daidalus0084 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 ευχαριστω παρα πολυ. καλη τιμη δεν το πηρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Δικαιη τιμη. Μεγεια σου και να το χαρεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 προσπαθω για gps να εγγαταστησω το navigon που ειχα σε ολα τα android και μου βγαζει error, διαβασα τα σχολια και λενε οτι εχει προβλημα σε κινητα με 2 καρτες υπαρχει καποιο που εχετε και δουλευει καλα με αυτο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Sygic και θα σαι μια χαρά. Κι αλλά κάνουν τη δουλειά τους βέβαια, απλά εγώ αυτό έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 προσπαθω να το εγκαταστισω και το μονο π καταφερνω ειναι να ενεργοποιηθει για μια εβδομαδα. υπαρχει αλλη λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Για να το έχεις για πάντα πρέπει να το αγοράσεις. Όπως και το navigon το ίδιο. Σε περίπτωση που δε θες να το αγοράσεις, η λύση είναι να googlarεις εναλλακτικούς τρόπους κατεβάσματος με το όποιο ρίσκο υπάρχει βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 καλημερα μετα απο λιγες μερες που εχω στην κατοχη μου το κινητο παρατηρω οτι η μπαταρια του εξαντλειται παρα πολυ γρηγορα ,σε μη φυσιολογικο ρυθμο. πχ χτες με το sygic σε λειτουργια απο γλυφαδα για αρτεμιδα σε μια αποσταση 45 λεπτων απο 100% επεσε στο 50 % το ιδιο παρατηρω και οταν ειναι στην αναμονη οτι το κινητο αδειαζει την μπαταρια πολυ γρηγορα ενω υποτιθεται οτι εχω κλειστες ολες τις εφαρμογες,τι μπορει να ειναι και τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 καλημερα μετα απο λιγες μερες που εχω στην κατοχη μου το κινητο παρατηρω οτι η μπαταρια του εξαντλειται παρα πολυ γρηγορα ,σε μη φυσιολογικο ρυθμο. πχ χτες με το sygic σε λειτουργια απο γλυφαδα για αρτεμιδα σε μια αποσταση 45 λεπτων απο 100% επεσε στο 50 % το ιδιο παρατηρω και οταν ειναι στην αναμονη οτι το κινητο αδειαζει την μπαταρια πολυ γρηγορα ενω υποτιθεται οτι εχω κλειστες ολες τις εφαρμογες,τι μπορει να ειναι και τι να κανω? Κανε battery calibration. Υπαρχουν εφαρμογες που στο κανουν ή εναλλακτικα το κανεις μονος σου αφηνοντας το κινητο να αποφορτιστει (να εχει κατω απο 10% μπαταρια) και στη συνεχεια να το φορτιζεις πληρως. Αυτο καντο για 3-4 φορες και λογικα θα γινει το battery calibration. Αν τιποτα απο αυτα δεν πιασειτοτε δοκιμασε ειτε factory reset ειτε αγορα αλλης μπαταριας. Το κινητο βγαζει 3 ωρες οθονης νομιζω ή και λιγο παραπανω αναλογως τη χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 δεν νομιζω να ειναι θεμα μπαταριας γιατι το κινητο οταν το πηρα ηταν κυριολεκτικα σαν καινουριο και πριν κανω την τελευταια αναβαθμιση δεν παρουσιαζε τοσο εντονο θεμα. να κανω factory reset πρωτα?με το one touch upgrade γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 δεν νομιζω να ειναι θεμα μπαταριας γιατι το κινητο οταν το πηρα ηταν κυριολεκτικα σαν καινουριο και πριν κανω την τελευταια αναβαθμιση δεν παρουσιαζε τοσο εντονο θεμα. να κανω factory reset πρωτα?με το one touch upgrade γινεται? Μπορεις να κανεις reset και απο τι ρυθμισεις του κινητου, σου δινει την επιλογη. Θα χασεις ολα σου τα δεδομενα ομως οποτε κανε backup. Αν εισαι ρουτ χρησιμοποιησε το titanium backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Καλησπερα και παλι,το κινητο το εχω βολευτει αρκετα αλλα 2 θεματακια ειναι λιγο ενοχλητικα.2 φορες ενω το φορτιζα μου εβγαλε ενδειξη υπερθερμανσης και σταματησε να φορτιζει αυτο κατα ποσο επηρεαζει την μπαταρια και γιατι συμβαινει? το δευτερο ενω εχω το sygic για πλοηγηση και κλειδωνει αρκετα γρηγορα δορυφορους πολλες φορες κατα την διαρκεια της διαδρομης δειχνει να κολλαει στιγμιαια για 1-3 δευτερολεπτα και να επανερχεται αυτο ειναι αρκετα ενοχλητικο γιατι μπορει να χασεις ευκολα το που πρεπει να στριψεις η μια οδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopsis Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Αρχαριος ...συναγερμος :) Ερωτηση: Αν κανω root το κινητο (997D android 4.1.1) μονο και μονο για να διαγραψω καποιες εφαρμογες [για περισσοτερο χωρο] ολα τα αλλα θα λειτουργουν κανονικα; wifi, 2η καρτα ,καμερα κλπ.Ας απαντησει καποιος γρηγορα και ....σιγουρα.Ευχαριστω. Παράθεση Truth is in your mind.Find it.Plzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Αρχαριος ...συναγερμος :) Ερωτηση: Αν κανω root το κινητο (997D) μονο και μονο για να διαγραψω καποιες εφαρμογες [για περισσοτερο χωρο] ολα τα αλλα θα λειτουργουν κανονικα; wifi, 2η καρτα ,καμερα κλπ.Ας απαντησει καποιος γρηγορα και ....σιγουρα.Ευχαριστω. Εάν μέχρι στιγμής σου λειτουργούν κανονικά τα παραπάνω που ανέφερες τότε ούτε με το ρουτ θα έχεις πρόβλημα. Το πρόβλημα θα το αποκτήσεις σε περίπτωση που διαγράψεις εφαρμογή που δεν πρέπει να διαγράψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopsis Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Ευχαριστω.Θα το τολμησω Παράθεση Truth is in your mind.Find it.Plzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Δεν έχει κανένα νόημα να το κάνεις. Οι εφαρμογές πάνε στην κάρτα. Είχα βάλει 30 giga παιχνίδια και εφαρμογές Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopsis Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Ναι ,αλλα οχι ολες.Το δικο μου εχει γεμισει το 1GB kata 90%.To chrome παραδειγμα δεν αποθηκευεται στην καρτα Παράθεση Truth is in your mind.Find it.Plzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopsis Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Update [Alcatel 997D Android 4.1.1 Αγγλικο menu] ....Εγινα root με το Framaroot [ευκολο] ....Ολα λειτουργουν κανονικα ...."Απλετος" χωρος στο κινητο αμα μεταφερεις τις προεγκατεστημενες εφαρμογες στην καρτα [με το ES file Explorer το εκανα εγω] ....Κανενα προβλημα πουθενα. :D Παράθεση Truth is in your mind.Find it.Plzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony75s Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) καλησπέρα, εκανα root με framaroot μετά από πολύ διάβασμα στο φόρουμ, εγκατέστησα και nova launcher κ διάφορα άλλα που προτείνεται κατά καιρούς. οφείλω να ομολογήσω πως όντως το κινητό μοιάζει καλύτερο, αν κ λόγω απειρίας σε τέτοιες διαδικασίες συμβαίνουν διάφορα... ελπίζω να μάθω σύντομα το ''νέο'' μου τηλέφωνο Edited September 21, 2014 by Tony75s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Παιδια μπορω να περασω την Ελληνικη ρομ σε Γερμανικο τηλεφωνο? Το εχει κανει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Παιδια μπορω να περασω την Ελληνικη ρομ σε Γερμανικο τηλεφωνο? Το εχει κανει κανεις? Εννοείται και μπορείς αλλα γιατί; με την ρομ αυτη δεν ανεβάζει τόσο θερμοκρασία. Το είχα ελληνική και αναγκάστηκα έβαλα την γερμανική με αγγλική γλώσσα Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Εννοείται και μπορείς αλλα γιατί; με την ρομ αυτη δεν ανεβάζει τόσο θερμοκρασία. Το είχα ελληνική και αναγκάστηκα έβαλα την γερμανική με αγγλική γλώσσα Θελω να το πουλησω και μου ζητανε Ελληνικα δυστυχως... Anyway, πως θα μπορουσα να το κανω υπαρχει καποιος οδηγος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Αν Εχει ανεβάσει κάποιος την συγκεκριμένη ρομ δεν γνωρίζω μπορείς να δεις πιο πίσω Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Ξαφνικα δε φορτιζει η μπαταρια Δειχνει οτι φορτιζει αλλα παραμενει στα ιδια Εβαλα αλλη μπαταρια αλλα τα ιδια Δοκιμασα και αλλο φορτιστη Αν βαλω τη μπαταρια σε εξωτερικο φορτιστη φορτιζει Οποτε ειναι προβλημα τηλεφωνου ή βυσματος ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 νεο προβλημα δεν μπορω να απαντησω κλησεις τραβαω προς τα δεξια το πρασινο αλλα δεν τραβιεται για να απαντησει Τραβιεται μονο το κοκκινο που κλεινει την κληση Το touch δουλευει κανονικα εκτος κλησεων Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naurilf Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 adi: Εχεις αλλάξει luncher και έβαλες 5x6. Αυτο έκανα και εγώ. Αναγκάστηκα να γυρίσω σε 4x5 εικονίδια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts