elen82 Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Παιδιά για να πω κι εγώ την άποψη μου, ναι!Ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ.Δε μπορώ να πω και πολλά γιατί το είδα κι εγώ στον Πάνο απ'τον αδερφό του, αλλά απο το λίγο που είδα κατ'αρχάς με εντυπωσίασε η οθόνη.Τι χρώμα αψογο ήταν αυτό???(Φανταζομαι αντικειμενικα δεν έφταιγε η στεριση χρωματος που έχω πάθει τελευταία έχοντας ξαναχάσει το κινητό μου και γυρίζοντας στο SL(η γνωστή καταρα που καποιος μου έχει δόσει))Τέλειο λοιπον.Και γενικότερη εμφάνιση μπροστά τέλεια(για πίσω δεν είχα αμφιβολίες)ενώ φοβόμουν από φωτογραφίες πως τα κουμπια θα μου φαίνονταν πολύ πλαστικά.Καμία σχέση. Απο ήχους και ταχύτητα παιχνιδιών επίσης άψογο.Το μόνο που με χάλασε είναι το πρόβγημα με τις αναπαντητες που βλέπεις ώρα μόνο αν δεις στο "όλες οι κλήσεις", αλλά πιστεύω αυτό θα φτιαχτεί με μια αναβαθμησούλα. Αυτά έχω να πω σαν πρώτη εντύπωση. Και αναμένω με αγωνία να'ρθει στη βονταφον για να το πάρω κι εγώ, ακόμα και εν το μέσω της εξεταστικής....Περισσότερα τότε! Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elen82 (23 Ιούν. 2004 , 01:23) Παιδιά για να πω κι εγώ την άποψη μου, ναι!Ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ.Δε μπορώ να πω και πολλά γιατί το είδα κι εγώ στον Πάνο απ'τον αδερφό του, αλλά απο το λίγο που είδα κατ'αρχάς με εντυπωσίασε η οθόνη.Τι χρώμα αψογο ήταν αυτό???(Φανταζομαι αντικειμενικα δεν έφταιγε η στεριση χρωματος που έχω πάθει τελευταία έχοντας ξαναχάσει το κινητό μου και γυρίζοντας στο SL(η γνωστή καταρα που καποιος μου έχει δόσει))Τέλειο λοιπον.Και γενικότερη εμφάνιση μπροστά τέλεια(για πίσω δεν είχα αμφιβολίες)ενώ φοβόμουν από φωτογραφίες πως τα κουμπια θα μου φαίνονταν πολύ πλαστικά.Καμία σχέση. Απο ήχους και ταχύτητα παιχνιδιών επίσης άψογο.Το μόνο που με χάλασε είναι το πρόβγημα με τις αναπαντητες που βλέπεις ώρα μόνο αν δεις στο "όλες οι κλήσεις", αλλά πιστεύω αυτό θα φτιαχτεί με μια αναβαθμησούλα. Αυτά έχω να πω σαν πρώτη εντύπωση. Και αναμένω με αγωνία να'ρθει στη βονταφον για να το πάρω κι εγώ, ακόμα και εν το μέσω της εξεταστικής....Περισσότερα τότε! Σκεφτείτε και η Ελένη δε πρόλαβε να δει και τίποτα, ούτε ένα τέταρτο δε το χειρίστηκε!! Το live περιμένω κι εγώ αλλά αν είναι όπως φαντάζομαι να είναι (τόσα ακούγονταν με το Τ610) να δούμε τι θα κάνουμε;; Αρχικό Μήνυμα από το μέλος millis (23 Ιούν. 2004 , 00:59) File Pan82 -evrika ton metriti sms.lipon stis genikes rithmiseis pas stis kliseis.Ekei pas sto ypomenu Diarkeia k Kostos.Ekei iparxei o metritis sms. -ta group iparxoun mono gia apostoli minimaton semia omada kai den mpenei ixos klisis omadas. -oi omades diagrafonte oloklires xoris na epireastei i kataxorisi -sto athorivo den akougete o ixos tis cameras File miber sto kouti iparxei stereo hands free me dio akoustika + cd rom +fortisti. Afta mono. Μιlli, έφτασε και εκεί η χάρη μου και μάλιστα παραξενεύτηκα που ήταν τόσο κρυμμένοι οι μετρητές κλήσεων, των sms δε τον εντόπισα αλλά για να το λες είναι ζήτημα χρόνου. Άρα σβήνουμε καλύτερα την ομάδα αντί τη καταχώρηση. Καλό το ότι δεν ακούγονται στο αθόρυβο άρα ίσως να υπάρχει τρόπος να κλείνει και αλλιώς ο ήχος, θα το ψάξω... ως τότε βάζουμε αθόρυβο και τραβάμε και στα κρυφά φώτο :D :D Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 καλοριζικο το κινητακι σε οσα παιδια το πηραν.θα μπορουσατε μηπως να ανεβασετε καμια φωτο τραβηγμενη απτο κινητο να δουμε τι λενε?και κατι αλλο:μηπως η SE εφοδιασε το κινητο με το ελληνικο γραμμα "ς"? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asmodeus (23 Ιούν. 2004 , 01:52) καλοριζικο το κινητακι σε οσα παιδια το πηραν.θα μπορουσατε μηπως να ανεβασετε καμια φωτο τραβηγμενη απτο κινητο να δουμε τι λενε?και κατι αλλο:μηπως η SE εφοδιασε το κινητο με το ελληνικο γραμμα "ς"? :o Αν πας αρκετά post πιο πάνω σε αυτή τη σελίδα θα δεις δύο φώτο που έχω βάλει μία σε ανάλυση 640*480 και μια στην μεγενθυμένη ανάλυση, θα προσπαθήσω να ανεβάσω κι άλλες αύριο αν καταφέρω να βγάλω καλές όλο θολές μου βγαίνουν όσο κι αν το παλεύω :( Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asmodeus (23 Ιούν. 2004 , 01:52) ..... και κατι αλλο:μηπως η SE εφοδιασε το κινητο με το ελληνικο γραμμα "ς"? :o Απ' ότι αναφέρθηκε από αυτούς που το πήραν έως τώρα : OXI :cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxin_rain Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 pantws oi fotos, mporw na pw oti me entyposiasan! tis perimena poly pio moufa!!!! na dw twra pws tha fenonte sto kinhto!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/thanasis987/36005/470252/0/logo.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Kalitera paidia na to parete non-live etsi kai allios h diafora einai mikrh 24 euro den aksizi gia 24 euro na to parete live kai ego tin timh tou live psiloskeftomoun alla otan eida tosh mikrh diafora piga plaisio kateuthian!Vodafone metritis mallon 394 euro tha erthi!(live) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος oxin_rain (23 Ιούν. 2004 , 02:10) pantws oi fotos, mporw na pw oti me entyposiasan! tis perimena poly pio moufa!!!! na dw twra pws tha fenonte sto kinhto!!! Για τις φώτο που ανέβασα λες;; αυτές σε εντυπωσίασαν;; ε τότε μάλλον εγώ ζητάω πολλά η φαίνεται συνήθισα με την canon ixus μου :rolleyes: Πάντως στο κινητό φαίνονται απλά τέλεια, στο pc μπορείς να παρατηρήσεις πιθανές αλλοιώσεις. Το τελικό "ς", δεν υπάρχει αλλά αν έχετε συνηθίσει να γράφετε πάντα με Τ9 οπως εγώ δε θα καταλάβετε την έλλειψη του Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxin_rain Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 elpizo mono ston germano na arghsei ligo na erthei, kamia bdomada, giati meta tha aisthanome mal@@@s!!!! etsi kai mou pathei tpt tha prepei na to stelnw sto plaisio, enw edw o germanos dipla einai! kntoup, kntoup, kntoup (xtypaw ksylo....) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/thanasis987/36005/470252/0/logo.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxin_rain Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (23 Ιούν. 2004 , 02:19) Για τις φώτο που ανέβασα λες;; αυτές σε εντυπωσίασαν;; ε τότε μάλλον εγώ ζητάω πολλά η φαίνεται συνήθισα με την canon ixus μου :rolleyes: Πάντως στο κινητό φαίνονται απλά τέλεια, στο pc μπορείς να παρατηρήσεις πιθανές αλλοιώσεις. Το τελικό "ς", δεν υπάρχει αλλά αν έχετε συνηθίσει να γράφετε πάντα με Τ9 οπως εγώ δε θα καταλάβετε την έλλειψη του nai gia autes lew!!!! blepeis exw synithisei me to T610 mou kai..........! autes fainonte poly kales mprosta tou!!!!!!!! to perimena, na einai peripou ta idia sk@@@ alla me megalyterh analysh, kai apo oti blepw einai poly kalyteres apo auto pou perimena!!!!! kala, allo h ixus, kai allo to k700, kamia apolytos sxesh!!!!! isws, me to s700 na mporei na ginei mia elaxisth sygkrish, alla...... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/thanasis987/36005/470252/0/logo.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Mπήκα και εγώ στο club του K700i (πλαίσιο καλλιθέας - κράτηση από την προηγούμενη μέρα) Boys and Girls...οποιος έχει αμφιβολίες για το τηλεφωνάκι... κάνει μεγάλο λάθος... Το τηλέφωνο είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ! I am in love again... :rolleyes: Πάντως με τις αυτόματες ρυθμίσεις του site της Βοντα για Τ610 έστειλα και έλαβα ΜΜΣ (στον εαυτό μου) και μπαίνω live αν και μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται (μόνο text βλέπω) :) Το Πλαίσιο μου φαίνεται ότι έκανε μεγάλη κουτσουκέλα στα Βοντομάγαζα με το να ξεκινήσει διάθεση.... Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxin_rain Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 kapoios eprepe pantws na ksekinhsei na to dinei!!!! mpa den nomizw!!!! ksereis posoi yparxoun me epidothsh voda, pou den exoun allh epilogh!!!!!! alla kapoies pwlhseis tis ekopse! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/thanasis987/36005/470252/0/logo.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Και εγώ έχω επιδότηση Βόντα αλλά θα πάρω ένα άλλο τηλέφωνο το οποίο θα πουλήσω ή στην τελική θα το κάνω και δώρο στην κοπελιά μου !!! Πρέπει να μάθουν οι κύριοι πως καλά τα branded κινητά αλλά μην τα καταστρέφουμε κιόλας.... Έλεος πια ! Αντισταθείτε !!! Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 ΠΑΙΔΙΑ HELP!!!!! Προσπαθώ να περάσω ένάν ήχο μορφής wav ή mp3 στα μηνύματα και δεν γίνεται, ξέρεις κανείς αν υπάρχει τρόπος και ποιος ή τσάμπα παιδεύομαι νυχτάτικα? :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxin_rain Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 ginete na baloume oti hxo theloume sta mynhmata????? den exw to thl akoma sta xeria mou, alla den pisteuw na ginete! mono tous prokathorismenous mou fainete! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/thanasis987/36005/470252/0/logo.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Για τους φιλους που αντιμετωπιζουν χαμηλη ενταση για τα mp3,προτεινω να κανουν ενα normalatation με το Audiograbber για να αποδιδει τα μεγιστα το ηχειο Καθε song,λογω διαφορετικης παραγωγης εχει αλλο επιπεδο dB κ γιαυτο υπαρχει η διαφορα Ετσι κανω για καθε αρχειο wave που βαζω για ringtone στο P800,καθε κομματι θελει ξεχωριστη ρυθμιση απο το αλλο,καντε δοκιμες με διαφορετικα επιπεδα σταθμης πριν μεινουν για παντα στην μνημη του κινητου,απλα υπαρχει ενα επιπεδο που το καθε τραγουδι ακουγεται τελεια απο το μεγαφωνο Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Gia minimata den mporeis na valeis oti ixo theleis.Mono ta prokathorismena. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Πόσα sms αποθηκεύει το κινητό; Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Απ' ότι θυμάμαι που το ανέφερε κάποιος παραπάνω, είναι 100! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 pantos to kinito apo piotita kataskevis INE TELEIO.... to megafonaki tou kristallo opos kai sto p900.... kai i othoni tou pentakathari..... to flashaki ine poly dinato gia ena mono led.... pantos poly oreo to tilefonaki..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Μια ερωτησούλα.... Μήπως σε κάποιον από τους κατέχοντες το Κ700 με Βόντα τους βγάζει όνομα δικτύου Panafon ? Τι κουφό και αυτό ! Στην αρχή έδειξε Vodafone GR και μετά το άλλαξε σε Panafon... Δοκίμασα να επιλέξω εκ νέου δίκτυο...αλλά επιμένει σε Panafon !!! :( Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος paokaras45 (23 Ιούν. 2004 , 11:26) Απ' ότι θυμάμαι που το ανέφερε κάποιος παραπάνω, είναι 100! 40ΜΒ μνήμη και έχουν μείνει ακόμα στα 100? Έλεος.. :wacko: Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 kala re CptBill posa minimata theleis na filageis esi dld? An kai afto me ta 100 minimata den stekei.Apo tin stigmi pou i mnimi tou k700 eine dynamic shared simenei oti filasei osa xora i mnimi tou.Dld xora xiliades. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Lipon 2 meres me to k700 kai dilono oti toso piotika kataskevasmeno kinito den 3anapira sta xeria mou(isos kai to e700).Akoma kai to panakrivo p900 pou eixa etrize otan piezes tin aristeri plevra(aparadekto).Fantastiki othoni.Kapliktikos ixos tou mp3.grigoro menu kai sms.Den exei to elliniko s alla nobody is perfect.Ta 40-42mb mou eine iperarketa gia mp3...perno 7-8 tragoudakia kai volevome....kalo kai to radio me katharo ixo kai pio dinato dekti apo to 6230. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 1 pragma mou exi spasi ta neura pou den mporo na vro xoro na valo kai to 2 sim mesa!Oson afora to Panafon mou to kani kai emena 1 grafi vodaGR 1 panafon!Episis oraia tha itan na mporousame na dialeksoume emeis hxo gia ta sms e;Asxolithika arketa me thn camera kai paratirisa oti se pliri skotadi me analish 320*240 photo kai video me flash anameno xoris nixterinh lipsi to kinito exi superlipsh travas aneta,arki na min traviksis photo se analish 640*480 eki xalai.Epishs patata einai h nixterinh lipsh kalitera na min tin douleute katholou sketo to flash kalitera! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts