kakofonixx Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα.Στέλνω με το κινήτο μου ένα mp3 στο κινητό της κοπέλας μου και δεν το δέχεται σαν ήχο κλήσης(Έχει Κ700i με Vodafone live).Κάποιος είχε δώσει κάποιο πρόγραμμα εδώ μέσα (DRM PACKAGER) άλλα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς πρέπει να κάνω.Μπορεί κανείς να βοηθήσει να απενεργοποιήσω αυτό το κλείδωμα; :cry: Έπισης μπορώ να επιλέξω κάποιον άλλο δικό μου ήχο μηνύματος; 1. Κανεις drag&drop το mp3 που θες μεσα στο προγραμμα 2. Πατας το κουμπι "Create DRM Content" (ενδεχομενως να χρειαστει να ρυθμισεις καποια απο τα rights) 3. Στελνεις το αρχειο .dm στο Κ700 4. Σβηνεις και το φακελο rights που θα δημιουργηθει και εισαι οκ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Ευκολο η δυσκολο νομιζω οτι το προγραμμα θελει προσοχη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Λοιπόν, σήμερα δοκίμασα τη μπαταρια απο το 6610 του αδερφού μου και οι επαφές δεν ταιριάζουν κάν.Το μέγεθος είναι μεν ίδιο και μπαίνει στο κινητό αλλά οι επαφες δεν ταιριάζουν με αποτέλεσμα να μην ανοίγει το κινητό βέβαια. Αυτά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 I m Back k paly meta to 2o ban :D toraa tha rthei to 3o :) ithela na rotiso an 3erei kaneis an yparxei to kinito mas se allo xroma ektos apo ayto kamia ali prosopsi an exei paratirisi kaneis thanx. Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 I m Back k paly meta to 2o ban :D toraa tha rthei to 3o :) ithela na rotiso an 3erei kaneis an yparxei to kinito mas se allo xroma ektos apo ayto kamia ali prosopsi an exei paratirisi kaneis thanx. Υπάρχουν σε Μαύρο, Κόκκινο (φυσικά δεν μιλάμε για γνήσια Sony Ericsson ανταλακτικά). Ρίξε μια ματιά στη διεύθυνση http://www.mobilefun.co.uk/cat/K700i-Housings.htm Επίσης μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση στο Google με ερώτημα "K700 Housing" Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 I m Back k paly meta to 2o ban :D toraa tha rthei to 3o :) ithela na rotiso an 3erei kaneis an yparxei to kinito mas se allo xroma ektos apo ayto kamia ali prosopsi an exei paratirisi kaneis thanx. Eisai arxigos re file...! min akous kanenan ;) apla , allakse to onoma se 'BanMaIdeN' :alien: ftini prosopsi,an kai ligo xalia.. :p http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=68039&item=6377010680&tc=photo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Ας ρωτήσω και εγώ τωρα κάτι που πιστεύω είναι αρκετά ενδιαφέρον!!! Το να χρησιμοποιήσουμε το pc για bluetooth handsfree του Κ700 είναι γνωστο και εύκολο. Το αντίστροφο όμως... γίνετε? Δηλαδή να ακούω απο το Κ700 τα τραγούδια που παίζουν στο PC. Κάτι σαν ασύρματο ακουστικό. Με ένα κανονικό BT handsfree το είχα κάνει (άκουγα απο το winamp μουσική στο διπλανό δωμάτιο). Αν γνωρίζει κάτι, καποιος ,κάπου, καποτε... ας ποστάρει. :hunter: :kill: :shoot: :knife: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 εγω σημερα εβαλα μια μπαταρια για 7210 η οποια εχει 900 mA.Ταιριαξε γαντι κατεθε8ειαν και ακομα δεν εχει πεσει ουτε γραμμουλα.Και απο το πρωι το εχω σε μπλε δοντι,κλησεις και ραδιοφωνο.8α ξανααναφερω για τελικη αναμονη Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιωργος Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Λοιπόν, σήμερα δοκίμασα τη μπαταρια απο το 6610 του αδερφού μου και οι επαφές δεν ταιριάζουν κάν.Το μέγεθος είναι μεν ίδιο και μπαίνει στο κινητό αλλά οι επαφες δεν ταιριάζουν με αποτέλεσμα να μην ανοίγει το κινητό βέβαια. Αυτά... ??????????!!!!!!!!!!!!!OΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak_zap Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 re paidia exei kaneis se midaki to twisted nerve? kai tis p a p a r i z o y to nymber one?? h poy tha ta vrw? thnx Παράθεση MAK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Είχε συζητηθεί και παλιότερα κάτι αντίστοιχο..... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 re paidia exei kaneis se midaki to twisted nerve? kai tis p a p a r i z o y to nymber one?? h poy tha ta vrw? thnx pare to proto... ;) ( to deutero suntoma.... :cry: )Twisted Nerve (Kill Bill).zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak_zap Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 thanx john! opote mporeis grapse moy kai merika site na psanxw! thanx again Παράθεση MAK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 ths p a p a r i z o u se mp3 to exw egw apo kapoio site me samples thn p a p a r i z o u giati thn kovei to systhma? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniperfg Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 re pedia iparxei kana magazi stin athina pou na poulaei aftes tis prosopsis...giati meso internet den ebistevomai tis agores. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 ths p a p a r i z o u se mp3 to exw egw apo kapoio site me samples thn p a p a r i z o u giati thn kovei to systhma? Μα φυσικά το κόβει αφού π α π α ρ ι - ζου = :X :lol: Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zotos63 Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 geia hara paidia.Psaxnw gia 2-3 efarmoges kai isws tha mporousate na voithisete ligo: 1)Xerei kaneis ean iparxei flash player gia ta sony ericsson kai pou mporw na thn vrw? 2)Iparxei kapoio paixnidi pou mporoun na ta paizoun mesw bluetooth oi xrhstes ths sonh? 3)Mono se magazi mporw na vgalv to live! apo to k700 mou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoxalos Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 1. Κανεις drag&drop το mp3 που θες μεσα στο προγραμμα 2. Πατας το κουμπι "Create DRM Content" (ενδεχομενως να χρειαστει να ρυθμισεις καποια απο τα rights) 3. Στελνεις το αρχειο .dm στο Κ700 4. Σβηνεις και το φακελο rights που θα δημιουργηθει και εισαι οκ! :) Ευχαριστώ φίλε.Την βολέψαμε προς το παρόν. :D Ήταν και δικιά μου επιλογή το κινητό και την άκουγα από πάνω,αυτή ήθελε το gx25(άκου 2,1 mb!) :cool: Κάποια πιο μόνιμη λύση υπάρχει εκτός από αναβάθμιση; Και με τον ήχο μηνύματος υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Ευχαριστώ φίλε.Την βολέψαμε προς το παρόν. :D Ήταν και δικιά μου επιλογή το κινητό και την άκουγα από πάνω,αυτή ήθελε το gx25(άκου 2,1 mb!) :cool: Κάποια πιο μόνιμη λύση υπάρχει εκτός από αναβάθμιση; Και με τον ήχο μηνύματος υπάρχει λύση; Για να εχεις μονιμη λυση στο προβλημα σου πρεπει να βγαλεις το Live απο το κινητο. Στο http://www.9volto.gr εχω ακουσει οτι μπορουν να το κανουν. Οσο για το ηχο του μηνυματος δεν αλλαζει με τιποτα, ουτε στο non-live. Εκτος (μου φαινεται, δεν ειμαι σιγουρος) αν πας παλι στο 9volto και σου περασουν τον ηχο που θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Για να εχεις μονιμη λυση στο προβλημα σου πρεπει να βγαλεις το Live απο το κινητο. Μια ερωτηση... Επειδη και εγω εχω live συσκευη, αν εχω π.χ. εναν γνωστο σε ενα service της SE και του πω να μου κανει αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση του non-live λογισμικου, θα πετυχει ή θα εχω τρεξιματα μετα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Μια ερωτηση... Επειδη και εγω εχω live συσκευη, αν εχω π.χ. εναν γνωστο σε ενα service της SE και του πω να μου κανει αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση του non-live λογισμικου, θα πετυχει ή θα εχω τρεξιματα μετα?? Δεν γινεται αυτο. Το update θα αναγνωρισει οτι ειναι live και δεν θα περαστει. Πρεπει να βγει τελειως το τιμημενο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak_zap Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 kai pos tha vgei telios to live apo to kinhto? POY KAI POSO :p Παράθεση MAK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 kai pos tha vgei telios to live apo to kinhto? POY KAI POSO :pΣτο 9volto :p http://9volto.gr/catalog/default.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 kai pos tha vgei telios to live apo to kinhto? POY KAI POSO :p http://www.9volto.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 http://www.9volto.grΣε πρόλαβα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts