας, από αυτά τα δίκαρτα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά είναι κλάσεις ανώτερο, ειδικά με το Galaxy Core που είναι άμεσος ανταγωνιστής του. Αλλά, βλαμμένη Alcatel...

Hello moto....!

Ναι μπορεις (μιλαμε παντα για το γερμανικο μοντελο) και εγω τωρα κανω restore τις εφαρμογες. Ο περιορισμος εχει μπει επιτηδες απο την αλκατελ, ισως γιατι δημιιουργουσε καποιο προβλημα οταν δουλευε με περισσοτερα fps. Οπως και να 'χει smooth το κινητο δε γινεται, αλλα ειναι μια αλλαγη που αν μη τι αλλο, δινει ενα φρεσκαρισμα στο κινητο.

Και για να μην ξενερωνω περισσοτερο τους κατοχους του κινητου να πω επισης πως υπαρχουν κι ορισμενες βελτιωσεις, οπως πχ Google now, καλυτερη notification bar κ.α. που ερχονται με το αντροιντ 4.1.

edit:

Μετα απο ωρες χρησης εχω να πω πως φαινεται σχετικα πιο γρηγορο στο touch σε σχεση με πριν. Οι κινησεις ειναι οντως λιγο πιο ομαλες και γρηγορες απλα και παλι το τηλεφωνο δεν αξιοποιει πληρως το hardware του, φτανοντας μεχρι τα 33,33fps. Επισης ειδα και καποια force close σε 1-2 εφαρμογες πχ Notes ενω η στοκ εφαρμογη για email ειναι χειροτερη απο την προηγουμενη. Το ιδιο ισχυει και για τη gallery οπου πλεον δε γινεται τοσο zoom στις εικονες οσο με την προηγουμενη ρομ. Αντιθετως η εφαρμογη της καμερας εινα βελτιωμενη σε σχεση με την στοκ που υπηρχε πριν.

Edited by eimai_kala

Πως πήγε η επαναφορά με το Titanium; Άμα είναι να κάνω νέο και μετά την αναβάθμιση να τα επαναφέρω. Τις συζητήσεις στο Viber δεν υπάρχει τρόπος να τις επαναφέρουμε;
Hello moto....!

Πως πήγε η επαναφορά με το Titanium; Άμα είναι να κάνω νέο και μετά την αναβάθμιση να τα επαναφέρω. Τις συζητήσεις στο Viber δεν υπάρχει τρόπος να τις επαναφέρουμε;

Μια χαρα η επαναφορα. Αν κανεις backup σε app και data τοτε μπορεις νομιζω να κρατησεις τις προηγουμενες συνομιλιες σου. Τουλαχιστον αυτο συνεβη σε μενα τοσο σε whatsapp οσο και στο viber.

Έκανα την αναβάθμιση και μπρικάρισε το κινητό. Επανέλαβα τη διαδικασία, φαίνεται ότι την ολοκληρώνει κανονικά αλλά μετά δεν ανοίγει το τηλέφωνο. Τπάρχει κανένας τρόπος για hard reset μήπως έχει κολλήσει σε bootloader; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Mobiles: Motorola Startac 85, Ericsson T18S, Nokia 7110, Nokia 6210, Siemens SL42, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, Motorola SLVR L7, Nokia 6300, Nokia E71, Nokia 5230, Motorola Fire XT311, Alcatel 997D, Sony Xperia Z Ultra, Motorola E4 plus

Ολα καλα για μενα μονο που θα προτιμουσα τα μαυρα μενου στα settings κλπ

Υπαρχει τροπος να τα αλλαξω ?

Η μπαταρια πως σας φαινεται μετα την αναβαθμιση ?

Στο Camera MX εχει βγαλει επιλογη για full HD αν δεν κανω λαθος

Edited by adi32

Έκανα την αναβάθμιση και μπρικάρισε το κινητό. Επανέλαβα τη διαδικασία, φαίνεται ότι την ολοκληρώνει κανονικά αλλά μετά δεν ανοίγει το τηλέφωνο. Τπάρχει κανένας τρόπος για hard reset μήπως έχει κολλήσει σε bootloader; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Έβγαλες για λίγο την μπαταρία; Κάνα δεκάλεπτο; Μπορείς να κάνεις wipe την cache; Κρατάς πατημένο αφού είναι σβηστό το κινητό το πάνω πλήκτρο της έντασης και ταυτόχρονα πατάς και το πλήκτρο για να το ανοίξεις θα σε βγάλει σε ένα μενού.

Hello moto....!

Καλησπερα σε ολους καλυτερο η χειροτερο το τηλ. μετα την αναβαθμιση?

Ελαφρως καλυτερο, αν εξαιρεσεις καποια μικροπροβληματακια με καποιες εφαρμογες πχ αυτη των email.

Παιδιά, προσπαθώ να κάνω το update κι ενώ κατεβάζει το update απο τον server κάπου στο εβδομηντακάτι τοις εκατό μου λέει check your network connection και μου πετάει ένα παραθυράκι "Not found". Άκυρο τελείως. Έχει δει κανείς το ίδιο; Το κινητό μου το αγόρασα Ολλανδία αλλά όταν το πρωτοπήρα ήταν στα γερμανικά οπότε υποθέτω πως είναι η γερμανική έκδοση.

Παιδιά, προσπαθώ να κάνω το update κι ενώ κατεβάζει το update απο τον server κάπου στο εβδομηντακάτι τοις εκατό μου λέει check your network connection και μου πετάει ένα παραθυράκι "Not found". Άκυρο τελείως. Έχει δει κανείς το ίδιο; Το κινητό μου το αγόρασα Ολλανδία αλλά όταν το πρωτοπήρα ήταν στα γερμανικά οπότε υποθέτω πως είναι η γερμανική έκδοση.

Εντάξει το έκανα το upgrade.. Mόνο που δεν ήταν upgrade αλλά downgrade :mad: Προφανώς δεν έχει έρθει το update για την Ολλανδική έκδοση και μου έβαλε το 4.0.1. Εντωμεταξύ είχα κάνει κάποια updates τα οποία τώρα δεν τα βρίσκω για να τα ξανακάνω, όταν ψάχνω για updates μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού :mad::mad::mad:

Anyway, ξέρει κανείς πως μπορούμε να ξέρουμε ποια είναι η έκδοση που το OTU μας βάζει ΠΡΟΤΟΥ κάνουμε το update? Κοινώς, πως μπορώ να ξέρω αν το 4.1 είναι διαθέσιμο για το κινητό μου;

Ευχαριστώ!

Εντάξει το έκανα το upgrade.. Mόνο που δεν ήταν upgrade αλλά downgrade :mad: Προφανώς δεν έχει έρθει το update για την Ολλανδική έκδοση και μου έβαλε το 4.0.1. Εντωμεταξύ είχα κάνει κάποια updates τα οποία τώρα δεν τα βρίσκω για να τα ξανακάνω, όταν ψάχνω για updates μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού :mad::mad::mad:

Anyway, ξέρει κανείς πως μπορούμε να ξέρουμε ποια είναι η έκδοση που το OTU μας βάζει ΠΡΟΤΟΥ κάνουμε το update? Κοινώς, πως μπορώ να ξέρω αν το 4.1 είναι διαθέσιμο για το κινητό μου;

Ευχαριστώ!

Δυστυχώς μάλλον η αναβάθμιση είναι για τις Γερμανικές εκδόσεις του κινητού.

Περίεργο που σου έβαλε την 4.0.1, καθώς το κινητό είχε κυκλοφορήσει με την 4.0.3.

Εγώ την Γερμανική έχω, αλλά δεν έχω προχωρήσει ακόμη σε αναβάθμιση.

Hello moto....!

Δυστυχώς μάλλον η αναβάθμιση είναι για τις Γερμανικές εκδόσεις του κινητού.

Περίεργο που σου έβαλε την 4.0.1, καθώς το κινητό είχε κυκλοφορήσει με την 4.0.3.

Εγώ την Γερμανική έχω, αλλά δεν έχω προχωρήσει ακόμη σε αναβάθμιση.

Συγγνώμη. 4.0.4 έβαλε! Απλά πριν κάνω το "upgrade" είχε κάτι σε 4.0.4_1...

Υπονοείς δηλαδή ότι δε θα βγει αναβάθμιση για τα υπόλοιπα καθόλου; Θα βγει αργότερα φαντάζομαι.

Edited by vgerasimos

Να κάνω μιά ερώτηση αν βάλουμε την rom 4.1 απο ONE TOUCH IDOL πού είναι Dual SIM έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικα με το 997d το έχει ψάξει κάποιος η λέω βλακεία ;

τελικα εβαλα αυτον τον dialer γιατι μου λειπαν τα σκουρα χρωματα που ειχα πριν την αναβαθμιση

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mb.swipedial&hl=el

Να κάνω μιά ερώτηση αν βάλουμε την rom 4.1 απο ONE TOUCH IDOL πού είναι Dual SIM έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικα με το 997d το έχει ψάξει κάποιος η λέω βλακεία ;

Απλά δεν θα την πάρει

απλά.........και ομορφα

Συγγνώμη. 4.0.4 έβαλε! Απλά πριν κάνω το "upgrade" είχε κάτι σε 4.0.4_1...

Υπονοείς δηλαδή ότι δε θα βγει αναβάθμιση για τα υπόλοιπα καθόλου; Θα βγει αργότερα φαντάζομαι.

Μπορεί την αναβάθμιση την συγκεκριμένη να την ανέλαβε το Γερμανικό τμήμα της Αlcatel.

Hello moto....!

Μπορεί την αναβάθμιση την συγκεκριμένη να την ανέλαβε το Γερμανικό τμήμα της Αlcatel.

Όταν βγαίνει μια αναβάθμιση βγαίνει για Όλα τα τηλέφωνα ανεξάρτητα με την χώρα απλά είναι θέμα χρόνου

απλά.........και ομορφα

• The title was changed to Alcatel OT-997 / 997D