CASH Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Που μπορω να βρω καποιο θεμα της ΑΕΚ? __________________ ΑΛΛΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Για κοιτα εδω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=34949&perpage=20&pagenumber=34 Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CASH (19 Δεκ. 2004 , 06:27) Που μπορω να βρω καποιο θεμα της ΑΕΚ? __________________ ΑΛΛΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Για κοιτα εδω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=34949&perpage=20&pagenumber=34 Eυχαριστω πολυ συναρρωστε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Είμαι και εγώ ένας νέος και ευτυχής κάτοχος του Κ700, και θέλω να μάθω άν γίνεται να ελαχιστοποιήσουμε το ραδιόφωνο,και να γράψουμε πχ ένα SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_k Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NiCkOs_gr (19 Δεκ. 2004 , 23:27) Είμαι και εγώ ένας νέος και ευτυχής κάτοχος του Κ700, και θέλω να μάθω άν γίνεται να ελαχιστοποιήσουμε το ραδιόφωνο,και να γράψουμε πχ ένα SMS Πας στις επιλογές και πατάς "Ελαχιστοποίση". Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες δες και το "Εγχειρίδιο χρήσης" ;) Παράθεση multiΠέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (19 Δεκ. 2004 , 02:19) Το bluetooth hands-free του κινητού (το οποίο για όσους δεν το ξέρουν δίνει δώρο η ΤΙΜ μέσα στα Χριστούγεννα με αγορά Κ700) παίζει ραδιόφωνο/mp3; ποιο bluetooth δινει δωρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Εμένα δεν μου το είχε σαν επιλογή το "ελαχιστοποίηση", όταν παίζει ΜΡ3 την έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 paidia dinei stereofwniko h monofwniko hands free sto kouti to k700?? Παράθεση http://www.fantasycars.com/cgi-bin/photos/index.cgi?action=view&link=Wallpaper%20of%20the%20Week/800&image=McLaren_F1_1.jpg&img=24&tt= Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 στερεωφωνικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stamos (19 Δεκ. 2004 , 23:43) ποιο bluetooth δινει δωρο? To επίσημο της SE. Στα καταστήματα ΤΙΜ περιλαμβάνεται σε κάθε πακέτο Κ700 όπως διευκρίνησα σήμερα που πήγα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 ποιο μοντελο?η ερικσον εχει 10 μοντελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Κάτσε να το βρω να στο δείξω. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NiCkOs_gr (19 Δεκ. 2004 , 23:45) Εμένα δεν μου το είχε σαν επιλογή το "ελαχιστοποίηση", όταν παίζει ΜΡ3 την έχει Αποκλείεται! Είναι, το "ελαχιστοποίηση" η πρώτη επιλογή της καρτέλας που εμφανίζεται όταν πατάς "Επιλογές" (με το δεξί softkey). :confused: Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 οκ θα το ξανακοιτάξω...γιατί έχω βάλει κάποια themes και ίσως να υπάρχει πρόβλημα Γιατί το handsfree έχει ένα μικρό καλώδιο για το ένα αυτί και ένα μεγάλο για το άλλο...εσάς σας βολεύει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NiCkOs_gr (20 Δεκ. 2004 , 00:07) οκ θα το ξανακοιτάξω...γιατί έχω βάλει κάποια themes και ίσως να υπάρχει πρόβλημα Γιατί το handsfree έχει ένα μικρό καλώδιο για το ένα αυτί και ένα μεγάλο για το άλλο...εσάς σας βολεύει;;; Να σου πω την αλήθεια φίλε μου, όχι, αλλά ίσως είναι καλύτερη η θέση του μικροφώνου, που βρίσκεται δηλαδή πιο κοντά στο στόμα. Ειδικά όταν το φοράω στο αυτοκίνητο, έχω στο αυτί μονάχα το ακουστικό με το μακρύ καλώδιο, διότι το άλλο όταν στρέφω στις διασταυρώσεις μου φεύγει!!! :p Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NiCkOs_gr (20 Δεκ. 2004 , 00:07) Γιατί το handsfree έχει ένα μικρό καλώδιο για το ένα αυτί και ένα μεγάλο για το άλλο...εσάς σας βολεύει;;; Βολεύει,απλά πέρνα το μεγάλο καλώδιο πίσω από το λαιμό σου,κι όχι να κρέμεται μπροστά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 ναι είναι και αυτή μια άποψη... έχει βγει και άλλο handsfree με ίσα καλώδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NiCkOs_gr (20 Δεκ. 2004 , 00:17) ναι είναι και αυτή μια άποψη... έχει βγει και άλλο handsfree με ίσα καλώδια? Γνήσιο στερεοφωνικό SE δεν νομίζω. Μια καλή λύση, για ομιλία και μόνο είναι το κλασικό μονοφωνικό handsfree. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kost1kis (13 Δεκ. 2004 , 19:26) exo to k700i kai to koympaki pou klini to kin exi ena kokkino fotaki, ayto to kokkino fos anavi opote theli. mpori i mpataria na eine fortismeni alla ayto anavi, eno alles fores den anavi katholou. ti eine ayto to fotaki telika;;; anavi mono kokkino, exei kai allo xroma;;; eyxaristo Στο δικό μου κινητό, ανάβει μόνο όταν η ρέβδος της μπαταρίας γίνει κόκκινη. Χρώμα άλλο δεν έχει. Έχω παρατηρήσει να φωτίζεται πράσινα όταν χειρόζομαι το κινητό, αλλά πρέπει να παίρνει το φως αυτό από την οθόνη. Δεν είναι δηλαδή από led όπως όταν αναβοσβίνει κόκκινα. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stamos (20 Δεκ. 2004 , 00:01) ποιο μοντελο?η ερικσον εχει 10 μοντελα Δε λέει ποιό μοντέλο είναι αλλά μοιάζει πιο πολύ από όλα με αυτό: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp4_loader&php=php1_10188&zone=pp&lm=pp4_1&pid=10188 Η αξία του πάντως λέει ότι είναι 112€. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos2311 Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Ρε παιδιά πως κάνω zoom 4χ? Δεν το βρίσκω πουθενά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Sotos2311 (20 Δεκ. 2004 , 00:47) Ρε παιδιά πως κάνω zoom 4χ? Δεν το βρίσκω πουθενά! Zoom 4x υποστιρίζει μόνο για την ανάλυση 160 Χ 120 pixels. Εφάρμοσε αυτή την ανάλυση και για να ζουμάρεις κίνησε πάνω το joystick, το αντίθετο (κάτω δηλαδή για να ξεζουμάρεις). Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanar Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Ρε παιδιά προσπαθώ να απαντήσω σε κλήση με το κουμπάκι του Hands Free αλλά δεν τα καταφέρνω. Εχω δοκιμάσει και "Απάντηση Κλήσεων" και κανονική και με κάθε πλήκτρο. Επίσης στο τύπο Hands Gree δέχεται μόνο Πλήρες. Το βασικό μου το βγάζει Μή διαθέσιμο. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amanar (20 Δεκ. 2004 , 10:17) Ρε παιδιά προσπαθώ να απαντήσω σε κλήση με το κουμπάκι του Hands Free αλλά δεν τα καταφέρνω. Εχω δοκιμάσει και "Απάντηση Κλήσεων" και κανονική και με κάθε πλήκτρο. Επίσης στο τύπο Hands Gree δέχεται μόνο Πλήρες. Το βασικό μου το βγάζει Μή διαθέσιμο. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Αν μιλάμε για το original handsfree που περιέχεται στη συσκευασία, Φυσιολογικό είναι να σου βγάζει το "πλήρες". Όσο για το πρόβλημά σου: Μήπως έχεις βάλει αυτόματη απάντηση και πατώντας εσύ το κουμπάκι κλείνεις την ήδη ανοιχτή γραμμή; Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanar Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Οχι. Εχω δοκιμάσει Αυτόματη, Με κάθε πλήκτρο και κανονική. Δεν γίνεται τίποτα. Οταν όμως πατώ το κουμπάκι του Hands Free σε άσχετη φάση το τηλέφωνο φωτίζεται. Λειτουργεί δηλαδή κάτι. Πάει κάποιο σήμα στο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amanar (20 Δεκ. 2004 , 12:52) Οχι. Εχω δοκιμάσει Αυτόματη, Με κάθε πλήκτρο και κανονική. Δεν γίνεται τίποτα. Οταν όμως πατώ το κουμπάκι του Hands Free σε άσχετη φάση το τηλέφωνο φωτίζεται. Λειτουργεί δηλαδή κάτι. Πάει κάποιο σήμα στο τηλέφωνο. Όταν το πατάς σε άσχετη φάση πρέπει να φωτίζεται. Αν το πατήσεις παρατεταμένα ενεργοποιείται η φωνιτική κλήση. Και κανονικά όταν σε καλούν πατώντας το "ανοίγεις" τη γραμμή. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts