Lux Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Γιατι πρεπει να βγαλουμε την μπαταρια για να μπει η custom recovery; Γινεται σε ορισμενες μονο συσκευες; Εγω πχ αν δε τη βγαλω, ξανακανει install τη stock recovery απο μονο του.. Τι παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Γιατι πρεπει να βγαλουμε την μπαταρια για να μπει η custom recovery; Γινεται σε ορισμενες μονο συσκευες; Εγω πχ αν δε τη βγαλω, ξανακανει install τη stock recovery απο μονο του.. Τι παιζει; Λοιπον εβαλα την pmp ultra. Ολα κομπλε. Απλα δε καταλαβαινω αυτο που λεει : If you dont wanna continue with 200 dpi resolution- In build.prop, change "ro.sf.lcd_density=200" to "ro.sf.lcd_density=240". Save and reboot. Εννοειται το κινητο παντως πολυ πιο γρηγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Γεια σας.Εχω ενα προβλημα με τι κινητο μου τηλεφωνο και χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια...Εδω και 2-3 μερες δεν εδειχνε την ενδειξη οτι φορτιζει ενω ηταν συνδεδεμενο με τον φορτιστη και φορτιζε!!!τωρα μετα απο ενα πεσιμο μικρο εκλεισε και οταν προσπαθω να το ανοιξω δοναει εμφανιζεται το μοντελο τοθ κινητου και ξανακλεινει!!!τι μπορω να κανω???:( Δοκίμασε να δεις με άλλη μπαταρία (λογικά σε ένα κατάστημα πώλησης κινητών θα σε αφήσουν να το δοκιμάσεις) μήπως και δεν έχει καν τη δυνατότητα να bootαρει.. Αν δεν δουλεύει ούτε έτσι , μιλάς με service.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Καλημέρα σε όλους. Κατ' αρχάς να πω ότι μπαίνω από τη δουλειά και δεν είχα το χρόνο να διαβάσω όλα τα posts μήπως και έχει ειπωθεί το πρόβλημα. Μία συνάδελφος πήρε το duos gt-s7562 πριν δύο ημέρες. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ότι όταν καλεί και όταν δέχεται κλήσεις, μετά από ενα με δυο λεπτά διακόπτονται κάνοντας ένα χαρακτηριστικό ήχο. Φταίει κάτι στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου ή πάει για επιστροφή???:( Android 4.0.4 Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Καλημέρα σε όλους. Κατ' αρχάς να πω ότι μπαίνω από τη δουλειά και δεν είχα το χρόνο να διαβάσω όλα τα posts μήπως και έχει ειπωθεί το πρόβλημα. Μία συνάδελφος πήρε το duos gt-s7562 πριν δύο ημέρες. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ότι όταν καλεί και όταν δέχεται κλήσεις, μετά από ενα με δυο λεπτά διακόπτονται κάνοντας ένα χαρακτηριστικό ήχο. Φταίει κάτι στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου ή πάει για επιστροφή???:( Android 4.0.4 Να δοκιμάσει πρώτα με άλλη σιμ, κατά προτίμηση διαφορετικού παρόχου από αυτόν που χρησιμοποιεί τώρα, και να δει μήπως φταίει το δίκτυο. Αν το ξανακάνει, επαναφορά εργοστασιακών και δοκιμάζει ξανά χωρίς να κατεβάσει περιττές εφαρμογές. Αν δεν, πίσω για αλλαγή.. :ninja: Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά... Θέλει ένας προιστάμενος εδώ στη δουλειά να περάσω τις επαφές του τηλεφώνου του στο λογαριασμό Google... Το κινητό είναι ένα Samsung DUOS με έκδοση Android 2.3.6... Πάω λοιπόν στις επαφές και προσθέτω ένα λογαριασμό Google που του έφτιαξα για να τις συγχρονίσει... Στις επαφές πλέον φαίνεται το gmail και δίπλα έχει ένα κυκλάκι πράσινο με δύο βελάκια... Αυτό σημαίνει ότι συγχρονίζει τώρα ή ότι έγινε ήδη συγχρονισμός? Επίσης όταν μπαίνω στο gmail και πατάω επαφές δεν μου βγάζει καμία... Ευχαριστώ :) ΕΔΙΤ Οι αριθμοί είναι στη sim τελικά... Πρέπει πρώτα να τους μεταφέρω στο τηλέφωνο? Edited July 24, 2014 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Λοιπόν... πας επαφές->Ρυθμίσεις-> και θα δεις μιά επιλογή ''import-export'' ή ''εισαγωγή-εξαγωγή'' Πατάς και θα σε ρωτήσεις απο που να πάρεις επαφές και που να τι πας. Εσύ παίρνεις απο το τηλέφωνο ή τη sim και τις πας στο google. Αντίστροφα αν θες να τις βάλεις σε ένα καινούριο τηλέφωνο διαλέγεις πρώτα google και μετά τηλέφωνο Ελπίζω να βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Οταν πατάω στην Εισαγωγή/Εξαγωγή έχει μόνο τις επιλογές: Εισαγωγή από κάρτα SD Εξαγωγή από κάρτα SD Εισαγωγή από κάρτα sim Εξαγωγή από κάρτα sim Αποστολη Κάρτας στοιχείων μέσω Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Δεν ξέρω κάτι άλλο να σου πω... Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έιχα ποτέ android 2.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Δεν πειράζει... Ευχαριστώ πολύ... Ευτυχώς θα έλεγα, αλλά φαντάζομαι για την εποχή του ήταν μια χαρά :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Δεν πειράζει... Ευχαριστώ πολύ... Ευτυχώς θα έλεγα, αλλά φαντάζομαι για την εποχή του ήταν μια χαρά :) το "εξαγωγη απο καρτα sim" που τις παει? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Καλή ερώτηση... Δεν μου τη σπάει και αν και φαντάζομαι θα ζητούσε επιβεβαίωση δεν το δοκίμασα γιατί δεν είναι δικό μου το κινητό... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 το "εξαγωγη απο καρτα sim" που τις παει? Τις πηγαίνει στον τηλεφωνικό κατάλογο του τηλεφώνου. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Καλή ερώτηση... Δεν μου τη σπάει και αν και φαντάζομαι θα ζητούσε επιβεβαίωση (για να μην προχωρίσω) δεν το δοκίμασα γιατί δεν είναι δικό μου το κινητό... Θα το δοκιμάσω μετά γιατί δεν έχω το κινητό... Λες αυτό να είναι που τις μεταφέρει στο Google Account...? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Καλή ερώτηση... Δεν μου τη σπάει και αν και φαντάζομαι θα ζητούσε επιβεβαίωση (για να μην προχωρίσω) δεν το δοκίμασα γιατί δεν είναι δικό μου το κινητό... Θα το δοκιμάσω μετά γιατί δεν έχω το κινητό... Λες αυτό να είναι που τις μεταφέρει στο Google Account...? αυτο σκεφτηκα αλλα μουκοψε τα ονειρα ο evansarmor... :/ Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 αυτο σκεφτηκα αλλα μουκοψε τα ονειρα ο evansarmor... :/ :lol: Και εγώ δεν είδα ότι πόσταρε.... Τεσπα, σε λίγες μέρες θα πα΄ρει ένα καινούριο κινητό (για αυτό και η όλη φασαρία) οπότε θα τις περάσω από τη σιμ του στο Google Account του να τελειώνουμε :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Αφού θα πάρει καινούριο και οι επαφές είναι στη sim μην κάνεις τίποτα με αυτό. Περίμενε το καινούριο που θα είναι android 4.x και πράττεις ανάλογα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 :lol: Και εγώ δεν είδα ότι πόσταρε.... Τεσπα, σε λίγες μέρες θα πα΄ρει ένα καινούριο κινητό (για αυτό και η όλη φασαρία) οπότε θα τις περάσω από τη σιμ του στο Google Account του να τελειώνουμε :p Δες και αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Να δοκιμάσει πρώτα με άλλη σιμ, κατά προτίμηση διαφορετικού παρόχου από αυτόν που χρησιμοποιεί τώρα, και να δει μήπως φταίει το δίκτυο. Αν το ξανακάνει, επαναφορά εργοστασιακών και δοκιμάζει ξανά χωρίς να κατεβάσει περιττές εφαρμογές. Αν δεν, πίσω για αλλαγή.. :ninja:Χίλια ευχαριστώ Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Μεγαλη πατατα σαν κινητο γενικα,το εχω 5 μηνες και απο την αρχη μου κανει νερα,κολλαει πολλες φορες ενω προσπαθω να το λειτουργησω.Οσον αφορα την μπαταρια μουφα,ενω δεν πολυασχολουμαι το κινητο πεφτει πολυ γρηγορα.ενα θα σας πω μονο,κατεβασα μια εφαρμογη η οποια σου εξοικονομει την μπαταρια (battery doctor) και μολις τελειωσα την φορτιση και το εβγαλα απο τον φορτιστη επεσε κατευθειαν απο το 100% στο 99%,τωρα χωρις να εχω ασχοληθει μαζι του μεσα σε 40 λεπτα εχει παει στο 93%.μιλαμε ειναι της πλακας,μετανιωσα που το πηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Υπαρχει καποια custom rom, που να δουλευει το bluetooth απο το κινητο; Δοκιμασα την pmp light και δε λειτουργει. Διαβασα οτι δεν λειτουργει ουτε στην CM 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis38 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Καλησπέρα σας. Πρόσφατα αγόρασα το samsung galaxy s duos και προσπαθώ απεγνωσμένα να μεταφέρω τις επαφές μου από το nokia x dual sim. ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!! Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να με βγάλει από τη δύσκολη θέση? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Κατι, καποιος, καπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Καλησπέρα σας. Πρόσφατα αγόρασα το samsung galaxy s duos και προσπαθώ απεγνωσμένα να μεταφέρω τις επαφές μου από το nokia x dual sim. ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!! Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να με βγάλει από τη δύσκολη θέση? Ευχαριστώ. Δοκίμασε να πας στις επαφές και να κάνεις swype προε τα επάνω για να σου βγάλει το μενού επιλογών. Διάλεξε Εισαγωγή/Εξαγωγή, Εξαγωγή σε κάρτα sd. Στο S duos μετά, θα βάλεις την κάρτα sd και θα πας, Επαφές - Μενού- Εισαγωγή από κάρτα sd και έτοιμος. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis38 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Δοκίμασε να πας στις επαφές και να κάνεις swype προε τα επάνω για να σου βγάλει το μενού επιλογών. Διάλεξε Εισαγωγή/Εξαγωγή, Εξαγωγή σε κάρτα sd. Στο S duos μετά, θα βάλεις την κάρτα sd και θα πας, Επαφές - Μενού- Εισαγωγή από κάρτα sd και έτοιμος. Ευχαριστώ πολύ. Λύθηκε το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts