Jump to content

Sony Xperia Tablet S

kostas73
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το είδα κι εγώ τι κάνει αυτό;

TV Side View

Η λειτουργία TV SideView αυξάνει την εμπειρία στα tablets τα smartphones. Μπορείς να χειριστείς πλήρως την τηλεόρασή σου, να μπεις στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και να δεις αναλυτικά τα τηλεοπτικά προγράμματα χωρίς να χρειαστεί να διακόψεις τη θέασή σου.

Nokia 8310, Nokia 6270, HTC TyTn II, HTC One X, HTC One M9

• Απαντήσεις 146
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μα κάποιο τρόπο να πιέσουμε κάποιον developer από τους xda να ασχοληθούν με το tablet και να μας δώσουν root.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

• 2 weeks later...

καλησπερα

εχει ασχοληθει κανεις σας με το τι παιζει απο αποψη παιγνιδιων για το playstation?

αν το καταλαβα καλα μπορεις να παιξεις παιγνιδια για ps αλλα θα πρεπει να δηλωσεις διευθυνση χωρας που υποστηριζει την εφαρμογη και οχι ελλαδα

με experia games εχετε ασχοληθει?

η προσωπικη εμπειρια απο την ταμπλετα ειναι η καλυτερη εμενα. δεν εχω καθολου προβληματα...

καλησπερα

εχει ασχοληθει κανεις σας με το τι παιζει απο αποψη παιγνιδιων για το playstation?

αν το καταλαβα καλα μπορεις να παιξεις παιγνιδια για ps αλλα θα πρεπει να δηλωσεις διευθυνση χωρας που υποστηριζει την εφαρμογη και οχι ελλαδα

με experia games εχετε ασχοληθει?

η προσωπικη εμπειρια απο την ταμπλετα ειναι η καλυτερη εμενα. δεν εχω καθολου προβληματα...

Από παιχνίδια δεν ξέρω να σου πω, όμως και για εμένα είναι από τις καλύτερες εμπειρίες η συγκεκριμένη ταμπλέτα.

• 2 weeks later...

Και ναι, επιτέλους root στην ταμπλέτα.

Λοιπόν πηγαίνετε εδώ πρώτη επιλογή που λέει The easy way to re-root your*Transformer Prime on Android Jellybean 4.1.1"

1.Κατεβάζετε το αρχείο Motochopper.

2.Απο εδώ κατεβάζετε τους driver που θα χρειαστείτε.

3.Τρέχετε τους drivers .

4.Μετα τρέχετε το αρχείο runme.bat τον φάκελο Motochopper, που κατεβάσατε στην αρχή. Ακολουθήστε τις πολύ απλές οδηγίες και σε δευτερόλεπτα είστε root.

Περνάει SU το εικονίδιο με την δίεση δλδ και όχι super user το αρχείο με την νεκροκεφαλή.

Edited by duc

Κωστα το εκανες ? το ξεσαβουρωσες ?

Περιμενω να φορτισει λιγο κι ακολουθω ..

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Καλλιο αργα παρα ποτε, η ταμπλετα με την jb θεριζει, καμια καθυστερηση γρηγορη κι αποκρισιμη σε ολα, τοσο δυσκολο ηταν τελικα.? Και πηρε τοσο χρονο για τα αυτονοητα

Να ξαναπω για το tablet talk πολυ καλη εφαρμογη γι οσους εχουν μονο την wifi version σαν και μενα, συγχρονιζεις τηλ και ταμπλετ και τα κανεις ολα απο το ταμπλετ, τηλεφωνα μηνυματα κτλ

Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

• 4 weeks later...
καλησπερα.μολις αγορασα τo tablet και εχω ενα προβλημα,δεν μπορω να μπω στο facebook απο τα widget δεν γινεται login ξεκιναει και μετα μου βγαζει μηνυμα <σφαλμα κατα την συνδεση>.και θα ηθελα να ρωτησω ακομα αν αξιζει να του κανω root? ευχαριστω εκ τον προτερων.

καλησπερα.μολις αγορασα τo tablet και εχω ενα προβλημα,δεν μπορω να μπω στο facebook απο τα widget δεν γινεται login ξεκιναει και μετα μου βγαζει μηνυμα <σφαλμα κατα την συνδεση>.και θα ηθελα να ρωτησω ακομα αν αξιζει να του κανω root? ευχαριστω εκ τον προτερων.

Εννοείται πως αξίζει, όσο για το φεϊς κανε το μια απεγκατάσταση και μετά πέρνα το ξανά λογικά θα στρώσει.

• 1 month later...
Στο μαμά πρόγραμμα τόνους βάζεις πατώντας πρώτα διπλα από το λ το πλήκτρο με τον τόνο και μετά πίστας το γράμμα, διαλυτικά δεν ξέρω πως μπαίνουν με το μαμά οπότε θα πρέπει να περάσεις κάποιο άλλο πρόγραμμα.

New update

http://www.xperiablog.net/2013/08/19/sony-xperia-tablet-s-getting-new-android-4-1-1-release2-update/

To root χαθηκε και δεν ξαναγινεται με τον ιδιο τροπο οπως πριν..

Κωστα duc αν παιξει κατι ειδοποιησε

Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

New update

http://www.xperiablog.net/2013/08/19/sony-xperia-tablet-s-getting-new-android-4-1-1-release2-update/

To root χαθηκε και δεν ξαναγινεται με τον ιδιο τροπο οπως πριν..

Κωστα duc αν παιξει κατι ειδοποιησε

Εγώ Νίκο δεν πρόκειται να κάνω αναβάθμιση αν πρώτα δεν βγει ρούτ, μια χαρά εξάλλου δουλεύει τώρα οπότε είμαι ικανοποιημένος.

Καλημερα Κωστα ,καποιος στο xpblog λεει οτι το ξαναρουταρε με τον ιδιο τροπο θα ξαναδοκιμασω αργοτερα και θα σου πω

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Στο μαμά πρόγραμμα τόνους βάζεις πατώντας πρώτα διπλα από το λ το πλήκτρο με τον τόνο και μετά πίστας το γράμμα, διαλυτικά δεν ξέρω πως μπαίνουν με το μαμά οπότε θα πρέπει να περάσεις κάποιο άλλο πρόγραμμα.

οκ ευχαριστώ για την ενημέρωση. έχεις υπόψιν άλλα προγράμματα πληκτρολόγια να τσεκάρω?

Λοιπον Κωστα ξαναεγινε ρουτ με τον ιδιο πανευκολο τροπο ,σημερα δοκιμασα στο λαπτοπ που το ειχα ρουταρει και την 1η φορα κι ολα καλα ,σημαντικο η υπαρξη των adb drivers ,προχωρα αφοβα

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Λοιπον Κωστα ξαναεγινε ρουτ με τον ιδιο πανευκολο τροπο ,σημερα δοκιμασα στο λαπτοπ που το ειχα ρουταρει και την 1η φορα κι ολα καλα ,σημαντικο η υπαρξη των adb drivers ,προχωρα αφοβα

Το έκανα Νικόλα, ακόμη καλύτερο το ταμπλετ μετά την αναβάθμιση. Και ναι έγινε πολύ εύκολα ρουτ ξανά με το ίδιο τρόπο που είχε γίνει πριν.

Χαιρομαι Κωστα ,πες μου κατι εχεις μαμα εφαρμογη για ξυπνητηρι ,οπως το alarm&clocks στο Ζ ?

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Πως βάζουμε σε γράμματα τόνους, διαλυτικά και διαλυτικά με τόνο;

Μπροστά μου ήταν τελικά και τα διαλυτικά (εκεί που είναι και ο τόνος) και τα διαλυτικά με τόνο (εκεί που είναι το ς) αλλά πρέπει να βάλεις πρώτα τα κεφαλαία για να τα επιλέξεις.

Καλό το τάμπλετ πάντως αν και θέλει κάπου 45 δευτερόλεπτα να εκκινήσει!

Edited by The_JR

Χαιρομαι Κωστα ,πες μου κατι εχεις μαμα εφαρμογη για ξυπνητηρι ,οπως το alarm&clocks στο Ζ ?

Το μαμά έχω Νίκο, αλλά δεν το έχω δουλέψει ποτέ.

Το μαμά έχω Νίκο, αλλά δεν το έχω δουλέψει ποτέ.

Καλημερα ,μπορεις να μου στειλεις το .apk σε παρακαλω

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Καλημερα ,μπορεις να μου στειλεις το .apk σε παρακαλω

Θέλεις το apk του ρολογιού; Γιατί μέσα σε αυτό υπάρχει ενσωματωμένο και το ξυπνητήρι.

Θέλεις το apk του ρολογιού; Γιατί μέσα σε αυτό υπάρχει ενσωματωμένο και το ξυπνητήρι.

Οχι Κωστα ειναι οκ ,ευχαριστω

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

• 2 weeks later...

Ειχα ατυχημα ,εριξε η κορη μου την ταμπλετα κατω ..παει η οθονη σε 2-3 σημεια ..κατα τα αλλα δουλευει κανονικα :p..οπως μας δουλευει κι η Sony που θελει 400 ευρω για να την φτιαξει :cry:

Τεσπα το ψαχνω απο δω κι απο κει ,αν μπορει καποιος να βοηθησει με καποιο λινκ για το ανταλλακτικο ειτε με καποιο φθηνο service θα ειμουν ευγνωμων ..

To βρηκα εδω και φθηνα αλλα δεν εχει στοκ ..

https://www.laptopscreen.com/English/model/Sony/XPERIA%20TABLET%20S/

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

• The title was changed to Sony Xperia Tablet S