Jump to content

Alcatel OT-997 / 997D

snapp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οκ τον βρηκα τον φακελο ολα οκ,ανοιξε το κινητο κανονικα!!πολυ λευκοοο βρε παιδι μου!!!

σ ευχαριστω spinterman

Κομμάτια τι λέει θα την βγάλεις την 4.1.1?

Εγώ θα μείνω πιστός

απλά.........και ομορφα

Μία χαρά ή 4.1.1 έστρωσε και η μπαταρία είδα μεγάλη διαφορά! Το μόνο που μου έχει κάνει δύο τρεις φορές είναι να μην μπορώ να πάρω τηλέφωνο αλλά μετά ξεμπλοκαρει! Πάμε για την 4.2 :-P

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Υπαρχει καποια αξιοπιστη λυση για 4.2; Με το fps βρεθηκε κατι ρε παιδια;

Αποκλειεται να δουμε 4.2 στο κινητο μας απο Alcatel μερια. Μονο αν ενας καλος developer ασχοληθει με τη συσκευη μας θα μπορεσει να διορθωθει το προβλημα με τα fps, που επισης το βλεπω χλωμο γιατι κανεις τετοιος δεν εχει ασχοληθει μεχρι τωρα.

Μακαρι να κανω λαθος!

Εγώ έχω το Alcatel 997d το οποίο δεν μπορούσα να κάνω update μέσω του one touch upgrade S 2.8.0 αφού είναι Ελληνικό (όχι γερμανικό και η αναβάθμιση βγήκε μόνο για τους γερμανούς) και πάντα μου κατέβαζει και φορτωνει το firmware 4.0.4.

Γιαυτό τον λόγο ακολούθησα την εξής διαδικασία και τώρα έχω το firmware 4.1.1 0202 που είναι και το πιο πρόσφατο. Δεν είχα προβλήματα μέχρι στιγμής.

1. Root with "framaroot 1.81": http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276

(Εάν κατεβεί σε .zip κάνετε το .apk, Framaroot-1.8.1.apk)

2. Install Mobileuncle MTK Tools from play store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileuncle.toolbox

3. Download "TWRP for OT-997D.zip" and extract to SD-card http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38554232&postcount=374

4. Download jelly bean rom 4.1.1 0202 Backup (997D02002TWRP.rar) and extract to SD-card: http://d-h.st/1hP

5. Open Mobile Uncle Tools, choose "Recovery Update" and install the file, you extracted (recovery.img). Choose Boodimir in order to root (first option).

6. Shutdown your phone and start into TWRP by pressing Volume+ while powering on (this is not needed, as my phone restarts by itself). Go to Backup, enable all boxes except "Skip MD5 generation" and slide to the right to backup your current ROM.

7. Go back to Wipe and do a Factory Reset

8. Go back to Restore, choose directory 997D02002TWRP and Swype to Restore

Αυτά έχω κάνει για να είμαι πιο πρόσφατος με την τελευταία αναβάθμιση. Όλα τώρα δουλεύουν μια χαρά. Εάν προσπαθήσετε να ξαναπεράσετε το one touch upgrade (live firmware update) θα επανέλθει στο αρχικό firmware 4.0.4.

Edited by violantos

Εγώ έχω το Alcatel 997d το οποίο δεν μπορούσα να κάνω update μέσω του one touch upgrade S 2.8.0 αφού είναι Ελληνικό (όχι γερμανικό και η αναβάθμιση βγήκε μόνο για τους γερμανούς) και πάντα μου κατέβαζει και φορτωνει το firmware 4.0.4.

Γιαυτό τον λόγο ακολούθησα την εξής διαδικασία και τώρα έχω το firmware 4.1.1 0202 που είναι και το πιο πρόσφατο. Δεν είχα προβλήματα μέχρι στιγμής.

1. Root with "framaroot 1.81": http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276

(Εάν κατεβεί σε .zip κάνετε το .apk, Framaroot-1.8.1.apk)

2. Install Mobileuncle MTK Tools from play store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileuncle.toolbox

3. Download "TWRP for OT-997D.zip" and extract to SD-card http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38554232&postcount=374

4. Download jelly bean rom 4.1.1 0202 Backup (997D02002TWRP.rar) and extract to SD-card: http://d-h.st/1hP

5. Open Mobile Uncle Tools, choose "Recovery Update" and install the file, you extracted (recovery.img). Choose Boodimir in order to root (first option).

6. Shutdown your phone and start into TWRP by pressing Volume+ while powering on (this is not needed, as my phone restarts by itself). Go to Backup, enable all boxes except "Skip MD5 generation" and slide to the right to backup your current ROM.

7. Go back to Wipe and do a Factory Reset

8. Go back to Restore, choose directory 997D02002TWRP and Swype to Restore

Αυτά έχω κάνει για να είμαι πιο πρόσφατος με την τελευταία αναβάθμιση. Όλα τώρα δουλεύουν μια χαρά. Εάν προσπαθήσετε να ξαναπεράσετε το one touch upgrade (live firmware update) θα επανέλθει στο αρχικό firmware 4.0.4.

Ποια είναι η διαφορά με την 4.1.1 02001?ναι με την 4.1.1 τρέχουν όλα πολύ καλά!!!νομίζω πως ακόμα και η κάμερα έστρωσε!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Δοκιμασα αυτο για τη μπαταρια και ειδα διαφορα

απο τις 7 το πρωι ειχα 96% και τωρα ειναι στο 92% με 3-4 τηλεφωνηματα βεβαια μονο

Manual Calibration of the Battery

This way of battery manual calibration uses the discharging and recharging or the charge cycle of the phone to keep up fluidity of the ions. Do Note that this method may or may not guarantee success (dependent on company models) but HTC phones do get calibrated successfully using this method. Don’t try this method often, using this method often can damage your phone battery, do it at your own risk, its your choice whether to use this method or not.

1. Let the phone battery run out of charge, wait until it turns off because of low battery.

2. Charge the phone fully without turning on your phone.

3. Once it is fully charged, turn it on and leave it untouched for 30 minutes.

4. Again plug in the charger and allow it to charge for another 30 minutes, don’t use it in between.

5. Once the battery is fully charged, unplug it and your battery is now calibrated.

παιδες να ρωτησω πως αλλαζω το μερος που αποθηκευονται φωτο κ βιντεο δεν μπορω να το βρω με τιποτα.επισης ψαχνω πως μετονομαζουμε μια εικονα

Βαλε το camera Mx που βγαζει τελειες φωτο και ρυθμιζεις που θα αποθηκευονται

Επισης με οποιοδηποτε file manager αν επιλεξεις ενα αρχειο και το κρατησεις πατημενο βγαζει επιλογη rename

Δοκιμασε το total commander με το οποιο μπορεις να κανεις γρηγορα σε διπλο explorer εργασιες οπως μετακινησεις αρχειων copy paste κλπ

Καλησπέρα παιδιά. Όλα καλά με την 4.1.1 02001 το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι μετά την αναβάθμιση δεν μου εμφανίζει σωστά κάποιες σελίδες με οποιοδήποτε browser. Έχει άλλος τέτοιο πρόβλημα? Μήπως αν περάσω την 2002 λέτε να λυθεί?

🆒

Δεν εχω διαβασει αν καποιος χρησιμοποιει την εφαρμογη "Auto hide soft keys", αλλα σε αυτο το κινητο ειναι απιστευτη! Ειναι λες και εχεις τα stock software buttons και τα εξαφανιζεις- εμφανιζεις οποτε θες. Πολυ καλυτερη λυση απο button savior και απο τον πολυ ομορφο σε εμφανιση LMT Launcher.

Βαλε το camera Mx που βγαζει τελειες φωτο και ρυθμιζεις που θα αποθηκευονται

Επισης με οποιοδηποτε file manager αν επιλεξεις ενα αρχειο και το κρατησεις πατημενο βγαζει επιλογη rename

Δοκιμασε το total commander με το οποιο μπορεις να κανεις γρηγορα σε διπλο explorer εργασιες οπως μετακινησεις αρχειων copy paste κλπ

φιλε μου δεν μου αρεσει το camera mx ...μηπως ξερεις τον τροπο που γινετε με την δικη του καμερα?

Θα συμφωνήσω με τον spinterman σταμάτησε η αύξηση θερμοκρασίας της μπαταρίας και η μπαταρία μου βγάζει περισσότερες ώρες. Σε ένα Blog διάβασα ότι μπορούμε να περάσουμε και την 4.2 αλλά υπάρχουν μερικά bugs. Όταν τελειοποιηθει θα την δοκιμάσω.

Adi32 πολύ φιλότιμο το κινητό μια και εδώ και 14 μήνες του έχω πιει το αίμα και δεν με έχει εγκαταλείψει πότε. Απλά θα το ήθελα πιο smooth. Αν και σε λίγο καιρό θα προχωρήσω σε αγορά καινούριου κινητού(LG g2 ή Nexus 5)θα το κρατήσω για δεύτερο και για πειραματισμό.

🆒

Πραγματι δε βλεπω προβληματα θερμοκρασιας αλλα

μηπως εχει σχεση ομως και με το οτι τωρα εχουμε 10 βαθμους και το καλοκαιρι που το παρατηρουσαμε ειχαμε 40?

μηπως εχει σχεση ομως και με το οτι τωρα εχουμε 10 βαθμους και το καλοκαιρι που το παρατηρουσαμε ειχαμε 40?

Μπα πιστεύω πως η 4.1.1 έριξε την θερμοκρασία.

🆒

Η 4.1 εχει απειρα καλυτερη διαχειρηση hardware και γι' αυτο καλυτερες θερμοκρασιες. Αμα βαλουμε και την επιλογη power saving mode, ειναι λογικο να εχει εν τελη χαμηλοτερες θερμοκρασιες.

Δοκίμασα το calibration σύμφωνα με τις οδηγίες adi32 στο post #959

Το τηλέφωνο δεν είναι ρουταρισμένο, είναι ελληνικό τρέχει την 4.0.4

Η συμπεριφορά της άλλαξε δραματικά προς το καλύτερο. Με η χωρίς wifi και λίγες κλήσεις, δύο μέρες μετά είμαι στο 80%, οταν πριν το calibration επεφτε στην αρχή ταχύτατα και ήθελε κάθε βράδυ φόρτιση. Το τηλέφωνο έχει αρκετά app εγκατεστημένα, δεν τα χρησιμοποιώ συχνά, κύρια χρήση σαν τηλέφωνο.

Επιβεβαιώνω το post #959

Για ρουτάρισμα περιμένω μήπως και βγεί ελληνική αναβάθμιση

Δοκίμασα το calibration σύμφωνα με τις οδηγίες adi32 στο post #959

Το τηλέφωνο δεν είναι ρουταρισμένο, είναι ελληνικό τρέχει την 4.0.4

Η συμπεριφορά της άλλαξε δραματικά προς το καλύτερο. Με η χωρίς wifi και λίγες κλήσεις, δύο μέρες μετά είμαι στο 80%, οταν πριν το calibration επεφτε στην αρχή ταχύτατα και ήθελε κάθε βράδυ φόρτιση. Το τηλέφωνο έχει αρκετά app εγκατεστημένα, δεν τα χρησιμοποιώ συχνά, κύρια χρήση σαν τηλέφωνο.

Επιβεβαιώνω το post #959

Για ρουτάρισμα περιμένω μήπως και βγεί ελληνική αναβάθμιση

Για αυτή την εφαρμογή αναφέρεσαι?

• The title was changed to Alcatel OT-997 / 997D