alekan4 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν εχει εγκαταστησει καποιος το spb shell 3d?επδ θελω να το εγκαταστησω (σπασμενο φυσικα) θελω λιγη βοηθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos26gr Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 οταν συνδέω τα handsfree χτυπάει μονο μεσα απο τα ακουστικα. δεν γίνεται να χτυπάει κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 οταν συνδέω τα handsfree χτυπάει μονο μεσα απο τα ακουστικα. δεν γίνεται να χτυπάει κανονικά? Ναι γινεται. Πηγαινεις Settings/ Accessibility/ Headset mode και το ξετικαρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagVas72 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Ρε παιδιά για βοηθήστε λίγο....... Με φορτισμένη μπαταρία 100% μέσα σε δυο ώρες (μόνο αναμονή, χωρίς wi-fi τηλ. κλπ) πέφτει στο 80%!!! Είναι λογικό αυτό? Έχει συμβεί σε κανένα άλλο? Εντωμεταξύ μόλις πέσει γύρω στο 65% και κάτω, πέφτει σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Δηλ. σε 9 ώρες με την μπαταρία έχει πέσει στο 50% (μαζί με τηλ. wi-fi, gps) και φτάνει μέχρι μιάμιση μέρα. Αλλά αυτό το απότομο με το τηλ. χωρίς να το ακουμπήσεις να πέφτει 10% κάθε ώρα μου κάθετε κάπως........:( Κατά τα άλλα το τηλ. είναι κορυφαίο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Ρε παιδιά για βοηθήστε λίγο....... Με φορτισμένη μπαταρία 100% μέσα σε δυο ώρες (μόνο αναμονή, χωρίς wi-fi τηλ. κλπ) πέφτει στο 80%!!! Είναι λογικό αυτό? Έχει συμβεί σε κανένα άλλο? Εντωμεταξύ μόλις πέσει γύρω στο 65% και κάτω, πέφτει σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Δηλ. σε 9 ώρες με την μπαταρία έχει πέσει στο 50% (μαζί με τηλ. wi-fi, gps) και φτάνει μέχρι μιάμιση μέρα. Αλλά αυτό το απότομο με το τηλ. χωρίς να το ακουμπήσεις να πέφτει 10% κάθε ώρα μου κάθετε κάπως........:( Κατά τα άλλα το τηλ. είναι κορυφαίο!!! Στο 80 ισως ειναι πολυ, στο 90 ειναι νορμαλ. Για λογους συντηρησης της ζωης της μπαταριας, η μπαταρια φορτιζεται αλλα οχι στο μεγιστο βαθμο της, ετσι βλεπεις πως απο τη φουλ φορτιση γρηγορα πεφτεις στο 90%. Απο κει κ περα αμα συνεχιζεται γρηγορα η πτωση του επιπεδου της μπαταριας καλο θα ηταν ενα calibration σε αυτην. Δηλαδη, ασε το τηλεφωνο να αποφορτιστει μεχρι κατω απο 10% για 3-4 φορτισεις και φορτισε το πληρως (αστο για κανα 3ωρο εκει). Επειδη εγω ειχα ενα θεμα με την μπαταρια (μου υπερθερμανθηκε) και αποφορτιζοταν πολυ πιο γρηγορα απο οτι συνηθως, το ελυσα ετσι το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagVas72 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Στο 80 ισως ειναι πολυ, στο 90 ειναι νορμαλ. Για λογους συντηρησης της ζωης της μπαταριας, η μπαταρια φορτιζεται αλλα οχι στο μεγιστο βαθμο της, ετσι βλεπεις πως απο τη φουλ φορτιση γρηγορα πεφτεις στο 90%. Απο κει κ περα αμα συνεχιζεται γρηγορα η πτωση του επιπεδου της μπαταριας καλο θα ηταν ενα calibration σε αυτην. Δηλαδη, ασε το τηλεφωνο να αποφορτιστει μεχρι κατω απο 10% για 3-4 φορτισεις και φορτισε το πληρως (αστο για κανα 3ωρο εκει). Επειδη εγω ειχα ενα θεμα με την μπαταρια (μου υπερθερμανθηκε) και αποφορτιζοταν πολυ πιο γρηγορα απο οτι συνηθως, το ελυσα ετσι το προβλημα. Ευχαριστώ φίλε μου, θα το κάνω και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Γεια σας, σκεφτομαι οταν μαζεψω λεφτα να το τσιμπησω και σημερα περασα απ το public (θεσσαλονικη) για να το δω (δεν εχω smartphone αλλα καθημερινα ερχομαι σε επαφη με τα smartphones των φιλων μου και γενικα διαβαζω και παρακολουθω τι παιζει) ολα καλα αλλα μου φανηκε οτι κολλουσε στο μενου οταν αλλαζα τις σελιδες, δηλαδη δεν ηταν ομαλη η κυλιση, ειχε διαθεσιμη μνημη για το χρηστη σχεδον 1.5 gb και ram 630 mb και γι αυτο μου φανηκε περιεργο βεβαια ιντερνετ που μπηκα ηταν κομπλε και γρηγορο και ομαλο, απλα με προβληματισε αυτο, δυστυχως δεν ειχα χρονο να δω πως τρεχει τα παιχνιδια. ειναι συμπτωματικο αυτο το λαγκαρισμα και παιζει καποιο ρολο το οτι ειναι εκθεσιακο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Γεια σας, σκεφτομαι οταν μαζεψω λεφτα να το τσιμπησω και σημερα περασα απ το public (θεσσαλονικη) για να το δω (δεν εχω smartphone αλλα καθημερινα ερχομαι σε επαφη με τα smartphones των φιλων μου και γενικα διαβαζω και παρακολουθω τι παιζει) ολα καλα αλλα μου φανηκε οτι κολλουσε στο μενου οταν αλλαζα τις σελιδες, δηλαδη δεν ηταν ομαλη η κυλιση, ειχε διαθεσιμη μνημη για το χρηστη σχεδον 1.5 gb και ram 630 mb και γι αυτο μου φανηκε περιεργο βεβαια ιντερνετ που μπηκα ηταν κομπλε και γρηγορο και ομαλο, απλα με προβληματισε αυτο, δυστυχως δεν ειχα χρονο να δω πως τρεχει τα παιχνιδια. ειναι συμπτωματικο αυτο το λαγκαρισμα και παιζει καποιο ρολο το οτι ειναι εκθεσιακο; Γενικα ο στοκ launcher στο κινητο δεν ειναι τοσο καλος και γι αυτο κολλαει λιγο στην αλλαγη των σελιδων. Με nova launcher που εχω εγω δεν κολλαει στην εναλλαγη των σελιδων στο μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asd123 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) Καλησπερα πεδες, sory που κανω διαφορ ερωτ, θα ηθελα κ την γνωμη σας, τι λετε για το Mobistel Cynus T2 συγκριση με το 977D ειναι καλυτερο σαν βιντεο κ οτι εχετε να μου πειτε.... Διαγώνιος: 12,7 cm (5 "), Ανάλυση οθόνης: 800 x 480 pixels Τύπος: Οθόνη LCD - έγχρωμη Τεχνολογία: IPS, βάθος χρώματος: 16,7 εκατομμύρια χρώματα, τεχνολογία: ιόντων λιθίου, Run Λεπτομέρειες Ώρα: αναμονής (GSM) - up έως 820 ώρες αναμονής (WCDMA) - έως και 680 ώρες ομιλίας (GSM) - min έως 1440 Συζήτηση (WCDMA) - έως 720 λεπτά, χωρητικότητα: 2000 mAh, Ρύθμιση εστίασης: Αυτόματο, Ειδικά Εφέ: HDR, Ισορροπία λευκού; : Αυτόματο, προεπιλογές, Δυνατότητες: καταγραφής βίντεο, ψηφίσματα εγγραφής βίντεο: 1280 x 720 (720p), Ανάλυση αισθητήρα: 12 Megapixel, Πηγή φωτός Κάμερα: LED φως, επιταχυντής γραφικών: PowerVR SGX531, προφίλ Bluetooth: Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) Μεταφορά δεδομένων: GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA, Επικοινωνιών: Κινητό πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, περιήγησης στο Internet, Wireless Interface: Bluetooth 2.1 EDR, IEEE 802.11b, Υποστηριζόμενα πρότυπα ήχου Digital: WAV, AAC, PCM, OGG Vorbis, AMR, MP3, AAC +, eAAC +, MIDI, Ψηφιακή Υποστηριζόμενα Πρότυπα βίντεο: MPEG-4, 3GP, H.264, H.263, κινητή ευρυζωνική γενιά: 3G Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich ), λογισμικό εφαρμογών: e-book reader, το Google Places, Τεχνολογία: WCDMA (UMTS) / GSM Band: WCDMA (UMTS) / GSM 900/1800/1900, UI: Mobistel UI, συσκευών εισόδου / Συσκευή εισόδου: Multi-touch, capacitive, Κινητές Υπηρεσίες: Google δίνει, Google Search, Gmail, το Google Latitude, υπηρεσίες ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων: Ναι, Υποστηριζόμενα Κοινωνικά Δίκτυα και Blogs: Twitter, Facebook, Cellular Μηνύματα Υπηρεσίες: MMS, SMS, λογισμικό πλοήγησης και των υπηρεσιών: Google Maps, Google Maps πλοήγησης, Navigation: A-GPS δέκτη, καταχωρήσεις τηλεφωνικού καταλόγου Νο 500, Διαχείριση προσωπικών πληροφοριών:. Ημερολόγιο, συγχρονισμό με PC, αριθμομηχανή, ξυπνητήρι, χρονόμετρο, ξυπνητήρι, Αριθμός πυρήνων:. Duaαλλα με Edited April 11, 2013 by asd123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad281 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 καλημερα πηγα να περασω το navigon στο κινητο κ δεν ενεργοποιητε .δεν βρισκει λεει το ιμει του κινητου σε αλλα κινητα μπαινει μια χαρα ......καμια βοηθεια ................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Καλησπερα πεδες, sory που κανω διαφορ ερωτ, θα ηθελα κ την γνωμη σας, τι λετε για το Mobistel Cynus T2 συγκριση με το 977D ειναι καλυτερο σαν βιντεο κ οτι εχετε να μου πειτε.... Διαγώνιος: 12,7 cm (5 "), Ανάλυση οθόνης: 800 x 480 pixels Τύπος: Οθόνη LCD - έγχρωμη Τεχνολογία: IPS, βάθος χρώματος: 16,7 εκατομμύρια χρώματα, τεχνολογία: ιόντων λιθίου, Run Λεπτομέρειες Ώρα: αναμονής (GSM) - up έως 820 ώρες αναμονής (WCDMA) - έως και 680 ώρες ομιλίας (GSM) - min έως 1440 Συζήτηση (WCDMA) - έως 720 λεπτά, χωρητικότητα: 2000 mAh, Ρύθμιση εστίασης: Αυτόματο, Ειδικά Εφέ: HDR, Ισορροπία λευκού; : Αυτόματο, προεπιλογές, Δυνατότητες: καταγραφής βίντεο, ψηφίσματα εγγραφής βίντεο: 1280 x 720 (720p), Ανάλυση αισθητήρα: 12 Megapixel, Πηγή φωτός Κάμερα: LED φως, επιταχυντής γραφικών: PowerVR SGX531, προφίλ Bluetooth: Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) Μεταφορά δεδομένων: GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA, Επικοινωνιών: Κινητό πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, περιήγησης στο Internet, Wireless Interface: Bluetooth 2.1 EDR, IEEE 802.11b, Υποστηριζόμενα πρότυπα ήχου Digital: WAV, AAC, PCM, OGG Vorbis, AMR, MP3, AAC +, eAAC +, MIDI, Ψηφιακή Υποστηριζόμενα Πρότυπα βίντεο: MPEG-4, 3GP, H.264, H.263, κινητή ευρυζωνική γενιά: 3G Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich ), λογισμικό εφαρμογών: e-book reader, το Google Places, Τεχνολογία: WCDMA (UMTS) / GSM Band: WCDMA (UMTS) / GSM 900/1800/1900, UI: Mobistel UI, συσκευών εισόδου / Συσκευή εισόδου: Multi-touch, capacitive, Κινητές Υπηρεσίες: Google δίνει, Google Search, Gmail, το Google Latitude, υπηρεσίες ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων: Ναι, Υποστηριζόμενα Κοινωνικά Δίκτυα και Blogs: Twitter, Facebook, Cellular Μηνύματα Υπηρεσίες: MMS, SMS, λογισμικό πλοήγησης και των υπηρεσιών: Google Maps, Google Maps πλοήγησης, Navigation: A-GPS δέκτη, καταχωρήσεις τηλεφωνικού καταλόγου Νο 500, Διαχείριση προσωπικών πληροφοριών:. Ημερολόγιο, συγχρονισμό με PC, αριθμομηχανή, ξυπνητήρι, χρονόμετρο, ξυπνητήρι, Αριθμός πυρήνων:. Duaαλλα με Κοιτα σαν κινητο απο πλευρας specs καλο ειναι αν κ εχει 512 ραμ σε σχεση με το 1 γιγα του αλκατελ. Απο κει κ περα το cynus πρεπει να χει καλυτερη καμερα, καλυτερη φωτηνοτητα οθονης και χειροτερη αναλυση.. Στα υπολοιπα ιδια μου φαινονται τα 2 κινητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asd123 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Κοιτα σαν κινητο απο πλευρας specs καλο ειναι αν κ εχει 512 ραμ σε σχεση με το 1 γιγα του αλκατελ. Απο κει κ περα το cynus πρεπει να χει καλυτερη καμερα, καλυτερη φωτηνοτητα οθονης και χειροτερη αναλυση.. Στα υπολοιπα ιδια μου φαινονται τα 2 κινητα.. Σε ευχαριστω φιλε μου........ αλλα ειναι συγουρο οτι εχει 512 κ οχι 1 γιγα(μηλαω για το synus T2 ) Κ λες η καμερα καλη η οθονη καλη, κ η αναληση μαλον στο video δεν θα ειναι καλη:) με ενδιαφερη η καλη καμερα γιαυτο κ επεσε το ματι μου στα 12 mp... με μπερδεψες.... ασχετος λεμεεεεεε....... κανε τον κοπο ρε EIMAI_KALA κ μαθε μου :lol::lol: Edited April 12, 2013 by asd123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Σε ευχαριστω φιλε μου........ αλλα ειναι συγουρο οτι εχει 512 κ οχι 1 γιγα(μηλαω για το synus T2 ) Κ λες η καμερα καλη η οθονη καλη, κ η αναληση μαλον στο video δεν θα ειναι καλη:) με ενδιαφερη η καλη καμερα γιαυτο κ επεσε το ματι μου στα 12 mp... με μπερδεψες.... ασχετος λεμεεεεεε....... κανε τον κοπο ρε EIMAI_KALA κ μαθε μου :lol::lol: Για να μην πιανουμε χωρο στο θεμα με ακυρα σχολια, καλο θα ηταν να κανεις ανοιξεις ενα καινουργιο για το cynus t2. Παντως το t2 εχει 512 ραμ αρα οχι τοσο καλο multitask οσο το αλκατελ. Επισης σε 5 ιντσες οθονη η αναλυση 800x480 δεν ειναι κ τοσο καλη. Αλλα η καμερα με βαση τα megapixel (αν κ δε μετρανε μονο αυτα) θα ειναι καλη λογικα. Για τα λεφτα του καλο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asd123 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Για να μην πιανουμε χωρο στο θεμα με ακυρα σχολια, καλο θα ηταν να κανεις ανοιξεις ενα καινουργιο για το cynus t2. Παντως το t2 εχει 512 ραμ αρα οχι τοσο καλο multitask οσο το αλκατελ. Επισης σε 5 ιντσες οθονη η αναλυση 800x480 δεν ειναι κ τοσο καλη. Αλλα η καμερα με βαση τα megapixel (αν κ δε μετρανε μονο αυτα) θα ειναι καλη λογικα. Για τα λεφτα του καλο ειναι. κ παλι ευχαριστω φιλος για τον χρονο σου..:up::up: καταλαβα ALCATEL κ παλι :):) να σε παντα καλα ρε eimai_kala....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 κ παλι ευχαριστω φιλος για τον χρονο σου..:up::up: καταλαβα ALCATEL κ παλι :):) να σε παντα καλα ρε eimai_kala....... Δεν κανει τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arianospanos Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Μόλις το πήρα και εγώ απο birdphone. Άψογο το κινητό παιδιά! Ψάχνω να αγοράσω τώρα μια κάρτα μνήμης. Λέω για αυτή http://viewitem.eim.ebay.gr/32-GB-MICRO-HC--SD-MEMORY-CARD-CLASS-10-WITH-FREE-ADAPTER--UK-SELLER-/271187862994/item Τι λέτε; Νομίζω πως class 10 είναι πολύ καλά απλά έχω αμφιβολία για το μέγεθος της κάρτας HC χρειάζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad281 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 ρε παιδια κανεις μια απαντηση για gps στο κινιτο τη παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 ρε παιδια κανεις μια απαντηση για gps στο κινιτο τη παιζει Ε δοκιμασε καποιο αλλο προγραμμα. Εγω εχω το Sygic και λειτουργει μια χαρα. Επισης, κατεβασα το Navigon Europe προσφορα απο Cosmote και λειτουργουσε μια χαρα και αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Μόλις το πήρα και εγώ απο birdphone. Άψογο το κινητό παιδιά! Ψάχνω να αγοράσω τώρα μια κάρτα μνήμης. Λέω για αυτή http://viewitem.eim.ebay.gr/32-GB-MICRO-HC--SD-MEMORY-CARD-CLASS-10-WITH-FREE-ADAPTER--UK-SELLER-/271187862994/item Τι λέτε; Νομίζω πως class 10 είναι πολύ καλά απλά έχω αμφιβολία για το μέγεθος της κάρτας HC χρειάζεται; Μην παίρνεις από το ebay πράγματα που μπορείς να πάρεις και από την Ελλάδα. Έστω και αν η διαφορά τιμής είναι στα 15 ευρώ. Δεν αξίζει και απ' ότι βλέπεις δεν είναι και επώνυμο. Εγώ για το κινητό πριν από δυο μήνες περίπου πήρα μια Kingston class 10 των 32 GB, προσφορά 25 ευρώ. Ήξερα τουλάχιστον ότι θα έχω υποστήριξη και ότι είναι γνήσια και class 10. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asd123 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Μην παίρνεις από το ebay πράγματα που μπορείς να πάρεις και από την Ελλάδα. Έστω και αν η διαφορά τιμής είναι στα 15 ευρώ. Δεν αξίζει και απ' ότι βλέπεις δεν είναι και επώνυμο. Εγώ για το κινητό πριν από δυο μήνες περίπου πήρα μια Kingston class 10 των 32 GB, προσφορά 25 ευρώ. Ήξερα τουλάχιστον ότι θα έχω υποστήριξη και ότι είναι γνήσια και class 10. εκτος τον αλλον τα μαγαζια κλεινουν καθε μερα κ παλη τα ιδια κανουμε........ εγω ολανδια ειμαι αλλα προσπαθω απο ελλαδα να παραγγηλο συσκευη οχι οτι θα σωθη απο αυτο, απλα ας φαμε ενα ψωμη παραπανο το αξιζουμε..... ενα να ξερατε ποσο πολη αγαπανε την ελλαδα στο εξωτερικο κ ολοι εχουν να πουν για την ελλαδα (καλα φυσικα)........... συγνωμη ζητω, δεν προσπαθω να κακολογησω κανεναν........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manifesto Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Μου βγάζει πρόβλημα όταν κάνω register το navigon. Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση BlackAngel The Nightmare Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cactus75 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 καλήμερα να σας ρωτήσω το κινητό παιρνει κανονικες sim η micro sim. εγω εβαλα την μια κάτω micro sim και μπηκε πολυ μεσα και δουλεψε κανονικα (ειχα διαβασει οτι παιρνει micro sim και στην wind μου ειπαν το ιδιο). τωρα χρειάστηκα να βαλω δευτερη και δοκιμασα κανονικη sim και εμπαινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagVas72 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 καλήμερα να σας ρωτήσω το κινητό παιρνει κανονικες sim η micro sim. εγω εβαλα την μια κάτω micro sim και μπηκε πολυ μεσα και δουλεψε κανονικα (ειχα διαβασει οτι παιρνει micro sim και στην wind μου ειπαν το ιδιο). τωρα χρειάστηκα να βαλω δευτερη και δοκιμασα κανονικη sim και εμπαινε. κανονικη sim παιρνει το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinom Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 καλησπερα προσπαθω να κανω προωθηση κλησεων απο την μια σιμ στην αλλη μιας και δεν ειναι dual active αλλα δεν μπορω !!!ξερει κανεις πως??:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 καλησπερα προσπαθω να κανω προωθηση κλησεων απο την μια σιμ στην αλλη μιας και δεν ειναι dual active αλλα δεν μπορω !!!ξερει κανεις πως??:wacko: πατάς το πράσινο τηλεφωνακι >πατάς τις 3 κάθετες κουκκίδες κάτω δεξιά >ρυθμίσεις > φωνητική κλήση > προώθηση κλήσεων > και στις επιλογές που έχει βάζεις τον αριθμό της άλλης κάρτας Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts