gtsia Δημοσιεύτηκε June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 6, 2004 Στο υπολογιστη μου εχω εγκατεστημενα Hd , dvd , dvdrw και cdrw οποτε δεν υπαρχουν αλλες θεσεις για να προσθεσω καποια συσκευη!Τι μπορω να κανω ωστε να εγκαταστησω και νεο σκληρο δισκο χωρις να βγαλω καποια απο τις παραπανω συσκευες!! Ειχα ακουσει για κατι καρτες pci που σου δινουν extra θυρες!!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Θα αγοράσεις έναν ελεγκτή IDE σε PCI. Δεν είναι και πολύ ακριβοί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Αν έχεις καινούργια motherboard κοίταξε μήπως έχει serial ata controller οπότε, σ'αυτή την περίπτωση, μπορείς να προσθέσεις έναν serial ata δίσκο. Εναλλακτικά, μπορείς ν'αγοράσεις έναν IDE ή SERIAL ATA controller όπως αναφέρθηκε. Δεν καταλαβαίνω όμως, το cd writer τι το θες ; Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan ( 7 Ιούν. 2004 , 01:42) Αν έχεις καινούργια motherboard κοίταξε μήπως έχει serial ata controller οπότε, σ'αυτή την περίπτωση, μπορείς να προσθέσεις έναν serial ata δίσκο. Εναλλακτικά, μπορείς ν'αγοράσεις έναν IDE ή SERIAL ATA controller όπως αναφέρθηκε. Δεν καταλαβαίνω όμως, το cd writer τι το θες ; Μιχάλης :alien: Για να μην κουραζω το laser του dvdrw μου το οποιο εξαλλου ειναι μολις 24χ για cd!! Αρα με ενα ide controller καλυπτομαι! Ευχαριστω! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts