skooby_3 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Φέξε μου και γλυστρισα Σιγα μην βγαλουν update ενω προσπαθουν να προωθήσουν υποδεεστερα τηλεφωνα μονο και μονο με jb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Φέξε μου και γλυστρισα Σιγα μην βγαλουν update ενω προσπαθουν να προωθήσουν υποδεεστερα τηλεφωνα μονο και μονο με jb. Ποτέ μην λες ποτέ Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Εγω παντως εστειλα email στην αλκατελ Γερμανιας κι ακομα περιμενω απαντηση. Νομιζω πως μας δουλευουν για μια ακομα φορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Το έκανα root πολύ εύκολα και χωρίς να χάσω τις ρυθμίσεις. Μόνο με το framaroot! Μια απλή εφαρμογή. Αξίζει. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 Έχει κανείς ελληνική rom; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Ξεχασα να ενημερωσω.. Πηρα απαντηση απο την αλκατελ οτι θα αναβαθμισουν το κινητο αλλα το ποτε δεν το ορισαν. Εγω παντως δεν περιμενω και πολλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Αυτη η μπαταρια θα κραταει πιο πολυ απο τη δικη μας ? http://viewitem.eim.ebay.gr/HANDY-AKKU-BATTERIE-1950mAh-fr-ALCATEL-One-Touch-OT997-OT997D/370829264784/item Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Τρεις μέρες rooted με την εφαρμογή που ανέφερα και σε συνδυασμό με το project butter, την full έκδοση του Nova Launcher και HD theme ΜΙUI το κινητό έγινε υπέροχο. Πετάει! :D Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Το project butter τι βοηθαει ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Το project butter τι βοηθαει ? Κανει το κινητο και γενικοτερα την εμπειρια χρησης πολυ πιο smooth και γρηγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Σαν να ειναι Jelly bean ? Αν το κανουμε root και βαλουμε αυτο χανεται η εγγυηση ? Η βγαινει ευκολα και γινεται οπως πριν ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Σαν να ειναι Jelly bean ? Αν το κανουμε root και βαλουμε αυτο χανεται η εγγυηση ? Η βγαινει ευκολα και γινεται οπως πριν ? Αυτο δεν μπορεις να το βαλεις μονος σου. Το εχει το αντροιντ απο εκδοση 4.1 (jelly bean) και πανω, οποτε το μονο που μπορουμε να κανουμε για να το παρουμε ειναι να περιμενουμε για update απο την αλκατελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 ο φιλος πιο πανω πως το εβαλε ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 ο φιλος πιο πανω πως το εβαλε ? Με Nova Launcher έχεις εφέ που μοιάζουν στο JB. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Αυτη η μπαταρια θα κραταει πιο πολυ απο τη δικη μας ? http://viewitem.eim.ebay.gr/HANDY-AKKU-BATTERIE-1950mAh-fr-ALCATEL-One-Touch-OT997-OT997D/370829264784/item Το ιδιο μου φαινεται πανω κατω αλλα αξιζει να την εχεις και σε συνδυασμο με εξωτερικο φορτιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axinak Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Εγώ παντός την πήρα την απόφαση μου θα το πουλήσω . Μπορώ εδώ στο forum να βάλω αγγελία ? Παράθεση Ζητείται κόρη βενζινοπώλη για σοβαρή σχέση !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Όχι δεν μπορείς να βάλεις. Υπάρχει χώρος αγγελιών μόνο για τα ενεργά μέλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Έχουμε καλά νέα! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1981692&page=73 Έτοιμη η αναβάθμιση σε Jelly Bean για τις Γερμανικές εκδόσεις. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Και επίσης λέγεται ότι γίνεται update μόνο μέσω του προγράμματος Alcatel OneTouch upgrade και υπολογιστή και όχι ΟΤΑ http://www.mrmad.de/alcatel-onetouch-ultra-997d-android-4-1-jelly-bean-update-ist-da-0611 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 να το δοκιμασουμε δηλαδη οσοι δεν εχουμε το Ελληνικο ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Εγώ την Γερμανική έκδοση έχω. Θα προχωρήσω στην αναβάθμιση μόνο εάν διασφαλιστώ ότι με το Titanium Backup (το 'χω πληρώσει) θα μπορέσω μετά να επαναφέρω όλες τις εφαρμογές και τα sms, χωρίς προβλήματα. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Οταν λεμε τη γερμανικη εκδοση τι εννοουμε ? εγω το πηρα απο δω http://www.birdphone.gr/gr/prdid/c2c38874e9fb4a20a7a0a5564fd6eb4d/productinfo.aspx και δεν εχει Ελληνικα μπορω να τη βαλω ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Πιθανότατα, δεν ξέρω. Δες στο κουτί εάν εκεί στον σειριακό αριθμό έχει κάπου το DE. Επίσης εάν όταν το ξεκίνησες για πρώτη φορά ήταν σαν αρχική γλώσσα η Γερμανική. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Ετοιμαζομαι να την περασω.. Αμα τελικα τα καταφερω θα ενημερωσω! Μολις την περασα τελικα και τωρα περιμενω να γινει το πρωτο boot... Edited November 6, 2013 by eimai_kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ετοιμαζομαι να την περασω.. Αμα τελικα τα καταφερω θα ενημερωσω! Μολις την περασα τελικα και τωρα περιμενω να γινει το πρωτο boot... Για πες μας την εξέλιξη της αναβάθμισης! Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 To εβαλα κι εγω με το http://www.alcatelonetouch.com/global-en/support/download/one_touch_997.html κανα μισαωρο πηρε Το δοκιμαζω και τα λεμε Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts