Jump to content

Sony Ericsson K700i

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κρυβομαστε επειδη σε φοβομαστε!!!

Φιλε ποτε θα καταλαβεις οτι επειδη εχει η δικια σου συσκευη προβληματα δεν σημαινει οτι εχουν και ολοι οι αλλοι!!!

Στη τελικη πηγαινε το πισω και ανεφερε τα προβληματα που εχεις να στο αλλαξουν η πουλησε το!

Να ηρεμησεις και εσυ και εμεις απο τη γκρινια σου και τις υπερβολες σου!!!

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HELLRAISER ( 9 Αύγ. 2004 , 20:53)

Κρυβομαστε επειδη σε φοβομαστε!!!

Φιλε ποτε θα καταλαβεις οτι επειδη εχει η δικια σου συσκευη προβληματα δεν σημαινει οτι εχουν και ολοι οι αλλοι!!!

Στη τελικη πηγαινε το πισω και ανεφερε τα προβληματα που εχεις να στο αλλαξουν η πουλησε το!

Να ηρεμησεις και εσυ και εμεις απο τη γκρινια σου και τις υπερβολες σου!!!

δηλαδη εσυ δεν εχεις προβλημα με το τ9?σιγουρα.εδω το εχει παραδεχτει η ιδια η εταιρεια και εσενα ειναι το μοναδικο κινητο που δεν εχει αυτο το προβλημα.οκ we believe you. iam waiting for an answer about t9....

Γιατι ρε παιδια;

Δηλαδη επειδη τα κανει η SE ειναι οκ.Δεν το καταλαβα αυτο....Εχουν αναφερθει παρα πολλα προβληματα και καποιοι(οχι δεν θα πω ποιοι;)) την λενε στους αλλους γιατι θιγουν(και δικαιολογημενα) την αγαπημενη τους εταιρεια.

Ειναι λιγα τα προβληματα που εχει;Ημαρτον δηλαδη.

Φιλε ilka71 συμφωνω απολυτα μαζι σου.

Μπορειτε τωρα να με "φατε":rotfl: :lol: :alien:

Nexus 4 & iPad mini

Καλησπέρα. Αύριο θα κάνω επιτέλους την αναβάθμηση και ελπίζω σε βελτίωση των λειτουργιών της απίθανης αυτής συσκευής. Εχω φτιάξει πολλούς μονόλεπτους mp3 ήχους, αλλα δυστηχώς δεν έχω internet στον δικό μου υπολογιστή για να τους βάλω σε φάκελο του pathfinder. Μόνο απο κοντα με φίλους απο το myphone.gr. Kαλό βράδυ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ilka71 ( 9 Αύγ. 2004 , 20:57)

δηλαδη εσυ δεν εχεις προβλημα με το τ9?σιγουρα.εδω το εχει παραδεχτει η ιδια η εταιρεια και εσενα ειναι το μοναδικο κινητο που δεν εχει αυτο το προβλημα.οκ we believe you. iam waiting for an answer about t9....

Oxi den einai o monos, an deis kai pio pano anefera oti to dokimasa (toulaxiston to sigekrimeno peristatiko giati den xrisimopio kai toso to T9) kai den mou ekane tipota...les na eimai toso kol****dos?!!!! :rolleyes:

Αναβαθμιση λοιπον αλλα τελικα αξιζει γιατι αν ειναι να εχουμε τα ιδια να μην κανουμε καθολου... τελικα τι θα γινει...αξιζει η οχι?

H anavathmisi aksizei (kata tin tapini mou gnomi) giati an kitakseis kai sto faq diorthonei arketa pragmatakia, tora oson afora tous "diaksifismous" poy exoun prokipsei se oti afora T9, kataskeuh, metafora epafon apo sim, ktl...profanos eksartate apo to poso tixeros eisai (h niothis!) :p :D ;) :blink:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος After ( 9 Αύγ. 2004 , 12:21)

Νεο τρομερο bug!

Γραφοντας την λεξη ''Μ΄αγαπας'' στο νεο μυνημα πριν προλαβω να ολοκληρωσω την λεξη,και οταν ειμαι ακομα στο ''Μ΄ΑΓ'' το κινητο κανει restart!!!!!!!!!!!!!!

Δοκιμαστε με Τ9 και πατοντας διαδοχικα τα πληκτρα 5-1-2-2

Εχω το k700i με την τελευταια εκδοση firmware R2L001

Δοκιμαστε και στο δικο σας και πειτε μου γιατι ειμαι ετοιμος να το ξαναπαω στην ερικσον

Το δοκίμασα και το κάνει και στο δικό μου. Πολύ περίεργο. Πάντως δε με ενοχλεί και τόσο, άλλη φορά το γράφω χωρίς απόστροφο. :D

Καλησπερα παιδια , αναβαθμιση του κινητου μπορει να γινει μονο απο την ericsson ? δεν μπορει να γινει για παραδειγμα απο καποιο καταστημα γερμανος ή παρομοιο ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος morfeas_pd ( 9 Αύγ. 2004 , 23:01)

Καλησπερα παιδια , αναβαθμιση του κινητου μπορει να γινει μονο απο την ericsson ? δεν μπορει να γινει για παραδειγμα απο καποιο καταστημα γερμανος ή παρομοιο ?

mporei alla thelei megalitero diastima, diladi tha sto kratisoun perisoteroo gia na to kanoun.

Kalitera h rikse ena thl sthn SE, h mpes sto site tis kai des stin perioxh sou pioi einai oi eksousiodotimenoi atiprosopoi kai kane ena til prota prin pas na sou poun poso diastima tha xriastoun gia na sou kanoun tin anavathmisi!

ευχαριστω fostirop , ο χρονος δεν με χαλαει γιατι ειμαι απο επαρχια ( νησι ) και το να βρω εξουσιοδοτημενο της ericsson εδω θα ειναι θαυμα . μηπως ξερει κανενας το τηλ. τησ ericsson να παρω πρωι-πρωι , γιατι μια ανβαθμιση ( για την μπαταρια κυριως ) δεν θα με χαλαγε καθολου

δεν ξερω αν χρησιμοποιω σωστα το τ9,αλλα πατωντας τα πληκτρα που αναφερθησαν δεν μου κανει κανενα restart.Επισης για την αντιγραφη των επαφων απο το τηλεφωνο στη σιμ δεν μου κανει κανα restart,απλος μου βγαζει ενα μηνυμα οτι εχει γεμισει η σιμ και δεν χωραει αλλες,το θεμα ειναι οτι εχει σωσει μονο 13 :confused:

ti ******es lete gia restart @@idia tpt d me kanei to kin mou einai mia xara poly kalytera meta tin anavathmisi fisika kanena provlima oute restart oute sto t9 ola litourgoune roloi to mono pou me pira3e se olh aytin tin istoria einai oti plirosa 13 euro ala sta @@ ananeothike to kin mou k den exei kanena apolitos provlima egw pados eimai eyxaristimenos k perifanos pou pira ayto to kin k opios d to goustari na paei na to peta3i px ilka 4 akoma filoi mou to exoune eixane ta idia mikrovlimatakia opos k gw stin arxiki ekdosi meta tin anavathmisi pou kaname oloi litourgh ROLOI :> aytaaaa
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παίδες μην τα χώνετε έτσι στον ilka. Είναι αδικαιολόγητα ακόμα ελαττωματικό το Τ9. Όσο γι' αυτό το bug μου φαίνεται τρομερό!!!

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος morfeas_pd ( 9 Αύγ. 2004 , 23:14)

...μηπως ξερει κανενας το τηλ. τησ ericsson να παρω πρωι-πρωι , γιατι μια ανβαθμιση ( για την μπαταρια κυριως ) δεν θα με χαλαγε καθολου

210 - 899 1919 & 801 11 810810 (mono apo stathero to 2o) ;)

Vre pedia eida sthn proigoumeni selida oti kapoios (Den thimame tora name :o ) oti eipe oti to kinito exei poli aktinovolia... alitheyei? afou opos eipe kai kapios allous (pali den thimame nick :o ) exei sar 0.48 etsi den eine???????????? :confused:

Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς!

Our forum ===>> IrCtAlK Forum :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michalis_10 ( 9 Αύγ. 2004 , 21:14)

Γιατι ρε παιδια;

Δηλαδη επειδη τα κανει η SE ειναι οκ.Δεν το καταλαβα αυτο....Εχουν αναφερθει παρα πολλα προβληματα και καποιοι(οχι δεν θα πω ποιοι;)) την λενε στους αλλους γιατι θιγουν(και δικαιολογημενα) την αγαπημενη τους εταιρεια.

Ειναι λιγα τα προβληματα που εχει;Ημαρτον δηλαδη.

Φιλε ilka71 συμφωνω απολυτα μαζι σου.

Μπορειτε τωρα να με "φατε":rotfl: :lol: :alien:

Αγοράκι μου πήγαινε παίξε με την παντόφλα σου και άσε μας εμάς που είμαστε πορωμένοι και δε ξέρουμε να παίζουμε με τα κινητάκια μας...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KWSN-Men ( 9 Αύγ. 2004 , 23:00)

Το δοκίμασα και το κάνει και στο δικό μου. Πολύ περίεργο. Πάντως δε με ενοχλεί και τόσο, άλλη φορά το γράφω χωρίς απόστροφο. :D

me too!!!! poly periorgo! fash exei pantws!!!! mou thymizei kati bugs se nokia pou eixan anaferthei palaiotera, setika me thn syntaksh mynhmatos :P

Προσωπικά θεωρώ το ότι τρίζει λίγο το πορτάκι της μπαταρίας αλλά και το ότι ξεκολάει το αυτοκολλητάκι πολύ πιο σοβαρά.

Και αυτοκίνητο αν έπερνα και μου έλεγαν ότι αν τρακάρω ενώ κάνω όπισθεν με 30km/h με αναμμένους του υαλοκαθαριστήρες και το τιμόνι στριμμένο δεξιά και τον συμπλέκτη πατημένο κατά 2/3 το αυτοκίνητο κάνει μπαμ, ε δε θα με ενοχλούσε...

@ilka71

Βρε παληκάρι πριν το πάρεις στο κινητό μας έπρηξες με τις ερωτήσεις σου, όταν το πήρες ζητούσες ευθύνες που δε σου τα είπαμε καλά και τώρα τα έχεις πάρει και φωνάζεις για το κινητό. Εφόσον είχες τόσο μεγάλες αμφιβολίες, τι το πήρες; Πήγαινε αντάλαξέ το με ένα 3310 και άσε το (και μας) στην ησυχία του...

Vre paidia enta3ei ola auta alla 8a mas pei kapoios an 3erei, an kai pote prokeitai na bgei kapoia anaba8mish antistoixh ths R2L gia tis VodaLive suskeues -na mhn tis xaraktirisw alliws, den mporousa na kanw kai tipote allo otan to phra me thn kalh epidothsh pou eixa...- giati gia mas uparxoun mou fainetai kati annanewseis logismikou mono, pou fantazomai den kanoun kai tipote shmantiko... Kai kati allo, mhpws 3erei kaneis an mporw kai pws na perasw diaforetikh glwssa T9 Italika p.x. :!: :blink:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος niktsam (10 Αύγ. 2004 , 09:41)

Vre paidia enta3ei ola auta alla 8a mas pei kapoios an 3erei, an kai pote prokeitai na bgei kapoia anaba8mish antistoixh ths R2L gia tis VodaLive suskeues -na mhn tis xaraktirisw alliws, den mporousa na kanw kai tipote allo otan to phra me thn kalh epidothsh pou eixa...- giati gia mas uparxoun mou fainetai kati annanewseis logismikou mono, pou fantazomai den kanoun kai tipote shmantiko... Kai kati allo, mhpws 3erei kaneis an mporw kai pws na perasw diaforetikh glwssa T9 Italika p.x. :!: :blink:

και εγω ειχα 152ευρω επιδοτηση αλλα αυτοι φταινε και χασανε και τα υπολοιπα.επι ενα μηνα μηνα πηγαινα στα κ.....καταστηματα τους που ειναι και ασχετοι σημειωτεον και τους ελεγα ποια κινητα θελω.ολα δεν τα ειχαν.ζηταω το κ700 χωρις Live, δεν το δινουν.ζηταω το ε600 samsung και μου λενε οτι το κοψανε για να βγαλουν το ε300 που ειναι Live.να πα να χ....ε αυτοι και τα τηλεφωνα τους.πηρα και εγω αναποδες και πηρα το κ700 σκετο και ηρεμησα.και οταν αξιωθουν να φερουν κανα φτηνο τηλ. θα παω να το παρω με την επιδοτηση να τελειωνει η ιστορια με τους καραγκιοζηδες

Pantos ena einai sigouro,h Ericsson mas apagoreuei na mas AGAPANE!!!!

Ti big brother kai zepellin kai m****s!!!!

Sorry gia ta Greklish,eimai ne netcafe!

Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??!

Βρε παιδια να ρωτησω SAR 0.48 δεν ειναι πολυ???κοιταγα το siemens sx1 εχει 0.21, απλα καποιες φορες που μιλαω πολυ με ποναει το αυτι μου μετα και το κεφαλι μου!!δεν ξερω μπορει και να ειναι η ιδεα μου!τελος μου εχει λιγο lag ρε γαμωτω, οταν κανω κληση περνανε 3-4 sec μεχρι να δειξει οτι καλει (συνδεση με...) εχω τιμ. καρτα 5 μηνων

• The title was changed to Sony Ericsson K700i