efbi Δημοσιεύτηκε June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 6, 2004 παιδια καλησπερα!! μπορω να εχω συγχρονως δυο παροχους ADSL? απο την αρχη ειχα το economy της OTENET (10€-1gb).προχθες εκανα και αιτηση στην TELLAS για το πακετο της χρονοχρεωσης αφου δεν εχει τελος ενεργοποιησης. και μπαινω πλεον και με username ...@otenet.gr και με ...@tellas.gr και τους αντιστοιχους κωδικους. αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι πλεον δεν με αφηνει ο server της OTENET να μπω να δω τα στατιστικα μου(users4.otenet.gr).τα εχω κανει σαλατα? ευχαριστω! Παράθεση www.katametritis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SupraDiN Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Enoite pos prepi na mpis me otenet.gr account gia na dis ta statistika sou ...... tellas xronoxreosi nomizw exei telos energopoiisis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbi Δημ. June 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 εχταξει!ειδα τα στατιστικα,εχει αλλαξει η σελιδα. η TELLAS μεχρι τελος Ιουνιου δεν εχει τελος ενεργοποιησης στην χρονοχρεωση.ισχυει μονο για 384. Παράθεση www.katametritis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος efbi ( 6 Ιούν. 2004 , 22:39) μπορω να εχω συγχρονως δυο παροχους ADSL? απο την αρχη ειχα το economy της OTENET (10€-1gb).προχθες εκανα και αιτηση στην TELLAS για το πακετο της χρονοχρεωσης αφου δεν εχει τελος ενεργοποιησης. Έχω πολλεεεεεεεεές απορίες. :D Γιατί έχεις 2 providers? Kαι μάλιστα, τον έναν provider με ογκοχρέωση και τον άλλον με χρονοχρέωση??? :wacko: Στη τελική, σε συμφέρει??? Γιατί δεν παίρνεις flat rate adsl?????????? Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbi Δημ. June 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 η λογικη με την οποια διαλεξα να εχω και δευτερο παροχο ειναι μονο το γεγονος οτι η ΤΕΛΛΑΣ δεν χρειαζεται τελος ενεργοποιησης(ισχυει μεχρι τελος ιουνιου) και δευτερον δεν εχει παγιο. οποτε γιατι να μην εχω και δευτερη εναλλακτικη λυση σε περιπτωση προβληματος με την ΟΤΕΝΕΤ? μπορει και να σκεφτομαι λαθος.παντως ευχαριστω που απαντησες. Παράθεση www.katametritis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος efbi (12 Ιούν. 2004 , 11:49) η λογικη με την οποια διαλεξα να εχω και δευτερο παροχο ειναι μονο το γεγονος οτι η ΤΕΛΛΑΣ δεν χρειαζεται τελος ενεργοποιησης(ισχυει μεχρι τελος ιουνιου) και δευτερον δεν εχει παγιο. οποτε γιατι να μην εχω και δευτερη εναλλακτικη λυση σε περιπτωση προβληματος με την ΟΤΕΝΕΤ? μπορει και να σκεφτομαι λαθος.παντως ευχαριστω που απαντησες. Για το ότι έβαλες έναν ακόμη πάροχο που πληρώνεις μόνο αν τον χρησιμοποιήσεις δεν είναι καθόλου λάθος, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει ελάχιστη χρέωση. Το λάθος κατά τη γνώμη μου είναι το ότι ο κύριος σου πάροχος δεν είναι flat-rate, σίγουρα δε σε συμφέρει. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbi Δημ. June 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 το flat-rate τι ειναι?ειμαι νεος στην ορολογια. Παράθεση www.katametritis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος efbi (12 Ιούν. 2004 , 23:58) το flat-rate τι ειναι?ειμαι νεος στην ορολογια. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ: Καμία ογκοχρέωση - καμία χρονοχρέωση. Ότι και να κατεβάσεις, όση ώρα και να είσαι μέσα... πληρώνεις ένα σταθερό ποσό. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Kαι φυσικά για adsl καρασυμφέρει. Εγώ όσο είμαι σπίτι το έχω ανοικτό και κατεβάζει. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. June 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2004 Μακριά από χρονοχρεώσεις και ογκοχρεώσεις ***ΕΚΤΟΣ και να έχεις πολύ καλά προσδιορισμένο μοντέλο χρήσης και δεις ότι κάτι από τα παραπάνω σε συμφέρει. Αυτό σημαίνει ότι για την πλειονότητα εμάς των κοινών θνητών που δε ξέρουμε τι θα μας γυαλίσει να δούμε ή να κατεβάσουμε, ταιριάζει καλύτερα το flat rate. Δε θες πολλά λεφτά; Πάρε flat rate 128 ή 256. Αλλά πάρε flat rate και βοήθησε να δείξουμε σε κάποιους ότι, δυστυχώς γι'αυτούς, ακόμα έχουμε νιονιό! Ο νοών νοείτω. Παράθεση Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. June 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος muhaha (13 Ιούν. 2004 , 09:50) Αυτό σημαίνει ότι για την πλειονότητα εμάς των κοινών θνητών που δε ξέρουμε τι θα μας γυαλίσει να δούμε ή να κατεβάσουμε, ταιριάζει καλύτερα το flat rate. Μα γι αυτό βγάλανε τους κράχτες του στυλ "ADSL με 10€". Για μια μεγάλη μερίδα κοινών θνητών που μόνο τα χοντρά και μεγάλα γράμματα διαβάζουν. :p Και πίστεψε με, έχω πετύχει άτομο το οποίο υποστήριζε με σθένος ότι συμφέρει περισσότερο το με 10€ dsl παρά το flat rate των 30€. Χωρίς βεβαίως να υπολογίζει τι όγκο δεδομένων θα κατεβάζει. :whistle: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbi Δημ. June 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2004 παιδια ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας και για τον χρονο που διαθεσατε. Παράθεση www.katametritis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. June 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος efbi (13 Ιούν. 2004 , 12:34) παιδια ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας και για τον χρονο που διαθεσατε. Kι ότι άλλο θέλεις, ρώτα. Εδώ είμαστε :D Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts