spinterman Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Ναι το έχω κάνει και όταν ανοίγω να γράψω όχι με την πρώτη φορά αλλά με τη δεύτερη αλλάζει από μόνο του Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cactus75 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Ναι το έχω κάνει και όταν ανοίγω να γράψω όχι με την πρώτη φορά αλλά με τη δεύτερη αλλάζει από μόνο του κανε disable τα αλλα πληκτρολόγια απο settings/applications και θα εισαι ενταξει :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Δεν υπάρχει η εφαρμογή στον κατάλογο και αυτό το έψαξα μάλλον θα κάνω root για μα ησυχάσω Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Λοιπόν παιδιά καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους Βρήκα την λύση μπήκα στο μενού κράτησα παρατημένη την.εφαρμογή touchpal μου έβγαλε μόνο σαν επιλογή το ,Πληροφορίες για την εφαρμογή και βγήκε πίνακας που μου έδινε την δυνατότητα απενεργοποίησης. Τέλος το πρόβλημα Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapostol Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Αφού κάνεις disable το touchpal μετά το γυρνάει σε android default keyboard, το οποίο δεν έχω βρει τρόπο να το κάνω disable. Παράθεση Mobiles: Motorola Startac 85, Ericsson T18S, Nokia 7110, Nokia 6210, Siemens SL42, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, Motorola SLVR L7, Nokia 6300, Nokia E71, Nokia 5230, Motorola Fire XT311, Alcatel 997D, Sony Xperia Z Ultra, Motorola E4 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) Λοιπόν σήμερα κάνει το εξής.Αφού απενεργοποιησα το touchpal Τώρα αλλάζει από μόνο του πάλι αλλά δεν βγάζει κανένα πληκτρολόγιο (δηλαδή πατάς να γράψεις και δεν βγάζει κανένα πληκτρολόγιο Αφού κάνεις disable το touchpal μετά το γυρνάει σε android default keyboard, το οποίο δεν έχω βρει τρόπο να το κάνω disable. Το ίδιο θέμα έχω και εγώ Edited August 16, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingvazelos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Ρε παιδια οταν εχω το hands free συνδεδεμενο και με παρει καποιος ή ερθει καποιο μηνυμα, δεν ακουγεται το κουδουνισμα απο το ηχειο,παρα μονο μεσα απο τα ακουστικα. Ξρει κανεις πως λυνεται αυτο; ειναι αρκετα σπαστικο και ακυρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Ρε παιδια οταν εχω το hands free συνδεδεμενο και με παρει καποιος ή ερθει καποιο μηνυμα, δεν ακουγεται το κουδουνισμα απο το ηχειο,παρα μονο μεσα απο τα ακουστικα. Ξρει κανεις πως λυνεται αυτο; ειναι αρκετα σπαστικο και ακυρο! Επίσης το ίδιο θέμα στο s3 που είχα ακουγόταν ο ήχος κλήσης από το ηχείο του τηλεφώνου και όταν δεχοσουν την κλήση απλά μιλούσες μέσω handset Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Ρε παιδια οταν εχω το hands free συνδεδεμενο και με παρει καποιος ή ερθει καποιο μηνυμα, δεν ακουγεται το κουδουνισμα απο το ηχειο,παρα μονο μεσα απο τα ακουστικα. Ξρει κανεις πως λυνεται αυτο; ειναι αρκετα σπαστικο και ακυρο! Επίσης το ίδιο θέμα στο s3 που είχα ακουγόταν ο ήχος κλήσης από το ηχείο του τηλεφώνου και όταν δεχοσουν την κλήση απλά μιλούσες μέσω handset Το "προβλημα" λυνεται αν πατε settings/accessibility/ headset mode και τικαρετε/ξετικαρετε αναλογα με το τι θελετε. Στην περιπτωση σας ξετικαρετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cactus75 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Λοιπόν σήμερα κάνει το εξής.Αφού απενεργοποιησα το touchpal Τώρα αλλάζει από μόνο του πάλι αλλά δεν βγάζει κανένα πληκτρολόγιο (δηλαδή πατάς να γράψεις και δεν βγάζει κανένα πληκτρολόγιο Το ίδιο θέμα έχω και εγώ εγω φιλε που ειχα το ιδιο πρόβλημα λύθηκε με disable. λογικά restart έχεις κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Δε γνωρίζω αν έχει απαντηθεί οπότε αν ναι με συγχωρείται γι'αυτό. Στην sim1 έχω Vodafone και στην sim2 Cosmote. Μήπως γνωρίζει κανείς τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ώστε να μπαίνω στο ιντερνετ και από την κάρτα της Cosmote?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 εγω φιλε που ειχα το ιδιο πρόβλημα λύθηκε με disable. λογικά restart έχεις κανει Έκανα βρε φίλε τίποτα Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Δε γνωρίζω αν έχει απαντηθεί οπότε αν ναι με συγχωρείται γι'αυτό. Στην sim1 έχω Vodafone και στην sim2 Cosmote. Μήπως γνωρίζει κανείς τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ώστε να μπαίνω στο ιντερνετ και από την κάρτα της Cosmote?Ευχαριστώ Εννοείς πως θα αλλάξεις από SIM1 σε SIM2 η τις ρυθμίσεις που χρειάζεται; αν εννοείς το δεύτερο δεν νομίζω να χρειάζεται καμία ρύθμιση αν εννοείς το.2 απλά κατεβάζεις την επάνω μπάρα πας Σύνδεση δεδομένων και επιλέγεις την κοσμοτε Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Από Sim1 Vodafone μπαίνω μια χαρά και μάλιστα με γρήγορη ταχύτητα.Επιλέγοντας σύνδεση δεδομένων από την μπάρα και Cosmote sim2 δεν μπορώ να μπω καθόλου στο Ιντερνετ.Λογικά πιστεύω πως κάποιες ρυθμίσεις θα χρειάζονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 (edited) Από Sim1 Vodafone μπαίνω μια χαρά και μάλιστα με γρήγορη ταχύτητα.Επιλέγοντας σύνδεση δεδομένων από την μπάρα και Cosmote sim2 δεν μπορώ να μπω καθόλου στο Ιντερνετ.Λογικά πιστεύω πως κάποιες ρυθμίσεις θα χρειάζονται Πρέπει να την επιλέξεις και σαν 3 g Μενού δίκτυα Υπηρεσίες 3 g και επιλέγεις την κοσμοτε Edited August 17, 2013 by spinterman Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Δεν νομίζω να υποστηρίζει 3G η δεύτερη sim.Και να υποστηρίζει όμως μιας και έβαλα σαν επιλογή 3g,πάλι δεν μπαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cactus75 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 καλήμερα δεν μπαίνει και απο τισ 2 σιμ μόνο απο τι μια. παντα η μια ειμαι 3γ και η αλλη 2γ . 3γ εχει παντα η default sim .τωρα ενας απλος τροπος ειναι να πηγαίνεις στο settings/sim management/ videocall και να επιλέγεις πια σιμ θες και μετα αυτόματα σε 10 δευτερόλεπτα σου κανει default σιμ αυτη που θες για 3γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Μπορεί κάποιος να μου γράψει τις ρυθμίσεις ίντερνετ για cosmote? Εγώ νομίζω πως μόνο η sim1 είναι για 3g.Αν και δεν με πειράζει με την sim2 να εχω απλό ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Ειτε η μια ειτε η αλλη σιμ μπορει να γινει 3g. settings/ wireless and networks: more/ mobile networks/ 3g service, και επιλεγεις ποια θα ειναι 3g. Τωρα αν δε γινεται με τιποτα να πιασεις 3g μαλλον το δικτυο φταιει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Τελικά σύμφωνα με το manual της alcatel ισχύει το εξής For dual SIM models, both SIM 1 and SIM2 can support 2G and 3G networks, but when 3G SIM cards are inserted into both SIM1 and SIM2 at the same time only SIM1 will support 3G network. Οπότε μιας και έχω 2 κάρτες στο κινητό μόνο η sim1 θα υποστηρίζει 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 παιδια καλησπερα!γινεται να εμφανιζοντε οι φωτογραφιες σαν μικρογραφιες οταν τις κοιταζουμε στα αρχεια της sd καρτας?για να να μην ανοιγουμε μια μια να την βλεπουμε?το εψαξα αλλα δεν εχει επιλογη. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingvazelos Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Το "προβλημα" λυνεται αν πατε settings/accessibility/ headset mode και τικαρετε/ξετικαρετε αναλογα με το τι θελετε. Στην περιπτωση σας ξετικαρετε. Χιλια ευχαριστω !!! Δούλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 παιδια καλησπερα!γινεται να εμφανιζοντε οι φωτογραφιες σαν μικρογραφιες οταν τις κοιταζουμε στα αρχεια της sd καρτας?για να να μην ανοιγουμε μια μια να την βλεπουμε?το εψαξα αλλα δεν εχει επιλογη. Άρχοντας είσαι Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Ξερει κανεις που μπορω την εφαρμογη τηλεφωνικου καταλογου που εχει το κινητο ? Θελω να την περασω σε αλλο κινητο (το s3 mini) του οποιου η εφαρμογη ειναι για κλαματα Επισης απο οτι εχω δει η αφη του 997 ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη του mini Στο μονο που υστερει ειναι σε χρωματα οθονης οταν παιζουν βιντεο Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soubasn Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Παιδιά ειναι dual sim active? όταν μιλάς στη μια γραμμή η άλλη καλεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts