Jump to content

Sony Ericsson K700i

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος paokaras45 (13 Σεπ. 2004 , 11:30)

ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

Ας πεί κάποιος στους τύπους το Πλαίσιου να βγάλουν το RadioFM-HandsFree απο τα προτεινόμενα αξεσουάρ του Κ700! Δεν φτάνει που ούτε καν αναφέρουν πως το κινητό έχει ράδιο, φλάς και mp3, αλλα να σου πουλάνε και εξωτερικό ράδιο! Σε λίγο θα βγάλουν και το εξτρα φλας προσφορά, πακέτο με το Κ700!

Το εχω προσεξει και εγω αυτο. Σε δυο συνεχομενα φυλλαδια δεν αναφερουν τιποτα για ραδιο. Φαινεται προωθουν αλλες εταιρειες...

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Viper (13 Σεπ. 2004 , 11:39)

Το εχω προσεξει και εγω αυτο. Σε δυο συνεχομενα φυλλαδια δεν αναφερουν τιποτα για ραδιο. Φαινεται προωθουν αλλες εταιρειες...

Βασικά το φανόμενο είναι γενικό! Γραφουν π@π@ριές στο site και στα φυλλάδια! Το μόνο που χρησιμεύουν και τα 2 είναι να δείς τις τιμές. Αν περιμένεις να μάθεις χαρακτηριστικά απο το Πλάισιο.... σώθηκες!!!!

Παιδια συμφωνώ...και μη σας πω πως ουτε και οι τιμες πολλες φορες ειναι σωστά γραμενες.....(οσο για την προωθηση συγκεκριμένων μοντέλων ειναι σιγουρο...δεν εχετε ακουσει για τα ποσοστα που παίρνουν??........)

Δοκίμασα να πάω στο SC της Τζώρτζ 26.

Φοβερός διάλογος :

Εγώ - Παρακαλώ, έχω το Κ700ι, σε πόση ΩΡΑ θα είναι έτοιμο το κινητό αν το αφήσω για αναβάθμιση λογισμικού ?

Αυτή - Σε 3 εργάσιμες ΗΜΕΡΕΣ !!!!!

wow....

:)

Tώρα ή με δουλεύουνε ή έχουν ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ φόρτο εργασίας....

Τώρα πάλι...το παλιό στην Πανεπιστημίου που έκλεισε...είχε ουρά μέχρι έξω και το έπαιρνες σε μιάμιση ώρα....

Anyway...θα το πάω Καλλιθέα μάλλον....

:)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος paokaras45 (13 Σεπ. 2004 , 11:44)

Βασικά το φανόμενο είναι γενικό! Γραφουν π@π@ριές στο site και στα φυλλάδια! Το μόνο που χρησιμεύουν και τα 2 είναι να δείς τις τιμές. Αν περιμένεις να μάθεις χαρακτηριστικά απο το Πλάισιο.... σώθηκες!!!!

Μιας και μιλάμε για αξεσουάρ ρίξτε μια ματια εδώ ...το πρώτο απο τα προτεινόμενα αξεσουάρ για Κ700i...no comment!! :blink: :wacko: :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Didimos (13 Σεπ. 2004 , 02:34)

ταξιδιωτης22 :

70 μηνύματα σε 1,5 ημέρα ; :eek: :blink: :wacko:

αμα σου πω οτι και καποιες φορες τα ξεπερναω τα 70 θα με πιστεψεις? :p κι ομως ναι,ασε σε οτι κινητο περνω τρωει χοντρο παλουκι στο θεμα μηνυματων και ειναι λογικο να μη κραταει τοσο πολυ η μπαταρια παντως το κινητακι ειναι αψογο απο καθε αποψη αλλωστε ειναι και το μοναδικο περα απο series 60 που μου αρεσει τοσο :) .λοιπον μια ερωτηση,χρησιμοποιω το προγραμμα του για να του περναω εικονες και να τις εμφανιζει φουλ σε ολη την οθονη το θεμα ειναι οτι στην οθονη τις εμφανιζει πολυ αλλοιωμενες εως χαλια,ενω οταν τις περναω διχως τη χρηση του προγραμματος του τις εμφανιζει τελεια,υπαρχει μηπως κανενα αλλο προγραμμα που να φτιαχνει την εικονα συμφωνα με την οθονη του κινητου? :(

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Έχω το K700i εδώ και 1,5 μήνα. Έχω περάσει την R2L001. Οθόνη εκπληκτική, μνήμη αρκετή για κινητό. Φωτογραφική τη μέρα ανεκτή, βραδυνή λήψη απαράδεκτη. Video ικανοποιητικό για κινητό. Στην R2L001 επιπλέον προφίλ "αξεσουάρ ΤΤΥ" δεν ξέρω τι είναι. Κάποια Midi πολυφωνικά μέσω ακουστικών ακούγονται στέρεο. Απαράδεκτο που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις φώτο για φόντο σε όλη την οθόνη. Επιβεβαιώνω τα 2 bugs: Ζητάει κωδικό τηλεφώνου στο αυτόματο κλείδωμα χωρίς αλλαγή sim. Επίσης στο Τ9 όταν πας να γράψεις "Μ'ΑΡΕΣΕΙ" δηλ. 51273734 κάνει σαν επαννεκίνηση και σε βγάζει στην οθόνη αναμονής. Ξέρει κάποιος τι είναι το μενού "εξερχόμενα" στα μηνύματα;
Δεν είμαι εδώ για κανέναν.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vaggos13 (13 Σεπ. 2004 , 18:36)

...Ξέρει κάποιος τι είναι το μενού "εξερχόμενα" στα μηνύματα;

εκεί αποθηκεύονται αυτά που για κάποιο λόγο εκκρεμούν, δεν έχουν αποσταλεί (sms και mms) ;)

...Επίσης στο Τ9 όταν πας να γράψεις "Μ'ΑΡΕΣΕΙ" δηλ. 51273734 κάνει σαν επαννεκίνηση και σε βγάζει στην οθόνη αναμονής...

όχι, το δοκίμασα αλλα δεν μου έκανε τίποτα, συνέχισε κανονικά :confused: (edit: έχω την R2L)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dtzav (13 Σεπ. 2004 , 18:37)

πως μπορώ να μετατρέψω wav σε mp3?

Δοκίμασε το Acoustica-Mp3-To-Wav Converter αρκετά καλό πρόγραμμα.

(εννοείτε πως κάνει και wav σε mp3)

h**p://www.how-to-convert-mp3-wav.com/

h**p://www.acoustica.com/mp3-wav-converter/

Life is good with what you love !!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fostirop (13 Σεπ. 2004 , 18:46)

εκεί αποθηκεύονται αυτά που για κάποιο λόγο εκκρεμούν, δεν έχουν αποσταλεί (sms και mms) ;)

Εμένα αυτά αποθηκεύονται στα "Πρόχειρα" :worry: Δεν έχω δει ποτέ κάτι να πηγαίνει στα "Εξερχόμενα" :confused:

Καλησπέρα παιδιά. Μήπως έχει προσέξει κανείς ότι το πολυπληκτρο έχει αρχίσει και φθείρεται; Γιατί εμένα έχει αρχίσει και φεύγει το ασημί χρώμα από το πάνω μέρος του και σιγά-σιγά φαίνεται το άσπρο από κάτω.Καλά,όσον αφορά το καπάκι της μπαταρίας,αυτό τρίζει από την πρώτη μέρα,από την κάτω δεξιά μεριά όμως μόνο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος double_k (13 Σεπ. 2004 , 20:48)

Εμένα αυτά αποθηκεύονται στα "Πρόχειρα" :worry: Δεν έχω δει ποτέ κάτι να πηγαίνει στα "Εξερχόμενα" :confused:

όχι αυτά που επιλέγουμε εμείς να μην στείλουμε ενώ έχουμε ξεκινήσει να τα συντάσσουμε, αυτά που ενώ δίνουμε εντολή να φύγουν, για κάποιο λόγο δεν αποστέλλονται ( συνήθως από σφάλμα στο δίκτυο κτλ.) :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fostirop (13 Σεπ. 2004 , 21:22)

όχι αυτά που επιλέγουμε εμείς να μην στείλουμε ενώ έχουμε ξεκινήσει να τα συντάσσουμε, αυτά που ενώ δίνουμε εντολή να φύγουν, για κάποιο λόγο δεν αποστέλλονται ( συνήθως από σφάλμα στο δίκτυο κτλ.) :)

Α ok κατάλαβα ! Έτσι για να υπάρχουν επιλογές ε :)

Μήπως μετά τα στέλνει και από μόνο του το κινητό όταν βρεθεί σε δίκτυο ? Γιατί αν το κάνει αυτό τότε συμφωνώ και τους καταλαβαίνω για τον ξεχωριστό χώρο ;) εάν όμως όχι, σιγά την μαγκιά :p :D

Παιδιά έχω βγάλει περίπου στις 200 φωτογραφίες και γενικά το μενού που βλέπεις τις φωτογραφίες είναι απελπιστικά αργό...συμβαίνει σε όλους σας?? Ενώ γενικά όλο το άλλο μενού είναι πάρα πολυ γρήγορο. Όσο για το τρίξιμο του καπακιού της μπαταρίας το έχουμε επισημάνει από την 1η μέρα. Πιστεύω ότι συμβαίνει σε όλους, απλά άλλοι το παρατηρούν και άλλοι όχι. Εμένα προσωπικά με χαλάει και μου έχει συμβεί από την 1η μέρα.

Γνωρίζει κανείς το κόστος να αλλάξεις το κάλημα της οθόνης?? Δηλαδή κατα κάποιο τρόπο πρόσοψη. Μου έχει γεμίσει γρατζουνιές.

Πάντως πολύ καλό κινητό απο την SE...κρίμα που η VOdafone δεν μας αφήνει να το χαρούμε 100%...αυτό το κουμπί του live με έχει τρελάνει σε χρεώσεις 2'' που βλέπω στον λογαριασμό μου

GATE13

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος double_k (14 Σεπ. 2004 , 00:12)

Α ok κατάλαβα ! Έτσι για να υπάρχουν επιλογές ε :)

Μήπως μετά τα στέλνει και από μόνο του το κινητό όταν βρεθεί σε δίκτυο ? Γιατί αν το κάνει αυτό τότε συμφωνώ και τους καταλαβαίνω για τον ξεχωριστό χώρο ;) εάν όμως όχι, σιγά την μαγκιά :p :D

βασικά μαγκιά... :cool:

δεν ξέρω όμως τι παίζει μεταξύ πρόχειρα και πρότυπα... :confused:

edit: μάλλον η διαφορά τους είναι ότι τα πρόχειρα είναι για μηνύματα που έχουμε standby, ενώ τα πρότυπα για έτοιμες εκφράσεις που θέλουμε να συμπεριλάβουμε σε μηνύματα μας (λέω εγώ τώρα...) :blink: :!:

...αυτό το κουμπί του live με έχει τρελάνει σε χρεώσεις 2'' που βλέπω στον λογαριασμό μου

κοίτα εδώ , πιστεύω ότι θα βρείς την λύση σε αυτό το πρόβλημα! ;) :happy:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pie13 (14 Σεπ. 2004 , 04:30)

Παιδιά έχω βγάλει περίπου στις 200 φωτογραφίες και γενικά το μενού που βλέπεις τις φωτογραφίες είναι απελπιστικά αργό...συμβαίνει σε όλους σας?? Ενώ γενικά όλο το άλλο μενού είναι πάρα πολυ γρήγορο.

Πιστεύω ότι το κάνει γιατί πρέπει να μετατρέψει τις φωτό που έχεις βγάλει σε μικρότερες για να κάνεις προεπισκόπιση και γιαυτό αργεί λίγο.

Άλλωστε αν έχεις παρατηρήσει όταν κάνεις scroll προς τα κάτω (στο menu των φωτό) για να δεις κάποιες φωτογραφίες, αργεί περισσότερο από όταν κάνεις scroll προς τα πάνω για να ξαναδείς κάποιες που είδες πριν (επειδή τις έχει μετετρέψει ήδη σε μικρότερες από πριν).

iPhone 3G user

Επίσεις στις φωτό αργεί να τις φορτώσει όταν στον γφάκελο βρίσκονται πανοραμικές φωτογραφίες ή τραβιγμένες στο 1Μρ. Δοκίμασε να μεταφέρεις τις μεγάλες σε μέγεθος σε άλλο φάκελο!

Re paidia sygnwmi an exei ksanastalei se mynima (130 selides einai polles:p) alla den mporw na valw .mp3 (i akoma kai .midi) san ixo eiserxomenou mynimatos kai an oxi giati? :worry:

Den einai koulo na mporei p.x. to P800 pou einai 2 xronia kinito kai oxi to K700?

To thewrw poly aplo gia na min anikei stis dynatotites enos kinitou tis taksis tou K700...Kanw lathos? :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος paokaras45 (14 Σεπ. 2004 , 14:08)

αν έχεις V-live συσκευή... ας πρόσεχες....!!!!

Milaw gia ixo eiserxomenou mynimatos kai OXI gia ixo ringtone, file paokara... :blink:

Profanws kai den exw V-Live syskeyi..!! :o Apla otan paw na rithmysw ixo gia eiserxomeno mynima mou vgazei kapoious prokathorismenous mono (6 gia tin akriveia)...

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

• The title was changed to Sony Ericsson K700i