aggelosrg Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 (edited) Στο netbook εχω Windows 7 και το κινητό έχει προφανώς την βασική rom. Δεν έχει γίνει root ποτέ. To MoboRobo το δοκίμασα επειδή το Kies βλέπει μεν το κινητό αλλά δεν συνδέεται για να μπορώ να δω τα αρχεία στην sd card. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό. Edited December 9, 2014 by aggelosrg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Κάνε απεγκατάσταση το kies και reboot και μετά ακολούθησε αυτό εδώ http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/themes-apps/usb-drivers-samsung-usb-drivers-mobile-t1655286 αν πάλι δεν γινει στην είπα την λύση airdroid. Εγώ σώθηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosrg Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Ευχαριστώ, θα τα δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosrg Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Κάνε απεγκατάσταση το kies και reboot και μετά ακολούθησε αυτό εδώ http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/themes-apps/usb-drivers-samsung-usb-drivers-mobile-t1655286 αν πάλι δεν γινει στην είπα την λύση airdroid. Εγώ σώθηκα! Όντως το air-droid είναι θαυματουργό! :) Ούτε drivers ούτε restart, τίποτα. Θα δοκιμάσω βέβαια με το link που μου έδωσες μπας και, αλλά και να μη γίνει τίποτα δε βαριέσαι :) Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Όντως το air-droid είναι θαυματουργό! :) Ούτε drivers ούτε restart, τίποτα. Θα δοκιμάσω βέβαια με το link που μου έδωσες μπας και, αλλά και να μη γίνει τίποτα δε βαριέσαι :) Ευχαριστώ και πάλι. Το πιο καλό από όλα στο airdroid που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι οι ταχύτητες μεταφοράς αρχείων! Σχεδόν καμία διαφορά με το καλώδιο. Και ούτε να πας σε κάποιο φίλο-η ή οτιδήποτε και να ψάχνεις καλώδιο και θέμα με drivers και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Κάνεις ένα Login και τέλος! Ούτε πρόγραμμα εγκατάσταση ούτε τίποτα, browser έχουν όλα τα Pc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskam Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Θέλω λίγο τα φώτα σας για το συγκεκριμένο κινητό, το οποίο το πήρα πέρσι και είναι το πρώτο μου smartphone. Επειδή δεν είχα προηγούμενη εμπειρία και για να μην σας κουράζω διαπίστωσα μετά από πολύ καιρό ότι έτρωγε σκάλωμα. Δεν έμπαινα εύκολα στο ίντερνετ, δεν μπορούσα να καταχωρήσω νέα επαφή, δεν μπορούσα να απαντήσω σε κλήση, το έκλεινα και ακόμα με άκουγε ο συνομιλητής και διάφορα άλλα. Επειδή μένω σε νησί και ήταν και εντός της εγγύησης είπα να κάνω υπομονή και με την πρώτη ευκαιρία που θα κατέβω Αθήνα να το πάω στο επίσημο σέρβις. Έτσι και έγινε και το πήγα στο σέρβις (επίσημο) στην Κηφισιά.Την επομένη με ενημερώνουν ότι στο κινητό έχει περαστεί μη εγκεκριμένο softwear, ότι δε το καλύπτει η εγγύηση και για να ξαναβάλουν το επίσημο θέλουν 90€. 1. Το κινητό το πήρα σφραγισμένο από το open 365 (Αξιόλογο κατάστημα). 2. Άλλος εκτός από εμένα δεν το έπιανε. 3. Κατέβαζα εφαρμογές μόνο από το play store 4. Οι γνώσεις που έχω από ηλεκτρονικές συσκευές φτάνουν στο επίπεδό προγραμματισμου φούρνου μικροκυμάτων. Τη μπορεί να έγινε? Υπάρχει δόλος?Κάποια εφαρμογή από το play store να έκανε τέτοια εγκατάσταση? Αν δεν σας κουράζω θα ήθελα κάποιες γνώμες γιατί όπως προανέφερα είμαι άσχετος εντελώς και έχω μείνει και με ένα κινητό...ακίνητο! Ευχαριστώ!! Edited December 22, 2014 by apostoloskam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Λίγο περίεργο μου ακούγεται εμένα αυτό που σου είπαν. Υπάρχουν 2 ενδείξεις ότι έχει φλασαριστεί. Πρέπει να βγάζει ένα κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό κατά την εκκίνηση, και αν μπεις σε download mode* έχει έναν μετρητή που σου λέει πόσες φορές έχει φλασαριστεί. Αν είναι 0 είσαι οκ. Αν η τιμή του είναι από 1 και πάνω τότε όντως έχεις πρόβλημα. Το θέμα είναι πως και να έχει περαστεί άλλο λογισμικό είναι πανεύκολο να το ξανακάνεις εντελώς εργοστασιακό χωρίς να φαίνεται ότι υπήρξε κάποτε η παραμικρή παρέμβαση. *Το download mode είναι μια κατάσταση στην οποία μπαίνει το κινητό με έναν συγκεκριμένο συνδυασμό πλήκτρων(ώστε να μην μπορεί να μπεί οποιοσδήποτε δεν γνωρίζει καταλάθος). Εκεί μπαίνεις για να περάσεις κάποιο άλλο λογισμικό. Είναι αδύνατο να στο κάνει αυτό κάποια εφαρμογή από το playstore. Επίσης εκεί όταν είσαι μπορείς να περάσεις το κανονικό του λογισμικό. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας υπολογιστής και να έχεις κατεβάσει κάποια αρχεία. Η χρέωση των 90€ είναι για μένα εξωφρενική για να κάνουν κάτι τέτοιο. 79€ κοστίζει να αγοράσεις το S Duos 2 που είναι και δυνατότερο... Είναι σίγουρα επίσημο σέρβις εκεί που πήγες; Το κατάστημα που το αγόρασες σε έστειλε εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) Είναι εύκολο και μόνος σου να κατεβάσεις την τελευταία ελληνική baseband και μέσο Odin να το περάσεις. Αν θέλεις όντως να το κάνεις μόνος σου πες μας να σου δώσουμε οδηγίες! 5 πράγματα είναι. Edit: Οδηγίες. 1.Κατεβάζεις κάνοντας έναν λογαριασμό από εδώ την τελευταία ελληνική baseband-firwmare. 2.Κατεβάζεις από εδώ το Odin. 3.Ανοίγεις την συσκευή σε download mode πατώντας Volume down+home button+power button και μόλις κάνει δόνηση τα αφήνεις. Πατάς μια φορά το volume up όταν στο ζητήσει. 4.Ανοίγεις το Odin και συνδέεις την συσκευή και περιμένεις να κατεβούνε τα drivers. (Μπορείς να κάνεις και download από εδώ τα drivers. Όταν έχει συνδεθεί σωστά η συσκευή θα δεις ένα port στο πρώτο κουτάκι στο Odin.) 5.Επιλέγεις το PDA και δίνεις το path εκεί που έχεις κατεβάσει και κάνει unzip την baseband. Προσέχεις να είναι τσεκαρισμένο το Auto Reboot και το F.Reset Time μόνο. 6.Πατάς Start και περιμένεις να τελειώσει η διαδικασία. Αφού τελειώσει και στο κουτάκι που έγραφε το Port γράψει Pass τότε μπορείς να αποσυνδέσεις την συσκευή σου και κάνεις την πρώτη έναρξη όπως την πρώτη μέρα που το πήρες. **Τα links για download είναι από έναν οδηγό απο το XDA του χρήστη brijeshep. Edited December 22, 2014 by GiannisSma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Εκτός από αυτά, εγώ θα πρότεινα να γίνει ένα check πρώτα από όλα να δει αν έχει όντως φλασαριστεί. Αν ναι, καλό θα ήταν να γίνει root, να μηδενιστεί ο flash counter, και στη συνέχεια να γίνει πάλι εργοστασιακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskam Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Παιδιά Χίλια ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και τις λεπτομέρειες για την επισκευή του, θα τις επιχειρήσω βήμα βήμα τα Χριστούγεννα με την ησυχία μου και αμα τα βρω σκούρα γιατί είμαι και ανίδεος θα σας ζαλίσω πάλι. Όντος και εμενα μου φάνηκαν πολλα τα χρήματα που ζηταγαν, το σέρβις είναι επίσημο της Samsung αλλα γιατί να με εμπαίζουν έτσι μεγάλο άνθρωπο? Δε ξέρω έχω πάρει τα Samsung απο φόβο τώρα. Και πάλι Χίλια ευχαριστώ χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Σε πρώτη φάση, εγώ θα πρότεινα να κάνεις το εξής. Μπες σε download mode (από σβηστό κρατάμε πατημένο όπως είπε ο φίλος πριν το volume down μαζί με το home button και το power). Εκεί στη συνέχεια πάτησε το volume down για να προχωρήσει, και θα πρέπει να βγάλει σε μια τέτοια οθόνη : http://3.bp.blogspot.com/-lg1C6c-QF0U/Uoa5p2YBqyI/AAAAAAAAAgc/cHMKetG5ir0/s1600/S6802+Download+mode+2.jpg Εκεί που γράφει custom bin down αν είναι και στο δικό σου Νο (0 counts), τότε είναι 100% βέβαιο ότι δεν έχει πειραχτεί. Μετά από εκεί που είναι βγάλε τη μπαταρία γιατί δεν θα κλείνει, και στη συνέχεια αν όντως είναι απείραχτο βρες άλλο σέρβις γιατί κάτι δεν πάει καλά με το συγκεκριμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Την έχει ήδη ένα χρόνο την συσκευή και αν όντως ήταν επίσημο σερβις του το έβγαλαν εκτός. Τώρα γιατί να μπει σε διαδικασία να κάνει root και να μηδενίσει τον flash counter? Όχι ότι είναι και πολύ δύσκολο. Άλλα 5 απλά βήματα είναι και εκείνο. Αλλά εφόσον δεν γνωρίζει ας το περάσει το stock πάλι να δει ότι δουλεύει εντάξει και τελείωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Για την περίπτωση που έχει όντως κάποιο πρόβλημα. Αλλά δεν στέκομαι τόσο σε αυτό όσο στο γεγονός πως ένα τηλέφωνο που κατά το χρήστη είναι εντελώς στοκ, του το βγάλανε ότι είναι πειραγμένο. Αυτό σε συνδυασμό με το κόστος που αναφέρανε για να του περάσουν το επίσημο λογισμικό είναι κάτι που θα με έβαζε σε υποψίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) Σίγουρα τώρα το κόστος είναι εξωπραγματικό δεν διαφωνώ! Και καμία φορά δεν ξέρεις μπορεί κάτι να έχει κάνει ο ίδιος ή ακόμα και κάποιος φίλος-γνωστός. Ένας γνωστός μου είχε θέμα σε μια συσκευή για την εγγύηση γιατί είχε ενεργοποιήσει τις επιλογές προγραμματιστή για να βάλει την εμφάνιση αγγιγμάτων. Αα φίλε το πείραξες τώρα πάει! Γι'αυτό το λέω λοιπόν. Αν δεν το ήξερα αυτό που ανέφερα θα το σκεφτόμουν όπως εσύ! Edited December 22, 2014 by GiannisSma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Και αυτό κουφό είναι(να έχεις θέμα με την εγγύηση επειδή έχεις ενεργοποιήσει το developer settings), αλλά και πάλι κανένα πρόβλημα. Κάνεις εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή των ρυθμίσεων και εξαφανίζεται. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι φαίνεται πως και τα σέρβις δεν είναι πια τόσο αξιόπιστα(τουλάχιστον μερικά). Έχω ακούσει διάφορες περιπτώσεις που τηλέφωνα με βλάβη δεν τα επισκευάζουν βγάζοντας σαν δικιαολογία πως έχει κάνει κάτι ο ιδιοκτήτης, το έχει πειράξει, έχει ρίξει νερό κλπ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Με συγχωρειτε βρε παιδια αλλα κανετε λες και ανακαλυψατε την Αμερικη! Ετσι δεν ειναι τα περισσοτερα σερβις? Ειδικα αμα σε δουνε και λιγο ασχετο, οπως αλλωστε ειναι οι περισσοτεροι, σου βρισκουν τις πιο απιθενες βλαβες και τις πιο απιθανες δικαιολογιες ειτε να μην το βαλουν στην εγγυηση ειτε να σου ζητησουν την μανα τους και τον πατερα τους! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Πολύ σωστό αυτό έχεις δίκιο! Και τα σέρβις να βγάλουν μεροκάματο κοίτανε οπως είπες βλέπουν πως κάποιος δεν το έχει και πολύ και τον χτυπάνε στο κεφάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Η απορία που έχω εγώ από αυτήν την κατάσταση είναι η εξής. Από την τσέπη τους θα δώσουν ότι χρειαστεί για την επισκευή; Όχι, γιατί θα τα πάρουν από την "μαμά" εταιρεία την οποία αντιπροσωπεύουν. Γιατί λοιπόν να προσπαθήσουν να αποφύγουν μια επισκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Γιατί ακριβώς δεν κερδίζουν τίποτα! Πληρώνουν και τα μεταφορικά για την αποστολή του προϊόντος και δεν βγάζουν κάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskam Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Λοιπόν μαρκ έτσι από περιέργεια το έκανα (ήθελε το volume up) και είναι οπως στην φώτο Μάλιστα κάτω από το official έγραφε κατι και custom τη παιζεται ρε παιδιά? Μήπως με δούλευαν? Τότε τη έχει το κινητό και κάνει τα τρελά του ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Αν μπορείς βγάλε το μια φωτογραφία να δούμε τι είναι το custom που γράφει. Πιθανότατα μια χαρά απείραχτο είναι πάντως. Όσο για τα κολλήματα, είναι αδύναμο το τηλέφωνο και η έκδοση του λειτουργικού που έχει φτιάξει η Samsung πολύ βαριά για αυτό. Αν έχουν εγκατασταθεί αρκετά προγράμματα και ειδικά βαριά (Facebook, Skype) είναι αναμενόμενο να σέρνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Πέρασε εκεί το stock μόνος σου και μη παιδεύεσαι πολύ πολύ.. Και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις μια custom rom. Ούτε μήνα δεν το κράτησα και το άλλαξα από stock, ούτε θυμάμαι πως ήταν ακριβώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskam Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 mark καλησπέρα δε μπορώ να βγάλω καθαρή φώτο σου γράφω ότι γράφει η οθόνη ακριβός (ODIN3) PRODUCT: GT - S7562 VERSION: CUSTOM BINARY DOWNLOAD: NO CURRENT BINARY: SAMSUNG OFFICIAL SYSTEM STATUS: CUSTOM ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟ:lol: Από εφαρμογές εκτός απο τις εργοστασιακες έχω fb , clean master cm securiti, retrica, ημερολόγιο και δυο ελαφρά παιχνίδια. Τώρα Γιάννη αυτό με τo custom να το δούμε μεταγενεστερα γιατί είμαι ακόμα στην ...εκκίνηση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Κανε μια επανεγκατάσταση το στοκ για αρχή και βλέπεις. Επιτέλους! Όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zak81 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.εχει η κοπελα μου αυτο το κινητο και θελει επειδη θα αλλαξει συσκευη σε λιγο καιρο να μεταφερουμε τα παιχνιδια της στην καινουρια συσκευη.πως μπορει να γινει αυτο? ξερει κανεις?ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts