sakaflias Δημοσιεύτηκε June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 5, 2004 Φιλοι μου επειδη δεν σκαμπαζω :wacko: και πολλα εχω μια ερωτηση να κανω. Στο χωρο μου υπαρχουν 2 υπολογιστες με την ιδια συνδεση internet στην otenet.Στον ενα υπαρχει e-mail που ανοιγει κατευθειαν απο το Outlook Express.Εγω εχω μια αλλη στο yahoo και θελω να μου πειτε αν μπορω να δημιουργησω μια καινουργια διευθυνση e-mail στο outlook που ομως να μην προκαλεσει προβλημα στο ηδη υπαρχον e-mail του αλλο φιλου μου που εχει ηδη οπως προανεφερα.Δηλαδη αυτος οταν το ανοιγει να του δειχνει το δικο του και εγω τον δικο μου. Αν καταλαβατε και αν το εξηγησα καλα θα ηθελα καποιοσ να μου πει αν γινεται και με ποια βηματα. Ευχαριστω :o Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Θα φτιάξεις μια νέα Identity στο Outlook Express. Θα πατήσεις File->Identities->Add New Identity και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες. Έτσι θα έχετε δύο διαφορετικά Identities, που το καθένα θα έχει άλλες ρυθμίσεις, accounts, φακέλους κλπ. Για να επιλέγεις το Identity που χρειάζεσαι θα πατάς File->Switch Identity και θα επιλέγεις το δικό σου. Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 ...και σε περίπτωση που δεν είχες ξανακάνει λογαριασμό Yahoo στο Outlook: α) αν η δ/νση σου δεν είναι @yahoo.gr θα σου ζητηθεί πληρωμή για να έχεις πρόσβαση μέσω Outlook (εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι τελευταία). β) οδηγίες για το setup του λογαριασμού θα βρεις στο site του Yahoo mail. Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Δηλαδη μπορω να εχω το ηδη ε-μαιλ μου yahoo.gr στο outlook; και να μη βγαλω καινουργιο; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Φυσικά δεν χρειάζεται να βγάλεις καινούριο... Αυτό που δεν ξέρω είναι το αν ισχύει ακόμα η δωρεάν πρόσβαση στο yahoo.gr μέσω Outlook... Νομίζω πως ναι... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Το κοιταξα τωρα και ισχυει. Οποτε μπορω να το κανω και με το yahoo. Ευχαριστω Α....ξερεις, αν θα το κανω, ποσο χωρο θα εχω αποθηκευσης; (Στο yahoo εχω 6mb και μπορω να στελνω μονο μεχρι 3mb ) Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 το mailbox στο yahoo! θα έχει το ίδιο μέγεθος με πριν (6mb) τώρα όμως θα μπορείς να κρατάς τα μηνύματα σου στον σκληρό σου δίσκο από το Outlook χωρίς να τα έχεις και στον server χωρίς να έχεις έτσι πρόβλημα χώρου Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 ( 6 Ιούν. 2004 , 13:34) α) αν η δ/νση σου δεν είναι @yahoo.gr θα σου ζητηθεί πληρωμή για να έχεις πρόσβαση μέσω Outlook (εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι τελευταία). Γίνεται να έχεις πρόσβαση μέσω Outlook ακόμα κι αν δεν έχεις yahoo.gr μέσω του προγράμματος YahooPOPs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Με χαλαει που δεν θα εχω αρκετα mb για να στελνω.Αντε να αποθηκευσω κατι γινεται αλλα για να στειλω.....!!! ? Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts