lewton Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (13 Οκτ. 2004 , 23:43) μετα το GX30 θα μου φανει καπως αυτη η καμερα.. Επίσης θα σου φανεί κάπως το μενού, το bluetooth και οι υπέρυθρες και άλλα πράγματα. ;) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (13 Οκτ. 2004 , 23:46) Επίσης θα σου φανεί κάπως το μενού, το bluetooth και οι υπέρυθρες και άλλα πράγματα. ;) :D :D χαχα κατσε ειχαμε κ αλλα κινητα πριν δ θα τα ανακαλυψω τωρα αυτα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniperfg Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 γεια σας παιδιά.είμαι ένας καινούργιος χρήστης του Κ700(κ αρκετά ευχαριστημένος θα έλεγα)αλλά με προβληματίζει λίγο η μπαταρία του.μου φένεται ότι δεν είναι αυτό που θα περίμενα.θέλω να κάνω μία ερώτηση.τα αρχεία mp3 ta περνάτε όπως είναι στο κιν. η υπάρχει κάποιας μορφής συμπίεση?γιατι δεν γνωρίζω καλά από αυτά.κ αν υπάρχει ποια είναι αυτή κ πώς μπορώ να την βρώ?μιλάω βέβαια για να ακούω μουσική κ όχι για ήχο κλήσης.αν μπορείτε βοηθήστε με.ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sniperfg (14 Οκτ. 2004 , 00:27) γεια σας παιδιά.είμαι ένας καινούργιος χρήστης του Κ700(κ αρκετά ευχαριστημένος θα έλεγα)αλλά με προβληματίζει λίγο η μπαταρία του.μου φένεται ότι δεν είναι αυτό που θα περίμενα.θέλω να κάνω μία ερώτηση.τα αρχεία mp3 ta περνάτε όπως είναι στο κιν. η υπάρχει κάποιας μορφής συμπίεση?γιατι δεν γνωρίζω καλά από αυτά.κ αν υπάρχει ποια είναι αυτή κ πώς μπορώ να την βρώ?μιλάω βέβαια για να ακούω μουσική κ όχι για ήχο κλήσης.αν μπορείτε βοηθήστε με.ευχαριστώ. Τα στελνεις κανονικα οπως ειναι.Συνδεεις το κινητο με irda ή BT με τον υπολογιστη και τα στελνεις.Το κινητο τα αναγνωριζει αυτοματα και τα βαζει στον αναλογο καταλογο. Αν λεγωντας συμπιεση ενοεις την ποιοτητα του mp3 (196 ή 128 ή 96) οσο πιο χαμηλης ποιοτητας θα ειναι τα mp3 τοσο πιο πολλα θα μπορεσεις να βαλεις στο κινητο γιατι υπαρχει και ο περιορισμος των 42 ΜΒ :( Να υπολογιζεις χονδρικα στο περιπου οτι αν τα εχεις τα mp3 στα 196 τοτε χωραει περιπου στα 6-7 τραγουδια ενω σε χαμηλοτερη αναλυση μπορεις να βαλεις τα διπλα :) Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 :!: :!: :!: . . . Για την καλύτερη υπογραφή εδώ μέσα , δηλαδή του memix ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonick33 Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος man_char (13 Οκτ. 2004 , 21:06) Α παιδιά η τιμη του Κ700i επεσε στα 304 ευρω!! :blink: Σε ποιό μαγαζί το βρήκες τόσο?? Εγώ το φθηνότερο το βρήκα στον telefoncity.gr (330€) 1 ακόμα ερώτηση και απο μένα... τί είδους συμπίεσης Mp3 υποστηρίζει?? constant ή variable... ή και τις δύο?? ευχαριστώ εκ των προτέρων! Νίκος Παράθεση 360° Visits | Υπηρεσίες Σφαιρικών Πανοραμικών Απεικονίσεων Υψηλής Ανάλυσης Grixel™ - Greek Pixel Fonts | Try 13 free pixel fonts ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 TO PLAISIO TO EXEI 321 TELIKI.....A ARXISANE KAI XEMENUNE TA MAGAZIA APO K 700........META TIN PTOSI TIS TIMIS POULAEI SAN TRELO.....EXEI XEPERASEI KAI TO 6230 POU XEPOULAGE PRIN... (ENNOEITE OTI TO K INE KALITERO.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Είναι παράλογο να ζητήσω να γραφτεί στο faq πώς βλέπεις ποιά έκδοση του λογισμικού έχεις; Το ψάχνω μισή ώρα με διάφορα searches και απλά μου έχουν σπάσει τα νεύρα! :mad: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Ειναι > * << * < * οπου > (joy δεξια) και < (joy αριστερα). Λογικα αφου ειχες S.E και πριν αυτο δεν αλλαζει , δουλευει για ολα τα S.E. (νομιζω :) ) Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Didimos (14 Οκτ. 2004 , 01:04) :!: :!: :!: . . . Για την καλύτερη υπογραφή εδώ μέσα , δηλαδή του memix ! Γιατι τι εχει η υπογραφη μου; :whistle: :D Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 το τηλεφωνικο καταλογο μπορειτει να τον στειλετε με ΒΤ η μονο με υπερυθρες γινεται?τι κουφο ειναι αυτο και δεν μπορω να τον στειλω με ΒΤ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonick33 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iosif1980 (14 Οκτ. 2004 , 01:55) TO PLAISIO TO EXEI 321 TELIKI.....A ARXISANE KAI XEMENUNE TA MAGAZIA APO K 700........META TIN PTOSI TIS TIMIS POULAEI SAN TRELO Πήρα το Πλαίσιο και μου είπαν προς το τέλος του μήνα θα ξαναφέρουν...!!! Παράθεση 360° Visits | Υπηρεσίες Σφαιρικών Πανοραμικών Απεικονίσεων Υψηλής Ανάλυσης Grixel™ - Greek Pixel Fonts | Try 13 free pixel fonts ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Ρε παιδιά γιατι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον απομακρυσμενο έλεγχο; Έχω bluetooth , και hid στο κινητο αλλά δεν γίνεται τίποτα. Πώς γίνεται να χρησιμοποιήσω αυτή τη λειτουργία του κινητού? :cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petemil (14 Οκτ. 2004 , 14:40) Ρε παιδιά γιατι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον απομακρυσμενο έλεγχο; Έχω bluetooth , και hid στο κινητο αλλά δεν γίνεται τίποτα. Πώς γίνεται να χρησιμοποιήσω αυτή τη λειτουργία του κινητού? :cry: ti leitourgiko exeis? egw sta 98 den mporesa na kanw remote. me ta xp einai ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 XP εχω φίλε μου. Πως ακριβώς γίνεται το remote? Ποιά είναι η όλη διαδικασία; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MaIdeN ( 8 Οκτ. 2004 , 00:30) tespa michpan paragila ta plastika ala o hlithios o aderfos mou paragile xoris to katsavidaki... mono ta plastika apo to ebay pos tha ta balo einai diskolo? ama paw kai agoraso tetio katsavidaki idiko ftino prepi nanai, h einai diskolo exei odigies klp giati d katalaba pos vgenoune... ti mou protinis na ta alakso monos mou ala ase pou d 3ero kiolas h tha exoune odigies mesa? h na to paw se service na mou ta baloune, an paw se service tha pliroso? apadise mou thanx :) Δεν έχεις να ξεβιδώσεις τίποτα, απλά θα βγάλεις την πρόσοψη και θα βάλεις την καινούργια. Το στυλ-κατσαβιδάκι εργαλείο που έχω δεν ξέρω που χρησιμεύει, πάντως ένα άλλο πλαστικό που είχε μαζί βοηθάει πολύ στο ν' αφαιρέσεις την πρόσοψη. Λογικά η παλιά πρόσοψη θα σπάσει γιατί πρέπει να πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία για να βγει σωστά, αλλά αφού έχεις την καινούργια, μικρό το κακό. Αυτή που παράγγειλες δεν ξέρω αν έχει οδηγίες, η δική μου δεν είχε πάντως. Ψάξε στο google όμως, όλο και κάποιος θα το έχει κάνει. Αποκλείεται να σου βάλουν αυτή την πρόσοψη σε εξουσιοδοτημένο service εκτός κι αν ξέρεις προσωπικά κάποιον και σου κάνει τη δουλειά και σου χρεώσει μόνο τα εργατικά. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros61 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 re paidia exo to v525 kai thelo na paro to k700.bgazei pio kales foto apo to v525; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petros61 (14 Οκτ. 2004 , 16:07) re paidia exo to v525 kai thelo na paro to k700.bgazei pio kales foto apo to v525; καλύτερες όχι απλά έχει και flash Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petemil (14 Οκτ. 2004 , 15:06) XP εχω φίλε μου. Πως ακριβώς γίνεται το remote? Ποιά είναι η όλη διαδικασία; εγώ πάω από το software του bluetooth στο pc και πατάω remote control τώρα ακριβώς δεν το θυμάμαι αλλά είναι κάτι εύκολο γενικά Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος man_char (13 Οκτ. 2004 , 21:06) Ναι αυτο με το λαμπακι μου το κανει και εμένα περιπου οταν η μπαταρία βρίσκεται στο μέσο της. Επισης θα ήθελα να ρωτήσω αν ειναι καλο να αφηνεις την μπαταρια να τελειώνει εντελως στις πρωτες φορτίσεις η λιγο πριν τελειώσει να την φορτίζω? Α παιδιά η τιμη του Κ700i επεσε στα 304 ευρω!! Vasika to idio provlima moy exei parousiasei kai emena, den to kanei sinexia, mono otan tou ti dosei :cry: alla me ena knlisimo kai anigma epanerxete (sinithos) :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 re paidia to software tou bluetooth mou den exei tipota gia remote. Apo to kinito pos ginetai? Mou leei to kinito oti apetyxe h bluetooth sindesh otan prospathw... Ti ginetai? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fostirop (14 Οκτ. 2004 , 16:26) Vasika to idio provlima moy exei parousiasei kai emena, den to kanei sinexia, mono otan tou ti dosei :cry: alla me ena knlisimo kai anigma epanerxete (sinithos) :whistle: Βασικά δεν πιστεύω να είναι πρόβλημα. Αυτό το κόκκινο led ανάβει για να δείξει κάτι. Αλλά τι όμως; και γιατί αναβοσβήνει όποτε θέλει αυτό και όποτε θέλει σταματάει; Μεσά στις οδηγίες δεν αναφέρεται τίποτα για αυτό. Πιστέυω όμως ότι κατασκευαστικά μπήκε κανονικά για να έχει τις ίδιες λειτουργείες όπως το Τ610, απλά σε αυτά τα πρώτα firmware του κινητού δεν λειτουργεί σωστά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 paidia sorry pou sas eprixa. Vrika apanthsh se allo thema!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 paste απο αλλο φορουμ σχετικα με το κ700 live... ''Λοιπόν πήγα στο 9volto και μου αναβαθμίσανε το κινητό και έβγαλαν και το vodafone live με 20 ευρώ. Η διαδικασία γίνεται επι τόπου, κρατάει κανα μισάωρό'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 oups sorry για το διπλο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts