Jump to content

Samsung Galaxy S Duos (S7562)

cayman84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως του κανουμε επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμίσεις?

Ρυθμίσεις>>Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και επαναφορά>>Επαναφορά εργοστασιακών

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια εχω το Samsung Galaxy S Duos και διαπιστωσα σήμερα ότι δεν δουλευει η δόνηση της συσκευής μου. Tο έψαξα στις ρυθμίσεις και είναι ενεργοποιημένο αλλα δεν λειτουργεί. Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Το σχόλιο σου τροποποιήθηκε και μεταφέρθηκε στο σωστό νήμα της συσκευής σου. Θα σε παρακαλούσα για τη σωστή χρήση της Ελληνικής γλώσσας.

Edited by Sofos_5

Οταν το ανοιγω, βγαζει στο φοντο 2 μηνυματα και 7 κλησεις, αλλα δε μπορω να τις επιλεξω, γιατι μετα με πεταει σε μια οθονη που λεει οτι εχω υπερβει το οριο των κωδικων μοτιβου, και εχει ενα e-mail και κωδικο.

Υπαρχει τροπος να βρω ποιανου ειναι ή να το φλασαρω και να το κρατησω για εμενα;

Καποιος, κατι;

* Ηταν αναγκη να το φερετε εδω; Στο γενικο φορουμ, για να βρω μια απαντηση πιο ευκολα..

Πρέπει να κατεβάσεις την επίσημη rom, και να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα Odin για να την περάσεις.

Η light rom 10.5 δεν ειναι καλη;;

και η light άλλη είναι κ η pmp ultra καλύτερή που είναι του ιδιου κατασκευαστή!

Παιδια εχει και η κοπελα μου ενα samsung s duos και σκεφτομαι να βαλω καποια custom rom. Μερικες ερωτησεις :

1) Πρεπει να γινει root πρωτα;

2) Πως θα κρατησω backup καποια πραγματα που θελει; Μηνυματα, επαφες, κτλ;; Ισως και καποια εξειδικευμενα οπως saves απο παιχνιδια ( :S )

Παιδια εχει και η κοπελα μου ενα samsung s duos και σκεφτομαι να βαλω καποια custom rom. Μερικες ερωτησεις :

1) Πρεπει να γινει root πρωτα;

2) Πως θα κρατησω backup καποια πραγματα που θελει; Μηνυματα, επαφες, κτλ;; Ισως και καποια εξειδικευμενα οπως saves απο παιχνιδια ( :S )

Για αρχή μην προχωρήσεις σε custom Rom χωρίς να διαβάσεις τα βασικά.

1. Root και custom recovery όπως ClockWorkMod (cwm) ή twrp.

2. Titanium Backup * Απαραίτητη προϋπόθεση -> Root

Helium - App Sync and Backup (απαιτεί χρήση υπολογιστή)

Φυσικά για επαφές και μηνύματα μπορείς και με πιο εξειδικευμένα προγράμματα από το play store, απλά οι δύο που προείπα είναι οι πιο δημοφιλείς γενικότερα για αποθήκευση/επαναφορά.

Εστω οτι κανω backup με το Helium. Εαν περασω δικη μου rom, θα μπορω να κανω επαναφορα μετα;

Που θα διαβασω τα βασικα; Η διαδικασια στο samsung s duos διαφερει σε σχεση με τα πιο εξελιγμενα adroid; Πχ ειχα κανει το lg g2 πριν λιγο καιρο.

Υπαρχει ενας οδηγος στο φορουμ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372767

Αυτο που δε καταλαβαινω, ειναι εαν θα πρεπει πρωτα να το κανω root και custom recovery, και μετα να βαλω τη rom. Και σε ποιο σημειο ακριβως θα κανω το backup; Στην αρχη; Ή μετα το root;

Edited by Lux

Επειδή αυτές οι rom είναι συνήθως zip αρχεία που τις περνάς μέσω recovery, πρώτα πρέπει να αλλάξεις recovery γιατί με τη δικιά του δεν γίνεται να περαστεί. Το root στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι προαιρετικό. Έτσι κι αλλιώς οι custom roms είναι συνήθως ρουταρισμένες.

Στο S DUOS 2 η δεύτερη sim μια δουλεύει και μια όχι.

Με restart βέβαια φτιάχνει προσωρινά. Αλλάχτηκε η sim με καινούργια μήπως ήταν ελαττωματική. Αλλά πάλι τα ίδια.

Το τηλέφωνο είναι 4 ημερών από Kaizer.

Έχει παρουσιαστεί κάτι ανάλογο σε κανέναν;

Smartech αναγκαστικά ε;

Γεια σας.

Έχω ένα Samsung GALAXY S DUOS GT-S7562.

Τα προβλήματα είναι, 1ον ότι όταν ενεργοποιώ το wifi δεν βρίσκει δίκτυο, ούτε καν το οικιακό και το δεύτερο ότι όταν η οθόνη πέσει σε αδράνεια, είτε των 30 δευτερολέπτων, είτε της μισής ώρας δεν ξανά ανοίγει. Πρέπει να βγάλω και να βάλω την μπαταρία πάλι.

Καμία βοήθεια;

Ευχαριστώ

Γεια σας.

Έχω ένα Samsung GALAXY S DUOS GT-S7562.

Τα προβλήματα είναι, 1ον ότι όταν ενεργοποιώ το wifi δεν βρίσκει δίκτυο, ούτε καν το οικιακό και το δεύτερο ότι όταν η οθόνη πέσει σε αδράνεια, είτε των 30 δευτερολέπτων, είτε της μισής ώρας δεν ξανά ανοίγει. Πρέπει να βγάλω και να βάλω την μπαταρία πάλι.

Καμία βοήθεια;

Ευχαριστώ

Και σε εμένα το ίδιο κάνει.. στο Router δεν συνδέετε ούτε με τάμα στην Μεγαλόχαρη..

Αν θέλω να συνδεθώ αλλάζω Router και βάζω ένα 8ετιας Linksys και χωρίς κωδικό πρόσβασης γιατί αν του βάλω κωδικό πάλι δεν…

Είναι απλά μάπα το κινητό…

Σε εμενα συνδεεται κανονικα σε 3 διαφορετικα ρουτερ που εχω δοκιμασει με κωδικο φυσικα.

Αν πατε ρυθμισεις και επιλεξετε wifi δεν σας ανοιγει τη λιστα με τα διαθεσιμα δικτυα;

Σε εμενα συνδεεται κανονικα σε 3 διαφορετικα ρουτερ που εχω δοκιμασει με κωδικο φυσικα.

Αν πατε ρυθμισεις και επιλεξετε wifi δεν σας ανοιγει τη λιστα με τα διαθεσιμα δικτυα;

Ανοίγει την λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα αλλά δεν συνδέεται….

Ανοίγει την λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα αλλά δεν συνδέεται….

Σε εμένα ανοίγει και κλείνει μόνο του το κόμβιο on/off, συνέχεια.

Γεια σας.Εχω ενα προβλημα με τι κινητο μου τηλεφωνο και χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια...Εδω και 2-3 μερες δεν εδειχνε την ενδειξη οτι φορτιζει ενω ηταν συνδεδεμενο με τον φορτιστη και φορτιζε!!!τωρα μετα απο ενα πεσιμο μικρο εκλεισε και οταν προσπαθω να το ανοιξω δοναει εμφανιζεται το μοντελο τοθ κινητου και ξανακλεινει!!!τι μπορω να κανω???:(

• The title was changed to Samsung Galaxy S Duos (S7562)