iggy75 Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Animated wallpapers εχουν τα Samsung απο την εποχη του Τ100! Αληθεια απο συνδεσιμοτητα με bluetooth handsfrees πως παει? Στελνει ολες τις κλησεις στο handsfree ή σχεδον τις μισες οπως στο Ζ600? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosR1 Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Παιδιά εγώ το πήρα απο πλαίσιο... Θα το αφήσω 10 ώρες δηλαδή τελικά??? Το έχω ήδη 5 ώρες στο φορτιστή και πριν μια ώρα έσβησε η ένδειξη ΄΄φόρτιση'' και έκλεισε η οθόνη... Βρε παιδιά λουράκι για το χέρι που πουλάνε?Σε μαύρους και Πακιστανούς μόνο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Φίλε pan82..... Mεγιά για το κινητό του αδελφού σου....και στα δικά σου, αν νομίζεις πως είναι σκόπιμο! :rolleyes: Θα ήθελα να ρωτήσω οι ταχείς κλήσεις, μήπως παρ΄ελπίδα λειτουργούν πλέον με ένα πλήκτρο ή παραμένουν με δύο (νούμερο και επιβεβαίωση)..... :worry: Επίσης τα αρχεία πιάνουν το κανονικό τους μέγεθος (σε φωτό 640Χ480 με fine περίπου γύρω στα 45ΚΒ....) ή..... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Emena perasa tis ritmiseis pou eixe to site ths ericsson gia thn cosmote..alla den doulevoun..mhpos xreiazete kati allo?mhpos na steilo kai mynhma sthn cosmote gia thn energopoihsh tou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 κάνε και ένα restart μετά τις ρυθμίσεις Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (21 Ιούν. 2004 , 16:22) Φίλε pan82..... Mεγιά για το κινητό του αδελφού σου....και στα δικά σου, αν νομίζεις πως είναι σκόπιμο! :rolleyes: Θα ήθελα να ρωτήσω οι ταχείς κλήσεις, μήπως παρ΄ελπίδα λειτουργούν πλέον με ένα πλήκτρο ή παραμένουν με δύο (νούμερο και επιβεβαίωση)..... :worry: Επίσης τα αρχεία πιάνουν το κανονικό τους μέγεθος (σε φωτό 640Χ480 με fine περίπου γύρω στα 45ΚΒ....) ή..... :whistle: Σ' ευχαριστώ κι εγώ εύχομαι και στο δικό μου αλλά αυτή η vodafone μάλλον θα με καθυστερήσει!! Όπως έγραψα και πιο πάνω πατώντας σε κατάσταση αναμονής ένα πλήκτρο σε πάει στις καταχωρήσεις του καταλόγου για ταχείες κλήσεις πρέπει να πατήσεις και την επιβεβαίωση αλλά εντάξει αυτό δεν είναι πρόβλημα είναι θέμα συνήθειας, εγώ και στο 7250 πολλές φορές προτιμώ να πατάω το πράσινο μετά από το να πατάω ώρα το νούμερο. Βασικά όλες οι ατέλειες που μοτυ είχες αναφέρει από το Τ610 που είχες φαίνεται ότι έχουν διορθωθεί και η μνήμη όλα πιάνουν φυσιολογικά!! Βασικά αν δε πιάσεις το κινητό στα χέρια σου φίλε Χρήστο δε πρόκειται να καταλάβεις... δοκίμασε και θα δεις, θα κολλήσεις... Χωρίς να θεοποιώ το τηλέφωνο βέβαια και να λέω ότι δεν έχει και τις ατέλειες του, όταν ανακαλύψω περισσότερες θα τις καταγράψω... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (21 Ιούν. 2004 , 15:07) Eπιτέλους εδώ και τέσσερις περίπου ώρες το κινητό είναι στα χέρια μου και του έχω αλλάξει τα φώτα. ........... ΥΓ: Για ότι άλλες απορίες παιδιά, εδώ άφοβα :mad: :p Μια ερώτηση: Από ότι κατάλαβα δεν υπάρχουν ακουστικά στο πακέτο; :blink: Τουλάχιστον η υποδοχή στο κάτω μέρος είναι κοινή; Θέλω να πω άλλα SE ακουστικά (και λοιπά εξαρτήματα) ταιριάζουν; Ή δεν είχες κάποιο να δοκιμάσεις; Ευχαριστώ και καλορίζικο στον αδερφό σου! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadSurfer Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (21 Ιούν. 2004 , 16:37) Μια ερώτηση: Από ότι κατάλαβα δεν υπάρχουν ακουστικά στο πακέτο; :blink: Τουλάχιστον η υποδοχή στο κάτω μέρος είναι κοινή; Θέλω να πω άλλα SE ακουστικά (και λοιπά εξαρτήματα) ταιριάζουν; Ή δεν είχες κάποιο να δοκιμάσεις; Ευχαριστώ και καλορίζικο στον αδερφό σου! :D Yparxoun akoustika kanonika sto paketo agoras, exalou gia na leitourgiseis kai to radio thelei na ta exeis syndesei allios den to anoigei kan ;) PS: H fortisi einai 4 ores kai oxi 8 h 10 h 16 ktl, einai mpataria lithiou den thelei poles ores fortisis Παράθεση P4 2.6c @3.4| Epox 4PCA3+ | 1gb DDR400 | Thermalright SP94 | R9800 Pro | Audigy 2 | Seagate 120GB Sata | Antec SX1030B | Tagan TG480 | LG 1715S TFT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MadSurfer (21 Ιούν. 2004 , 16:47) Yparxoun akoustika kanonika sto paketo agoras, exalou gia na leitourgiseis kai to radio thelei na ta exeis syndesei allios den to anoigei kan ;) ΟΚ μπερδεύτηκα από αυτό που έγραψε ο παν... :o Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (21 Ιούν. 2004 , 15:07) Eπιτέλους εδώ και τέσσερις περίπου ώρες το κινητό είναι στα χέρια μου και του έχω αλλάξει τα φώτα. 3.Ράδιο, mp3 ικανοποιητικός ήχος, άκουσα μόνο μέσω του μεγαφώνου οπότε ούτε στερεο γι' αυτό θα μιλήσω για τη ποιότητα τους αύριο . midi, mp3 ήχοι που είχε μέσα αλλά και πέρασα άψογοι ότι καλύτερο έχω ακούσει από κινητό, ακουγόντουσαν τόσο γλυκά καμία σχέση με το s55. ΥΓ: Για ότι άλλες απορίες παιδιά, εδώ άφοβα :mad: :p Σορυ, απλά μου φάνηκε πολύ κουφό... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (21 Ιούν. 2004 , 16:32) Σ' ευχαριστώ κι εγώ εύχομαι και στο δικό μου αλλά αυτή η vodafone μάλλον θα με καθυστερήσει!! Όπως έγραψα και πιο πάνω πατώντας σε κατάσταση αναμονής ένα πλήκτρο σε πάει στις καταχωρήσεις του καταλόγου για ταχείες κλήσεις πρέπει να πατήσεις και την επιβεβαίωση αλλά εντάξει αυτό δεν είναι πρόβλημα είναι θέμα συνήθειας, εγώ και στο 7250 πολλές φορές προτιμώ να πατάω το πράσινο μετά από το να πατάω ώρα το νούμερο. Βασικά όλες οι ατέλειες που μοτυ είχες αναφέρει από το Τ610 που είχες φαίνεται ότι έχουν διορθωθεί και η μνήμη όλα πιάνουν φυσιολογικά!! Βασικά αν δε πιάσεις το κινητό στα χέρια σου φίλε Χρήστο δε πρόκειται να καταλάβεις... δοκίμασε και θα δεις, θα κολλήσεις... Χωρίς να θεοποιώ το τηλέφωνο βέβαια και να λέω ότι δεν έχει και τις ατέλειες του, όταν ανακαλύψω περισσότερες θα τις καταγράψω... Xαίρομαι που διορθώθηκαν έστω και οι βασικές ατέλειες του 610.....Θέλω να το δω από κοντά, αν και η επόμενη αγορά μου σε SE θα είναι το επόμενο μοντέλο (το φημολογούμενο Τ650 ή F700!) Παναγιώτη, όντας χρόνια χρήστης ΝΟΚΙΑ (και siemens) θα ξέρεις πως και πού, μπορώ να βρω ανέξοδα το λευκό το λογότυπο....Σε παρακαλώ στείλε μου ΠΜ , να μου πεις τον τρόπο....και sorry gia to of topic.... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (21 Ιούν. 2004 , 16:52) ΟΚ μπερδεύτηκα από αυτό που έγραψε ο παν... :o Σορυ, απλά μου φάνηκε πολύ κουφό... :o Απλά δοκίμασα τόσα άλλα και κυρίως παιχνίδια που λέγανε ότι δε παίζουν και την εξάντλησα τη μπαταρία, έβαλα τα ακουστικά ελάχιστα για να δω πως ακούγεται το ράδιο μόνο και δε το έβαλα καν στα αυτιά μου... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Το πήρα και γω το πρωί απο το πλαίσιο στο σύνταγμα 420 ευρώ. Εκτός απο αυτά που ανέφερε ο φίλος pan82 που λίγο πολύ συμφωνώ θα αναφέρω μερικές παρατηρήσεις στις λίγες ώρες που το χρησιμοποιώ. Το πιο καλό σήμα απο όσα,και είναι σχεδόν όλα,sonyericsson έχω δοκιμάσει Ο ήχος του ακουστικού ειναι λίγο πιο μπάσος απο το 610 630 κτλ.Αυτό για μένα είναι θετικό. Οθόνη πολύ καλή και οι φωτογραφίες φαίνονται σχεδόν άριστα στο κινητό,όχι τόσο όπως το sharp όμως. Δεν θα με χάλαγε να είχε και fullscreen απεικόνηση και να εκμεταλλευτεί όλη την οθόνη. Video λίγο που δοκίμασα έχει όντως αρκετα lags αλλά δεν είναι και χάλια. H πλοήγηση σε σελίδες wap μέσω gprs είναι ταχύτατη. Απο voda τουλαχιστον, ζήτησα και μου έστειλαν ρυθμίσεις mms για το 610 και λειτουργούν κανονικά στο k700. Οι ήχοι λίγο που το παίδεψα μου φαίνονται αρκετά δυνατοί και η δόνηση μέτρια. Ενα bug που ανακάλυψα έχει να κανει με το κλείδωμα του πληκτρολογίου.Σε μια περίπτωση το πληκτρολόγιο ήταν ξεκλείδωτο αλλά το εικονίδιο με το κλειδάκι παρεμενε στην οθονη.Με ένα κλείδωμα ξεκλείδωμα διορθώθηκε. Αυτά προς το παρον Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Που μπορω να βρω εναν Themes Creator συμβατο με το Κ700? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Oraio to "review" apo ton Pan82!AX!Paidia den ksero ti na dialekso 6600 h k700 opos kai na exi thn Tetarth tha paro 1 apo ta 2!Ematha kai episima thn timh pou vgaini sto vodafone120 236 euro metritois kai 218 me pistotikh kai epishs tha erthi mono LIVE stin vodafone,mikrh h diafora timhs den epese megali epidothsh gia live! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Φίλε blusprint κάνε register σε αυτή τη σελίδα της Sonyericsson και κατέβασε την τελευταία έκδοση του Theme creator 1.31 που κάνει και για το Κ700. http://developer.sonyericsson.com/site/global/home/p_home.jsp Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. June 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Να σας θυμίσω ότι σιγά σιγά με τις απαντήσεις των χρηστών που το έχουν αγοράσει, δημιουργείται ένα FAQ εδώ. Παρακαλώ τους νέους χρήστες να κοιτάνε εκεί για τις απορίες τους καθώς είναι μαζεμένες οι πιο συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος peter (21 Ιούν. 2004 , 19:26) Oraio to "review" apo ton Pan82!AX!Paidia den ksero ti na dialekso 6600 h k700 opos kai na exi thn Tetarth tha paro 1 apo ta 2!Ematha kai episima thn timh pou vgaini sto vodafone120 236 euro metritois kai 218 me pistotikh kai epishs tha erthi mono LIVE stin vodafone,mikrh h diafora timhs den epese megali epidothsh gia live! Φίλε peter πότε όμως έρχεται σε live έμαθες;; Γιατί τετάρτη που λες φαντάζομαι δε θα έχει έρθει. Δες τις απαιτήσεις σου και κρίνε, κι εγώ θέλω πολύ ένα smartphone αλλά οι διαστάσεις και το βάρος τους είναι ακόμα απαγορευτικά για μένα, επίσης θέλω οπωσδήποτε ραδιάκι που μόνο το sx1 έχει αλλά έτσι που είναι τι να το κάνω. Επίσης μέτρησε και ότι πλέον υπέρυθρες&ΒΤ στο 6600 θα είναι κλειδωμένα, πιστεύω να μη γίνει τίποτα παρόμοιο στην live έκδοση του Κ700. Άντε όπου να ναι θα το βγάλω από το φορτιστή και δε κρατιέμαι... ΥΓ: Αν η τελική του τιμή είναι στο voda120 είναι 235€ τότε το κινητό πρέπει να κοστίζει στη voda περίπου 380€ και όχι 350€ όπως περιμέναμε... :( Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 pan82 : Mεγιά το κινητό του αδελφού σου !!! Αλήθεια ... πρόλαβε να το χαρεί καθόλου ή το έχεις συνέχεια εσύ ; :p Αντε να δούμε πότε θα έρθει στον Γερμανό να το πάρουμε κι εμείς ! peter : Είπαμε ρε φιλαράκο τι θα πάρεις . Το Κ700 φυσικά !!! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Πώς ρυθμίζω το e-mail? Mπορούμε να δούμε σελίδες http ή δυστυχώς ΜΟΝΟ wap??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 java dokimase kanis? to webviewer to pezi ok? gia rithmisis wap/mms i voda exei? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HITECHAKIAS Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Στο site της VODAFONE Γερμανίας αναφέρει κάτι για υπέρυθρες-μόντεμ...ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι κλειδωμένες οι υπέρυθρες και ότι η χρήση τους δεν θα είναι δυνατή μόνο για χρήση του μόντεμ...(ΒΛΈΠΕ SHARP...)...αναφέρομαι στην έκδοση Vodafone-live φυσικά!(Έχω καλή επιδότηση και δε λέει να τη χάσω)...Επειδή ωστόσο δεν αναφέρει τη λέξη μόντεμ στο bluetooth,υποθέτω ότι δεν τις έχουν κλειδώσει και ότι απλά εννοούν ότι το κινητό από τη ''μάνα'' του σου επιτρέπει να κάνεις χρήση του μόντεμ ΜΟΝΟ μέσω υπερύθρων και ότι οι υπέρυθρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για αποστολή αρχείων!!!!Δέιτε σχετικά στο παρακάτω LINK! http://www.vodafoneshop.de/shop/handys/detail.cfm?LOGID=200406212335342178141071162517002999702342649837347178&Artikel_Daten_ID=2717 Παράθεση EXPERT IN HIGH TECHNOLOGY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxin_rain Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 mpa den pisteuw na tis kleidosoun! den exei ksanaginei pote auto se SE thlefono!!!! opws kai oi ispanoi den eixan nikhsei pote diorganwtria xwra (asxeto)!!!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/thanasis987/36005/470252/0/logo.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HITECHAKIAS Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 ...και γω...δεν πιστεύω οτί η Sony-Ericsson θα επέτρεπε να γίνει κάτι τέτοιο,ωστόσο...σίγουρα θέλει να έχει σφιγμένη την καρδιά του αυτός που πρώτος θα επιχειρήσει να πάρει SE K700i έκδοσης ''live''!(400+ euroπουλάκια είναι αυτά)...Αλήθεια,πόσο "live" μπορούν να θεωρηθούν οι μεταλλαγμένες συσκευές της VODAFONE?Έχει χάρη που έχω 240euro επιδότηση! ! ! :angry: Παράθεση EXPERT IN HIGH TECHNOLOGY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Σε χαμηλο φωτισμο πως ανταποκρινεται; Η φωτινοτητα της οθονης ειναι καλη? Μπορει να βγαλει φωτογραφιες σε απολυτο σκοταδι με τη χρηση του flash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimant Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ BUG! οταν κάποιος σου κάνει αναπ. στη κατηγορία αναπάντητες βλέπεις μόνο την ημερομηνία που σου έκανε την αναπ. στη κατηγορία "όλες οι κλήσεις" λεει και την ώρα... ε ενταξει, δεν το λες bug, το λες παραξενο... τελειο τηλέφωνο όμως!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts