dinosss Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Esy me handset ta stelneis? Οχι, το hanset manager παει πακετο με το ΜΑ-700. Εγω ευτυχως εχω ενα της CHRONOS, που στελνει και λαμβανει τα παντα απλα, χωρις προβληματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny-Athen Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Οχι, το hanset manager παει πακετο με το ΜΑ-700. Εγω ευτυχως εχω ενα της CHRONOS, που στελνει και λαμβανει τα παντα απλα, χωρις προβληματα! Kai to handset poy katevasa pragmatika einai a-pe-kto! Exw omws alla 2 problems 1-pws 8a valw mp3 ws ringtone? 2-pws 8a vgalw ayto to kolovodalive apo to koumpi online gia na valw mia diki mou homepage? Παράθεση Το νέο παιχνίδι-μανία SUDOKU βρισκεται στο briefcase μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Kai to handset poy katevasa pragmatika einai a-pe-kto! Exw omws alla 2 problems 1-pws 8a valw mp3 ws ringtone? 2-pws 8a vgalw ayto to kolovodalive apo to koumpi online gia na valw mia diki mou homepage? Και οι δυο απαντησεις που θες εχουν χιλιοειποθει σε αυτο το thread! Ψαχνοντας 2-3 σελιδες πισω σιγουρα θα τις βρεις :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny-Athen Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Den vrika tipota akrives. An mporeis apantise mou. thanks Παράθεση Το νέο παιχνίδι-μανία SUDOKU βρισκεται στο briefcase μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Με το πολυπληκρο εχουν παρουσιαστει προβληματα.Εμενα προς μια κατευθυνση δεν πηγαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 σημερα το μεσημερι που σχολασα απο την δουλια, εβγαλα το κινιτο απο τιν τσεπη για να δω αν εχω κανενα μηνυμα κ.τ.λ. και βλεπω στιν οθονη ενα (0) προσπαθω να το ξεκλειδοσω αλλα τιποτα, ειχε κολισει και δεν δουλεβε κανενα πλικτρο. βγαζω λιπον τιν μπαταρια και τιν ξανατοποθετω. παταω το κουμπι για να το ενεργοπιοισω αλλα τιποτα, ουτε φωνη ουτε ακροαση. τι λετε να επαθε?? δεν μου εχει πεσει ουτε μια φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 σημερα το μεσημερι που σχολασα απο την δουλια, εβγαλα το κινιτο απο τιν τσεπη για να δω αν εχω κανενα μηνυμα κ.τ.λ. και βλεπω στιν οθονη ενα (0) προσπαθω να το ξεκλειδοσω αλλα τιποτα, ειχε κολισει και δεν δουλεβε κανενα πλικτρο. βγαζω λιπον τιν μπαταρια και τιν ξανατοποθετω. παταω το κουμπι για να το ενεργοπιοισω αλλα τιποτα, ουτε φωνη ουτε ακροαση. τι λετε να επαθε?? δεν μου εχει πεσει ουτε μια φορα. Δεν ξέρω τι έπαθε αλλα ξέρω τι πρέπει να κανεις...στην SE ολοταχώς!!!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Kai to handset poy katevasa pragmatika einai a-pe-kto! Exw omws alla 2 problems 1-pws 8a valw mp3 ws ringtone? 2-pws 8a vgalw ayto to kolovodalive apo to koumpi online gia na valw mia diki mou homepage? 1) Δεν γινεται στη live εκδοση 2) Θα εισαγεις μια καινουρια URL, και μετα απο τις επιλογες θα τη θεσεις ως νεα homepage. Αυτο ισχυε για το Τ610 που ειχα, λογικα θα κανει και σε αυτο. ΥΓ: Υπαρχει επισημασμενο FAQ για το Κ700, καλυτερα να ψαχνεις πρωτα εκει, και μετα σε προηγουμενες σελιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos18_ Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Τα αρχεια hid του Κ700 ξερετε αν κανουν και για το Κ750; :music: Παράθεση Βάλε φωτιά σ' ότι σε καίει σ' ότι σου τρώει τη ψυχή Εξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι ανοιχτοί Είν' η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή! ΤΡΥΠΕΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Τα αρχεια hid του Κ700 ξερετε αν κανουν και για το Κ750; :music: Λογικά ναι!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Τα ίδια hid είναι Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 1) Δεν γινεται στη live εκδοση 2) Θα εισαγεις μια καινουρια URL, και μετα απο τις επιλογες θα τη θεσεις ως νεα homepage. Αυτο ισχυε για το Τ610 που ειχα, λογικα θα κανει και σε αυτο. ΥΓ: Υπαρχει επισημασμενο FAQ για το Κ700, καλυτερα να ψαχνεις πρωτα εκει, και μετα σε προηγουμενες σελιδες Γινεται με το DRM Packager!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny-Athen Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Γινεται με το DRM Packager!:) gIA FWTISE mas re file. Episis....... EPEIIIIIIIIIGON!!!!!!!!!!!!!1 Sta 3gp files toy pathfinder den yparxei i epilogi "save" [i kalytera einai apenergopoiimeni] . TI NA KANW? Please heeeeeeeelp. :D Παράθεση Το νέο παιχνίδι-μανία SUDOKU βρισκεται στο briefcase μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 gIA FWTISE mas re file. Please heeeeeeeelp. Δεν μπορω να σε φωτισω καθως εχω κανονικο κ700 και δεν εχω ασχοληθει με το θεμα. Παντως εχει αναφερθει στο θεμα αυτο καμια τρακοσοπενηνταρια φορες. Πηγαινε κατεβασε το drm packager.Gooogle it! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Δεν μπορω να σε φωτισω καθως εχω κανονικο κ700 και δεν εχω ασχοληθει με το θεμα. Παντως εχει αναφερθει στο θεμα αυτο καμια τρακοσοπενηνταρια φορες. Πηγαινε κατεβασε το drm packager.Gooogle it! Καμια τρακοσοπενηνταρια φορες φορές εδώ και καμιά διακοσαριά στο κ750 Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny-Athen Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Gia to provlima me to quicktime xerete kamia lisi?????????? Παράθεση Το νέο παιχνίδι-μανία SUDOKU βρισκεται στο briefcase μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny-Athen Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Pws mporw na dw ta videos xwris ixo????? Παράθεση Το νέο παιχνίδι-μανία SUDOKU βρισκεται στο briefcase μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powered Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 kanonika aplws xamhlwneis teleiws ton hxo apo ta koumpakia sto plai :P Παράθεση http://www.zacharia.gr/lefteris/files/sigmyphone.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 paidia enas filos exei to k700 kai me rwtaei an mporei na dei thleorash mesw ths tim!!ginete me to k700 h oxi????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 re paidia pia einai h teleutaia ekdosh logismikou gia k700? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 re paidia pia einai h teleutaia ekdosh logismikou gia k700? R2AY004 καί υπάρχει στο SEUS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 να κάνω μια ερωτησούλα και εγώ, εύχομαι να μην έχει απαντηθεί. λόγω διακοπών αναγκάστηκα να μπαίνω στο site του ΑΣΕΠ http://www.asep.gr για να δω κάτι αποτελέσματα. Στο site μπήκα χρησιμοποιώντας τον browser του Κ700i. To πρόβλημα είναι ότι αντι για ελληνικούς χαρακτήρες έβλεπα κάτι τετραγωνάκια και μερικά ακόμη ακαταλαβήστικα σύμβολα. Τι μπορεί να γίνει με αυτό το θέμα? Πρέπει να ρυθμίσω κάτι? Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 R2AY004 καί υπάρχει στο SEUS seus??? ti einai afto re paidia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeRibo5 Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 seus??? ti einai afto re paidia? Κανα μαγαζι θα ειναι... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/MPlataris-cucbu.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 seus??? ti einai afto re paidia? Sony Ericsson Update Service Kι όχι δεν είναι μαγαζί! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts