Jump to content

[Επίσημο] Vodafone Smart II (Alcatel V860)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εννοεις οτι <<χαλάει>> το ΟΤΑ 5?το partition στην sd το κανουμε για να σθνδεονται οι εφαρμογες εκει και να γλιτωνουμε λιγο χωρο αλλα και για να μπορουμε να χρησιμοποιουμε τα widgets των εφαρμογων.

ευχαριστω..ο roeddie πριν κανει το last build update στο 5 ειχε γραψει οτι ειναι το πιο ασταθης και ασυμβίβαστο update ever.τελικα αναθεορησε και εβγαλε νεα ρομ

Edited by jimaras2009

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όσοι gamers θέλουν να παίξουν καλά παιχνίδια στον ARMv6 κοιτάξτε λίγο εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1993644 .Ο Manoj έχει κάνει πολλή καλή δουλειά.Να ξέρετε πως μερικά κολλάνε και δεν ανοίγουν.

Έχω ρουταρισμένη συσκευή και έχω βάλει το link2SD και μετέφερα ο,τι μεταφερόταν στην SD. Παρόλα αυτά έχω θέμα χώρου. Υπάρχει κανένας τροπος να σβήσω τις βλακείες που έχει μέσα από μαμά? (κάτι ποκερ και κάτι σαυρες...:mad:) Τι άλλο μπορώ να κάνω; Είναι ένα κινητό με 100ΜΒ μνήμη οπου έχουν φάει τα 65 με τις βλακείες που έχουν βάλει μέσα...

Έχω ρουταρισμένη συσκευή και έχω βάλει το link2SD και μετέφερα ο,τι μεταφερόταν στην SD. Παρόλα αυτά έχω θέμα χώρου. Υπάρχει κανένας τροπος να σβήσω τις βλακείες που έχει μέσα από μαμά? (κάτι ποκερ και κάτι σαυρες...:mad:) Τι άλλο μπορώ να κάνω; Είναι ένα κινητό με 100ΜΒ μνήμη οπου έχουν φάει τα 65 με τις βλακείες που έχουν βάλει μέσα...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yb290dW5pbnN0YWxsZXIuZnJlZSJd

Eπανερχομαι μετα απο καιρο μιας και ηθελα να κανω ενα σερβις στο πρωην τηλεφωνο του αδερφου μου (πλεον του πηρα L7 ) μιας και μου πε να το δωσω προς πωληση. Επειδη δεν βλεπω να φευγει σε αξιοπρεπη τιμη , ειπα να το πειραξω λιγο μιας και περα απο καποια αλλα ζητηματα , η εφαρμογη superuser , οτι και να εκανα κρασαρε...

Τελικα ειδα την εκδοση του ddesign αν θυμαμαι καλα το ονομα και ειναι σουπερ! Οτι ελειπε απο το τηλ ! Ευγε !

Άλλαξε rom.Π.χ καλή ελληνική rom που έχει γύρω στα 130 mb χώρο είναι του ddesign.Kοίτα στη σελίδα 93.

Εφοσον εχεις το Link2SD τοτε ρυθμισε το να να συνδεει οτιδηποτε περνας απο μονο του στην SD , οχι μονο οτι προυπηρχε στο τηλεφωνο .Ετσι δε θα εχεις προβλημα .

Πολύ καλό το προγραμματάκι! Κατάφερα να απεγκαταστήσω πολλές εφασρμογές, αλλά παρόλα αυτά δεν εμφανίζεται παραπάνω χώρος στο κινητό... Τι πρέπει να κάνω;

Επειδή δεν χρησιμοποιώ εγώ το κινητό, δεν θέλω να του αλλάξω rom εκτός αν δεν βρω καμία μα καμία άλλη λύση. Αν ήταν δικό μου θα το είχα σκίσει! :p

Αυτος ο legolas93 με την καινούρια έκδοση του cm7 την alpha 4 και τον holo launcher που του έχει φορτώσει κάνει το κινητό να σέρνεται.Αυτό γίνεται αντιληπτό κυρίως στα παιχνίδια.Γιατί να βάλει holo launcher στο cyanogen mod ακόμα δεν το έχω καταλάβει.Εμένα μου κράσαρε το κινητό 2 φορές και δεν άνοιγε.jimaras2009 εγώ εχω βάλει την ΟΤΑ 5 του roeddie και είναι για μένα η πιο γρήγορη από ολές.Όσοι θέλουν να κρατήσουν το cyanogen mod καλύτερα να κρατήσουν το alpha 3 αν και έχει αφαιρέσει το link.

Παιδια εχω ενα προβλημα με την οθονη του κινητου μου,μαλλον εχει καει ενα pixel.Οταν μπαινω στις ρυθμισεις ας πουμε που η οθονη ειναι μαυρη σε ενα σημειο υπαρχει μια φωτεινη κουκκιδα πολυ μικρη.Κατεβασα το doctor pixel lite για να τεσταρω την οθονη μου.Την τεσταρα με ολα τα χρωματα,με μπλε,κοκκινο,κιτρινο ολα οκ δεν φαινεται τιποτα,μονο στο μαυρο φαινεται.Τι γινεται;

παιδιά σήμερα το μεσημέρι ήμουν μια χαρά με το wifi του σπιτιού μου και τώρα που προσπάθησα να συνδεθώ πάλι κάνει λήψη διεύθυνσης IP και μετά πάλι το ίδιο και δεν συνδέεται ξέρει κανένας τι να κάνω;

Τιποτα, ζεις με το ενα κολλημενο σου πιξελακι! :)

Για να σου πω την αληθεια φιλε,μακαρι να ηταν κολλημενο παρα καμμενο που ειναι τωρα.Εχω διαβασει καπου οτι το κολλημενο διορθωνεται ενω το καμενο με τιποτα.

Καταρχήν να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά εδώ για την εξαίσια δουλειά που κάνουν.

Θα ήθελα να μου πείτε κάποια πραγματάκια πριν προχωρήσω στο απαραίτητο για το συγκεκριμένο κινητό root.

Καταρχήν το rooτ ισχύει μέχρι το update 3 ; (αν δεν κάνω λάθος αυτό έχω)

Αν αναβαθμίσω και πάω στο update 5 δεν παίζει ;

το 4 αξίζει να ασχοληθώ να το περάσω ; έχει διαφορές ;

Πρέπει να ανακαλέσω.Τελικά η το καινούριο update του cm7 το alpha5 είναι τέλειο:rolleyes:.Το κινητό μου κράσαρε συνέχεια γιατί είχα περάσει το link2sd για το οποίο ο uploader είχε γράψει χαρακτηριστικά "experimental use":!:.

Καταρχήν να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά εδώ για την εξαίσια δουλειά που κάνουν.

Θα ήθελα να μου πείτε κάποια πραγματάκια πριν προχωρήσω στο απαραίτητο για το συγκεκριμένο κινητό root.

Καταρχήν το rooτ ισχύει μέχρι το update 3 ; (αν δεν κάνω λάθος αυτό έχω)

Αν αναβαθμίσω και πάω στο update 5 δεν παίζει ;

το 4 αξίζει να ασχοληθώ να το περάσω ; έχει διαφορές ;

Τι εννοείς ισχύει;Το root λειτουργεί με όλα τα update.Aν είσαι ήδη root δεν μπορείς να κάνεις update.

Πρέπει να ανακαλέσω.Τελικά η το καινούριο update του cm7 το alpha5 είναι τέλειο:rolleyes:.Το κινητό μου κράσαρε συνέχεια γιατί είχα περάσει το link2sd για το οποίο ο uploader είχε γράψει χαρακτηριστικά "experimental use":!:.

Τι εννοείς ισχύει;Το root λειτουργεί με όλα τα update.Aν είσαι ήδη root δεν μπορείς να κάνεις update.

Άρα να κάνω πρώτα το update 5 και μετά root. Σωστά ; το έχει βάλει κάποιος το 5 ; Τι διαφορές έχει ; κάποιος έγραψε πριν ότι είναι ασταθές.

Άρα να κάνω πρώτα το update 5 και μετά root. Σωστά ; το έχει βάλει κάποιος το 5 ; Τι διαφορές έχει ; κάποιος έγραψε πριν ότι είναι ασταθές.

Σωστά, update 5 και μετά root.Ο roeddie είχε γράψει στο site του πως το update 5 ήταν ασταθής αλλά πλέον νομίζω πως δεν ισχύει.Εγώ έχω update 5 και δεν έχω καταλάβει διαφορές, ούτε και εσύ θα καταλάβεις ούτε και ο κάθε νορμάλ χρήστης.

fastboot ειναι οταν η συσκευη εμφανιζει μονο το λογοτυπο του αντροιντ?

Γεια σας. Μετα απο αρκετο καιρο αποφασισα να ξανα ασχοληθω με το θεμα της ρομ. Εγκατεστησα το ρικοβερι (συμφωνα με τον οδηγο του Marc ) ομως αντιμετωπιζω καποιο προβλημα σχετικα με το πως θα εγκαταστησω την ρομ του ddesign. Δεν ξερω ποσο χαζο (ευκολο) ή αν ειναι μεγαλης δυσκολιας το προβλημα που αναφερω απλα θελω να το μοιραστω για να με βοηθησετε. Τα βηματα της ρομ ειναι :-Wipe userdata/factory reset

-Wipe cache partition

-Format system

-Format custpack

-Wipe dalvic cache

-Flash rom

Εγω ομως στο ρικοβερι δεν μπορω να βρω το fromat system και format custpack . Eπιπλεον αν και δεν κατανοω πληρως το flash rom ελπιζω-πιστευω οτι ειναι το : apply update from sd card. Ευχαριστω για την προσοχη και τον χρονο σας! Ελπιζω καποιος να απαντησει.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Γεια σας. Μετα απο αρκετο καιρο αποφασισα να ξανα ασχοληθω με το θεμα της ρομ. Εγκατεστησα το ρικοβερι (συμφωνα με τον οδηγο του Marc ) ομως αντιμετωπιζω καποιο προβλημα σχετικα με το πως θα εγκαταστησω την ρομ του ddesign. Δεν ξερω ποσο χαζο (ευκολο) ή αν ειναι μεγαλης δυσκολιας το προβλημα που αναφερω απλα θελω να το μοιραστω για να με βοηθησετε. Τα βηματα της ρομ ειναι :-Wipe userdata/factory reset

-Wipe cache partition

-Format system

-Format custpack

-Wipe dalvic cache

-Flash rom

Εγω ομως στο ρικοβερι δεν μπορω να βρω το fromat system και format custpack . Eπιπλεον αν και δεν κατανοω πληρως το flash rom ελπιζω-πιστευω οτι ειναι το : apply update from sd card. Ευχαριστω για την προσοχη και τον χρονο σας! Ελπιζω καποιος να απαντησει.

Αυτά που δεν μπορείς να βρεις είναι στην επιλογή mounts and storage .Μόλις τα κάνεις , για να περάσεις την ρομ κάνεις επαναφορά μπακ απ από την κατάλληλη επιλογή.

-Wipe cache partition

-Format system

-Format custpack

-Wipe dalvic cache

-Flash rom

Έχεις πμ.

fastboot ειναι οταν η συσκευη εμφανιζει μονο το λογοτυπο του αντροιντ?

Ναι και το κάνεις με volume- power on

Παιδια βοηθεια!! Εγκατεστησα την ρομ jelly bean απο xda και δημιουργει διαφορα προβληματα.

1ον δεν λειτουργει το bluetooth (ομως αυτο δεν ειναι σημαντικο) ,2ον δεν μου εμφανιζει γραμμη-ή κατι παρομοιο- ετσι ωστε να απαντησω την κληση. Δεν ξερω τι να κανω. Μπορει καποιος να βοηθησει?

Edited by BillBre