Jump to content

Alcatel OT-997 / 997D

snapp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια και χαρά στην παρέα. Το κινητό το γνώρισα από αυτό το φόρουμ, το έχω εδώ και μια βδόμαδα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε απόδοση-τιμή.

Πήρα αυτό http://www.ebay.com/itm/160939743797?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

είναι από τον ίδιο πωλητή και νομίζω αλλάζει μόνο το στυλό. Ήρθε σε 4 μέρες. Και η θήκη και το στυλό είναι μια χαρά. Το στυλό δουλεύει πολύ καλά με την οθόνη είναι πολύ μαλακό στη μύτη οπότε δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να κάνει ζημιά.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω πηρα tpu θηκη απο ebay διαφανη. Οταν ερθει θα σας ανεβασω φωτογραφιες. Γενικα μονο tpu θηκες βαζω στα κινητα μου.

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω... θα ηθελα να ρωτησω κατι... αν το παρω με το αγγλικο μενου υπαρχει καποιος τροπος να του βαλω το ελληνικο? με καποια rom ή με αλλο τροπο?

Νομιζω όχι αλλά και εγώ με το αγγλικό το πήρα και είναι μια χαρά. Γραφείς Ελληνικά κανονικά και δεν εχεις κανένα πρόβλημα ουτε στα μηνύματα ουτε στις επαφες. Ξανα αγγλικο θα το αγοραζα. Εκτος και αν το εβρισκα τοσο φτηνα σε Ελληνικο. Edited by aloialone
κτος

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

Οταν παιζω για πολυ ωρα καποια παιχνιδια αισθανομαι οτι ανεβαινει η θερμοκρασια του κινητου

Ειναι φυσιολογικο αυτο ετσι ?

Οταν παιζω για πολυ ωρα καποια παιχνιδια αισθανομαι οτι ανεβαινει η θερμοκρασια του κινητου

Ειναι φυσιολογικο αυτο ετσι ?

Γενικα η συσκευη ανεβαζει πολυ θερμοκρασια. Λιγο πανω αποτι πρεπει. Στους 45 βαθμους μπορει να χαλασει η μπαταρια. Εμενα μου εχει φτασει 42 ή κ μια φορα μπορει 43. Οποτε πρεπει να το τσεκαρεις αυτο. Εγω το βλεπω μεσω εφαρμογης για μπαταρια.

Ποιες εφαρμογες θεωρειτε απαραιτητες για το κινητο ?

App Cache Cleaner (για καθαρισμα cache)

Call block (μπλοκαρει τους ανεπιθυμητους)

Full Caller ID (call screen) (για να βγαινει σε full screen αυτος που σας καλει )

Manage Applications Shortcut (Shortcut για απεγκατασταση εφαρμογων)

musiXmatch Lyrics Player (music player με στιχους αναγνωριση mp3 κλπ)

Power Toggles (για προσαρμοσιμη power bar)

Profile Manager (για ευκολη ρυθμιση προφιλ δουλεια σπιτι αυτοκινητο κλπ)

Ringo: Ringtones & Text (για ορισμο ringtones σε επαφες κλ)

Tonido File Access Share (για να βλεπετε ολα τα αρχεια του pc σας στο κινητο)

Wireless File Explorer (για μεταφορα αρχειων μεσω wifi)

Apex launcher (πολυ ομορφος και γρηγορος launcher)

Multiple Wallpaper (για διαφορετικα wallpapers σε καθε οθονη)

Την συσκευή την έκανε κανείς root; Αν ναι με ποιον τρόπο;

Εδω υπαρχει ο οδηγος: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2046865

Ετσι το εχω ρουταρει εγω.

Είναι να το παραγγείλω και εγώ, απλα θέλω να σε ρωτήσω, έχει 2 ειδών MHL ανταπτορες, εναν που παίρνει και micro usb τροφοδοσία (για να φορτίζει το κινητό την ώρα που το έχει συνδεμενο στην TV, κάτι που μου φαίνεται λογικό) και ένα σκέτο μονο μετατροπέα σε microUSB σε HDMI. Ποιό από τα 2 έχεις;

τελικα τι καλωδιο χρειαζεται; βγαλτε κανα λινκ απο εβαυ να δουμε ποιο χτυπησατε.

δε νομιζω να χρειαζεται καποιο "συμβατο" γιατι ολα για το s3 s4 γραφουν...

Εδω υπαρχει ο οδηγος: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2046865

Ετσι το εχω ρουταρει εγω.

Το θέμα είναι τώρα που έχω τόσες εφαρμογές τι κάνω; Θα γίνει χωρίς πρόβλημα ή θα χάσω τα πάντα;

Hello moto....!

τελικα τι καλωδιο χρειαζεται; βγαλτε κανα λινκ απο εβαυ να δουμε ποιο χτυπησατε.

δε νομιζω να χρειαζεται καποιο "συμβατο" γιατι ολα για το s3 s4 γραφουν...

Εγω πηρα ανταπτορα mhl και ειναι αυτος με την τροφοδοσια μεσω micro usb. Η τροφοδοσια στην ουσια ειναι για την ενισχυση του σηματος και οχι για φορτηση του κινητου. Απο σκρουτζ τον πηρα.

Το θέμα είναι τώρα που έχω τόσες εφαρμογές τι κάνω; Θα γίνει χωρίς πρόβλημα ή θα χάσω τα πάντα;

Αν λεει οτι πρεπει να κανεις factory reset μετα το ρουταρισμα (που νομιζω το λεει) τοτε ναι, τις χανεις τις εφαρμογες σου.

κερδιζουμε κατι σημαντικο αν κανουμε root ?

Εξαρταται το τι θελει ο καθενας.

Χανεται η εγγυηση με το που κανεις το ρουτ, αν κ σε αυτο το τηλεφωνο το unroot γινεται για πλακα οποτε δεν υπαρχει προβλημα.

Για μενα το σημαντικοτερο κερδος ειναι οτι κερδισα απο πλευρας μεγεθους οθονης. Εβγαλα τα κατω κουμπια κ τωρα απολαμβανω και τις 4,3 ιντσες της οθονης. Επισης μεσω μιας εφαρμογης (για την οποια απαιτειται ρουτ) εχω κανει να μου βρισκει πιο γρηγορα το στιγμα μεσω δορυφορο, χωρις internet, οταν χρησιμοποιω πλοηγηση.

Υπαρχουν κ πολλες παραπανω δυνατοτητες. Οπως να "μεγαλωσεις" τη μνημη του τηλεφωνου μεσω μιας καρτας μνημης και του link2sd ή να διαγραψεις εφαρμογες προεγκατεστημενες που δεν μπορουσες να διαγραψεις πριν κανεις ρουτ. Γενικοτερα με το ρουτ μπορεις να κανεις ο,τι θες με το κινητο σου και σου δινει περισσοτερες δυνατοτητες παραμετροποιησης.

Εγω πηρα ανταπτορα mhl και ειναι αυτος με την τροφοδοσια μεσω micro usb. Η τροφοδοσια στην ουσια ειναι για την ενισχυση του σηματος και οχι για φορτηση του κινητου. Απο σκρουτζ τον πηρα.

Αν λεει οτι πρεπει να κανεις factory reset μετα το ρουταρισμα (που νομιζω το λεει) τοτε ναι, τις χανεις τις εφαρμογες σου.

ακομα και 20ευρω στο σκρουτζ ειναι πολλα. αυτα που λενε για σαμσουνγκ λογικα θα ειναι οκ με το δικο μας ετσι;

εσενα δε χρειαζστηκε φακτορυ ρεσετ;

ακομα και 20ευρω στο σκρουτζ ειναι πολλα. αυτα που λενε για σαμσουνγκ λογικα θα ειναι οκ με το δικο μας ετσι;

Αν εχει ενισχυτη σηματος (δηλ. τροφοδοσια) σιγουρα ναι. Αλλα γενικοτερα νομιζω οτι εφοσον το κινητο εχει mhl τοτε καθε ανταπτορας mhl θα κανει τη δουλεια του. Σε μενα παιρνει τροφοδοσια οποτε γι αυτον, εγγυημενα μπορω να πω οτι δουλευει

εσενα δε χρειαζστηκε φακτορυ ρεσετ;

Δε θυμαμαι αλλα νομιζω πως χρειαστηκε (και κατα πασα πιθανοτητα ετσι πρεπει να ειναι). Εχουν περασει μηνες απο τοτε που το εκανα γι αυτο δεν απανταω με σιγουρια.

Εξαρταται το τι θελει ο καθενας.

Χανεται η εγγυηση με το που κανεις το ρουτ, αν κ σε αυτο το τηλεφωνο το unroot γινεται για πλακα οποτε δεν υπαρχει προβλημα.

Για μενα το σημαντικοτερο κερδος ειναι οτι κερδισα απο πλευρας μεγεθους οθονης. Εβγαλα τα κατω κουμπια κ τωρα απολαμβανω και τις 4,3 ιντσες της οθονης. Επισης μεσω μιας εφαρμογης (για την οποια απαιτειται ρουτ) εχω κανει να μου βρισκει πιο γρηγορα το στιγμα μεσω δορυφορο, χωρις internet, οταν χρησιμοποιω πλοηγηση.

Υπαρχουν κ πολλες παραπανω δυνατοτητες. Οπως να "μεγαλωσεις" τη μνημη του τηλεφωνου μεσω μιας καρτας μνημης και του link2sd ή να διαγραψεις εφαρμογες προεγκατεστημενες που δεν μπορουσες να διαγραψεις πριν κανεις ρουτ. Γενικοτερα με το ρουτ μπορεις να κανεις ο,τι θες με το κινητο σου και σου δινει περισσοτερες δυνατοτητες παραμετροποιησης.

αν βγαλεις τα κατω κουμπια πως κινεισαι μετα ?

αν βγαλεις τα κατω κουμπια πως κινεισαι μετα ?

Με την εφαρμογη button savior ενεργοποιω μια μπαρα που εχει τα κουμπια back, home κλπ οποτε τη θελω. Για παραδειγμα εχεις ανοιξει κ κοιτας μια ιστοσελιδα σε full screen και θες να κανεις back? Κανεις ενα swipe ή πατας σε ενα σημειο που εχεις ορισει κ σου βγαινει η μπαρα των επιλογων.

Χρειάζεται το root, αν και μέσα στον Ιούνη με όσα γράφει στην σελίδα του Alcatel Deutschland θα έχουμε την αναβάθμιση σε 4.1.2 οπότε και πάλι θα τα χάσουμε όλα. Επομένως θα περιμένω μέχρι τότε. Αν και δεν θα με χάλαγε να ξαποστείλω κάποιες εφαρμογές με root στην SD.

Επίσης ετοιμάζονται και δυο custom roms για το 997, απ' ότι διάβασα στο xda και σε ένα γερμανικό φόρουμ.

Πάντως εγώ έβαλα τον Nova Launcher και για θέμα το Motoblur HD. Είναι αρκετά πιο γρήγορος και έχει και τα εφέ του Jelly Bean. Έχει αλλάξει δραματικά η ταχύτητα του κινητού.

Hello moto....!

Χρειάζεται το root, αν και μέσα στον Ιούνη με όσα γράφει στην σελίδα του Alcatel Deutschland θα έχουμε την αναβάθμιση σε 4.1.2 οπότε και πάλι θα τα χάσουμε όλα. Επομένως θα περιμένω μέχρι τότε. Αν και δεν θα με χάλαγε να ξαποστείλω κάποιες εφαρμογές με root στην SD.

Επίσης ετοιμάζονται και δυο custom roms για το 997, απ' ότι διάβασα στο xda και σε ένα γερμανικό φόρουμ.

Πάντως εγώ έβαλα τον Nova Launcher και για θέμα το Motoblur HD. Είναι αρκετά πιο γρήγορος και έχει και τα εφέ του Jelly Bean. Έχει αλλάξει δραματικά η ταχύτητα του κινητού.

Και παλι ομως το κινητο δεν ειναι τοσο smooth οσο θα επρεπε και θα μπορουσε. Εχουν βαλει οριο στα fps του κινητου το οποιο ειναι 33,35 fps ή κατι τετοιο που σημαινει πως αν δε βγει αυτο, το κινητο δε θα το δουμε να ειναι τοσο smooth οσο αλλα κινητα. Απορω γιατι το βαλανε παντως. Κανονικα θα επρεπε να μπορει να ειναι ακομα και στα 60 fps στα μενου, που σημαινει πως θα βλεπαμε πολυ γρηγορη εναλλαγη εικονας.

Nova Launcher συμφωνω πως ειναι ο καλυτερος απ οσους εχω δοκιμασει απο θεμα ταχυτητας και σταθεροτητας.

Να δω ποτε μεσα στο καλοκαιρι θα βγει το update και ποτε θα βγει και τροπος για ρουτ του update γιατι δε θελω να "χασω" παλι τις 4,3 ιντσες.

εχει κανεις προβλημα με το gps; οταν επιλεγω μονο δορυφοροι δεν δουλευει κανενα προγραμμα πλοηγησης... εκτος αν δεν εχει τετοια δυνατοτητα και δεν το ξερω..

• The title was changed to Alcatel OT-997 / 997D