Jump to content

Sony Ericsson K700i

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω παραπανω απο 1 ωρα δεν το φορτιζω αλλα 2-3 φορες το μηνα την αδειαζω τελειως και την φορετιζω πληρως κανα 2ωρο περιπου.

επισης υπαρχει κι'ενα tip σε ολη αυτη την ιστορια οτι ο φορτιστης μου δεν ειναι για k700 αλλα ενας πολυ παλιος απο Τ39 και ο οποιος πετυχαινει πολυ καλυτερη φορτιση απο τον αλλον.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω ειμαι σιγουρος οτι δειχνει λαθος και σου φερνω παραδειγμα οτι οταν φτανει στο κοκκινο η μπαταρια μπορει καλλιστα να εχει ακομη αναμονη περισσοτερο απ'οτι θα ηταν στο πρασινο.επισης εαν το αφησεις χωρις να το πειραξεις αντι να πεσει κι'αλλο αυτη ανεβαινει και παει στο πρασινο :blink: :wacko:

Αυτό που λες γίνεται λόγω του ότι όταν πάει στο κόκκινο προφανώς το κινητό τραβάει περισσότερο ρεύμα (ισώς μιλάς). Αν όμως το αφήσεις τότε τα πράγματα ισορροπούν κάπως, το software ξανά ενημερώνεται και αλλάζει η ένδειξη.

Παλιότερα μάλιστα όταν έφτανε στην κόκκινη περιοχή το κίνητο έκλεινε γιατί νόμιζε ότι τελείωσε η μπαταρία. Νομίζω όμως ότι αυτό διορθώθηκε σε κάποια έκδοση του λογισμικού.

@fonzi: Δεν χρειάζεται να το φορτίζεις 4 ώρες. Όταν η ένδειξη της μπαταρίας είναι πλήρης τότε είσαι ΟΚ.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

να σας βάλω και ένα πρόβλημα να λύσετε...

μπορούμε άραγε να φτιάξουμε προγραμματάκι για remote control της φωτογραφικής του κινητού μας μέσω bluetooth;

μπορούμε άραγε να φτιάξουμε προγραμματάκι για remote control της φωτογραφικής του κινητού μας μέσω bluetooth;

καλυτερα να απευθυνθεις προσωπικα στον φιλο παραπανω τον zxr που κατεχει απ'αυτα και φανταζομαι οτι ειναι και επιστημονας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλυτερα να απευθυνθεις προσωπικα στον φιλο παραπανω τον zxr που κατεχει απ'αυτα και φανταζομαι οτι ειναι και επιστημονας!

Να είσαι καλά φίλε μου! Με έκανες και κοκκίνησα πάλι!!!

Φίλε fonzi να ελέγξεις το pc σου μέσω του κινητού σου είναι πανεύκολο. Το αντίθετο δεν το έχω χρειαστεί ποτέ οπότε δεν ξέρω. Άσε να το κοιτάξω λίγο και βλέπουμε.

Το μόνο που έχω κάνει είναι να γράψω ένα sms με το πληκτρολόγιο του υπολογιστή και να το στείλω μέσω του κινητού.

Να είσαι καλά φίλε μου! Με έκανες και κοκκίνησα πάλι!!!

Φίλε fonzi να ελέγξεις το pc σου μέσω του κινητού σου είναι πανεύκολο. Το αντίθετο δεν το έχω χρειαστεί ποτέ οπότε δεν ξέρω. Άσε να το κοιτάξω λίγο και βλέπουμε.

Το μόνο που έχω κάνει είναι να γράψω ένα sms με το πληκτρολόγιο του υπολογιστή και να το στείλω μέσω του κινητού.

Η αληθεια πρεπει να λεγεται φιλε μου,εγω ειμαι απο αυτους που σου βγαζουν το "καπελο" :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest darkspawn

Γεια,να ρωτησω και?Προχτες πηγα το κινητο μου για service επειδη ειχε προβλημα το λογισμικο μαλλον.Οταν το παρω πισω θα εχει μεσα ακομα το

vodafone live?

:) :rocket:

Γεια,να ρωτησω και?Προχτες πηγα το κινητο μου για service επειδη ειχε προβλημα το λογισμικο μαλλον.Οταν το παρω πισω θα εχει μεσα ακομα το

vodafone live?

:) :rocket:

Οπωσδήποτε θα το έχει!

Η αληθεια πρεπει να λεγεται φιλε μου,εγω ειμαι απο αυτους που σου βγαζουν το "καπελο" :p

Στείλε μου αριθμό λογαριασμού να σου καταθέσω το ποσό που συμφωνήσαμε!!! :p :p :lol: :lol:

Το πρόβλημα λύθηκε fonzi!!!! Στις 3 η ώρα το πρωί κοιμήθηκα χθές αλλά χαλάλι σου!!!

Όχι μόνο remote control της φωτογραφικής μπορώ να κάνω αλλά αν θέλω μπορώ να το βάλω να χορέψει τσιφτιτέλι!!!

Ξετρελλάθηκα χθές! Μπορείς να κάνεις τα ΠΑΝΤΑ χωρίς να πειράξεις το κινητό! Να δεις το σήμα, το ΙΜΕΙ, την φόρτιση της μπαταρίας, τις κλήσεις σου, το τηλεφωνικό σου κατάλογο, να στείλεις μήνυμα, να πάρεις τηλέφωνο... Απλά τα ΠΑΝΤΑ!

fonzi αν θες μόνο remote control της κάμερας πες μου να σου κάνω compile το πρόγραμμα που έφτιαξα και να σου το στείλω. Διαφορετκά κάνε υπομονή γιατί σκέφτομαι να φτιάξω ένα πρόγραμμα διαχείρησης του κινητού μέσω bluetooth. (ελπίζω να βρω χρόνο γιατί έχουμε κι ένα διδακτορικό να τελειώσουμε!!! :lol: :lol: :p )

fonzi αν θες μόνο remote control της κάμερας πες μου να σου κάνω compile το πρόγραμμα που έφτιαξα και να σου το στείλω.

Το ρωτάς; Αν μπορείς στείλε.

Αν φυσικά προλαβαίνεις διότι ξέρω από πίεση μεταπτυχιακών πολύ καλά...

Πάντως ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ!!!!

Λοιπόν παιδιά! Σχεδόν έτοιμο το πρόγραμμα. Μην φανταστείτε τίποτα τρελό αλλά την κάμερα μπορείς να την ελέγξεις. Προς το παρόν μπορείς να ενεργοποιήσεις την κάμερα, να βγάλεις φωτό, να μεταβείς στο video, να τραβήξεις video κτλ.

Έχω ενσωματώσει επίσης λειτουργίες εύρεσης του κατασκευαστή, του ΙΜΕΙ, της έκδοσης του λογισμικού, της φόρτισης της μπαταρίας, του σήματος κτλ.

Μπορείς επίσης να κάνεις και κλήσεις μέσω του υπολογιστή!

Σκοπεύω επίσης να βάλω μερικά πραγματάκια ακόμα (ελπίζω να προλάβω σήμερα).

Χρειάζομαι κάποιον που να έχει το Visual Studio (Visual basic) για να του στείλω τον κώδικα να τον δοκιμάσει στον υπολογιστή του προτού αρχίσω να το διανέμω.

βρε παιδια, πειτε κανα μαγαζι που να εχει κανενα καλο bluetooth για το k700. Πηγα μια στο multirama στην στουρναρη, αλλα δεν εχουν εκει...

βρε παιδια, πειτε κανα μαγαζι που να εχει κανενα καλο bluetooth για το k700. Πηγα μια στο multirama στην στουρναρη, αλλα δεν εχουν εκει...

Πέρνα από Πλαίσιο τότε.

Μακρυα απο το Πλαισιο γιατι εμπορευεται τους ποιο αχρηστους Bluetooth Adaptor .οπως αυτον :!:

αμα πας και αποφασισεις να τον αγορασεις επελεξε καλυτερα ΑΥΤΟΝ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μακρυα απο το Πλαισιο γιατι εμπορευεται τους ποιο αχρηστους Bluetooth Adaptor .οπως αυτον :!:

αμα πας και αποφασισεις να τον αγορασεις επελεξε καλυτερα ΑΥΤΟΝ

Δεν ξέρω ποιούς αντάπτορες έχει τώρα το Πλαίσιο. Παλιότερα πάντως είχε της Gigabyte που είχα εγκαταστήσει σε αρκετούς υπολογιστές και δούλευαν άψογα.

Δεν ξέρω ποιούς αντάπτορες έχει τώρα το Πλαίσιο. Παλιότερα πάντως είχε της Gigabyte που είχα εγκαταστήσει σε αρκετούς υπολογιστές και δούλευαν άψογα.

pane apo ta multirama kai koita an exei ton [[level one]] poly kalos kai ton exo kana mina peripou exei kamia 25 eyro kai einai 100 metron;)

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

Τωρα εχουν τους mobile action.μακαρι ο φιλος να βρει κανεναν ξεχασμενο Gigabyte!

[sIGPIC][/sIGPIC]

pane apo ta multirama kai koita an exei ton [[level one]] poly kalos kai ton exo kana mina peripou exei kamia 25 eyro kai einai 100 metron;)

και εγω αυτον προτεινω με χιλια αλλα ο φιλος παραπανω εψαξε και δεν τον βρηκε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εγώ τον ίδιο προτείνω!

αν κατέβεις στουρνάρη υπάρχει ένα μαγαζί που τώρα πρέπει να έχει μεταφερθεί πιο κάτω από το πλαίσιο (το όνομά του δεν το θυμάμαι)

στην ανάγκη μπαίνε στα μαγαζιά και ρώτα. προσοχή όμως να πάρεις αυτόν που πιάνει μέχρι τα 100μ, έχει την ίδια σχεδόν τιμή με αυτόν που πιάνει λιγότερα.

και εγω αυτον προτεινω με χιλια αλλα ο φιλος παραπανω εψαξε και δεν τον βρηκε.

αν δεν κανω λαθος αυτος δεν ειναι level one, o level one γραφει την φιρμα πανω του...Εμενα δεν με νοιαζει να πιανει στα 100 μετρα, να περασω τα sms mου θελω, κανα προγραμματακι, καμια φωτο, και κανα game θελω. Multirama εχει πουθενα αλλου στο κεντρο εκτος απο στουρνάρη; Εκει ρωτησα αλλα...τζιφος...

Έτοιμο το προγραμματάκι! Προτού δώσω τις όποιες οδηγίες να πω ότι είναι γεμάτο bugs (:X :p :lol: ) και φυσικά θέλει πολύ δουλειά. Το δίνω επειδή κάποιοι το χρειάζονται οπότε φερθείτε του σεμνά και μην θεωρήσετε ότι είστε beta testers!!! :lol: :p :lol:

Καταρχήν μπαίνετε εδώ και κατεβάζετε το zip file. To κάνετε unzip και τρέχετε το K700RemoteControl.exe που θα βρείτε μέσα στο φάκελο.

Ενεργοποιείτε το Bluetooth σε κινητό και υπολογιστή και τα κάνετε pairing. Στη συνέχεια ανοίγετε μια serial port μέσω bluetooth, ας πούμε την COM6.

Αφού ανοίξετε την θύρα πηγαίνετε και στο προγραμματάκι και επιλέγετε στην καρτέλα Properties and General Info την ίδια θύρα (COM6 για παράδειγμα). Αν όλα είναι σωστά τότε θα πρέπει να επικοινωνήσουν και να δείτε κάποιες πληροφορίες στην αρχική καρτέλα (ΙΜΕΙ, σήμα, έκδοση λογισμικού κτλ).

Στην καρτέλα που λεει camera μπορείτε να ελεγξετε την κάμερα. Έχετε υπόψη σας ότι για να δουλέψει θα πρέπει το πληκτολόγιο να είναι ξεκλείδωτο. Πατάμε τα κουμπιά μόνο μια φορά και περιμένουμε. Η σύνδεση δεν από τις πιο γρήγορες οπότε υπομονή.

Φάση έχει και η καρτέλα Calls. Πληκτρολογείτε στο κουτάκι τον αριθμό που θέλετε και πατήστε το κουμπί. Κοιτάξτε στην οθόνη του κινητού (το πληκτρολόγιο να είναι ξεκλείδωτο)

Να ξανατονίσω ότι το πρόγραμμα έχει πολλά bug αλλά δυστυχώς λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπορώ να ασχοληθώ περισσότερο. Το πρόγραμμα περισσότερο είναι για πλακίτσα παρά για εργαλείο. Το ζήτησε ο φίλος fonzi και δεν μπορούσα να του χαλάσω χατίρι. :)

αν δεν κανω λαθος αυτος δεν ειναι level one, o level one γραφει την φιρμα πανω του...Εμενα δεν με νοιαζει να πιανει στα 100 μετρα, να περασω τα sms mου θελω, κανα προγραμματακι, καμια φωτο, και κανα game θελω. Multirama εχει πουθενα αλλου στο κεντρο εκτος απο στουρνάρη; Εκει ρωτησα αλλα...τζιφος...

giayto sou leme ki emeis na pareis enan kalo an pareis kapio allo opos ton mobile action tha exeis problimata:den tha kathontai oi drivers kathe fora pou tha allazeis i tha thes na baleis kapio allo kinito tha prepei na katebazeis kainourgioys drivers klp klp pane sta multirama an thes ksana kai rota toys pote tha feroun synithos kanoun paralabi kathe triti rota an mporoun na sou paraggiloun enan,

kai exeis dikio sto oti den peirazei pou den tha einai 100 metron apla na sou kanei tin douleia sou kai malista APROBLIMATISTA

KALO MESIMERI

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

• The title was changed to Sony Ericsson K700i