vamvakoulas Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Ευκολα. Εχει επιλογες tethering στις ρυθμισεις. Κι επιλεγεις tehering μεσω usb. Μπορεις επισης να το κανεις και μεσω bluetooth ή και wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 (edited) Η Κοσμοτε και Βονταφον δεν σου είπαν τα νούμερα τους που πρέπει να βάλεις για την προώθηση εκτός δικτύου; Γιατί αυτό πρέπει να γίνει. Εγώ όταν τους πήρα μου είπαν ότι είναι απενεργοποιημένη η υπηρεσία και μου έδωσαν τα νούμερα τους η καθε μία για να τα εισάγω. Εγώ έχω Frog και Q. Λοιπόν εσύ πρέπει να πας εκεί που λέει Τηλέφωνο->Μενού->Ρυθμίσεις κλήσεων->Προώθηση κλήσης->Φων.κλήση. Εκεί θα σου βγάλει τις κάρτες SIM1 και SIM2 ξεχωριστά. Θα πας στην κάθε μία στο τελευταίο πεδίο που λέει "Προώθηση όταν βρίσκεται εκτός δικτύου".Εκεί βάζεις το κάθε νούμερο που θα σου δώσουν ξεχωριστά στην εταιρεία που αντιστοιχεί η SIM1 και SIM2. Ή αλλιώς πες μας ποιο πακέτο έχεις στην Κοσμοτε και Βονταφον αν το έχει κάποιος από εμάς για να σου δώσουμε το νούμερο. Καρτοτηλεφωνα ειναι και τα δυο της κοσμοτε και της βονταφονε αντιστοιχα.....Στην διαχειριση κατρων σιμ πεμου πως τα εχεις ποια εχεις τικαρισμενα και ποια οχι....Δεν ειναι ουτε cu ουτε whatsup....Απλα καρτοκινητα....Εχεις δικαιο!!!!!Στην βονταφονε εχει μπει στην κοσμοτε οχι!!!!Μπραβο χιλια ευχαριστω!!!! οκ το εφτιαξα!!!!!!(Ασχετοι στην εξυπηρετηση πελατων και στις δυο εταιριες) Edited August 18, 2013 by stef31nos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhtsakii Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Συνδεθηκα μεσω wifi, απλα στο πισι παει πιο αργα κ απτη καθυστερηση, δν φορτωνει σχεδον τπτ. Ενω απτο κινητο παει μια χαρα. Φταιει ο παροχος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archer_76 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Καλησπέρα! Μια ερώτηση: υπάρχει custom rom ή τελοσπάντων κάποιο kernel για το κινητό μας που να υποστηρίζει bln control; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Αν είσαι σε σύνδεση δεδομένων ( σερφαρισμα στο νετ ) δεν μπορεί να σε καλέσει καποιος ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geloagva Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Καλησπέρα και από μένα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω και γω με τη σειρά μου αν έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή θήκη για το κινητό. Απλά εγώ προτιμώ να αγοράσω μία θήκη που να προστατεύει ολόκληρη τη συσκευή μαζί με την οθόνη και όχι μονάχα περιμετρικά και την πίσω όψη της, αλλά και να μπορεί να κλείνει με κάποιο φερμουάρ ή κάποιο μαγνητάκι χωρίς να υπάρχει ο φόβος να γλιστρήσει το κινητό έξω από τη θήκη του..Υπάρχει κάτι τέτοιο διαθέσιμο σε κάποιο κατάστημα και αν ναι σε τι τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://m.ebay.com/search?kw=samsung+galaxy+s+duos+s7562+case&isNewKw=1&pgn=1&epp=24&mfs=KWCLK&acimp=0&itemId=&cnm=&cid=&sqp=samsung+galaxy+s+duos&_trksid=p2056088.m2428.l1311.R5.TR10.TRC2.Xsamsung+galaxy+s+duos Και εδώ: http://m.tinydeal.com/product/fashionable-protective-pu-leather-cover-shell-for-samsung-s7562-93267 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Στις επαφες κανοντας slide προς τα δεξια πανω στην επαφη γινεται απευθειας κληση και προς τα αριστερα στελνουμε μηνυμα. Αυτα για οσους δεν το ξερουν ειδαλλως πρεπει να κανουμε 2 κλικ για να καλεσουμε μια επαφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas78 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλησπέρα! Το αγόρασα χτές και ίσως φταίει ότι είχα ενα ΖΤΕ V970 μέχρι στιγμής, αλλά μου φαίνεται λίγο αργό... Στο να ανοίξει τα βίντεο π.χ, να πάει απο μία φωτογραφία στην άλλη, να "ανεβοκατέβεις" τις επαφές... Είναι γενικά έτσι ή απλά δεν το έχω συνηθίσει; Κατα τα άλλα είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Το power saving κάνει τίποτα η άδικα το έχω αναμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλησπέρα! Το αγόρασα χτές και ίσως φταίει ότι είχα ενα ΖΤΕ V970 μέχρι στιγμής, αλλά μου φαίνεται λίγο αργό... Στο να ανοίξει τα βίντεο π.χ, να πάει απο μία φωτογραφία στην άλλη, να "ανεβοκατέβεις" τις επαφές... Είναι γενικά έτσι ή απλά δεν το έχω συνηθίσει; Κατα τα άλλα είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Το power saving κάνει τίποτα η άδικα το έχω αναμένο; το power saving ειναι πολυ πιθανο να σου δημιουργει αυτα τα lags Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas78 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Οκ θα το δοκιμασω! Thanxxxx! :D Εντωμεταξύ οι retro hard θήκες απο το ebay είναι φοβερές! Με βλέπω να αγοράζω 2-3! Αν θέλει και κανείς άλλος, να μοιραστούμε την διαφορά της πιο γρήγορης αποστολής (ελπίζω να έχει!), μου λέει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 στην εξοικονομιση ενεργειας επελεξε μονο την εξοικονομιση απο την οθονη και οχι απο την cpu.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Εχω ενα προβλημα με το ιντερνετ. Εχω βαλει τις ρυθμισεις για την vodafone, αλλα ενω στην πρωτη sim ( cosmote ), υπαρχει η επιλογη για on/off στο "χρηση δεδομενων πακετου", στην 2η sim, δε μπορω να επιλεξω.. Μονο το τικ, εμφανιζεται ή οχι, αναλογως τι επιλογη θα κανω στη πρωτη sim. Οταν παω να συνδεθω, μου λεε οτι δε γινεται.. Λειτουργια δικτυου εχω το gsm/wcdma στη 2η sim. Τι αλλο πρεπει να κανω; Βασικα γιατι η επιλογη ειναι ετσι οπως ειναι; Μηπως η sim δεν υποστηριζει τετοια λειτουργια; Ειναι 4-5 ετων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_mercy72 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Εχω ενα προβλημα με το ιντερνετ. Εχω βαλει τις ρυθμισεις για την vodafone, αλλα ενω στην πρωτη sim ( cosmote ), υπαρχει η επιλογη για on/off στο "χρηση δεδομενων πακετου", στην 2η sim, δε μπορω να επιλεξω.. Μονο το τικ, εμφανιζεται ή οχι, αναλογως τι επιλογη θα κανω στη πρωτη sim. Οταν παω να συνδεθω, μου λεε οτι δε γινεται.. Λειτουργια δικτυου εχω το gsm/wcdma στη 2η sim. Τι αλλο πρεπει να κανω; Βασικα γιατι η επιλογη ειναι ετσι οπως ειναι; Μηπως η sim δεν υποστηριζει τετοια λειτουργια; Ειναι 4-5 ετων.. Μόνο από την πρώτη sim μπορεις να συνδεθείς στο internet. Άλλαξε θέση στις sim και θα συνδεθεις κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Εχω ενα προβλημα με το ιντερνετ. Εχω βαλει τις ρυθμισεις για την vodafone, αλλα ενω στην πρωτη sim ( cosmote ), υπαρχει η επιλογη για on/off στο "χρηση δεδομενων πακετου", στην 2η sim, δε μπορω να επιλεξω.. Μονο το τικ, εμφανιζεται ή οχι, αναλογως τι επιλογη θα κανω στη πρωτη sim. Οταν παω να συνδεθω, μου λεε οτι δε γινεται.. Λειτουργια δικτυου εχω το gsm/wcdma στη 2η sim. Τι αλλο πρεπει να κανω; Βασικα γιατι η επιλογη ειναι ετσι οπως ειναι; Μηπως η sim δεν υποστηριζει τετοια λειτουργια; Ειναι 4-5 ετων.. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις θέσεις στις Sim. Πας Ρυθμίσεις->Διαχείριση καρτών SIM->Δίκτυο υπηρεσίας δεδομένων. Εκεί θα λέει Cosmote το αλλάζεις και επιλέγεις Vodafone και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Βασικα την εξοικονομηση ενεργειας την εχουν καταργηση απο τις τελευταιες ρομ.. Καταλαβαν την πατατα που εκαναν Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkpao Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Μόνο από την πρώτη sim μπορεις να συνδεθείς στο internet. Άλλαξε θέση στις sim και θα συνδεθεις κανονικά Καλημέρα. Μπορείς να συνδεθείς στο internet και από τις δύο κάρτες κάνοντας τις απαραίτητες ρυθμίσεις (α)στην εναλλαγή καρτών επιλέγεις τα δεδομέμα στην sim 2 και β) στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ενεργοποιηείς τα πακετα στην sim 2) όμως πρόσεχε γιατι το κινητο είναι ρυθμισμένο εργοστασιακάνα τρέχει με ταχύτητα 3G μόνο από την κάρτα sim 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 gsm ή wcdma να επιλεξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Βάλτο στην αυτόματη λειτουργία. Έχει δοκιμάσει κανείς με αυτό το τηλέφωνο να στείλει MMS; Αν κι έχω σωστές ρυθμίσεις,τις έχω τσεκάρει και με εξυπηρέτηση έχω ανοικτά και τα δεδομένα, δεν μπορώ να στείλω MMS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Θέλω να βάλω τι Ελληνικό firmware απο εδώ http://samsung-updates.com/device/?id=GT-S7562&details=Galaxy_S_Duos EUR S7562XXALJ4 Android Ποια είναι η διαδικασία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Θέλω να βάλω τι Ελληνικό firmware απο εδώ http://samsung-updates.com/device/?id=GT-S7562&details=Galaxy_S_Duos EUR S7562XXALJ4 Android Ποια είναι η διαδικασία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Το κατεβάζεις και το περνάς με odin . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Σε διάστημα 3 μηνών που έχω το τηλέφωνο μου έχει κάψει 2 μνήμες η πρώτη ήταν 4GB ,και η δεύτερη 8 GB (Kingston) η έκδοση βασικού φάσματος του τηλεφώνου είναι S7562XXLJ3 Τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Το ειχα παθει και εγω με μια μνημη αλλα ας ειναι καλα το Eshop που μου την αλλαξε.....Νομιζα πως φταιει η μνημη αλλα τωρα που το εγραψες το θυμηθηκα....Τωρα τι να φταιει δεν ξερω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Παιδες καλησπερα. Για οποιον ενδιαφερεται μολις το πηρα απο το πλαισιο στη Μεταμορφωση σε προσφορα 107 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ορισμένες φορές παρατηρώ συνεχή αποσύνδεση του wi-fi. Όταν παρατηρείται αυτό το κάνει συνέχεια. Αποσύνδεση/επανασύνδεση και πάλι αποσύνδεση.Τσεκάρω το ρούτερ μήπως φταίει αλλά όχι, το τηλέφωνο το κάνει. Όταν του κάνω επανεκκίνηση λύνεται το πρόβλημα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts