21century Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Παιδια δεν απαντηθηκε το προβλημα με το ΒΤ αφου δεν μπορω να στειλω τιποτα σε αλλο κινητο-ΝΟΚΙΑ 3650- αλλα ολοως περιεργως με τις υπερυθρες ολα ειναι τελεια. Απο το 3650 στελνω στο Κ700 αλλα οπως ειπα δεν γινεται το αντιθετο. Α, μου θυμιζεται πως θα δω την εκδοση που εχει το κινητο μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 >*<<*<* για νε δεις την εκδοση λογισμικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 21century (24 Ιούλ. 2004 , 22:43) Παιδια δεν απαντηθηκε το προβλημα με το ΒΤ αφου δεν μπορω να στειλω τιποτα σε αλλο κινητο-ΝΟΚΙΑ 3650- αλλα ολοως περιεργως με τις υπερυθρες ολα ειναι τελεια. Απο το 3650 στελνω στο Κ700 αλλα οπως ειπα δεν γινεται το αντιθετο. Α, μου θυμιζεται πως θα δω την εκδοση που εχει το κινητο μου... τι???μη μου το χαλατε ρε παιδια τωρα που αποφασισα να το παρω!ειναι κλειδωμενες οι BT?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Δεν είναι κλειδωμένο αλλά προβληματικό, μην τρελαίνεσαι με το παραμικρό... :p Εξάλλου κάποιος που έκανε την αναβάθμιση είπε ότι δεν αντιμετωπίζει πλέον προβλήματα με το bt! Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Δεν ξερω τι προβλημα αντιμετωπιζει ο φιλος εμενα στελνει κανονικα παντως.Δεν ειναι κλειδωμενο το bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvrak Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Γεια σας, Την Πέμπτη πηρα το θεϊκό αυτό κινητόΚ700!!!!! Ειναι τελειο... αλλα(υπάρχει...και αλλά) μου έχει κάνει κοντα στις 5 φορές restart... Γιατί :-( ;; έχω R2A041... μπορεί να διορθωθεί με καμια αναβάθμιση ή πρέπει να αλλάξω συσκευή΄;;; Συγνώμη αν εχει ξανα-αναφερθει... Ευχαριστώ... Παράθεση χάρισε μου έναν κόσμο μοναχά για μας... αν μ' αγαπάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Καλύτερα να πας σε ένα service κοντά στην περιοχή σου να τους πεις το προβλημά σου και να ζητήσεις και μια αναβάθμιση καπάκι αφού είναι προβληματικό... Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 αν ηχογραφησω κατι μπορω να το βαλω σαν ηχο κλησης?ηχο μυνηματων μπορουμε να βαλουμε αυτο που λεει "ταχυδρομος γραμμα?" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Ναι! :) Έχει απαντηθέι ξανά! :whistle: :p Edit: Στα sms δυστυχώς όχι... :( Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxin_rain Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος denial (24 Ιούλ. 2004 , 20:04) Xtes pantws pou esksisa ligaki se klhseis kai sms kai genikws to thlefwno 3afnika to vradu (meta apo 13 wres peripou) enw eixe 2/5 mpatarias evgale xamhlh mpataria kai anavosvhne to kokkino.Afou to afhsa se hremia meta apo kana 2wro ta 3hmerwmata to koita3a kai h mpataria eixe anevei sta 3/5 kai eixe svhsei to kokkino. Mallon gia bug to kovw. Epishs pros megalh mou apogohtefsh kai an kai to exw san ta matia mou to kinhto 3afnika efuge apo th 8esh tou shmera to lastixaki pou leei QUICKSHARE.mallon koumpwto einai giati to kounhsa kai phge sth 8esh tou kai den kounietai twra........ Telika isws den einai kai oti kalutero apo plevra kataskevhs :( mpa, me kola einai! emena mou efyge teleios, alla me ligh logo, twra einai athn thesh tou! oso gia to bug pou anafereis, mou exei tyxei kai emena! kai dyo pragmata mporei na symbenoun!!!! h na einai ontws bug! h analoga me thn xrhsh, na kanei problepsh to kinhto, poso tha krathsei, kai na sou deixnei analoga! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/thanasis987/36005/470252/0/logo.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ilka71 (25 Ιούλ. 2004 , 00:27) αν ηχογραφησω κατι μπορω να το βαλω σαν ηχο κλησης?ηχο μυνηματων μπορουμε να βαλουμε αυτο που λεει "ταχυδρομος γραμμα?" Ηχο κλησης μπορεις να βαλεις ο,τι θες. Στα μηνυματα ομως μπορεις να επιλεξεις μονο 1 απο τους 6 συνολικα ηχους που προσφερει για το λογο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 λιγο off topic ξερει κανεις ποια κινητα επιτρεπουν να βαλεις αλλο ηχο μηνυματων?(μια και αναφερθηκαμε σε αυτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Παιδία ποσά SMS χωράει το K700? Και πόσο σας κρατάει η μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Emena hdh exei fygei to aftokolitaki.To thema den einai poso mas krataei alla kanonika poso eprepe na mas kratei h mpataria tou me osa lene epishma? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (22 Ιούλ. 2004 , 01:57) Wav παίζει μόνο κάποια συγκεκριμένης μορφής (ως 16kHz), αλλά τι να το κάνεις και το wav μετέτρεψε το σε mp3 και πέρασε το. Τα nokia series 40 τα παίζει απλά σε μικρή οθόνη που δεν αξίζει, δοκίμασε series 60 που παίζουν τέλεια και full screen, απλά στέλνεις το jar στο κινητό! na pao stis selides tis nokia gia tetoia pehnidia; telika katafera na pexo ta games gia 40, ke pragmati eine mikra ke ta perisotera horis iho.omos eiha provlima ke me toy "didimos" τα παιχνίδια. Ειναι zip και δεν τα βλέπει ως παιχνίδια το κινητό. τα πάει στον φάκελο...<άλλα>. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikenuke Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Το Κ700 ειναι συμβατο με το Sony-Ericsson GamePad? Σκεφτομαι να το αγορασω.Αξιζει τα λεφτα του? Παράθεση http://www.fotooma.tk http://www.aquarist.gr/mambo/images/gallery/PSFE_USER_BAR_731012.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Πλέον έγινα και εγώ κατοχός αυτού του κινητού! Στο ράφι δεν με εντυπωσίασε αλλά απο τις δυνατότητες του με κέρδισε. Είχα το T68i πριν και δεν ήθελα με τίποτα να αλλάξω μάρκα. 1) Τα themes είναι ίδια με κανενός άλλου προηγουμένου μοντέλου (Z600, T610); Ή έχει διαφορετική ανάλυση οθόνης από κάθε άλλο; 2) Θα μπορέσω να βάλω κανονικά πάνω απο το VLive το MyCosmos View ή θα έχει κανένα πρόβλημα; Το έκανε κανείς; Υ.Γ. : Οι 73 σελίδες του thread ήταν λίγο κουραστικές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 σαν ηχους κλησης τι ειδους μπορουμε να βαλουμε?wav ,midi,mp3?ρωταω γιατι στο φορουμ του P900-800 εχουν ποσταρει κατι φοβερα wav με ατακες βεγγου κλπ!γινεται να τις βαλω σαν ηχο κλησης αν ειναι wav?και τι χρειαζεται(προγραμμα) για να μετατρεψει καποιον ηχο σε format που να παιζει στο Κ700?ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ilka71 (25 Ιούλ. 2004 , 16:57) σαν ηχους κλησης τι ειδους μπορουμε να βαλουμε?wav ,midi,mp3?ρωταω γιατι στο φορουμ του P900-800 εχουν ποσταρει κατι φοβερα wav με ατακες βεγγου κλπ!γινεται να τις βαλω σαν ηχο κλησης αν ειναι wav?και τι χρειαζεται(προγραμμα) για να μετατρεψει καποιον ηχο σε format που να παιζει στο Κ700?ευχαριστω πολυ Και wave kai midi και mp3 δέχεται σαν ήχους κλήσης... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer (25 Ιούλ. 2004 , 15:35) ....... eiha provlima ke me toy "Didimos" τα παιχνίδια. Ειναι zip και δεν τα βλέπει ως παιχνίδια το κινητό. τα πάει στον φάκελο...<άλλα>. :( Απλά μετονομάζεις το αρχείο game.zip σε game.jar και το στέλνεις ! Πρέπει όμως να είναι ορατές οι καταλήξεις των αρχείων στα Windows. Αλλιώς θα έχεις ως αποτέλεσμα : game.jar.zip και δεν θα δουλεύει . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 σε μια εβδομαδα με αναβαθμιση θα παρω κινητο και ειμαι μεταξυ 6600 και κ700 τι λετε?στη τιμη ειναι περιπου τα ιδια γιαυτο τα διαλεξα.το 7610 ειναι ακομα ακριβουτσικο και δεν μπορω να περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα για τις series 60 της panasonic και το 6630!λοιπον τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ilka71 (25 Ιούλ. 2004 , 21:09) σε μια εβδομαδα με αναβαθμιση θα παρω κινητο και ειμαι μεταξυ 6600 και κ700 τι λετε?στη τιμη ειναι περιπου τα ιδια γιαυτο τα διαλεξα.το 7610 ειναι ακομα ακριβουτσικο και δεν μπορω να περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα για τις series 60 της panasonic και το 6630!λοιπον τι να κανω? Εγώ σαν και σένα , είχα να επιλέξω ανάμεσα σε περισσότερα και ακριβότερα κινητά , και τελικά κατέληξα στο K700i . Μετά από ένα μήνα μαζί με το κινητό αυτό , νομίζω πως έκανα πολύ καλή επιλογή ! :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sougie Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει? Πώς μπορώ να σβήσω ΟΛΕΣ τις λέξεις από το φάκελλο "Οι λέξεις μου"? Καμμια 50αρια απ' αυτές (μάλλον τις πρώτες), τις κρατάει και αρνείται να τις σβήσει... (Ο φάκελλος υπάρχει μόνο όταν το Τ9 είναι ενεργοποιημένο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Παιδια το ΒΤ δουλευει αλλα αν θυμαμαι καλα εχει αναβαθμισμενη εκδοση την 2.0. Ετσι δοκιμασα με το 3650 ,εβαλα κωδικο στο Κ700 οταν το ητησε και στο 3650 τον ιδιο κωδικο και δημιουργηθηκε στην ενοτητα Συσκευες μου μια εμπιστη συσκευη. Αυτο σημαινει οτι το ΒΤ στο Κ700 ΕΧΕΙ δεικλειδες ασφαλειας και ολα δουλευουν ρολοι. Δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε. Μονο μη ξεχασετε τον κωδικο του Κ700 που θα βαλετε μονο 1 φορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Πάρτε,το δοκίμασα και δουλέυει έχω βάλει κ ένα δοκιμαστικό .txt μεσα για τσεκάρετέ το! ;) Μετατρέψτε το σε .jar πρώτα. :!:book_reader.zip Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts