freenow Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 poia einai ta kalutera sites gia to k700i? oso anafora themes,games,software. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 poia einai ta kalutera sites gia to k700i? oso anafora themes,games,software. thanks :rolleyes: καλημερα.εδω θα βρεις τα παντα και free. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Ευτυχής νέος κάτοχος ενός K700i :D 1) Ξέρει κανείς να μου πει αν γίνεται να χρησιμοποιώ αυτόματη απάντηση στις κλήσεις (δηλαδή όταν με παίρνουν τηλέφωνο η κλήση να απαντάται αυτόματα χωρίς να χτυπάει το τηλέφωνο)? 2) To zoom δεν φαίνεται να λειτουργεί παρότι μετακινώ το joystik προς τα επάνω. Κάνω κάτι λάθος η μπορεί να είναι πρόβλημα? Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 με ποιο προγραμμα μπορει το k700 να διαβασει τα αρχεια txt; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orangeyes Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Μαλλον θα εχεις μεγαλη αναλυση για να μην κανει ζουμ! πατωντας το 1 αλλαζει αυτοματα αναλιση και τοτε εμφανιζετε και ο φακος για ζουμ! δοκιμασε για να δεις αν εχει αλλαγη! Για το πρωτο δεν ξερω! Παράθεση http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orangeyes Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 με ποιο προγραμμα μπορει το k700 να διαβασει τα αρχεια txt; Οταν περασεις καποιο αρχειο τχτ στο κ700 και πας στο other και πατησεις πανω στο αρχειο send\mms τοτε μπορεις να διαβασεις το τχτ! Το προγραμμα ομwς ειναι το book reader! Παράθεση http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 μαλιστα. ευχαριστω. και κατι ακομα. στα μηνυματα εχει μικρο οριο χαρακτηρων, περιπου στο 70-80. αυτο σημαινει οτι αν το ξεπερασουμε θα παμε στο δευτερο μηνυμα, αρα και διπλη χρεωση; αυτο δεν ειναι και πολυ λογικο. στα νοκια οι χαρακτηρες ειναι πανω απο 100! 1) Ξέρει κανείς να μου πει αν γίνεται να χρησιμοποιώ αυτόματη απάντηση στις κλήσεις (δηλαδή όταν με παίρνουν τηλέφωνο η κλήση να απαντάται αυτόματα χωρίς να χτυπάει το τηλέφωνο)?ουυυ!! για να χρεωνεις τους αλλους; μην εισαι κακος.. δεν πρεπει να γινεται κατι τετοιο παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 μαλιστα. ευχαριστω. και κατι ακομα. στα μηνυματα εχει μικρο οριο χαρακτηρων, περιπου στο 70-80. αυτο σημαινει οτι αν το ξεπερασουμε θα παμε στο δευτερο μηνυμα, αρα και διπλη χρεωση; αυτο δεν ειναι και πολυ λογικο. στα νοκια οι χαρακτηρες ειναι πανω απο 100! ουυυ!! για να χρεωνεις τους αλλους; μην εισαι κακος.. δεν πρεπει να γινεται κατι τετοιο παντως! Για το θεμα με το sms, 6 απαντησεις πιο πανω εχει τη λυση για να στελνεις κανονικα 160χαρακτηρεςhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1201646#post1201646 Αυτοματη απαντηση πας Ρυθμισεις->Κλησεις->Handsfree->Αυτοματη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 αλλα ετσι θα στελνει μονο κεφαλαια; η χρεωση αν ξεπερασει τους 70 χαρακτηρες γινεται διπλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Μαλλον θα εχεις μεγαλη αναλυση για να μην κανει ζουμ! πατωντας το 1 αλλαζει αυτοματα αναλιση και τοτε εμφανιζετε και ο φακος για ζουμ! δοκιμασε για να δεις αν εχει αλλαγη! Αυτό ήταν, σε ευχαριστώ πολύ :) ουυυ!! για να χρεωνεις τους αλλους; μην εισαι κακος.. δεν πρεπει να γινεται κατι τετοιο παντως! Καμία σχέση :lol: . Απλά η δυνατότητα αυτή μου χρειάζεται και απο όσο ξέρω υπάρχει σε άλλα κινητά Αυτοματη απαντηση πας Ρυθμισεις->Κλησεις->Handsfree->Αυτοματη Το δοκίμασα (με και χωρίς το handsfree του κουτιού) και πάλι δεν δουλεύει, χτυπάει κανονικά όταν με παίρνουν... Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 αλλα ετσι θα στελνει μονο κεφαλαια; η χρεωση αν ξεπερασει τους 70 χαρακτηρες γινεται διπλη; Ναι. Όταν το κινητό σου γράψει SMS 2, SMS 3 τότε η χρέωση διπλασιάζεται, τριπλασιάζεται κτλ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Θα στέλνει μόνο κεφαλαία ελληνικά και κεφαλαία/μικρά αγγλικά. Το κινητό θα γράψει SMS 2, SMS 3 μετά τους 140 χαρακτήρες και όχι στους 70. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Επειδή είναι λίγο αδύνατο να διαβάσω και τις 335 σελίδες αυτού του θέματος θα ήθελα την βοήθεια σας για το πως θα μπορούσα να ενεργοποιήσω την αποστολή mms στο Κ700. Εχω μείνει στην εποχή του 8850:shifty: :rolleyes: και επειδή πήρε ενας γνωστός μου το εν λόγω κινητό είπαμε να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω και να μάθουμε τις δυνατότητες του! Σε πρώτη φάση μας ενδιαφέρει η αποστολή των φωτογραφιών που θα λαμβάνει απο το κινητό σε λογαριασμό e-mail. Απο οτι έχω ακούσει υπάρχει αυτή η δυνατότητα! Επειδή έχει Cosmote σύνδεση κοίταξα μήπως βρώ απο εκεί οδηγίες αλλά δεν είχε το συγκεκριμμενο κινητό στον πίνακα των μοντέλων. Με ποιο κινητό απο τον πίνακα περιεχομένων έχει τις ίδιες ρυθμίσεις? Η αποστολη του μηνύματος για τις ρυθμίσεις θα πρέπει να σταλει στο 1651? Συγγνώμη για το μακρυσκελές μήνυμα αλλά η θέληση για μάθηση κοστίζει...:D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Επειδή είναι λίγο αδύνατο να διαβάσω και τις 335 σελίδες αυτού του θέματος θα ήθελα την βοήθεια σας για το πως θα μπορούσα να ενεργοποιήσω την αποστολή mms στο Κ700. Εχω μείνει στην εποχή του 8850:shifty: :rolleyes: και επειδή πήρε ενας γνωστός μου το εν λόγω κινητό είπαμε να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω και να μάθουμε τις δυνατότητες του! Σε πρώτη φάση μας ενδιαφέρει η αποστολή των φωτογραφιών που θα λαμβάνει απο το κινητό σε λογαριασμό e-mail. Απο οτι έχω ακούσει υπάρχει αυτή η δυνατότητα! Επειδή έχει Cosmote σύνδεση κοίταξα μήπως βρώ απο εκεί οδηγίες αλλά δεν είχε το συγκεκριμμενο κινητό στον πίνακα των μοντέλων. Με ποιο κινητό απο τον πίνακα περιεχομένων έχει τις ίδιες ρυθμίσεις? Η αποστολη του μηνύματος για τις ρυθμίσεις θα πρέπει να σταλει στο 1651? Συγγνώμη για το μακρυσκελές μήνυμα αλλά η θέληση για μάθηση κοστίζει...:D :rolleyes: Καλησπερα.πατησε ρυθμισεις συσκευων και ακολουθησε της οδηγιες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTS Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 GIA SAS PAIDIA EIMAI KAINOYRGIOS STO FORUM KAI EXO ENA K750I . EPHDH DEN EINAI KAI TO PIO EYKOLO NA DIAVASO 350 SELIDES ,MPORO NA ROTISO AN YPARXEI EFARMOGI POY NA MPOREI NA APOKRHVEI ARXEIA ME KODIKO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 GIA SAS PAIDIA EIMAI KAINOYRGIOS STO FORUM KAI EXO ENA K750I . EPHDH DEN EINAI KAI TO PIO EYKOLO NA DIAVASO 350 SELIDES ,MPORO NA ROTISO AN YPARXEI EFARMOGI POY NA MPOREI NA APOKRHVEI ARXEIA ME KODIKO. Καλησπερα.εδω ειναι το topic για το sony ericsson k700i.οπως και να χει ομως αυτο που ζητας δεν γινεται.δυστηχως δεν υπαρχει τετοια εφαρμογη.ισως ομως να υπαρχει για την σειρα της sony ericsson p800-900-910. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Θα στέλνει μόνο κεφαλαία ελληνικά και κεφαλαία/μικρά αγγλικά. Το κινητό θα γράψει SMS 2, SMS 3 μετά τους 140 χαρακτήρες και όχι στους 70. ;) Νομιζω 160 χαρακτηρες ειναι, οχι 140 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 :rolleyes: Καλησπερα.πατησε ρυθμισεις συσκευων και ακολουθησε της οδηγιες. Εχω ψάξει και στο site της Cosmote αλλά δεν έχει οδηγίες για το Κ700! Μπορώ να χρησιμοποιήσω τις οδηγίες απο κάποιο άλλο κινητό της Ericsson με ιδιο μενού??? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Εχω ψάξει και στο site της Cosmote αλλά δεν έχει οδηγίες για το Κ700! Μπορώ να χρησιμοποιήσω τις οδηγίες απο κάποιο άλλο κινητό της Ericsson με ιδιο μενού??? Πας εδω και εκει λεει Λογισμικο και ρυθμισεις.. Εχει για e-mail και mms. Διαλεγεις κινητο και δικτυο και σου στελνουν τις ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Εχω ψάξει και στο site της Cosmote αλλά δεν έχει οδηγίες για το Κ700! Μπορώ να χρησιμοποιήσω τις οδηγίες απο κάποιο άλλο κινητό της Ericsson με ιδιο μενού??? :rolleyes: ναι εχεις δικιο.δεν εχει ρυθμισεις για το k700i.:mad: Μπες εδω και ακολουθησε τα βηματα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thespartian Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Παιδες καλησπερα. Ειμαι νεος κατοχος του κ700 και εχω αποριες. Αν μπορειτε βοηθατε: μπορω να γραψω σιγμα τελικο σε ονομα στον καταλογο η μονο s αγγλικο? μπορω να εχω υπενθυμιση για γενεθλια καπως? ποια ειναι η τελευταια εκδοση firmware? Ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Παιδες καλησπερα. Ειμαι νεος κατοχος του κ700 και εχω αποριες. Αν μπορειτε βοηθατε: μπορω να γραψω σιγμα τελικο σε ονομα στον καταλογο η μονο s αγγλικο? μπορω να εχω υπενθυμιση για γενεθλια καπως? ποια ειναι η τελευταια εκδοση firmware? Ευχαριστω εκ των προτερων... 1) Μπορείς να γράψεις σίγμα τελικό στον τηλεφωνικό κατάλογο χρησιμοποιώντας το Τ9. 2) Μπορείς να τα περάσεις ως συνάντηση στο ημερολόγιο. 3) R2CA001 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orangeyes Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Τελικα στη επισημη σελιδα ποια εκδοση προσφερετε για αναβαθιση μεσω ιντερνετ?? Παράθεση http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Παιδια ενα κολπο που ισως να μην σας περασε απο το μυαλο: Εαν θελετε να στειλετε ενα μυνημα μεσω Bluetooth ειτε απο το Κ700i Ειτε απο καποιο αλλο sony ericsson προς ενα αλλο sony ericsson απλα πηγαινετε: Μενου>organizer>Σημειωσεις>νεα σημειωση>γραφετε το μυνημα που θελετε να στειλετε>αποθηκευση>επιλογες>αποστολη>με Bluetooth και ειστε ΟΚ! Αυτο θα κανει και το αλλο κινητο για να σας απαντησει!!!Το κανουμε καθε μερα στο σχολειο και ερχομαστε σπιτι με μιση μπαταρια απο τα ΜΝΜ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Παιδια ενα κολπο που ισως να μην σας περασε απο το μυαλο: Εαν θελετε να στειλετε ενα μυνημα μεσω Bluetooth ειτε απο το Κ700i Ειτε απο καποιο αλλο sony ericsson προς ενα αλλο sony ericsson απλα πηγαινετε: Μενου>organizer>Σημειωσεις>νεα σημειωση>γραφετε το μυνημα που θελετε να στειλετε>αποθηκευση>επιλογες>αποστολη>με Bluetooth και ειστε ΟΚ! Αυτο θα κανει και το αλλο κινητο για να σας απαντησει!!!Το κανουμε καθε μερα στο σχολειο και ερχομαστε σπιτι με μιση μπαταρια απο τα ΜΝΜ!!!! Φίλε μου εάν ψάξεις στο forum για bluejacking θα δεις ότι αυτό που αναφέρεις είναι αρκετά διαδεδομένο. Ειδικά εάν φτιάξεις μια επαφή με το κείμενο που θ'ελεις αντί για όνομα και τίποτα για αριθμό, μπορείς να την στείλεις μέσω bluetooth χωρίς μάλιστα να χρειάζεται επιβεβαίωση από τον αποδέκτη. Απλά του εμφανίζεται στην οθόνη Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts