Jump to content

Samsung Galaxy S Duos (S7562)

cayman84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια μια ερωτηση για αυτο το κινητο...

οντως δεν μπορει να παιζει hd videos ??? ουτε 720p δλδ ???

23503.jpg

Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φιλε xristosxat απο που μπορουμε να κατεβασουμε την baseband S7562DDBMD1

Απο το link που δινω σε αυτη την διευθυνση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372767. Απλα πρεπει να κανεις login στη σελιδα της Samsung.

Παιδιά καλησπέρα.

Λίγο χαζή η ερώτηση που θέλω να κάνω, απλά για να μαι σίγουρος και να μη δω καμιά περίεργη χρέωση...

Έχω 2 sim, η μία Wind με σύνδεση και μία Vodafone... Θέλω να χρησιμοποιώ το ίντερνετ μόνο μέσω της Vodafone, άρα αν βάλω στη θέση 1 τη Vodafone και στη θέση 2 τη Wind και στα δίκτυα δεδομένων έχω την επιλογή Sim 1, φαντάζομαι είμαι οκ...Σωστά; Ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο για να κόψω την πρόσβαση της Sim2;

Eυχαριστώ πολύ. :)

Ευχαριστώ πολύ!

Φιλε xristosxat απο που μπορουμε να κατεβασουμε την baseband S7562DDBMD1

Κάνε κλικ στο λινκ που δίνει και λέει μέσα από που να το κατεβάσεις.

Παιδιά καλησπέρα.

Λίγο χαζή η ερώτηση που θέλω να κάνω, απλά για να μαι σίγουρος και να μη δω καμιά περίεργη χρέωση...

Έχω 2 sim, η μία Wind με σύνδεση και μία Vodafone... Θέλω να χρησιμοποιώ το ίντερνετ μόνο μέσω της Vodafone, άρα αν βάλω στη θέση 1 τη Vodafone και στη θέση 2 τη Wind και στα δίκτυα δεδομένων έχω την επιλογή Sim 1, φαντάζομαι είμαι οκ...Σωστά; Ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο για να κόψω την πρόσβαση της Sim2;

Πήγαινε Ρυθμίσεις => Ασύρματη Επικοινωνία και δίκτυα => Περισσότερες ρυθμίσεις => Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

Στην οθόνη που σου βγάζει πάνω πάνω έχει 2 καρτέλες, μία για κάθε SIM που έχεις. Πήγαινε στην καρτέλα της 2ης sim και επιβεβαίωσε πως το "Χρήση δεδομένων πακέτου" δεν είναι τσεκαρισμένο.

Edited by Mark_K

Παιδιά καλησπέρα.

Πας Ρυθμίσεις ….Διαχείριση καρτών SIM ….Δίκτυο υπηρεσίας δεδομένων

Επιλέγεις Sim1

Πέρασα τελικά εχθές το βράδυ την pmp rom. Καλά, η διαφορά είναι χαοτική σε σχέση με πριν. Έπρεπε να το είχα κάνει από την πρώτη μέρα. Ευχαριστώ πολύ τον xristosxat για την καθοδήγηση.

Α, έχει όντως πρόβλημα με το ελληνικό πληκτρολόγιο. Προσωπικά δεν με πειράζει επειδή έχω αγοράσει και χρησιμοποιώ το Swype.

Και εγώ το πέρασα τώρα πριν λίγο ….δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα ..το ελληνικό πληκτρολόγιο πράγματι δεν δουλεύει αλλά ο φίλος xristosxat είπε ότι έχει την λύση περιμένουμε να μας την πει

ευχαριστώ

Αν θελήσω να ξαναπεράσω την γνήσια rom πάλι που την βρίσκω

Και εγώ το πέρασα τώρα πριν λίγο ….δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα ..το ελληνικό πληκτρολόγιο πράγματι δεν δουλεύει αλλά ο φίλος xristosxat είπε ότι έχει την λύση περιμένουμε να μας την πει

ευχαριστώ

Αν θελήσω να ξαναπεράσω την γνήσια rom πάλι που την βρίσκω

εδώ. Κι εγώ την κατέβασα να την έχω για παν ενδεχόμενο...

Αν θελετε να κανουμε την κουβεντα γυρω απο τη custom rom εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372767 για να αφησουμε το θεμα εδω για αλλες αποριες.

Ανεβαζω σε εκεινο το thread τη λυση και για το ελληνικο πληκτρολογιο!!!

Παιδια το εχει η γυναικα μου το κιν αυτο και μου παραπονιεται πως μερικες φορες της σβυνει στα καλα καθουμενα.... χωρις να πειραξει κατι στο κινητο. Δεν κανει επαννεκινηση. Απλα κλεινει. Ξερετε αν μπορω να κανω κατι για αυτο??? Κοιταξα για ενημερωσεις και δεν υπαρχουν διαθεσιμες...

Τα φωτα σας γιατι με εχει φαει η γκρινια!!!!:wacko:

Θα πρέπει καλύτερα να το πας στο σέρβις και αν είσαι και μέσα στην εγγύηση είσαι οκ.

Παιδια καλημερα! Το κινητο μιας φιλης ειναι το συγκεκριμενο, και η οθονη του επεσε και εσπασε. Βρηκα ανταλλακτικα, ομως δε μπορω να βρω πουθενα καποιον οδηγο για να το κανω μονος μου. Ξερετε τιποτα;
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Παιδια καλημερα! Το κινητο μιας φιλης ειναι το συγκεκριμενο, και η οθονη του επεσε και εσπασε. Βρηκα ανταλλακτικα, ομως δε μπορω να βρω πουθενα καποιον οδηγο για να το κανω μονος μου. Ξερετε τιποτα;

Για δες αν μπορει να σε βοηθησει αυτο.... http://www.youtube.com/watch?v=BB3M6jfY8Ik κατι νομιζω θα κανεις!!! Ειναι ομως στα ρωσσικα!!!

Edited by xristosxat

καλησπερα η εν λογω συσκευη σας εχει βγει καλη; επισης δεχεσαι κανεις κλησεις και απο τα 2 νουμερα ; ή χρειαζεται να αλλαζεις κατι χειροκινητα; μου φαινεται φοεβερη συσκευη ; να την προτεινω στον θειο μου που ειναι πυροσβεστης ή οχι; επειδη εκεινοι εχουνε ενα θεμα με τα νερα για αυτο! .

Το κινητο εχει τη δυνατοτητα να δεχεται κλησεις και απο τα 2 νουμερα,αλλα λειτουργει μεσω εκτροπης σε περιπτωση που μιλας και δεχτεις κληση στο αλλο νουμερο κι ετσι αν απαντησεις θα χρεωθεις.

Αν ομως δεν μιλας δεχεσαι κανονικα τις κλησεις απο οποιαδηποτε νουμερο κι αν παρουν.

Αν θες να καλεσεις εχει 2 επιλογες για να διαλεξεις απο ποιο νουμερο θα κανεις την κληση.Απλα πραγματα δεν εχει δυσκολιες.

Ομως για δουλεια πυροσβεστη και smartphone ειναι ρισκο.Το συγκεκριμενο δεν αντεχει σε βρεξιματα,ασε που στα πεσιματα γενικα τα smartphone με το που πεσουν σπαει η οθονη.Αν ομως επιμενει για smartphone με μια καλη θηκη αν τον βολευει πιστευω θα ναι ενταξει.

Edited by tripolis

Προσωπικά έχω το κινητό 15 ημέρες -χωρίς να αλλάξω rom κλπ- έχοντας κατεβάσει 4-5 βασικές εφαρμογές (πχ facebook, f2go) και δυστυχώς...κολλάει το ρημάδι βρε παιδιά σε σημείο που μερικές φορές αναθεματίζω την ώρα και τη στιγμή που το αγόρασα. Μέσα σε 15 ημέρες έχει κολλήσει και έκλεισε μόνο του 3 φορές ενώ αρκετές φορές πατάς πχ να δεις τις επαφές σου και κάνει να ανοίξει 6-7 δευτερόλεπτα. Επίσης δεν θυμάμαι και βοηθήστε με σε αυτό: όταν φορτίζει δεν ανάβει ένα φωτάκι; Νομίζω ότι τις πρώτες ημέρες άναβε ενώ τώρα δεν ανάβει τίποτα!!! Δυστυχώς δεν γνωρίζω να rootάρω κλπ και πρέπει να πορευτώ μαζί του με τα "κολλήματά του". Δεκτή κάθε βοήθεια.

Προσωπικά έχω το κινητό 15 ημέρες -χωρίς να αλλάξω rom κλπ- έχοντας κατεβάσει 4-5 βασικές εφαρμογές (πχ facebook, f2go) και δυστυχώς...κολλάει το ρημάδι βρε παιδιά σε σημείο που μερικές φορές αναθεματίζω την ώρα και τη στιγμή που το αγόρασα. Μέσα σε 15 ημέρες έχει κολλήσει και έκλεισε μόνο του 3 φορές ενώ αρκετές φορές πατάς πχ να δεις τις επαφές σου και κάνει να ανοίξει 6-7 δευτερόλεπτα. Επίσης δεν θυμάμαι και βοηθήστε με σε αυτό: όταν φορτίζει δεν ανάβει ένα φωτάκι; Νομίζω ότι τις πρώτες ημέρες άναβε ενώ τώρα δεν ανάβει τίποτα!!! Δυστυχώς δεν γνωρίζω να rootάρω κλπ και πρέπει να πορευτώ μαζί του με τα "κολλήματά του". Δεκτή κάθε βοήθεια.

Καλως τα παιδιαααααα, καλως τα 3-0 :lol:

Πουλα το οσο προλαβαινεις αδερφε, δεν αξιζει να ασχοληθεις. Απατη της samsung ειναι η συσκευη, δεν επρεπε ποτε να εχει κυκλοφορησει.

τοσο χαλια; και το προτεινα στον θειο μου που ειναι πυροσβεστης . αν ειναι ετσι να του πω να μην την παρει!!.

Χθες πηρα το δικο μου Galaxy S Duoz..! Αποσυνδεσα το φορτιστη στις 01.00 το βραδυ στο 100% και το πρωι στις 08.00 ητανε στο 82% νομιζω οτι δεν ειναι λογικο !!! Σωστα ? Ειναι τοσο χαλια η μπαταρια ? Ειναι η πρωτη φορτιστη και θελει λιγο καλιμπραρισμα ???

Καμμια ιδεα απο τους ηδη χρηστες...! ?

Αν είχες wi-fi ανοιχτό όλη αυτήν την ώρα(ή 3G) και υπάρχουν εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο, δεν είναι και τόσο παράλογη η κατανάλωση. 20% πες για 7 ώρες. 5χ7 δηλαδή 35 ώρες πάνω κάτω αυτονομία με κάποια χρήση, νομίζω είναι σωστό το νούμερο που βγάζει. Περίμενε να στρώσει και η μπαταρία με 1-2 φορτίσεις-εκφορτίσεις.

Αν είχες wi-fi ανοιχτό όλη αυτήν την ώρα(ή 3G) και υπάρχουν εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο, δεν είναι και τόσο παράλογη η κατανάλωση. 20% πες για 7 ώρες. 5χ7 δηλαδή 35 ώρες πάνω κάτω αυτονομία με κάποια χρήση, νομίζω είναι σωστό το νούμερο που βγάζει. Περίμενε να στρώσει και η μπαταρία με 1-2 φορτίσεις-εκφορτίσεις.

Κλειστο Wifi - Η καρτα που ειχε τα δεδομενα ητανε απενεργοποιημενη...! Οποτε και το 3G κλειστο...! Και φαντασου η οθονη ητανε κλειστη τελειως...! Δεν αναψε καθολου....! Γιατι ητανε το βραδυ....!

Κλειστό όλη νύχτα 10-8 σε stand bye μόνο 5-6% κατανάλωση.

Του έχω περίπου 40-50 apps περασμένες με τη στοκ χωρίς root.

Κάνε πρώτα 4-5 φορτίσεις-εκφορτίσεις να στρώσει η μπαταρία, για να βγάλεις συμπεράσματα.

4η 1ω 46λ 22δλ λειτ. με μπαταρία και μου δείχνει 44% - Αποφόρτιση.

Σημείωση: Το έχω σαν δεύτερο δεν το χρησιμοποιώ συχνά.

Κλειστό όλη νύχτα 10-8 σε stand bye μόνο 5-6% κατανάλωση.

Του έχω περίπου 40-50 apps περασμένες με τη στοκ χωρίς root.

Κάνε πρώτα 4-5 φορτίσεις-εκφορτίσεις να στρώσει η μπαταρία, για να βγάλεις συμπεράσματα.

4η 1ω 46λ 22δλ λειτ. με μπαταρία και μου δείχνει 44% - Αποφόρτιση.

Σημείωση: Το έχω σαν δεύτερο δεν το χρησιμοποιώ συχνά.

Και γω σαν δευτερο το πηρα...! Αλλα ρε συ 20% σε 7 ωρες βραδυ....! Αλλα ειναι και αυτο περιμενω να κανω 2-3 φορτισεις

Μου κανει εντυπωση οτι οταν παω στην μπαταρια τωρα που εχφτασει στο 67% γραφει στο οτι το 75% το εχει φαει το λειτουργικο Android και οτι στις λεπτομερειες λεει Συνολο CPU 3ω 5λ 32δ...! Γιατι δουλευει τοσο...?

Περίμενε μερίκες μέρες να στρώσει.

Αν και μετα απο 5-6 μέρες κάνει τα ίδια τότε πρέπει να ανησυχείς.

Δες το 75 % CPU αλλα τωρα βλεπω οτι το βραδυ ανα τακτα χρονικα διαστηματα εχει μια γραμμη στο αφυπνιση...! Αρα καποιο το κανει αφυπνιση...μαλλον και λειτουργει η CPU...!

Απο οτι αρχιζω και καταλαβαινω (πριν μπω στην διαδικασια custom rom κτλ...ετοιμος ειμαι) φταιει κατι ονοματι... RILJ ..... !

Προσπαθω να καταλαβω τι ειναι και πως το λυνω αυτο το θεμα...! Μηπως εχει καμμια ιδεα κανεις... ? Γιατι ψαχνω , ψαχνω...κτλ

• The title was changed to Samsung Galaxy S Duos (S7562)